(©MN Press)
(©MN Press)

Zvanično: Rastali se Radnički i Joksimović

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.09.23. | 08:15

Dudić čeka promociju

Bio je Dejan Joksimović samo jedan od trojice trenera koji su „preživeli“ celu prošlu sezonu u Mozzart Bet Superligi, ali u ovoj nije uspeo da dogura ni do polusezone.

Kao što je Mozzart Sport najavio, rastali su se Radnički i Joksimović posle loših rezultata ove sezone, koji drže Kragujevčane na poslednjem mestu tabele. Nudio je trener ostavku i pre dva kola, ali je tada odbijena. Sada je, ipak, procenjeno da je vreme za „šok terapiju“ u timu.

Izabrane vesti

Radnički je preko klupskih glasila potvrdio vest o rastanku sa Joksimovićem.

„Ovim putem želimo da obavestimo kompletnu javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje između šefa stručnog štaba Dejana Joksimovića i našeg kluba. Ceneći trenutnu situaciju, obostrano smo došli do zaključka da je neophodna određena vrsta promene, kako se to popularno kaže "šok terapija", da bi se stvari pokrenule u željenom pravcu.

Ovim činom ne želimo na bilo koji način da umanjimo i osporimo ulogu i značaj Dejana Joksimovića u ostvarivanju dobrih rezultata, koji su u prošloj sezoni doveli do plasmana u plej-of, što je okarakterisano i kao jedno od najznačajnijih ostvarenja kluba tokom stogodišnje istorije. Želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost Joksimoviću na svemu što je učinio, na njegovoj izuzetnoj odanosti i privrženosti klubu, ali i na razumevanju trenutne situacije. Joksimović će uvek biti deo Radničkog, baš kao što će i klub biti deo njegovog bića“, piše, pored ostalog, u saopštenju Radničkog.

Novi trener, kako saznaje Mozzart Sport, biće Feđa Dudić, trener iz BiH, nekadašnji šef struke Veleža i Sarajeva.

 


tagovi

Radnički KragujevacMozzart Bet SuperligaDejan JoksimovićFeđa Dudić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara