Marko Grujić (©Starsport)
Marko Grujić (©Starsport)

ZVANIČNO: Marko Grujić je pojačanje Porta!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.10.20. | 22:37

Srpski fudbaler se seli na Dragao

Sa Liverpula pravo na Dragao! Marko Grujić ima novi klub. Srpski reprezentativac, član šampiona Engleske, igraće u ovoj sezoni za Porto.

Reč je o pozajmici do kraja sezone, a u Portugalu se prelazni rok još ne završava, pa nije bilo potrebe da se Zmajevi trkaju sa vremenom, pošto po dokumentima FIFA letnja pijaca traje do 25. oktobra.

Izabrane vesti

Vest koju je objavio portugalski Rekord potvrđena je MOZZART Sportu, posao je završen i Grujić će se po završetku reprezentativnih obaveza uputiti ka Portugaliji, gde će se javiti novom klubu i pridružiti novim saigračima. Kasnije je i Porto zvanično potvrdio informaciju na društvenim mrežama.

I samo što dođe, Grujića čekaju dve velike utakmice: najpre derbi sa Sportingom u prvenstvu države, a onda i gostovanje Mančester sitiju u 1. kolu Lige šampiona. Da se odmah dokaže na najvećim testovima.

Bila je aktuelna priča da će se Marko vratiti u Bundesligu, gde je dve sezone sa dosta uspeha nosio dres Herte. Do poslednjeg časa bila je „živa“ opcija da pređe u Verder, ali se nije desilo. Međutim, današnji dan mu je doneo još bolje vesti: karijeru će nastaviti u mnogo većem klubu, koji igra u Ligi šampiona.

Svestan je bio srpski reprezentativac da će teško doći do željene minutaže u Liverpulu, iako je došao i do prvog gola u dresu Crvenih u kupu i zato je želeo da ode negde gde će imati priliku standardno da igra. Porto je procenio da će mu Grujić pojačati vezni red i iskoristio je „luft“ u prelaznom roku u odnosu na veći deo Evrope da završi posao.


tagovi

Marko GrujićLiverpulPorto

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara