Zvanično: Reina u Laciju!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.08.20. | 16:23

Španac potpisao na godinu dana

Pepe Reina će igrati za još jedan veliki klub u još jednom velikom gradu.

Iskusni španski golman je danas i zvanično potvrđen kao novo pojačanje Lacija. Potpisao je ugovor na godinu vredan 1.600.000 evra po sezoni, s tim što uz bonuse može da dogura do 2.000.000 evra za godinu dana. Tu je i opcija da se saradnja nastavi na još jednu sezonu pod istim uslovima ako obe strane budu zadovoljne. Došao je iz Milana kao slobodan igrač pošto su ga Rosoneri pustili da ide bez obeštećenja kako ne bi morali da mu isplate poslednju godinu ugovora vrednu 3.000.000 evra. Želela ga je i Valensija, ali on nije mogao da čeka da se smiri finansijska kriza u klubu i odabrao je Lacio.

Izabrane vesti

Reina je sinoć doputovao u Rim, jutros prošao lekarske preglede i potpisao ugovor da bi u popodnevnim časovima odradio prvi trening u novom klubu. Plan Lacija je da Reina bude rezerva prvom golmanu Tomasu Strakoši ali da brani u kup utakmicama i da povremeno deli minutažu sa Albancem u ostalim takmičenjima. Veruju da će Strakoša dodatno napredovati uz iskusnog Španca.

Reina ima 37 godina i karijeru je počeo u Barseloni u čijem prvom timu je prveo dve sezone i branio na 49 utakmica. Potom je otišao u Viljareal iz kojeg se preselio u Liverpul gde je tokom osam sezona proveo najsvetlije trenutke karijere i branio 398 utakmica za slavni klub sa Enfilda. Karijera ga je dalje vodila u Napoli, Bajern, Milan i Aston Vilu u kojoj je proveo prethodnu poslusezonu kao pozajmljen igrač Rosonera.

Član reprezentacije Španije je bio 12 godina i sa njom osvojio sve što se moglo osvojiti. 


tagovi

Pepe ReinaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara