Komentari na vest

ZVANIČNO: Ohi potpisao za Zvezdu, ali ne stiže za napad na Ligu šampiona

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

ah ah jace jos jace tako je nemoj da prestanes mmm toliko je dobro jace molim vas aaahh nemoj i guzu mmm ahh kako je dobro
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre gotovo 3 godine

Verovatno ćemo čekati da se oporavi od povrede, pa zato kasni.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Zander, Kanjas, La Prevara, Tomane, Garsija, Kafu, su sa platama pojelu celu Ligu Evrope a da je osvojimo. Znaci ima ih jos bar 5 sada procerdano od 10do 15 miliona na promasaje.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Sine promeni nik, mada je svakako jasno da si glodarcic)))
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Pa super! Znaci napad na Evropu samo s Micom Pavkovim i Krstovicem? Neka nam je Bog na pomoci i da nam se ponovo ne desi neka Omonija.
1

1111000

pre gotovo 3 godine

Pavkov se dogovara sa rapidom o prelasku.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Doktore gde su bombe, gde je najjači tim od Barija, drim tim itd. Jel se mi spremamo za LŠ ili Ligu Konferencije. Gostovao si po raznim televizijama i pričao bajke, činilo se kao da pravimo tim za proleće u LŠ. Ispirate nam mozak mesec dana, te dolazi ovaj, te dolazi ovaj, na kraju ništa. Budi šmeker pa kaži sjebali smo pare na brdo promašenih skupih igrača predhodne tri godine. I sada nemamo para. Ne kažem JA da imamo loš tim, nego da ti MNOGO SPINUJEŠ.
K

Kad ja tamo..

pre gotovo 3 godine

Ili smo previse odskocili pa moramo da prikocimo nebi li neki mali tim uhvatio kakav takav prikljucak, a bogami i prevlast kao u kosarci.
A

Aooooo232

pre gotovo 3 godine

O cemu ti druze pricas? Kako gde su bombe? Sta je Aleksandar Dragovic? Ej bre,doveli smo stopera Leverkuzena i standardnog reprezentativca austije! Jesi mogao to da zamislis pre 6 godina? Da te podsetim da nam je tada bila premija neki Djordje Tutoric i slicni! Jel doveden i Krsticic? Evo i ovaj napadac...sta ovome fali? To sto ne moze stici pre januara nije do Zvezde vec do Moldea,jer nece da ga puste dok mu ne istekne ugovor! Sta treba,da Terzic ode tamo i da ga kidnapuje??? Neverovatno kakvih ljudi ima...pa ja mislim kad bi doveli recimo Benzemu bilo bi : Doktore zasto Benzema,sto nisi doveo Mbapea! Da vam je neko ovo ponudio pre 6-7 godina,ovakav tim,ovakve rezultate itd. Trceci bi svi prihvatili...i sta sada hocete? Da osvojimo LS?

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

sve je to lepo. vrv je bolji od svih koje mi imamo ovde, ali januar? ko ce da nam igra napad do tada? ko ce da izbori prolece? pavkov i krstovic?
P

Pomoćnik redakcije

pre gotovo 3 godine

Jel da igra Pavov ili ne ? Jel zaslužio ili nije? Dogovorite se već jednom...a Bakajoko jel je dobar ili nije ? A Krstovic jel zaslužio ili nije,a omladinska škola kao npr. Lazetic,jel da igra ili ne ?
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

au brate pa izgubismo nekoliko meseci u potrazi
X

XD

pre gotovo 3 godine

Mi bar možemo da se vadimo da nam pare dolaze od evrope jer smo nesto igrali zadnjih godina.. Šta ste vi igrali u košarci? Odakle preko 3 miliona za jesnog igrača i i trenera? Koliko jos da popunite roster, strucni stab i osoblje? 15 miliona minimum, ah da, osvojili ste četvrtfinale KSL, odatle pare.
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Gledaj u svoje dvorište. Ne kukaj.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

aki ste od evrope zaradili, kako onda dugovi do guse, a pa 4, a nekima 5 plata nije isplaceno
D

Deyan x@

pre gotovo 3 godine

Vi ste primer gledanja sebe i ne kukanja.
7

777

pre gotovo 3 godine

Sta ima da im se pravdas? Pa sem Dragovica nema senzacionalnih transfera kod nas. A sam Dragovic je dosao za 0 evra obestecenja i plata mu je oko 650 hiljada evra godisnje. Znaci ni to nije neki monstruozan tranafer nego decko kao Marko Marin imao zelju da ispuni san. Inace trebalo bi da dodje uskoro napadac mimo Ohija radi se o strancu igra jaku ligu e sad samo da se nesto ne iskomplikuje al ne bi trebalo...
T

Teoteodosic

pre gotovo 3 godine

Ovaj je za Prijovica tatamata
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Znaci 27-28 godina i najveci domet u karijeri dosada Molde. Sreca pa je to mnogo jaka liga a Molde veliki klub tako da znamo da dobijamo mnogo dobro pojacanje za evropske izazove. Bas takav nam treba. Proveren, pa jos i mlad. Taman kad se pokaze za godinu, dve, imace taman 29-30 a to su najbolje godine za prodaju pa cemo nesto i da zaradimo. Bravo Mrkela! Opet si pogodio sa strancem. Tacno osecam... To care!
F

Frki

pre gotovo 3 godine

Neće se uklupiti zbog jezika i bunker utakmica kod nas živi bili i videli neće se on nadavati golova kod nas.
M

Ma uzas

pre gotovo 3 godine

Sta nas snadje, ne verujem koliko Zvezdu kanale, nista me nece zacuditi ako i u fudbalu ne bace sve pare u Partizan a nas vrate na staro da igramo sa omladincima ako ih uopste i bude.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Sada će da ga zakucaju da greje klupu i dolazi prvog januara totalno nespreman, dok Zvezda ulazi u kvalifikacije bez napadača. Ne valja ovo ništa pa makar dolazio Messi a ne ovaj.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci iako ne dodje napadac cemu frka i panika jednostavno nema novca posto je drzava resila da obezbedi pobedu na izborima sa druga dva jugoslovenska kluba da ih namiri ogromnim drzavnim milionima a nama je dovoljan Ben za prolaz u Ls ili Le i to je to,,,,,
K

Komšija Pišta

pre gotovo 3 godine

Stiže Pandev i Super Mario po želji Stankovića... ;)
Z

Zlo

pre gotovo 3 godine

On proleće u eu nece moći da igra.Jedino LŠ
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Najskuplji Zvezdin igrač u FUDBALU je više nego DUPLO jeftiniji od jednog igrača Partizana u KOŠARCI. Pri tom Zvezda u fudbalu igra Evropu već 4 godine i prihodovala je ukupno preko 100 miliona. Partizan je u košarci za to vreme prihodovao onu stvar. Vi odlučite šta ćete sa tim.
b

bojank919

pre gotovo 3 godine

Tebra džabe se priča. Žoc nije došao da vodi ekipu od prošle godine već da sklopi novu od evroligaških igrača. Pući će i taj balon
М

М21

pre gotovo 3 godine

Како је 2х900.000€ < 1.200.000$ ?
s

sns igokeik

pre gotovo 3 godine

Tako je, BRAVO za kom, pravo u centar,alal vera👍
n

noleeeeeee

pre gotovo 3 godine

plaky
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Pa jel vam i za to kriv Partizan? Imate 150miliona evra u zadnje cetiri godine od Evrope, imali ste dovoljno novca da vratite sve dugove i da dovodite koga hocete, vi ste i dalje duzni kao i prije Evrope, i dovodite po ovakvom nekom principu.. Sta vam je tu Partizan kriv? Nije on pokrao pare iz Zvezde, nego oni u koje se toliko kunete..
d

dobro bre

pre gotovo 3 godine

šta plačeš više
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Nije kriv Partizan nego drzava. Zvezda sa tim prihodima ne moze da pati igraca vise, a Partizan bez ikakvih prihoda moze duplo vise i to u sportu gde su plate visestruko manje. I detetu je jasno da se pumpaju ogromne pare u Partizan bez ikakvog pokrica.
K

Ko prati

pre gotovo 3 godine

Grobarizaciju na ovim prostorima zna da je sve sto se desava tako normalno, jel Partizan dvesta i neki na uefa listi? Nije, jel upao u dugovanja iz kojih ne moze da se izvuce? Nije, Jel mu seku koseve i salju u bankrot kk? Ne, Jel igra evrotakmicenja i donosi prihod klubu? Ne, jel ima konkurentan tim i osvaja trofeje doduse uglavnom utesne poput kupa? Osvaja, jel ima sponzora koji svake godine uplati 5 miliona? Nema, jel su silovali od 2008 sve redom u svim sportovima i pojeli kamione drzavnih para? Jesu, jel neko odgovarao za taj lopvluk kao i namerno unistavanje Zvezde? Nije, kad je Vucic usao u klub da kao pogleda knjige kad ih je otvorio i zatvorio bilo je jos tada jasno ciji je i koliko mu je stalo do neke fer price, dobili smo ovo malo titula da se drzi neki balans zbog politike sada kada se ovde neke stvari zavrsavaju sve se vraca na staro, Zvezda vise nikome nece trebati jos cemo biti optuzeni za sve i svasta, 7 miliona eura minusa vaterpolo instituciji oprosteno i tamo se nabile opet njihove legende kao da nesto pomognu da Partizan samo dominira svi ostali da ga prate, nikad ovde pravde a nesto mi govori da su sebe posle svega sahranili ali polako sacekajmo godine raspleta jer doticni na vlasti potpisao je konacnu kapitulaciju i sledi mu odlazak u penziju, a ja se iskreno nadam da ce se naci iza brave gde mu je i mesto, jer krajnje je vreme da se vrati pravna drzava ako je ikako moguce inace nestadosmo sa mape, zivim za dan kada ce se pocistiti sljam sa ulice koji crta grafite i diluje i kog stiti policija a po potrebi pali ambasade i razbija demonstracije, napravili su nam od drzave narko geto dok strane zemlje odnose nase resurse rudna bogatstva, oranice, sume, banje,krajnje je vreme da sever ustane.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Da sumiramo sta si htio reci.. U vas fudbalski klub je za 4 godine uslo 150 miliona evra. Ne mozete vratiti fugove i dovesti odlicnih igraca, zato sto drzava ubacuje novac u kosarkaski klub Partizan??? Kakva je to logika prijatelju?
D

Dupla Kruna

pre gotovo 3 godine

NAJBOLJI STRELAC NORVESKOG PRVENSTVA ZADNJE 2.GOD,ODLICNO POJACANJE,BRAVO ZA TERZU I UPRAVU!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Људи нема места за кукање имамо брука екипу на свим позицијама, сад што нам фали резервни леви бек и још један шпиц нико нам није крив јер за то треба дебело и да се плати... Сећамо се и ранијих година где се не зна где пе треба појачање да се доведемо али опет сви кукамо.. Па ранијих година по сваком прелазном року доводемо по 15 појачања која сви заједно не вреде за једног доброг а сад сваки прелазни по 1-2 играч одличног квалитета ! Кад већ шпиц не може раније Творза роди нам бека, Родић ће нам колабирати

Boka123

pre gotovo 3 godine

Istina, bolje ohi koj je proveren ali za 6 meseci nego neka macka u dzaku sad
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Odličan posao. Molde je hteo da zida cenu a u takvoj situacije Zvezda bi bila bez šanse. Prosečni tim sa zapada bi ladno u Avgustu platio 1,5mil. Sada aktivirati opciju B.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Kakav paradoks. Pre cemo da dovedemo spica za zimski prelazni rok nego sada kada nam se odlucuje sezona, budzet.. Pa gde je Terzicu to pojacanje? Sta ti radi skaut sluzba? O levom beku da i ne pricam, samo se molim da se Rodic ne povredi i ne ugura se Gobeljic na njegovo mesto.
X

XD

pre gotovo 3 godine

jbt kako vas ne smara da pljujete svaki dan? Igrac, pogodtovo špic koji bi bio pojačanje je dosta skup i mi te pare nemamo. Zar treba dovesti nekog samo da popuni broj? Da bude kao ovaj nesrećni Krstović ili bek kao Hajdin??
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@XD, Znas zasto nemamo trenutno lovu? Zato sto su pukli na "pojacanja" sve skoro su promasili od povratka Boacija, Tomanea, Garsije, Jirke, Van la Pare... i nabacili minus u kasi. Posle dve LE i dve LS mi nemamo igraca da prodamo. A Terzic non stop istice kako klub zivi od prodaje igraca. Od kojih?
c

comi81

pre gotovo 3 godine

Prelijepo Gobeljic i Vukanic u napadu na LŠ...
a

abc

pre gotovo 3 godine

Gobeljić i Vukanović su već izborili nastup u LŠ, igrali LŠ, šta tebi nije jasno...?
p

pa koji

pre gotovo 3 godine

će nam k.... 1 januara,ko će bre da igra u kvalifikacijama, stvarno ste neverovatni,i Terza,i Mrkela i mister,dovodite Krstičića ok,ali treba nam ljudi pravi špic
h

humska, PFC

pre gotovo 3 godine

kakvu timcinu Zvezda pravi,ima da obrise patos sa nasim bunkerizanom,necemo titule videti jos 50god najmanje!

Sijanda Ksulu

pre gotovo 3 godine

Braco kakvog smo igracinu dobili ! Jedva cekam da stigne ! Gol masina ! Sada vec imamo jedan od najboljih timova u istoriji, samo da se pojacamo na levom beku i mislim da je prolece u Evropi ponovo reseno ! Sada se podize lestvica jos vise ! BICE DANA BICE LETA BICES OPET PRVAK SVETA !
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Nije baš ono što smo želeli,,,, Ali nije ni loše.
S

Slovenia czbg

pre gotovo 3 godine

Ziga Skoflek je slobodan igrac,strasan igrac desno I levo krilo 350k na transfermarketu,reaguj Mitre

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Јел ово била иронија нека ?
P

Pre nego što nagrnu komentatori

pre gotovo 3 godine

Za sve koji pametuju informacije, Molde nije želeo da prihvati ponude za kupovinu jer im prelazni rok počinje tek 1. avgusta, a nemaju pravu zamenu za Ohija, sem mladog Fofane. Prvenstvo im je u toku, a i idu kvalifikacije.
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Dolazi Ohi sada u Zvezdu. Ovo je potez kluba da primora Molde da ga puste odmah u Beograd uz simbolicno obestecenje, jer i njima bolje da dobiju nesto nego nista, a i Zvezda dobija proverenog napadaca. PROVERENO

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

nije tacno googlaj kjell inge røkka pa da vidis ko je kazda moldea

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

BOACI SE VRACA PROVERENO UGOVOR NA 1 GOD
Ć

Ćopa

pre gotovo 3 godine

Samo kod nas u Srbiji čim dolazi novi igrač odmah je pojačanje a to se u x slučajeva pokazalo kao netačno.Sačekajmo da zaigra i fa se vidi koliko će se uklopiti pa onda da vidimo da li su to pojačanja.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Kako da ga nazovu,dodjos?
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Неко Охија за 500 хиљада, неко Пантера за милипн ипо. Некоме је држава мајка неком маћеха. Надам се да ће браћа да се опамете и испуне жеље њихових новопечених југословенских обожаватеља и да сипају у наш ФК, као у њихов КК. Дакле, Мурињо и де Брујне за почетак, а после ћемо да видимо. Наравно и послати непристојне понуде Блекију, Влаховићу и Митру
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

sto sad ne brojite pare koje dobijate od drzave, nr mozete da prodate igraca za 300.000
9

951357

pre gotovo 3 godine

Zato što nam pare dolaze od UEFA-e a ne od države. Zna se ko je državni mezimac.
w

warszaw

pre gotovo 3 godine

Drzavni projekar dovodi svoje deseto pojacanje.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Naprotiv, tek ste prvo pojačanje doveli, juče je stigao. A ako misliš na FK, tek 2-3 igrača stigla u državnu gromadu.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Stvarno nam treba pokretljiviji i brzi napadac. Generalno mislim da nam fali brzine u navali. Pavkov jeste zahvalan igrac ali ionako nam fali brzine i u tranziciji i u kontrama. A spic bas brz sa kojim bi mogao i on u tandemu da mu spusta loptu...
G

Gost&

pre gotovo 3 godine

Zvezdino najveće pojačanje,je što Gobelja ostaje. Ponuditi mu doživotni ugovor i proglasiti ga,zvezdinom zvezdom
s

samo pitam

pre gotovo 3 godine

A Sto mi ne možemo da dovedemo Dusana Tadica, posto jsd moze da dovede skupe igrsce u kosarci?
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

JUCE ODIGRANO: Makabi Haifa - Sarloa 6:1. Nesto mi poznata ova Sarloa?!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nisam ga pratio sem onoga što se piše ovde. Ako bude nastavio kao u Norveškoj, biće odlično pojačanje. Ali, šta ćemo do drugog dela sezone? Treba nam prvi napadač sada. Kao i levi bek.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Pojačanje duplo jeftinije od Pantera xD
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da je samo duplo...
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Ovaj nije ni za nasu ligu,covek ima 27 god nije igrao negdje osim Norveškog fudbala i to treba da bude pojačanje, ovo neki menadžer uvalio sa masnom provizije.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Zar misliš da je Norveška liga slabija od naše!?
L

Lebdeci

pre gotovo 3 godine

Jebiga braco, otisle sve pare na KK sledeca sezona Na ovradovica i pantera Sta da se radi
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ovo je još jedan dokaz da u klubu nema para, što ja pričam dva meseca. A zašto nema para, pa zbog lošeg poslovanja predhodne tri godine, i brdo promašenih skupih igrača. Sada ide ona priča tu je Pavkov, a i Ben može da igra špica. Kako je ovo neozbiljno za klub koji hoće da igra u LŠ. Kako ovo ide daj Bože da udjemo u LE.
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

ma samo trpaj do Januara. Porasce mu cena a doci ce kod nas za dzabe. odlican potez. sto bi davali milion i vise ako ce doci u januaru dzabe. pa ne staje sve u ove kvalifikacije. radi sr planski. docice u januaru...6 meseci adaptacije i za sledece kvalifikacije bice ful.
Н

Ноле

pre gotovo 3 godine

Није могло другачије.Људи неће да га пусте најбољи им је играч.Овако ако обезбедимо пролеће у европи имаћемо врхунског играча и то без обештећења.

Mali peca

pre gotovo 3 godine

u glavi mi samo odzvanja falcineli
B

BS

pre gotovo 3 godine

Obezbedi sponzora koji će dati milion evra za transfer i 900.000 evra za platu, koliko je tražio, pa da ga dovodimo ako misliš da vredi toliko para.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

99 svaka cast za komentar
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Gobelja ce igrati napadaca,iovako je univerzalac.
f

fljubic

pre gotovo 3 godine

Ево и Звезда је потврдила ово на званичној апликацији
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Od silnih najava, aviona, kamiona spadosmo na ovoga????!! Svaka cast upravi radi pravi posao!
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Koga bi ti doveo,Lukakua?Prodao bi dve njive i ovce,valjda bi bilo za jedan dan.Koliko malo realnosti u komentarima,nije normalno.
j

james23

pre gotovo 3 godine

nema se ni za to simbolično obeštećenje da ga dovedemo odmah
G

Gost1207

pre gotovo 3 godine

uplaceno za ZOC-a i Pantera kao i 90tih za teleoptik od nasih zarad uplacivalo se patlidzanu
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Стиже вам норвешки Нејмар таман пред жреб за Интертото Куп.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Mi imamo žreb za Ligu šampiona,brt. Hehehe
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@Važi brt Nisi čuo? Liga šampiona je sada nebitno takmičenje, jer “šampion Evrope na 15 minuta” Partizan sada igra kvalifikacije za 3. rang evropskih takmičenja, gde će se boriti sa nikad jačom Dunajskom Stredom, Šerifom iz Tiraspolja, Valurom i Šemrokom. To ti je krem evropskog fudbala, naravno na čelu sa kopačima rupa iz humskog groblja. PALI SE MAŠINA 😂
А

А ком купу

pre gotovo 3 godine

Се ви такмичите?
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Ne kmeci, vi ste doveli onog Nzaija - laznog Neimara….koji nije odigrao 5 minuta za vasu krs ekipu
h

humska, PFC

pre gotovo 3 godine

cuti birbas,a gde ce mo mi mucenici da igramo,ni u kup konpederacije se necemo plasirati kad nas dunavska stada oduci od fudbala isto ko SARLOA!

Boka123

pre gotovo 3 godine

u prevodu nema se milion za obestecenje pa cekamo dok mu ne istekne ugovor. dobar je on igrac svakako ali nije ovo dobro resenje
U

U prevodu

pre gotovo 3 godine

U prevodu Molde ne želi da ga pusti jer im je sezona u toku, idu kvalifikacije, nemaju drugog ozbiljnijeg napadača od mladog Fofane, a prelazni rok im počinje tek 1. avgusta.
G

GostLk

pre gotovo 3 godine

Da daju milion za igraca kojem ističe ugovor za sest meseci,pa prvi bi ti pozvao na linc.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Idiotski je placati obestecenje za igraca koji ima ugovor jos sest meseci!!! Ti prodaj sve sto imas, uzmi neki klub, pa posluj tako kao sto pricas!!!!
9

99

pre gotovo 3 godine

4 godine igraš evropu, i dozvoliš sebi da počneš napad na ligu šampiona sa Pavkovim kao prvim špicem, ja se nadam da će stići špic u narednih par dana a ako ne onda je ovo sve jedan veliki bezobrazluk i neodgovornost velikih razmera

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Taj pavkov je dozvolio sebi da razvali liverpul
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Da možemo da ponudimo 3 miliona za dve godine, doveli bi ozbiljno pojačanje.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Tu je i Ben sta ce nam bolji napadac i talija za prolaz dalje,,,,,,
v

vidicuvratise

pre gotovo 3 godine

Taj isti Pavkov ti je razbio Liverpool, dao onaj gol mustafi i mnogo vazan gol protiv Copenhagena... Ben moze da igra spica, Pavkov i mali Krstovic koji nije bas toliko los koliko prozivate decka... Cuda se desavaju,tako i on moze da iskoci i da se nametne za domacu ligu...
P

Pa jbg

pre gotovo 3 godine

Kad neigra Pavkov onda kuknjava zašto neigra teška prica...
9

99

pre gotovo 3 godine

Druže, hvala Pavkovu za sve, sve je to fino i lepo al ajmo biti realni napadaš grupnu fazu da l je lš ili le nebitno i prvi špic ti je Pavkov, kao drugi špic super sve ali nikako kao prva opcija, mislim da svi mi očekujemo neko kvalitetno pojačanje, jebiga igraš evropu par godina samim tim ciljevi i apetiti su sve veći...
D

Dik

pre gotovo 3 godine

Dovodimo koliko možemo i pametno. Platiti obeštećenje ovom igraču sad i spiskati ceo budžet i šta ćemo ako ne valja? Dolazi u januaru kao slobodan, potencijalno jako dobar igrač, ali videćemo. I ostaje prostora da se pronađe još neko do kraja prelaznog roka
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@Diego Milito Pavkovu svaka čast na Liverpulu, ali drugi igrači su nas doveli do toga da uopšte i igramo sa Liverpulom. Pavkov je dobar džoker sa klupe, ali ako je plan da se napadne Liga šampiona, onda on nikako je može biti prvi špic. Prosto nema dovoljan kvalitet.
B

Blinker

pre gotovo 3 godine

Zar vama jos nije jasno da cemo ozbiljne utakmice igrati sa Benom na centarforu i Falkom na krilu.
B

Blinker

pre gotovo 3 godine

Zar vama jos nije jasno da cemo ozbiljne utakmice igrati sa Benom na centarforu i Falkom na krilu.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

alex55-dao je i Milanu gol, i to ove godine!!! Jel nas u zrebu za LS ceka neko jaci od Milana????
E

Epp

pre gotovo 3 godine

DIEGO_MILITO i pta od toga. Napaadač centarfor jeigrač koji u svakoj utakmici daje gol a ne liverpulu oa suša 6 meseci oa jedan gol radniku iz surdulice ili mačvi. Evropski centarfor alo.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@gost123 Ne. Isto tako je od naših prvih kvalifikacija za LŠ, znači od sezone 2018/19 dao ukupno 2 gola na 20 kvalifikacionih utakmica. Ne igra se svaki dan sa Milanom i Liverpulom, golove treba davati i drugima ekipama kako bi smo uopšte i stigli do Milana i Liverpula. Pogledaj samo koliko ih je Ben dao na primer. Dobro je pa ćemo igrati sa Benom na centarforu, kao što je rekao neko u prethodnim komentarima. Shvatam da Pavkov kod naših navijača ima veliki kredit posle onog sa Liverpulom, ali dajte ljudi. Treba da dovodimo kvalitetne igrače, one koje naravno finansijski možemo da priuštimo, a laž je da ne može bolje od Pavkova, Gobeljića, Falćinelija (bez obzira na statistiku koju je imao, čovek je celu karijeru proveo u Seriji B, a mi sa njim napadali LŠ). Treba davati šansu mladim igračima, jer imamo brdo talenata, evo pre mesec dana su naši omladinci osvojili regionalno takmičenje bez poraza i bez primljenog gola. Kada se da šansa mladima, onda isplivaju jedan Gavrić, Nikolić itd. Kada se pokušaju dovesti kvalitetni igrači, onda se dođe do Dragovića, Falka, Ivanića, Marina, Krstičića... Sve se može kad se hoće, samo što se kod nas Pavkov predstavlja kao Bog zna kakav igrač jer je dao 2 gola Liverpulu pre 3 godine i ubeđuju nas da bolje od toga ne može. Uz kvalitetne igrače, Deki (koji se pokazao kao vrlo talentovan trener) će praviti još bolje rezultate, jer nam se onda neće dešavati da skrivimo 2 penala, damo autogol i izbacimo sami sebe kao protiv Milana.