Zvanično: Zenit se pohvalio, Eraković je naš

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 12:14

Ugovor na četiri godine, uz opciju da saradnja bude nastavljena još 12 meseci

Bilo je sve utanačeno i pre nego što je, sada već bivši štoper Crvene zvezde, Strahinja Eraković krenuo put Sankt Peterbura. Zenit je na zvaničnom sajtu sada sam potvrdio: reprezentativac Srbije rođen u Beogradu 2001. godine je naš novi igrač.

Strahinja Eraković će potpisati četvorogodišnji ugovor sa timom iz Sankt Peterburga, uz opciju da saradnja bude produžena na još 12 meseci.

Izabrane vesti

“Postigli smo dogovor sa Crvenom zvezdom oko transfera mladog centralnog beka, Strahinja Erakovića. Svi u Zenitu sa velikim zadovoljstvom možemo da poželimo dobrodošlicu novom igraču”, piše na sajtu Zenita.

Zenit će ima ime obeštećenja Crvenoj zvezdi uplatiti sedam miliona evra uz 10 posto od naredne prodaje. I dalje se u Ljutice Bogdana nadaju da bi popularni Čupa mogao da se vrati i odigra u matičnom klubu još šest meseci.

Eraković sa menadžerom Zoranom PavlovićemEraković sa menadžerom Zoranom Pavlovićem

Zenit i Spartak su ponudili prvaku Srbije gotovo identične uslove, ali je klub iz Sankt Peterburga iskoristio pravo preče kupovine koji je uključen u sponzorski ugovor koji Crvena zvezda ima sa Gazpromom.

Tada je bilo jasno da će prvak Rusije biti naredna destinacija Strahinja Erakovića. On je u četvrtak otputovao u Sankt Peterburg u društvu menadžera Zorana Pavlovića. On je potpisao ugovor posle lekarskih pregleda i zvanično postao najskuplji defanzivac u istoriji crveno-belih.


tagovi

Strahinja Eraković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara