Komentari na vest

Zvanično: Razišli se Valensija i Gatuzo

D

Dadada

pre preko 1 godinu

Sometimes maybe good, sometimes maybe shit.

Gost17

pre preko 1 godinu

Bio sam na Mestalji pre 3 nedelje... Klub I dalje živi, iako mu Peter Lim vadi srce deo po deo... Sve dok je ovaj čovek vlasnik, klub neće progledati.... On koristi trenere da na njih svaljuje krivicu, a poslovanje mu je 0. Ne biste verovali da od 90 minuta navijači pola svojih pesama posvećuje Limu u negativnom kontekstu, nema navijača Valensije koji ne bi slavio kada bi ovo zlo otišlo iz kluba, uključujući i mene... Čovek je napravio užas od jednog on najvećih klubova u Španija. Živo zlo.
G

Gost111

pre preko 1 godinu

pa nije on mister Stanković da izgubi 9 od 11 i ostaje idalje na klupi i obećava kule i gradove 😄
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Nekad je bila velika stvar kada igrac prelazi u Valensiju. Kao Zigic iz Santandera kada je presao. Valensija je uvek bila korak napred u karijeri. Sada je to isto kao da te kupi Djirona.
g

gostiona

pre preko 1 godinu

Valensiju pratim vec vise od 20 godina i ovo je najmračniji period za klub. Razlog tome nisu losi treneri vec vlasnik Peter Lim koji koristi klub kao pokrice za svoje biznise i ne ulaze u igracki kadar a ono sto je iole dobro odmah prodaje...isto tako ne ispunjava zelje koje imaju treneri vec 80% ulaznih transfera su pozajmice iz slabijih spanskih klubova...kad on ode klub ce opet procvetati
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Kad se setim Ajale,Barahe,Albelde,Angula,Visentea,Aimara,Kanjizaresa,pa mislim da je igrso i za njih Klaudio Lopez,Zahovic,Rumun Ilie...bas su bili sila,izgubili su tad 2 finala za redom LS,od Reala i Bajerna.
G

Gost1919

pre preko 1 godinu

pogresna informacija, dao je otkaz, nisu ga otjerali...
l

laik

pre preko 1 godinu

Znao sam čim su ga zaposlili kako će ova ljubav da završi.
G

Gost666

pre preko 1 godinu

On je rupa a ne trener.
S

Ss4

pre preko 1 godinu

Ne kazem da je gatuzo dobar trener, ali sa ovakvim ekipom valensije ne znam ko moze nesto da uradi, osim Kavanija koji je u godinama ja ne vidim dobrog igraca
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Ocekivano u svakom klubu su ga najurili pre vremena.
G

GenGat

pre preko 1 godinu

Ja i zaboravio da ih je ovaj trenirao hahaha
M

Mestalla

pre preko 1 godinu

Konačno. U poslednje vreme ekipa ne može da se sastavi...