rigafc.lv
rigafc.lv

Zvanično: Miloš Jojić potpisao za Rigu

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 10:34

Iskusni vezista otvorio novo poglavlje u karijeri

Miloš Jojić ima novi klub. Kao što je Mozzart Sport najavio sredinom prošle nedelje, iskusni vezista potpisao je za letonsku Rigu.

Uprkos tome što je letos napustio Partizan, Jojić je u januaru otputovao sa crno-belima na zimske pripreme u Tursku. Ipak, bilo je malo verovatno da će 30-godišnji vezista u prolećnom delu Mozzart Bet Super lige obući dres vicešampiona Srbije.

Izabrane vesti

Umesto toga, Jojić se početkom februara pridružio Rigi, takođe u Turskoj, na pripremama za predstojeću sezonu u letonskom prvenstvu. U međuvremenu je odigrao i dve kontrolne utakmice (protiv Dečića i gruzijskog Torpeda), obe od starta, i očigledno zadovoljio čelnike uprave te je nagrađen ugovorom. Mada se ne navodi se na koliko.

Jojiću je Riga peti inostrani klub u karijeri. Prethodno je nastupao za Dortmund, Keln, Bašakšehir i Volfzberger, a bez angažmana bio je od letos kada se rastao sa Partizanom.

Prvenstvo u Letoniji počinje sredinom marta, a Riga očigledno ima ambiciju da skine Valmieru sa trona budući da joj je Jojić deseto pojačanje ove zime!



tagovi

Miloš JojićRiga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara