Zvanično: Vijera posle fijaska s Nicom dobio novu šansu

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 14:33

Francuz u Kristal Palasu tri godine...

Nije Nuno Espirito Santo, nije Lusijan Favr. Nisu ni Frenk Lampard ni Edin Terzić. Jeste - Patrik Vijera. Kako je najavljeno pre nekoliko dana, Kristal Palas rešio je pitanje trenera tako što je dogovorio trogodišnju saradnju sa nekadašnjim reprezentativcem Francuske.

Izabrane vesti

"Uzbuđen sam zbog prilike da se vratim u Premijer ligu i vodim ovako sjajan tim. Razgovarao sam sa predsednikom i sportskim direktorom o ambicijama, projekat mi se dopao. Takođe sam veoma uzbuđen što ću doživeti atmosferu na Selherst parku. Navijači su sjajni, a to je mnogo važno za tim", poručio je Vijera.

Palas je u potragu za trenerom krenuo kada je Roj Hodžson odlučio da ode u penziju. Lista kandidata bila je poduža, s nekoliko ozbiljnih trenerskih imena, međutim premijerligaš se pomalo i neočekivano odlučio za čoveka iza koga je totalni fijasko sa Nicom. I pored blizu 100.000.000 evra uloženih u tim Vijera nije uspeo da skocka pravi mozaik. Ekspresno je ispao iz Evrope i nanizao silne poraze u Ligi 1 posle čega nije mogao da izbegne otkaz.

Sada je ima šansu za novi početak u najjatraktivnijoj ligi na svetu.



tagovi

Patrik Vijera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara