Zvanično: Nenad Lalatović u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 20:24

Radnički mora da pronađe novog trenera...

Obećano - učinjeno. Radnički iz Niša nije pravio nikakve probleme Nenadu Lalatoviću i mladi stručnjak prihvatio je bogatu ponudu Al Batina iz Saudijske Arabije. Očito je bilo pitanje vremena i detalja, jer klub iz Hafara upravo je objavio na zvaničnom tviter profilu kako je srpski trener stavio paraf na jednogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

— نادي الباطن السعودي (@albatinclub) June 24, 2021

“Nije tajna da postoje pregovori. Ali još nisam ništa dogovorio. A ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala", kazao je pre samo nekoliko sati Lalatović.

Zajedno sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde, Vojvodine, Borca, selektorom mlade reprezentacije Srbije, put Bliskog istoka idu i njegovi pomoćnici Vidak Bratić i Dragan Šarac.

Podsetimo, Al Batin je prošle sezone predvodio Aleksandar Veselinović, ali upravu kluba 12. mesto na tabeli očito nije zadovoljilo, pa je posegla za promenom na klupi.

Pominje se da Veselinović mogao na Čair posle Lalatovićevog odlaska.

Nenadu Lalatoviću ovo je prvi inostrani angažman u karijeri...


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara