Zvanično: Srnić potpisao za Zvezdu, setio se Kelna i Liverpula

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 14:30

Crveno-beli potvrdili transfer iskusnog krilnog igrača

Još tokom prethodne sedmice bilo je jasno da će Slavoljub Srnić pojačati Zvezdine redove tokom zimskog prelaznog roka. Posao se malo prolongirao zbog skraćenog radnog vremena notara, ali je sada i zvanično.

Iskusni krilni fudbaler se vratio u matični klub i zadužio dres sa brojem 55. Kao što je ranije najavljeno bivši član Las Palmasa potipisao je ugovor na godinu dana, uz mesečna primanja od 10.000 evra.

Izabrane vesti

Posle raskida saradnje sa španskim klubom Slavoljub Srnić je trenirao pod nadzorom Dejana Stankovića i ostavio dobar utisak na mladog šefa stručnog štaba. Upravo taj podatak inicirao je priče o povratku koje su danas ozvaničene.

“Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno. Osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba. Upućen sam u svaki detalj i u dešavanja u svlačionivi. Kao dam sam sve vreme bio tu. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem bolji nego prethodna dva puta”, rekao je Srnić.

Momak rođen 1992. godine prve fudbalske korake napravio je u šabačkoj Mačvi. Kao petneastogodišnjak je zajedno sa bratom Dragoljubom stigao u Zvezdine redove. Debitovao je 2010. godine, ali je veliki trag ostavio u mandatu Vladana Milojevića. Tada je postigao pogodak protiv Kelna vredan evropskog proleća.

“Taj gol je obeležio moju dosadašnju karijeru. Naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nadam se da ćemo samo proći i napraviti još jedno čudo. Ako smo pobedili Liverpul, sve je i danas moguće”, dodao je Srnić.  


tagovi

Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara