Šehović (©partizan.rs)
Šehović (©partizan.rs)

Zvanično: Zlatan Šehović se vratio u Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.22. | 11:48

Prvo pojačanje crno-belih ovog leta

Prva lasta u tabor Partizana u letnjem prelaznom roku je stigla. Zlatan Šehović, levi bek, je novi-stari član crno-belih.

Šehović je ponikao u Partizanu iz kojeg je otišao u Makabi Netanju, iz kojeg se evo vraća u Humsku. Mladi fudbaler je daans potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Izabrane vesti

Ja sam dete Partizana i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde kada se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gde ću, koji će mi klub biti sledeći. Kada sam otišao u Izrael rekao sam da želim da se jednog dana vratim, tako da sam zaista presrećan“, rekao je Šehović za klupski sajt nakon potpisivanja ugovora.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je igrao sjajno u Izraelu, gde je bio proglašavan za najboljeg defanzivca lige.

U Izraelu sam dosta napredovao za dve i po godine. To je bilo veliko iskustvo za mene. Sazreo sam kao igrač, posebno prošle sezone kada sam proglašen za najboljeg defanzivnog igrača lige“.

Šehović je dobro upoznat sa zahtevima trenera Stolice.

Sarađivao sam sa šefom Stolicom dva puta do sada, u reprezentacijama do 17 i do 21. godine. Po mom mišljenju on je najbolji naš trener trenutno, tako da mislim da je Partizan doneo pravu odluku dovođenjem njega za šefa stručnog štaba. Mnogo sam srećan i uzbuđen što ćemo opet sarađivati“.

Šehović s menadžerom Darko RistićemŠehović s menadžerom Darko Ristićem

Lako će se Zlatan uklopiti u novu sredinu, jer kaže da mu nije promaklo ništa što se dešavalo u Partizanu otkako je otišao.

Partizan sam pratio dve i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku. Zato znam gde dolazim i spreman sam. Svi znamo šta sledeća sezona donosi, koliki je ulog, a ciljevi u Partizanu su uvek najveći“, istakao je Zlatan Šehović.

U prvom mandatu u Humskoj mladi bek je odigrao 14 utakmica i upisao jednu asistenciju.


tagovi

Zlatan ŠehovićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara