Komentari na vest

Zvanično: Marko Rakonjac novi napadač Crvene zvezde

p

plan

pre preko 1 godinu

Da se ne salimo, prva tri kola ima da budemo nadtrcani a rezultati slabi ili sa mukom ostvareni, ne daj Boze uz pomoc sudija... Bar je tako bilo do sada... Hocu da kazem da igraci moraju da pokazuju inicijativu medjutim ako je nemaju prirodno, onda trener da nacrta svakom pojedinacno 3-4 akcije, i da trazi igrace koji mogu da psiho/fizicki da sprovedu to u delo, jel to kreacija, tranzicija, kvarenje igre, odbrana, sve je to vecinom 1 na 1 situacija, dok se kolektivno "kontrolise" situacija/vreme. Ako niste tehnicki potkovaniji, nauci rodjace 2 vrhunska poteza za svoju poziciju, dobij na vremenu, sakrij mane, uplasi protivnika, pridji mu, odalji se, disi mu za vrat dok ga ne izbacis iz takta, igra se da bi se pobedilo, vi igrate za pare nije vas niko zvao da uzivate, ko ne izadje na teren sa ciljem da pobedi ne treba da igra, isto sa navijanjem, nema navijanja ako cekamo jedan drugog, jeste desi se, ali zasto se kockati. Skauting; ne dovodi samo da dovedes nego za pocetak mozete da "spijunirate" vece klubove i da pratite neke ozbiljne talente, ponudite lovu pre njih ili lepo preplatite ako se vec vidi da ne moze da se omane. Glupirate se ovako. Svako dobro
M

Marence Dužni

pre preko 1 godinu

Kaze brt Mitar : Naš stil igre odgovara Rakonjcu, jer smo često na protivničkoj polovini, tačnije u šesanestercu, a on se tamo snalazi odlično, takav je igrač. Lol. Dao lik nula golova...
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Ovde u komentarima jedva jedan da je u stanju da opise igračke karakteristike, sposobnost igrača ili mane. Samo znate TM.de statiatiku i po tome donosite zakljucke. Vi niste navijači Zvevde, nego zlo ljudi koji ne maju ništa i životu pa se drkaju u komentarima.
D

Druže

pre preko 1 godinu

Sve isti likovi,na svim su vestima i samo pljuju,oni za nikog ne navijaju.Pa ti vidi šta su,sa sendvič bi i rodjenog brata pljuvali.
D

Druže

pre preko 1 godinu

Odgovor je jednostavan,Sve bot do bota.Sve isti likovi na svakoj vesti.
G

Gnjata Aerodrom

pre preko 1 godinu

Evo prijatelju ja da ti opisem karakteristike. Nula golova i jedna asistencija za polusezonu. U Čuki na 60 tekmi dao 12 golova ili tako nesto... dobro se gradi, osvaja prostor. Nesto slicno kao i Šilja Pešić. U upravi se nadaju da ce klikunti.
Z

Zvezdas89

pre preko 1 godinu

Ovog kao da je lično Šilja birao, da mu ne ugrozi status!
J

Jan

pre preko 1 godinu

Sve ozbiljna pojačanja. Katai će i za 10 god biti najbolji igrač
P

Podrska

pre preko 1 godinu

Nije strucni stab kriv sto nasa liga dozvoljava 4 stranca u ekipi, sobzirom na to moralo se ici na nekog naseg igraca, sad da l je ovaj mali dobar videcemo, necemo da sudimo po statistici, i Hugo je imao losu statistiku pa je pokazao magiju
V

Vlado Geak

pre preko 1 godinu

Nadali smo se da ce i Kulibali kliknuti. Pre njega Dioni... ali nema veze. Idemo dalje. Marin vredno skautira po belom svetu i kao sto sam rece za dve godine ce se videti plodovi njegovog teskog i sistemskog rada. Kako gospodin Terzic u slucaju Motike rece : "Nece Zvezda propasti zbog tih 1.5 (nekad bese 2.5) miliona eura". Kulibali nas je kostao skromnih 400, 500 hiljada. Ovaj tek 200. Ocigledno se u klubu pocelo raditi i poslovati domacinski i svakim danom podize le(s)tvica. Idemo dalje jer na jesen stize dzak para a onda cemo kupovati malo skuplje. Rakonjac je tu da odmara Śilju Peśića jer nas ceka naporna polusezona. Prvenstvo - kup, sreda - subota.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Sutra svi na Marakanu da damo podršku Gospodinu Terziću i Gospodinu Mrkeli. U inat lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
@

@Zvlat BG

pre preko 1 godinu

🍔🌭🍕🥪🍟🍔🌭🍕🥪🍟🍔🌭🍕🥪🍟🍔🌭🍕🥪🍟🍔🌭🍕🥪🍟🍔🌭🍕🥪🍟🍔Njam Njam mmmmmm.
G

Gost 014

pre preko 1 godinu

Da te pitam nešto, iskreno da mi odgovoriš. Je l' te nije sramota, barem malo?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Lik, kradljivac nika, vas loži!
n

ne lazi narod

pre preko 1 godinu

Dugovi su jos veci nego pre terzica. A to sto smo igrali , imali smo gooooomilu srece i to je to... nije terza tu nikakav faktor osim lopovskog....

Delija

pre preko 1 godinu

Kada pocne recenicu OD MALIH NOGU, DECACKI SAN, znas da je neka kombinacija. Dve osobe mogu svrstati u taj pojam DECACKI SAN ..... DRAGOVIC, MARIN.
N

Nemad_1987

pre preko 1 godinu

Al baš tako. To je izgleda matrica koja mora da se kaže kada se dodje u Zvezdu ili u komšiluk. Kod Partizana pored toga " od malih nogu....", ide i ono "čekam da pobedim Zvezdu u derbiju". A kod nas " Jedva čekam da zaigram pred Delijama". Neću ništa da kažem oko ovog dečka, možda se i pokaže kao dobar.
D

Dante Exum

pre preko 1 godinu

Gde si stao druze, dao si 0 golova, samo nastavi gde si stao hihihi.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

I Vigu je decacki san da dodje u Zvezdanu.
i

ista prica

pre preko 1 godinu

bakajoko je skupljao slicice ko mali , fale mu Borovnica i Repcic

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Bar 30% plate Terzi i to je to, jos jedan koji ce da placa za svoje igre u klubu pored Gobeljica, Srnica i ekipe. Samo jako Terza 🖕
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Još jedna glupost Mrkele i Terzića. Ali ok, dečko nije kriv. Pružimo mu dobrodošlicu i šansu, pa ako se pokaže ok, a ako ne neće želeti da otvori ni jedan jedini komentar i igraće pred par stotina plaćenika.
i

ima se moze se

pre preko 1 godinu

a sta ga briga ne trosi svoje pare
G

Gost fkCZ021

pre preko 1 godinu

Ključna rečenica u ovom tekstu je izjava našeg sportskog direktora,Mrkele:"..Nisu ga hteli golovi,ali nadamo se da će u Zvezdi "kliknuti.."U toj jednoj rečenici se ogleda sva nemoć,neznanje i amaterizam našeg sportskog sektora na čelu sa direktorom,trenerom i skauting službom i u potpunosti odslikava trenutno stanje i stručnost u Zvezdi po pitanju struke i transfer politike..Izgleda da je jedini princip za dovođenje igrača u Zvezdu baš taj "nadamo se da će "kliknuti",ali za što manje para,a ako je moguće i za džaba..E pa,Mito,samo da te podsetimo da si po tom principu već dovodio Žandera,Kanjasa,La Paru,Rišaira,Spiridonovića,Motiku,Dionija,Kulibalija i još jedno 20 njih,koji su svi od reda bili debeli promašaji..Od 40 transfera,35 promašaja,toliko o tvojoj stručnosti..Zvezda je veliki klub,bivši evropski i svetski prvak sa armijom navijača,a ne poligon za probu i gerontološki centar za rehabilitaciju povratnika i u njoj nema mesta za takve neznalice kao što si ti i ta tvoja "pojačanja"..A ovom gore pomenutom rečenicom si debelo i ukaljao ugled kluba kao što je Zvezda i da si imalo moralan otišao bi i sam..Zamisli da sportski direktor nekog Liverpula,Bajerna,Reala,bilo kog ozbiljnog kluba,dovede nekog Dionija i kaže"..nije ga hteo gol,ali nadamo se da će kod nas kliknuti..???😄 😄😄Mislim da bi ga istog dana najurili..Ovim ne želim da podcenim mladog Rakonjca,možda će dečko i odigrati nešto,bar u našoj ligi,mada sumnjam,ali videćemo..Uostalom,ko ne bi došao u Zvezdu,da ga pozove..??Ja bih došao i peške,evo pozovi i mene,možda "kliknem"..Ima jedna lepa misao,koja kaže:"..U zemlji slepih,čovek sa jednim okom je kralj.."Sportski pozdrav..
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

S obzirom da misliš da si Ančeloti lični, objasni nam zašto smo istim ljudima bili u poslednjim godinama uspešni u evropi i uzeli pet titula. Kada je ekipa iz Srbije pre ovog periode igrala toliko često za redom evropu? Kada je toliko često prolazila Grupnu fazu? Nikada. To su činjenice ne tvoje teorije zavere.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Gospodo komentatori, da se ne naljutite, jedini sam na ovoj stranici koji je za predhodni komentar nakupio 252 minusa za manje od 5 minuta.,, što svi Vi ukupno nećete moći da skupite cele ove noći... ,,,,, ali kad sam se već ponovo oglasio da pitam ovu 252-jicu,,, mislim ako neko od njih ima informaciju : Hoće li sutra Rakonjac i Kulibali biti starteri,, ili će ući u drugom poluvremenu,, ako zagusti ???
e

esex

pre preko 1 godinu

Nama je trebao spic ubica a da sa klupe ulazi pesic,moje skromno misljenje..volim pesica i on daje sve od sebe ali nama treba iskorak za ligu sampiona..kulibalija ne bih ni komentarisao,mislim da ni pripreme sa timom nije prosao..
K

Kralju

pre preko 1 godinu

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Nisi ti dobio 250 minusa od 250 ljudi, ti si dobio 250 minusa od jedne osobe. Svima poznat kao U INAT DUŠMANIMA.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

15 utakmica a ni jedan gol nije dao u lokomotivi! Pojacanje hahaha, mozda ga udari lopta pa ode u gol
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Pravo pojačanje za LŠ... ahaha. Ma kog vi, bre, zayebavate?
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Jedini Rakonjac za kojeg znam je neki Rakonjac zvezda emisije " Goli zivot" kod Marica. Jos ako potpisemo nekog Golubovica ili sa nadimkom "Žabac" i to na mestu zadnjeg veznog, gde bi nam bio kraj.
O

ONDA NEKA

pre preko 1 godinu

Prodje ako sme hahahahah
d

dosta je bilo

pre preko 1 godinu

Ajde svaka cast upravi igramo zadnjih 6 godina evropu ali ove zadnje 2 godine su bruka i sramota kako vode prelazni rok.ja neznam dokle vise ovakvi igraci a igramo lš sledece sezone.kao prvo pesic mora da budi na klupi a da se dovede kasvetan spic a ne ovaj da mu bude zamena.po mom misljenju zvezdi fali zadnji vezni,ofanzivni vezni i napadac
L

Luja

pre preko 1 godinu

Šta dve? Bruka i sramota je kako se vode prelazni rokovi još od Ćaušića, Stojiljkovića, Kafua.... pa do Kulibalija i ovog Rakonjca. Svi ti promašaji su nas koštali bar 30 miliona evra, a možda i više...
a

ajmo realno

pre preko 1 godinu

druze svaka cast vazuri ,koja bre uprava
M

Marcoman

pre preko 1 godinu

Koga ovi zajebavaju?! Pojacanje za cetvrtfinale Lige sampiona!
G

Gott

pre preko 1 godinu

Kakve smo "šampione"sve kupovali,tačno će ova pozajmica biti pokodak.
V

Voip

pre preko 1 godinu

Bravo upravo ovo smo cekali, kakav magnet za navijace, moracete da pravite dva stadiona jer ce reke ljudi da nahrle da vide ovog umetnika sa fudbalskom loptom.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Samo nam je ovaj falio.....

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Sta vi pricate nije mogao nigde da igra? idete iz krajnosti u krajnost a vi grobari manite se nasih vesti imate svoje kolumbijce iz 15 kolumbijske lige...Klinac je imao je ocene par novina da je u top 100 napadaca...Al naravno da nije za LS hajd da sacekamo leto da vidimo hocemo dovesti spica al ne iz komsiluka vec spica koji je igrao makar 3/4 godine grupne faze ima iskustva i ima makar 20 golova po sezoni.Mene vise zanima sto je zatisje oko stamene covek je treba da potpise predugovor a nema vesti vise o tome?I naravno treba nam napadac za LS al ubica niko iz komsiluka fala lepo dovidjenja.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Zar vama navijacima C.Zvezde je stvarno tesko da shvatite o cemu se radi u ovoj pozajmici.Dovodi se igrac koji nece uopste igrati i placa se 200.hilj.evra a istog takvog igraca u vidu Mituljikica klub salje na pozajmicu u drugu ligu koji bi odigrao istu ulogu kao i Rakonjac samo za stipendiju.Uz sve to Mituljikic bi dobio iskustvo kroz treninge sa prvim timo i po neki nastup pa makar i 15.minuta i tako mu samo podigli cenu.Ovako ke doveden napadac bez statistike,basnoslovno placen a nece odigrati sve ukupno u minutima govoreci 2.utakmice ukupno i bice vracen u Rusiju jer C.Zvezda nema ni taj milion za pravo otkupa.Čista kombinacija i stvarno je providno i vidljivo da je to neverovatno....a vi cutite.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Dovode igraca na pozajmicu kojeg ce morati da plate 200.hilj.evra a oteraju momka Mituljikica u drugu ligu koji bi za stipendiju odigrao istu ulogu kao i Rakonjac i na kraju bi Mituljikic oprostio dug C.Zvezde da bi dobio ciste papire.Onda vi navijaci C.Zvezde verujete u price o rasterecivanju kluba sa platama igraca.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Можда се око Стаменића ништа не прича, јер долази Лука? 🤔
e

esex

pre preko 1 godinu

Sasa pfc.mituljikic je vezni a rakonjac spic..
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Uprava napolje!!!
a

ako si baja

pre preko 1 godinu

ajde idi na sever pa im to licno kazi
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Nikada čuo a imam 58 godina. Kakav bre Rakonjac, da li ste vi normalni?
x

x1987

pre preko 1 godinu

kakvu robu koriste terza i mrkela,kolumbija da im pozavidi... mi sto dovodimo igrace nema nigde u svetu,ali kakva preporuka od igraca 15/0,nije mi jasno,takvih ima kod nas koliko hoces
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Tebi momče želim dobrodošlicu.... Motiku, vidim uvališe u Austriju,, ali samo 6 meseci, Taj se posle vraća i primaće platu u Zvezdi do Januara 2026. i to platu kakvu nigde i nikada više neće imati do kraja karijere. + + Kulibali ostaje na teret Zvezdine blagajne do kraja ove sezone. A to nije malo,
V

Voip

pre preko 1 godinu

Kakva munja od igraca, kako samo ugrabiste ispred nosa Realu?
7

7659

pre preko 1 godinu

slag na tortu u ovom prelaznom roku... sve gore i gore...kad se zavrsava da sacuvam ovo malo zivaca
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

10.2.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Dobro je to sto je domaci igrac i sto je pre svega doveden na pozajmicu,ako se pokaze i postigne 10-ak golova otkupicemo ga,ako ne na leto ga vracamo i tjt nismo na nikakvom gubitku, uostalom domaci je igrac tako da se na leto otvara mesto za stranca vise.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Srećno momak, pa da imaš najbolji period karijere do sada u Zvezdi i da sipaš golove bez prestanka! Dobrodošao! Ovako se pozdravlja novi igrač kukumavke jedne!
e

esex

pre preko 1 godinu

Postujem tvoj stav..samo sto rakonjac nije za ligu sampiona.pesic je super za nasu ligu a nama je trebao neko bolji od pesica a ne njegova zamena..
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Mrkela ga sigurno dugo pratio....
b

bakala

pre preko 1 godinu

pratio ga mrkela jos od cuke ali nije hteo da ga plati koliko i lokomotiva. pa je sacekao da se rakonjac smrzne u rusiji pa da ga za upola cene dovode. sreca nama pa imamo mrkelu. stedi nam pare. cuo sam da hoce juve da ga angazuje. ali ne da terza. mrkela je zlato nase.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Katastrofa.. Bolji prosek golova imaju neki defanzivci..
N

Neko87

pre preko 1 godinu

Ali izjava nadam se da ce da klikne...nema sta cist profesionalizam. Dovodimo igrace u nadi da ce da kliknu.
p

pjer

pre preko 1 godinu

Igrac sto nigde nije mogao da igra...treba da bude pojacanje za L.S???
G

Gari 021

pre preko 1 godinu

Nije pojačanje za LŠ već domaću ligu i to kao zamena Pešiću.
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

strasno
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Krstović je za ovoga Halanf
o

od malih nogu

pre preko 1 godinu

Ahahaaaa...daj snimite im neku drugu plocu
E

E ljudi moji

pre preko 1 godinu

Plač Majke Božije. Zbog nas su u panici Siti, Bajern, Real, Inter, Psž itd itd
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Bravo Doktore, Bravo Magijo, Bravo Terzinjo. ODLIČAN POTEZ. Sutra svi na Marakanu da damo podršku Gospodinu Terziću i Gospodinu Mrkeli, da nastave da nas vode u uspehe. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.

Gost55

pre preko 1 godinu

Живео Терзић, Звезда и мајка Србија!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne voli da ga zovu Terzinjo! Sprdnja!
s

sladjann

pre preko 1 godinu

I sta kada dodje da igra za CG protiv kosova ?u reprezentaciji cg?propade mu karijera u klubu ....
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Dajmo dečku šansu, bar za našu ligu. Istine radi, ljetos se pokušalo sa Desersom, ponuđeno je tri miliona, Kremoneze je dao 6 - 8. Onda i sa Kasijerom, ali Zenit je dao mnogo više. Ex-Sičevoj koji se nadavao golova u Rusiji, htio je da ostane u Rusiji. Onaj Gaič koji je dao 2 gola za cijelu sezonu u CSKA sada napusti klub za 8 mil. Sve je postalo nerealno. Vidite što Čelzi radi Možemo da kupimo mačku u džaku i za par miliona. Slažem se da je bilo isuviše promašaja u zadnjih godina, mnogo je para otišlo u vjetar. Čak i za veće klubove
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Jel ti stvarno misliš da smo mi kao nudili nešto za pomenute igrače?...
A

A šta

pre preko 1 godinu

Šta su pokazali Desers i Karijera,baš ništa.I to bi bili promašaji teški.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Ovo je postala parodija.
G

Gost 323

pre preko 1 godinu

Dok se ne sazna koliko je pravi dug a onda ce sve ovo da postane tragedija...
G

Gost 323

pre preko 1 godinu

A kad ispliva pravi dug na povrsinu onda ce ovo postati tragedija . Pustite mi komentar
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Hahaha cuj ti mrkelu u cuki ga htelo a postigao 12 golova na 60 utakmica, kakav ucinak zs napadaca u ping pong ligi 😂
M

Marko1983

pre preko 1 godinu

U sezoni 21/22 na 24 utakmice postigao je 9 golova i 3 asistencije
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Bravo za upravu! Odlican potez! Mlad igrac,domaci igrac ,doveden na pozajmicu. . . Nemamo sta da izgubimo a mozemo mnogo da dobijemo. . . Uz silu iza sebe u vidu Kataija,Ivanica,Mitrovica,Bukarija,Kange . . . Moze samo da eksplodira. . . Bravo
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Momku zelim dobrodoslicu i srecnih 6 meseci u Zvezdi, ali ne mislim da ce se zadrzavati, a sigurno ne da treba razmisljati uopste o davanju nekih milion evra za njega. Tih milion evra (plus jos koliko je potrebno) je mnogo bolje uloziti u dobrog napadaca za Ligu Sampiona sledece sezone. Bilo bi lepo da smo doveli jednog takvog vec sad cisto da ne gledam Pesica, ali sta da se radi.
E

E muko moja

pre preko 1 godinu

Ma nema šta, podižemo lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača, ma nema šta najjači tim od Barija. Pojačanja Mijailović, Nikolić,, Rakonjac, naebali su Siti, Arsenal, Liverpul, Bajern, Real, Barsa, Inter, Napoli, Psž, Marsej, Porto, Benfika itd itd itd. Ali ok, važno je učestvovati.
S

Shm

pre preko 1 godinu

Realno Rakonjac je tanak napadac za LS, jednostavno potrebno je koliko toliko se otvoriti za dobrog napadaca a u blizini bas u Ludogorecu ima jedan odlican napadac Matias Tissera, vredi oko 1.2 miliona e, valjda smo sposobni toliko da platimo. Ali ocigledno kod nas mora neke kombinacije oko transfera i dovode se teski polovnjaci, bukvalno na Balkanu u susednim ligama ima barem 5 napadaca koji vrede izmedju 1 i 3 miliona, ja sam jednog naveo. Igrali smo tolike godine Evropu da ne mozemo da odvoji neku svotu novca za krstenog napadaca.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Prava uprava bi pred osiguranu Ligu Sampiona pronasla nacina da dovede Jovica, Ristica i Grujica, a ne ova sramotna “pojacanja”.
T

Tz

pre preko 1 godinu

Baš trče ova trojica da se vrate u ovaj naš blog.
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Da da, i direktno uz njiha Cupo-Motingu iz Bayerna, jer mu istice ugovor. :D
d

deki maky

pre preko 1 godinu

I pored Kalife,stiglo jos jedno ali nase drvo javorovo...!!! Nek mu bude sretno,ako postigne gol,to ce biti slucajno kao Kukubali kada je zamahnuo jednom a pogodio stajacom nogom...samo slucajno,a napadaci sine???? I ovo pojacanje,ima Katai da mu uzme poziciju,onaj sporac vise nije za krilo.!
d

dzimi 89

pre preko 1 godinu

E kukala nam majka ako je ovaj pojacanje pa ovakvi nekad pre nebi mogli ni da navire na stadion a sad nam je ovah kao pojacanje.Uvek ista prica kao zivotna mi je zelja sto sam dosao u Zvezdu.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Ovi ne znaju gde udaraju. 15/0 mu statistika, a nas ceka LS. Strava i uzas.
y

yyy

pre preko 1 godinu

Bravo , cestitam . Odlican napadač !
N

News

pre preko 1 godinu

Decko je dao ukupno 12 golova u svojoj profesionaloj karijeri. Od toga pet sa bele tacke. On ne moze da bude pojacanje za Zvezdu.
0

058

pre preko 1 godinu

Kulibali Srpska verzija.
N

News

pre preko 1 godinu

Crnogorka verzija
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

I kako igra? Šta su mu mane? Jer igra sa glavom? U šesnaestercu ili više van njega? Da li zna da dribla i da resi situacije 1:1 ili više šutira iz drugog reda?
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Da li smo svesni sta se radi?? Gospode,pa sa ovim napadati LS i nasu ligu?? Ja ne verujem sta se desava...ali ne ve ru jem!!
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Ljudi se tale, sta je sporno? Nama pred ocima se tale i ne nameravaju da stanu. To je jedino objasnjenje za ove visestruke katastrofe...
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

tuga
ć

ćopa

pre preko 1 godinu

Ovaj doveden samo da bi kraj njega Pešić izgledao kao napadač ekstra klase.
c

c c c

pre preko 1 godinu

Sramota sta nam lopovi rade sa klubom. Vodje navija, Terza,Mrkela i ostala svita. Pa eto im, uskoro ce njih par hiljada da prate i gledaju Zvezdu, ja necu...
S

Sasa Bn

pre preko 1 godinu

Da li je ovo šala..1.april je za 2 meseca..
l

laganooo

pre preko 1 godinu

2-3 mesto ove sezone. Marin koliko je dobar igrač bio toliko je 0 od ,,skauta,, . p.s. polako se sve raspada !
p

pjer

pre preko 1 godinu

Pa Marin se pita koliko ti i ja...
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

laganooo To se nece doziveti necemo se raspasti ni u jednom sportu.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Dečko na slici pogubljen. Ni sam ne zna otkud on ovde.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svaki prelazni rok ista priča. Bolje da ne kažem ništa, jer će odmah ovi dušebrižnici da kažu kako samo mračnim, zato🤐🤐🤐
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Pojacanje za ligu sampiona Rakonjac iz Cukarickog,Mijailovic iz Cukarickog,Nikolic iz Javora i Uros Spajic koji vec godinu dana potrcao nije i ceka se jos 2-3 mesecea da krene. Bravo maheri,sram vas bilo
s

spartacus

pre preko 1 godinu

a sta hoces, da dovedemo spica iz argentine, zadnjeg veznog crnca, desnog beka iz brazila, lijevog iz urugvaja, pa da nam igra 9 stranaca u prvoj postavi, a moze samo 4? stavili nam pravilo o strancima, bas kao da mozemo zadrzati mitrovica, sergeja, milivojevica, tadica i sl u nasoj ligi...
b

bnmjhgtyu

pre preko 1 godinu

Usrecili smo se nacisto...
Р

Реално

pre preko 1 godinu

У какво се смеће од екипе Звезда претворила, 5 играла и 25 исподпросечних играча, али зато ПАПРЕНО ПЛАЋЕНИХ спрам својих квалитета. Терза мађија, нико није имао толико ресурса као он, цигле претвара у блато.
h

holse

pre preko 1 godinu

Smešno...bas smo jedne transfera napravili u ovom prelaznog roku..
s

srlett

pre preko 1 godinu

Šta bi ti? Miroslava klozea? Pa nismo mi real madrid bre
1

11211

pre preko 1 godinu

Srećno dečko!