Zvanično: Radoja u Levanteu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.19. | 12:32

Ugovor na tri godine...

Konačno se skućio Nemanja Radoja! Posle teških meseci na Balaidosu, povremeni srpski reprezentativac potpisao je za Levante, objavio je klub iz predgrađa Valensije. 

Ugovor je potisan na tri godine, a Radoja stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Seltom. Prethodnih dana spekulisalo se kako Levante ima problem sa finansijskim fer-plejom i da zbog toga prvo mora nekoga da proda, kako bi popunio budžet, ali ispostavilo se da je stvar "ispeglana" i da srpski vezista može da parafira.

Izabrane vesti

Pominjalo se poslednjih dana da bi Radoja mogao i u Englesku - pisali su tamošnji mediji da su zagrizli Lids i Vest Hem - no očito da su Španci bili konkretniji i brži. Tako će nekadašnji igrač Vojvodine započeti svoju šestu sezonu na Pirinejima.

Podsetimo, Radoja je žrtvovao čitavu prošlu sezonu u Selti. Kako nije želeo da produži ugovor po ponuđenim uslovima klub ga je sklonio iz tima. Mada je bio jedan od najstandardnijih igrača pre toga, Srbin je morao na tribine. Da nije bilo te duge pauze nema sumnje da bi udicu zabacili mnogo veći klubovi... Ali istrpeo je Radoja sve i sada je u neku ruku na novom početku. 

U Levanteu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara