Laporta i Mingueza (©twitter/barcelona)
Laporta i Mingueza (©twitter/barcelona)

Zvanično: Mingeza Barsin do 2023. godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 14:40

Produžen ugovor

Solidnu sezonu igra Oskar Mingeza u Barseloni, u klubu u kojem je ponikao, čime je ubedio rukovodstvo da bi mogao da bude rešenje u odbrani na duže staze.

Tim povodom Mingeza je danas potpisao novi ugovor sa katalonskim gigantom, koji će važiti do 30. juna 2023. godine. A, u njemu je otkupna klauzula koja važi na 100.000.000 evra. Čisto radi zaštite da ga neko ne odvede za manji novac.

Izabrane vesti

Mingeza je ugovor potpisao pred predsednikom Đoanom Laportom, sa kojim se nakon toga rukovao i fotografisao za klupski sajt. Kao dokaz da je novi čelnik Barselone krenuo u sređivanje stanje u prvom tomu. Sada Mingeza, „sutra“ Mesi, ali da se zna na koje će snage trener Kuman, ako ostane u klubu, moći da računa naredne sezone.

Mladi defanzivac Mingeza je celog života Barselonin čovek. U njoj je počeo da igra kao dete, prošao je sve mlađe kategorije i dogurao je do prvog tima. Za A sastav je debitovao jesenas na utakmici Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, koji su Katalonci dobili sa 4:0, a debitant Oskar je asistirao za drugi gol.

Do sada je Mingeza odigrao 36 utakmica za Barsu, 30 kao starter i postigao je dva gola.


tagovi

BarselonaOskar Mingez

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara