(FK Partizan)
(FK Partizan)

Zvanično: Partizan sad ima sva pojačanja na okupu

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 10:14

Crno-beli predstavili Goha, plaćaju ga 1.200.000 evra u četiri rate

Prelazni rok u Srbiji je zvanično počeo pre tri dana, a Partizan je sve poslove završio. Čak i papirološki. Poslednji novajlija crno-belih je Jung Džun Goh, koji je u utorak jutro zadužio opremu crno-belih.

Sa jesenjim prvakom Mozzart Bet Superlige, povremeni reprezentativac Južne Koreje je potpisao ugovor na tri i po godine, što znači da je planirano da u Humskoj ostane do juna 2027. i u međuvremenu pomogne ekipi da prigrli neki trofej posle četvorogodišnjeg posta.

Izabrane vesti

Partizan se obavezao da Pohang Stilersima, klubu za koji je Goh dosad igrao, plati obeštećenje u vrednosti od 1.200.000 evra. I to u četiri rate. Prema pojedinim informacijama, Azijatima sledi i procenat od buduće prodaje, pošto u taboru Parnom valjka očekuju da ofanzivac fudbalski eksplodira i postane bitan faktor i na tržištu.

Goh je, za početak, doveden kao zamena Kvinsiju Menigu, pošto je Holanđanin pred odlaskom u tursku Konju, te je projektovano da tokom prolećnog dela aktuelne sezone bude opcija po levom krilu. Kako je u prethodnom klubu igrao i na mestu ofanzivnog veznog, očekuje s eda na leto bude prekomandovan u središnji deo terena, zavisno od toga šta će biti sa Bibarsom Nathom i gde Izraelca stručni štab vidi u narednoj sezoni.

Što se ove tiče, Jung Džun Goh će što pre pokušati da uhvati zalet, jer je u Beogradu završio sve formalnosti (lekarski pregledi i potpis ugovora), a da kraja utorka bi trebalo da se pridruži novim klupskim durgovima na pripremama u Larnaki.

Pre njega, Partizan je doveo golmana Miloša Krunića, štopera Nikolu Miličića, zadnjeg veznog Denila Kastilja i centralnog veznog Leonarda Ovusua.


tagovi

Jung Džun GohFK PartizanTransferiZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara