ZVANIČNO: Valensija pobednik za Gomeza

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 14:50

U suprotni smer otišao Santi Mina

Čekalo se, čekalo, čekalo i sada je postalo zvanično - Maksi Gomez je novi fudbaler Valensije!

Uprkos konstantnim spekulacijama da je Gomez na pragu potpisa sa Vest Hemom, Slepi miševi su danas i definitivno završili transfer koji se na Mestalji toliko dugo čekao! 

Izabrane vesti

Urugvajac je bio prvi izbor Marselina Torala još i pre nego što su se kapije letnje pijace otvorile, a sportski sektor Valensije radio je bez prestanka dok sa Seltom nije postigao konačni dogovor. Gomez je sa Valensijom potpisao petogodišnji ugovor, uz klauzulu od 140.000.000 evra.

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 14. jul

Kako smo ranije pisali, Valensija je operaciju završila u komplikovanoj formi. Obeštećenje iznosi 14.500.000 evra, a Selti će pripasti još oko 1.500.000 evra u bonusima. Tim iz Viga takođe je dobio i kompletan ugovor Santija Mine koji se posle četiri godine vraća na Balaidos. Mina je sa svojim novim klubom takođe parafirao saradnju na pet godina. Selti će na kraju svega doći još jedan fudbaler iz Valensije na jednogodišnju pozajmicu. U pitanju je Horhe Saenc.

Podsetimo, Selta je nedavno odbila Vest Hemovu zvaničnu ponudu na 32.000.000 evra, a u ostrvskim medijima pisalo se da su Čekićari bili spremni da idu čak i na 50.000.000 evra. Jednostavno, Gomez je želeo isključivo na Mestalju, što je Selta uvažila i finansijski gubitak nadoknadila kroz ugovor Santija Mine.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara