Zvanično: Obradović se vratio u Humsku posle 11 godina

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 12:54

Ugovor potpisan do kraja sezone

Dugo su pokušavali, početkom vikenda postigli preliminarni dogovor, a ove nedelje rukovodioci Partizana su ozvaničili povratak Ivana Obradovića u matični klub. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa crno-belima do narednog leta i na taj način se posle 11 godina vratio u Humsku.

Iskusni levi bek, rođen 1988. godine, došao je u Partizan kao velika želja stručnog štaba i trenera Aleksandra Stanojevića. 

Izabrane vesti

Obradović je postao peto pojačanje kluba u aktuelnom prelaznom roku. Ranije su angažovani štoperi Maki Banjak i Dušan Lalatović (u međuvremenu poslat na pozajmicu u Teleoptik), desni bek Aleksandar Miljković i napadač Filip Holender, dok se čeka ozvaničenje posla sa Milošem Jojićem i Svetozarom Markovićem.

Očekuje se da Ivan Obradović vrlo brzo postane prva opcija na poziciji levog beka, gde je trenutno standardan Slobodan Urošević, šansu čeka i Rajko Brežančić.

Obradović se vratio posle dokazivanja u tri države i četiri kluba tokom inostrane karijere. Branio je boje Saragose, Anderlehta, Mehelena i na kraju varšavske Legije. Brojne povrede sputale su ga u nameri da se potvrdi u nekoj od najjačih evropskih liga. Znanja i iskustva ima. Još je Partizanovo dete. Aleksandar Stanojević takve posebno ceni.


tagovi

Ivan Obradović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara