Dejan Lovren na novoj adresi (©Zenit FC)
Dejan Lovren na novoj adresi (©Zenit FC)

Zvanično: Posle Baneta - Dejan

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.07.20. | 14:22

Lovren na novoj adresi

Branislav Ivanović je otišao, umesto njega došao je - Dejan Lovren.

Baš kako se i najavljivalo danima unazad hrvatski štoper postao je novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, objavljeno je na zvaničnom sajtu. Iako nije objavljena visina obeštećenja, novinari bliski Liverpulu otkrili su da će novi šampion Engleske dobiti između 12.000.000 i 13.000.000 evra sa bonusima.

Izabrane vesti

Lovren je stavio tačku na šestogodišnji boravak u Liverpulu gde je odigrao 185 utakmica i osvojio dva najvažnija pehara - Ligu šampiona prošle i Premijer ligu ove sezone. Hrvatski reprezentativac nije bio zadovoljan statusom na Enfildu i to nezadovoljstvo provejavalo je mesecima unazad. Tražio je veću minutažu od Jirgena Klopa, ali nije mogao da je dobije pored Virdžila van Dajka, Džoa Gomeza i Džoela Matipa, pa je u minuloj sezoni skupio jedva 15 nastupa u svim takmičenjima.

U Zenitu će dobiti ono što je tražio i to kao zamena za Branislava Ivanovića, koji je Sankt Peterburg napustio kao osvajač duple krune. Nije želeo da prihvati novi ugovor sa značajno manjom platom nego dosad, pa je krenuo u potragu za novom sredinom.



tagovi

Dejan LovrenLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara