Zvanično: Veljko Simić došao po titulu na Kipar

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 11:36

Bivši igrač Vojvodine potpisao ugovor sa Omonijom

Ako je bilo i neke dileme u prethodnom periodu, sada je više nema. Doskorašnji član Vojvodine Veljko Simić kompletirao je transfer u redove kiparskog osvajača kupa, ekipu Omonije iz Nikozije.

On je potpisao dvogodišnji ugovor sa zeleno-belima, uz mogućnost da saradnja bude produžena na još 12 meseci. Omonija je u prethodnoj takmičarskoj godini osvojila Kupa Kipra, a ambicije kluba je da u narednom periodu stigne do šampionske titule.

Izabrane vesti

Simića uskoro očekuje velike obaveze, pošto će Omonija u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencija ukrstiti koplja sa azerbejdžanskom Gabalom.

Pre Vojvodine za koju je na 99 mečeva postigao 23 gola i podelio deset asistencija, Veljko Simić je bio član Crvene zvezde. Sa crveno-belima je osvojio tri šampionske titule, i učestvovao u mečevima Lige šampiona pod komandom Vladana Milojevića.

On je kao omladinac napustio Crvenu zvezdu i odlučio se da karijeru nastavi u Bazelu. Put ga je potom vodio u Domžale, Kjaso, Vintertur, ali je karijeru rehabilitovao tek u Zemunu.


tagovi

veljko simićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara