ZVANIČNO: LIONEL MESI NAPUSTIO BARSELONU

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.08.21. | 19:49

Potvrdio katalonski klub

Potvrda pisanja madridske Marke stigla je pravo iz Barselone - katalonski klub je na svom zvaničnom sajtu izvestio javnost da je do došlo do zastoja u pregovorima i da nastavak saradnje nije moguć.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju španskog kluba, pregovori o nastavku saradnje se ne mogu formalizovati zbog ekonomskih i strukturnih prepreka.

Izabrane vesti

"Uprkos tome što je postignut dogovor između Barselone i Lionela Mesija, uz jasnu nameru obe strane da danas potpišu novi ugovor, on se ipak ne može formalizovati zbog ekonomskih i strukturalnih prepreka (propisa španske La Lige).

Suočen sa ovom situacijom, Lionel Mesi neće nastaviti sa Barselonom. Obe strane duboko žale što se želja igrača i kluba ne mogu ispuniti.

Barsa se od srca zahvaljuje igraču na doprinosu i želi mu sve najbeolje u privatnom i profesionalnom životu", navodi se u saopštenju kluba.

Informaciju je u etar pustio madridski list, zbog čega je dočekana sa velikom dozom sumnje. Potom se oglasio transfer ekspert Fabricio Romano, kao i brojni evropski mediji, potvrdivši da je zaista došlo do zastoja u pregovorima, ali da će na zadovoljstvo obe strane oni biti nastavljeni.

Neće - katastrofalna finansijska situacija u klubu naterala je Barselonu da potpiše kapitulaciju i odsvira kraj prelepe saradnje duge 21 godinu. Mesija više nećemo gledati na Nou Kampu. I biće mnogo teško navići se na tu činjenicu...


tagovi

Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara