Komentari na vest

Zvezda 2024/2025: Traži se šestica za top vezni red, stara priča o beku, odbrana zavisi od Draga

C

Comi81@Don Vito Corleone

pre 23 dana

@Don Vito Corleone - – Džaba ovako brutalno forsiranje ovih menadžerskih kombinacija (Điga, Onjalika, Nedaje), u nadi da će nekoga prevariti i prodati im ovaj fudbalskim krš! Džaba se muče iz petnih žila, naručuju afirmativne tekstove po medijima, daju im unapred rezervisana mesta u prvih 11, sve je to uzalud, jer je cela Evropa jesenas videla o kakvim olupinama i šarlatanima se radi! Grupna faza LŠ je bila pravi video-klip uživo ovih neznalica! Niko njih neće ni “gratis”! Ostaće oni u Zvezdi i sledeće godine da nas zabaljaju svojom nespretnošću i neznanjem! Ako ovi krš fudbaleri budu igrali u kvalifikacijama, Zvezda će ispasti, a onda će se drmati mesta i za obmanjivače Terzića, Mrkelu i Milojevića!
Z

Zvlat BG

pre 24 dana

Zahuktava se najgori period godine! Ide ponovo vrteška i cirkus! Kreću spinovanja, bombe u najavi, grandiozni planovi, pomeranja granica i "ove sezone, u ovo doba SIGURNO osvajamo Ligu šampiona"!
C

Comi81

pre 24 dana

Naše dete Nikola Stanković igra i to odlično desnog beka u Čukaričkom ali to niko ne želi da vidi...
D

Don Vito Corleone@Comi81

pre 23 dana

@Comi81 – na radaru ovih političkih komesara koji vode Zvezdu, nisu naša deca i naši igrači iz SLS! Oni u svom radu koriste specijalnu satelitsku opremu i na osnovu nje dovode krš iz Afrike! Već su potpisali ugovor sa izvesnim Gigom, a tu su Olanjika i Nedaje! Roj podguznih muva na čelu sa Terzićem baš briga za naše mlade igrače! Oni se samo utrkuju kako će dovesti što više fudbalskih tragikomičnih kreatura iz Afrike i kako će im obezbediti stalan boravak u prvih 11, preko svog ličnog trenera Milojevića! I ove podguzne muve me zovu preko medija da dođem i da im dam podršku! Ne samo da im neću dati podršku u ovoj anti-srpskoj raboti, nego navijam svim silama da Zvezda ispadne u kvalifikacijama i da ove politički podobne podguzne muve odu u istoriju!
C

Claudio Lopez

pre 24 dana

SERI iz Voše taman da zameni Kangu dosta me podseca na njega, zadnji vezni na kalup Sanoga, napadač ubica, zamena za Hvanga ako ode ,neki brz poput Radonjica na mesto Bukarija i još jedan bek ako se odlučimo da i ovog Korejanca prodamo ko Azarova
M

Mita Trta

pre 24 dana

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘"
P

Pedja108

pre 24 dana

Ljudi, Zvezda je godinama prvak, 4 puta zaredom i titula u kupu, i vi ste opet nezadovoljni. Ja bih najvise voleo da Zvezda ima skoro isti tim 10 godina u z stalno dovodjenje boljih i boljih, ali...Ono sto nije dobro je i da su Mitrovic i Bukari prodati, kao najbrzi u timu. Ovo moze pokriti jedino povratak Radonjica. Mislim i da se Ivanicu treba zahvaliti, godine su tu, zasicenje, nije vise isti. Na desnom beku je Mimovic, imao je prilike da se oproba, a sad ce proci i pripreme, godinu dana iskusniji, mislim da je to to. Dovesto obavezno Korejanca za levog beka. Stamenic sve bolji pozadi, sa Ilicem bi to isto bilo OK. Kljucan je ostanak Hvanga, ako je moguce. Takodje, nikako ne bih prodavao Glazera, osim ako neko ne ponudi 10 miliona. Covek je izuzetan golman. Dragovicu se takodje zahvaliti. Bio je odlican godinama, ali takodje godinama je sve sporiji i nije to vise isti Dragovic. Djiga je kupljen, talenat je i treba ga uigravati. Degenke, kao i Milunovic nisu vise za ovaj nivo fudbala, obojica stariji i sporiji. I za napad se opredeliti za Serifa ili za nekog drugog, ali to sto pre. Serif nije ne znam kakav igrac, ali se takodje pokazao veoma korisnim.
N

Nenad1246

pre 23 dana

Bukvalno smo i zaboravilj na Mitrovića. Eto kolko je dobar bio da više pamtimo Obru kobru i Mungošu.
G

Gostgost@Pedja108

pre 23 dana

Pedja108 – pročitao sam tvoje nadahnuto kazivanje o trenutnom stanju u Zvezdi, kao i tvoja očekivanja! Druže Pedja moraš shvatiti da sve što je razumno pada u vodu! U pitanju su menadžerske kombinacije sa izvesnim Ivicom Pavlovićem, ekskluzivcem druga Terzića, za afričko tržište! Primetio si da se izvan zdrave logike forsiraju celo proleće neki autsajderi tipa Nedaje, Olanjika i Giga. Oni su upravo njihovi favoriti i predmet njihovih menadžerskih kombinacija! Postoji izvesna paralela između tih drugova Terzića i Pavlovića. Obojicu potražuje i gone sudski organi! Ko zna zašto?! Verovatno su u pitanju neki sitni prekršaji u vezi sa pogrešnim parkiranjem!
V

Vladica kraljevo

pre 24 dana

Nova uprava: generalni i sportski firektor, generalni sekretar i direktor omladinske škole. Nov imidž, otklon od aktuelne politike, prvi put u istoriji smo podguzna muva režima.
G

GABI GO

pre 24 dana

PRVO NA UČITE PRAVILA FUDBALKSA. PA KOMENTARISITE WAR I OFSAJDE .VIDIM OVDE MNOGI VICU .DA VOSI NIJE SVIRAN PENAL.KOI NIJE NI BIO.SVAKA RUKA KOJA JE PORED TELE TJ UZ TELO .KADA JE TAKO POSTAVLJENA RUKA A LOPTA POGODI U TU RUKU .NEMA PENALA.SVAKA RUKA KOJA JE ODRUCENA ČINI TELO VEĆIM JE PENAL .
с

скрин шот

pre 24 dana

Иванића продати и довести Хазизу
I

Idemo u LŠ

pre 24 dana

Glazer- Seol Jong Vu, Spajić, Dragović, ???- Radonjić, Grujić, Hwang, Ivanić, Olayinka- Krasso ili ????
L

Lep

pre 24 dana

San
D

Duduk

pre 24 dana

Levi,desni bek,stoper,zadni vezni,levo ,desno krilo I spic. Ja mislim Mimovic moze desni a isto bi ga probao zadni vezni..on I mijailovic da rotiraju...ovaj tim sad je za liga Le ili lk za mene ja hocu da gledam Zvezdu u LS
k

kikoman

pre 24 dana

oces da probas i kangu na golu, a glazera kao stopera? kaze covek ovaj tim je za ligu evrope a zeli tim za ligu sampiona a izjavio da bi rotirao mimovica i mijailovica na zadnjem veznom
D

Duduk

pre 24 dana

@kikoman soy sauce Procitaj dobro moj komentar,,prvo ono sta nam treba sta Sam napisaio je za LS, A BEZ TA POJACANJA ,nemamo sanse za LS ali za LE I lk mozda. Mimovica ja bi ga probao na levi ako ne dodjem onaj korejanac I mijailovic desni I zadni vezni box to box ...mozda moj srpski nije naj naj,ali trudim se.. engleski mi je lakes.poz
D

Dejan pizon

pre 24 dana

Opet isto ide pola tima i cemu da se nadamo sto se tice evrope.
K

Komunikacija

pre 24 dana

Ne daje,nek je živ i zdrav,fala mu al najbolje za sve...Nek ide! Ne znam ima li bolje te "6" od onog Ali Mohameda iz Haife!? Vidim svi već larmaju da je potpisan Radonjić? Ako odu Hvang osobito,ali i Stameni,pa dooobro ,živeće ovaj narod,a i ima još tih Korejanaca gomila,što trče ko navijeni,a i znaju i fudbala,pa eto.A špic? Ma malo hrabrije s malim Sremcem i to je to. Ja ,kad bi me neko pit'o, al na sreću neće,ne bi imao ništa protiv onog Ivanovića s Brda. Ok znam ima ružnu prošlost,al igra baja oba krila pa razvaljuje. I to u oba pravca,a Miloja to baš vole! Bekovi? Pričaju ovi što znaju,kaže Rumunji imaju dva strašna beka...
D

Danas

pre 24 dana

Bi ovde bili drugačiji tekstovi, da su Voši poništeni golovi. I kuka i motika bi se javljali i pljuvali sve od reda.
z

zaks

pre 24 dana

Zvezdo je poništen gol iz akcije gdje nije bilo ofsajda , a oni našli akciju prije te koja je prethodila golu i poništavaju isti.Pa zašto pomoćni sudija nije reagovao kod te akcije gdje je bio ofsajd.Najbolje da se počnu vraćati 5 minuta unazad i tražiti neke nepravilnosti i poništavaju golove.
t

tako bre

pre 24 dana

promeni sve igrace , i to nemoj u Avgustu nego u Septemvru pa se posle cudimo i pitamo gde nam ode sezona i sto nismo usli u LS!
ј

ја

pre 24 dana

Чуј не треба шпиц... а ко нам је шпиц у случају повреде Ндиајеа?
G

Ggostt

pre 24 dana

Ne jedan bek nego i levi i desni.Ne smemo improvizovati nego i na klupi oba kao rezerve.Zadnji vezni stena.Napadač i novi bukari.
Z

Zadnjeg veznog zabiravi,imaš u evoropi 10 mak

pre 24 dana

Skolovanih zadnjih veznih to ne da je retkost nego umetnost , sve te nazovi improvizacije zadnjjh veznjaka su imorovizacije..
D

Domaćin

pre 24 dana

Koliko vidim ponovo će nam Borjan, Rodić i Kanga biti "nosioci" igre...e pa teško nama na leto!

gemathegreat

pre 24 dana

Samo što se Borjan okitio titulom golmanasezone i šampionskom titulom. Naravno on tome ništa nije doprineo, jel tako.
D

Duduk

pre 24 dana

E jos to nam treba..onda nece mozda 100 tina gledalaca na utakmice.mora top POJACANJA I to odma sad da se pocne.
m

marko555

pre 24 dana

Samo mi nije jasno kako ce "zvezda tesko da zadrzi Hvana".Momak je vezan ugovorom do 2027?!?!?!Kakve su to glupe price,da hocete da ga zadrzite vrlo je jednostavno decko imas ugovor jos nekoliko godina i nema nikakvog polemisanja uopste,a sasvim je drugo ako "neko vidi interes"u svemu tome
@

@mark

pre 24 dana

Iskreno bio je dogovor i pisalo se da mu neće praviti problem za unosnije ponude samo da potpiše za nas.
D

Daj faul

pre 24 dana

Sve to lepo zvuci, ali ugovori uvek sadrze klauzule tipa igrac moze da ode pre isteka ako stigne ponuda od 5 miliona ili tako nesto slicno… tesko da bi igrac kalibra Hvana potpisao visegodisnji ugovor da da nema takvih klauzula
P

Prvo razmisli

pre 24 dana

pre nego napišeš gluposti. To što ima ugovor neznači da mora da ostane, jer ukoliko klub i on dobije dobru ponudu i ako je njegova želja da ode glupo je zadržavati nezadovoljnog igrača. Kao prvo on može izazvati lošu atmosferu u klubu koje prouzrukuju klubu, može da odbije da igra da bude izbačen iz prvog tima a klub mora da mu isplaćuje redovno platu, a pošto klub verovatno kasni sa platama može da kao onaj Japanac iz Partizana samoinicijativno spakuje e kofere napusti klub i tuži ga UEFI. A Zvezda kao klub ostane bez obeštećenja.
D

Dejooo

pre 24 dana

Pises a pre toga neinformises se.Postoji usmeni dogovor naleto ako dodje dobra ponuda Koreanac moze ici.
d

deki maky

pre 24 dana

Sad opet ide remont,prodaj šta možeš-dovedi neke poluigrače i onda opet u sezoni kupanja ispadaju-liga Evrope je max.ni tu nisu konkurentni. Šta ima da ponude više Drago,Katai,Kanga-onaj noktorez svakako ide kao i bukari...oni u Evropi više nemaju šta da ponude,naša nameštena liga je druga priča ...samo kad pukne naduveni balon već od oktobra
U

Ubuvu

pre 24 dana

Lažno se predstavljas? To vam fetiš postao!?
D

Dare_cz

pre 24 dana

Samo da Hvang ostane i posle nadogradnja tima kvalitetnim igracima
M

Marko1983

pre 24 dana

Nije mi jasno sto se spomnje zadnji vezni, kada imamo reprezentativca na toj poziciji. Za boljeg igraca od Mijailovića morala bi Zvezda da potrosi ozbiljan novac, sto mislim da je nerealno. Generalno Zvezdi trenutno fale "samo" bočne pozicije, oba beka i barem jedno krilo. Ako Dragović ne produži i jedan štoper.
@

@mark

pre 24 dana

Daj jel se šališ..nikakvu razliku ne pravi ni u našem prvenstvu.Ako se tako misli kažite lepo da idemo u nazad da se ne cimaju ljudi bzv da dolaze na stadion.
g

ga

pre 24 dana

Onaj izraelac na poziciji 6 sto je igrao kod Bahara kad su nas izbacili. Dovesti i Grujica i Radonjica uz dva korektna beka i to je to
0

09oplkmn

pre 24 dana

Radonjic!?!?!?! Cccc, e moj ti zagrebcaninu mali
g

ga

pre 24 dana

Onaj izraelac na poziciji 6 sto je igrao kod Bahara kad su nas izbacili. Dovesti i Grujica i Radonjica uz dva korektna beka i to je to
I

I to navijac kao...

pre 24 dana

Darjan ni rec o sudjenju sinoc na finalu kupa ali sad vec ali zato sad vec prica ko ide iz kluba...
e

edo555

pre 24 dana

Trebalo bi se gokusirati na azisko trziste koreanci radilice na sredini terena i po bokovima,zadnji vezni snazan pit-bul agresivan(slican Donaldu i Sanogu) spic brz na ume nekog i da predribla pobegne,teskasi tesko prolaze koji ne umeju da stvore sebi sansu
S

Srbenda bre

pre 24 dana

Šestica je štoper, četvorka zadnji vezni. Uvek bilo u Srbiji. žabarski sistemi nas ne zanimaju. Novinari ste u Srbiji. To što od sporta imate samo lastiš i niste trenirali fudbal očigledno, nego samo gledali žabarsku ligu vas ne sprečava da učite o NAŠOJ tradiciji.
L

Liberoo

pre 24 dana

Pridružujem se!
i

iz sljivika

pre 24 dana

Upravo ovo pođoh da napišem. Potpisujem!
Z

Zvezda Bari

pre 24 dana

Tako je! Ilija Najdoski 6, Refik Šabanadžović 4.
S

Scout13

pre 24 dana

Slobodni igraci iz Eredivisie koji zavredjuju paznju: 1. Gijs Smal - levi bek, Tvente; Momak oko kog bi se valjalo potruditi, ozbiljan igrac, doneo bi ozbiljnu prevagu na toj levoj strani, gde osim Rodica koji je na izdisaju i Radojevica, za kog ne ocekujem da ce mu se dati sansa, nemamo nikog drugog. 2. Dani de Wit - vezni igrac, AZ; Takodje jedan od igraca, za koje bi se valjalo potruditi, ove sezone je bio odlican, iznenadjen sam da nije produzio ugovor. Plata upitna, ali verovatno dostizna. Kreacija, pregled igre, duga lopta. Jos jedna dobra prodaja u perspektivi. 3. Shurandy Sambo - desni bek, PSV; Momak od kog sam ocekivao da ce imati vecu minutazu ove sezone, po mom misljenju je zasluzuje. Dobar igrac, dobre predispozicije, a svega 22 godine, mislim da bi se odlicno uklopio kod Milojevica. 4. Hidde ter Avest - desni bek, Utreht; Igrac koji bi mogao da donese odmah prevagu na desnoj strani terena. Dosta ozbiljniji od nasih igraca. Mimovic i on bi bili dovoljni na toj poziciji, uz adekvatnu rotaciju. 5. Lazaros Lamprou - levo krilo, Excelsior; Univerzalac u navali, solidna sezona iza njega. Odlican dribling, solidan udarac, ukoliko bi pristao da bude "dzoker", idealno pojacanje.
V

Vazi brt

pre 24 dana

football menazderu posalji cv na crvenazvezdafknapasimisemuda@yahoo.com
G

Goust

pre 24 dana

Auu druze, garantujem da si uradio bolji skauting nego ovi u Zvezdi.. Svaka cast 👍
J

Jole al pravi

pre 24 dana

Evo ih, svi potrcase u Srbiju
G

Ggostt

pre 24 dana

Hvala za stvarno iscrpnu analizu ali za odbranu nikakvi igrači iz holandije.Za evropu da, ali morali bi i našu ligu da igraju a tu bi ih prebili i vukli svi igrači iz svakog kluba domaćeg.Totalno drugačiji sistemi i filozofija odbrane ovde i tamo.Za veznjake top jer dele lopte ekstra.
S

Scout13

pre 24 dana

Već sam jednom pisao da moj posao nisu finansije, niti administracija. Ja se ovim bavim amaterski i smatram da je u redu da iznesem svoje mišljenje. U svakom slučaju, ko misli da je okej, hvala mu! Ko ne misli, taj očigledno ni sam sebi dobro ne želi, dolazimo do toga da se pišu kojekakvi komentari, omalovažava tuđa ljubav i hobi. U kom pravcu pojedini pišu komentare, u tom pravcu nažalost i idemo!
X

Xyz

pre 24 dana

Koja logika da prodaj jedinog krstenog desnog beka, da bi sad jurio novog koga na trzistu nema i platio bogatstvo za njega. Samo presipamo iz supljeg u prazno
I

IskoAlarkon

pre 24 dana

Realno fali 5 igraca za ozbiljan nivo 2 beka defazivni vezni jer i pored svog medijskog guranja nije tesko uociti da je stamenic kanta(sledi pljuvacina od placenika kako je on jaja ture)fali krilo i spic i to racunajuci da nam ne ode drago a retko koja ekipa moze uigrati 5 igraca u startnu postavu mada tu je miloje. Filip Mladenovic levo ili Mihailo ristic koji bi mogao i na krilo Desno korejanac Za spica izrovariti nekog I za defanzivnog veznog ce biti najteze ali verujem miloju koji mozda uspe i od stamenics da napravi igraca koji ima fizicke predispoziciie ali plasljiv i nesnsdjen u defanzivi

Proficap

pre 24 dana

Radonjic umesto Bukarija, Hvana zadrzati jos godinu dana po svaku cenu, napad ne bih cackao, jer kakav god da je sada, pokazali su da sa napadacima nemaju pojma. Neka ga Serif, moze tu da upadne Kraso, tu je Sremcevic, a i Olajinka moze da bude napadac. Bekovi su standardna boljka, i ne ocekujem da to rese tako lako. Djiga je nas, tu je Spajic, Degenek kod Kilojevicabuvek igra odlicno, jos ako istane Dragovic, tu smo mirni. A tu jeni onaj klinac, isto stoper. Mali je odlican. Forsirati Mimovica i malog Viktora na bekovskim pozicijama.

Proficap

pre 24 dana

Eto, procitao Terza moj komentar, pa ga prodao amerikanerima.
O

OSKAROVSKI POŠTENO

pre 24 dana

Biće sve cakum pakum, uz dodatna poskupljenja po Srbiji zahvatiće se od narodne grbe za dovoljan šampionski budžet.
š

šibar 61

pre 24 dana

vi ako hoćete da budete pravi sportski sajt(što na zalost niste,ako vam je uteha nema nijednog u Srbiji,vi morate biti objektivni i nepristrasni ,osnovno u svim zemljama sveta,mora se tacno da zna dudžet kluba,PLATA svakog igrača u dinar,to samo u Srbiji može da se poredi igrač sa mesečnom platom od sto i hiljadu eura,evo ja odgovorno tvrdim da zvezdini igrači imaju 10 puta veće plate od vošinih,ni to ne bi bio problem,da država ne upumpava novac,što direktno sto preko državnih firmi,isto to rade i partizanu,(kao fol,neki nacionalni interes) ,a u stvari cista krađa i lopovluk,zvezda bi sa trećinom ovog budžeta ,uzela duplu krunu i bila zadnja u LŠ,ali mnogo bi manje love veliki broj ljudi uzeo,e to je tragedija srpskog fudbala, i što je najžalosnije košarka istim putem ide i biće još gora,zato što ima pokriće u uspehu reprezent.
L

Letaq

pre 24 dana

Srbijagas smiri se, da li znaš šta pričaš uopšte?
G

Gostgost

pre 24 dana

Mnogo toga ce zavisiti od odlazaka, a verujem da ce nekoliko nosilaca biti prodato. Ono sto sigurno treba, to su i levi i desni bek, zadnji vezni, desno krilo, narocito u kontekstu da je Bukari prodat, i levo krilo. Ostalo sve zavisi od toga ko ide a ko ostaje.
C

Cosa91

pre 24 dana

MATIJA GLUSCEVIC!!! Zamena za Bukarija!
Z

Zauvek zvezdaš

pre 24 dana

Kakav Matija Gluščević, taj je bio kod nas u mlađim kategorijama i u Grafičara i nije pokazao ništa. Godinu dana je bio u Tsc i nije pokazao ništa a ti bi njega za LŠ. Zvezda iz Kragujevca hoće da dovede Aleksića odličnog mladog veznog igrača a ovog njegov tata ili stric ne znam tačno šta je Igor Gluščević bivši fudbaler neka usreći neki drugi klub sa njegovim mezimcom.
S

Scout13

pre 24 dana

Tri slobodna igraca iz Francuske lige koja bi nam odlicno legla: 1. Pape Gueye - zadnji vezni, OM; Verovatno bi plata bila problem, ali je igrac moderni Sanogo. Reprezentativac Senegala. 2. Ibrahima Sissoko - zadnji vezni, Strazbur; Igrac za nijansu losiji i godinu dana stariji, za nasu ligu i Evropu sasvim korektan. 3. Moussa Diarra - centralni bek, Tuluz; Momak koji moze da odgovori i na poziciji levog beka, upgrade u odnosu na Djigu na stoperu. Dobra prodaja u perspektivi.
7

79

pre 24 dana

Samo pustiti Bukarija i dovesti Radonjića.Desnog beka stranca i levog Ristića. To je to,ne treba filozofirati mnogo
Z

Zvezdas onaj stari

pre 24 dana

Totalna dominacija, 7 godina evropskih grupa i mi nemamo pola tima jer je mrtvi kriminal u klubu! E moji Zvezdasi sta sve trpimo.
7

79

pre 24 dana

Suoer vrati Lukića i Den Tanu,Obrića,Ignjatijevića i nemoj da trpiš.Uživaj onda opet kao pre
z

zvezdas onaj pravi

pre 24 dana

E moj false flag glodaru pretera ga. Jedino sto ovom timu fali i gde se mulja su bekovi. Voleo bi ti da se mi totalno raspadnemo ali nemere :)
@

@@@@

pre 24 dana

zvezdas onaj lazni
p

porci

pre 24 dana

Sto ne dovedete Igora Miladinovica iz Cukarickog,najjbolji mladi igrač lige i ponos Ribarske Banje i Krusevca !!!
J

Jako jednostavno

pre 24 dana

Jer nam ne treba igrac za kvalifikacije za konferenciju, nego za Ligu sampiona
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 24 dana

Oba beka Stoper Zadnji vezni Krilo Spic Naravno, uz to da ostanu Hvang, Ivanic, Drago i Spajic ili makar jedan od njih.....
М

Марлоне

pre 24 dana

Иванић није за Лиге Шампиона
Z

Zvezdas!

pre 24 dana

ODBRANA ODBRANA ODBRANA, MI SMO 2018 usli UPRAVO JER NAM JE ODBRANA BILA JAKA. BEZ JAKE ODBRANE PRIMAMO 2 GOLA OD SVAKOG TIMA
v

v1ad

pre 24 dana

Nije se kup posteno ni ohladio a vi odmah krenuli da terate igrace. Jel vama Hvang izgleda na terenu kao neko ko jedva ceke da ide? Trebaju bekovi i verovatno desno krilo ako ode Bukari. Glazer, Hvang, Olajinka, Endiaje moraju da ostanu za sledecu sezonu, uz Spajica, Dragovica, Stamenica i Ivanica.
g

go4st

pre 24 dana

Bukarija prodati hitno, na staru slavu uzeti neki dinar, pa onda da igramo sa jednom loptom, obzirom da je njemu potrebna jedna a svima ostalima druga lopta. Uzeti neke pare za njega dok može. Probati sa Necom Radonjicem, u više slučaja se pokazalo kao odličan potez vraćanje starih igrača KOJI IMAJU KVALITET ali im je karijera u padu. Stamenić nije sigurica, i dalje ima kikseve, ume da proda loptu svakog časa, ali je odličan za budućnost, brzo će postati ozbiljan igrač. Pozdraviti se Kangom, i po mom mišljenju sa Šerifom. Pokazao je da ume da da gol ali mislim da on nije profil napadača koji treba Zvezdi. Ne radi za ekipu, treba nam napadač koji će i razigravati igrače oko sebe. Kraso prodaja ili pozajmica. Dobar igrač ali ga pojela formacija. On je tip igrača koji igra u formaciji sa dva napadača, gde će on biti onaj malo povučeniji, a Zvezda ne igra to, posebno ne kod Miloja. Prodaja ili pozajmica. Hitno bekovi da dodju, ili bar jedan (levi ili desni) da bude neko iz omladinske skole, pa imati strpljenja i čekati. Olajinka mora da se zadrži i da mu se nadje pozicija. Mirko isto, Hvang, Glazer, moraju ostati.
v

v1ad

pre 24 dana

Svaki put kad procitam kako neko priziva Necu Radonjica umesto Bukarija stomak mi se prevrne. Opet se priziva rokada Ohi-Pesic. To nam je bas donelo puno.
G

Gostgost

pre 24 dana

@v1adOhi je trebalo da ostane, kao i Pesic. Pesic nije los igrac, naprotiv, a to sto se vama ne svidja njegovo ponasanje, sami ste ga izazvali. @go4st - mani me sa Radonjicem, samo trcanje i nista drugo. Za 5 godina nije mrvicu napredovao. Neka, hvala, ne treba
s

serif nedaje

pre 24 dana

a zasto bi Stamenic odlazio? mlad je, dobar a bice sve bolji i ne verujem ni da mu se ide iz Zvezde
s

sg018

pre 24 dana

Moze da se napadne Tobias Lauritsen(‘97, Sparta Rotterdam, CF/SS), štoper Rapida iz Bukurešta Andrei Borza ‘05, Vasilije Adzic iz Buducnosti ‘06 godiste. Takodje zanimljiv igrac je u Heerevenu Osame Sahraoui ‘01 godiste. Njemu je cena na transfermarktu 7,8mil sto moze da predstavlja problem. Mrkela, obrati paznju😉
v

vfbgnhmj

pre 24 dana

Ali mrkela da obrati paznju...ahhahhahahahah pa on da trazi vozaca nasao bi slepog coveka
C

Cirkusss

pre 24 dana

Ako nam je sportski sektor zadovoljan odbranom onda nema sta da pricamo, Od lige sampiona nema nista... Odbrana je najgori deo tima. Dok napad izgleda evropski
L

Lupetasss

pre 24 dana

kakav Milosavljevic kakav oporavljeni Degenek? sa ovom odbranom u playoff sa ozbiljnim ekipama nema sanse. Kada nam je juce vojvodina stvorila 3 ozbiljne sanse, U derbiju dva gola primali, Odbrana je teski kanal i treba da se dovede pravi stper pored bekova..
Z

Zauvek zvezdaš

pre 24 dana

Ne treba da se dovede nijedan štoper ako ovih pet nabrojanih svi ostaju. Treba da se dovedu oba beka bolji od Mimovića i Rodića koji će biti starteri a ovo dvojca rezerve. Mijailovića tu ne računam jer on je zadnji vezni isto kao i Ado što je na pozajmici i koi se vraća iz Niša i obojica za LŠ mogu biti samo rezerve a ne prve opcije i to je najveći problem. Nama je odbrana igrala loše zato što je Milojević svesno igrao u našoj ligi bez zadnjeg veznog koji nam iskreno rečeno nije ni trebao u takvoj konkurencije. Zadnjeg veznog su igrali Kanga, Hvang i Stamenić a svi oni su centralni vezni isto kao i mali Knežević. Svesno smo igrali tako da bi bili ofanzivniji i dobili na kreativnost jer se svi brane protiv nas sa 10 igrača iza lopte i otuda onda prostora i mogućnosti svima da nam stvore šanse jer nemamo igrača ispred štopera poput Sanoga koji bi zatvarao sve rupe iza napadača i vezanih igrača. POD BROJ 1 NAŠE NAJVEĆE POJAČANJE MORA BITI NA POZICIJI ZADNJEG VEZNOG I NE ŽALITI PARE ZA JAKO KVALITETNOG IGRAČA NA TOJ POZICIJI AKO ŽELIMO DA BUDEMO IOLE KONKURENTI U EVROPI. Sa takvim igračem i dva beka starter odbrana će biti DUPLO BOLJA.
n

nema tebi pomoci

pre 24 dana

Oporavljeni Degenek ahahahaha pa ovo je smesno sta sam sad procitao... Darjan nije normalan.
a

avucko

pre 24 dana

uskoro novih 100 mil i novi najgori rekord u evropi
O

Opopooopp

pre 24 dana

Najgori rekord u LŠ je iz sezone 2010/11, kada je mocni Partizan na celu sa Ser Samrokom Stanojevicem osvojio 0 (slovima - nula) bodova u mocnoj grupi sa Arsenalom, Sahtjorom i Bragom... Ali dobro, opste je poznato da grobari slave poraz od 0:1 protiv Junajteda i Sumino guranje kroz noge Megvajeru. Nije ni smesno vise, to je tuzno
D

Darjan =DNO

pre 24 dana

Spajić, Dragović, Điga, Da nam drze odbranu ??? Uz Evropske utakmice i Dugo prvenstvo???? Sramota je sta ti pises...
D

Da povratis...

pre 24 dana

"Procena sportskog sektora je da Spajić, Dragović, Điga, oporavljeni Degenek, uz priključivanje mladog Milosavljević mogu da iznesu sezonu." AHAHAHHA DEGENEK UOPSTE NE IGRA I DOK JE BIO ZDRAV, BLAMA NEMATE, KAKO LUPETATE.
k

krunićrade33

pre 24 dana

Eto me
L

Lazeteee

pre 24 dana

Kakve lazi kao sada ti ne mozes da zadrzis igraca do kraja kvalifikacija?! Price za decu, Sramota je kako lazete ljude...
S

SMESNO!

pre 24 dana

Kakve lazi kao sada ti ne mozes da zadrzis igraca do kraja kvalifikacija?! Price za decu, Sramota je kako lazete ljude...
O

Okrutni peder

pre 24 dana

Cvikeras Daran SE prodao za sto evrica. Jadnik strbavi .
1

11221122

pre 24 dana

darjanica je wc papir crvene zvezde!!!!
D

Delija NBGD

pre 24 dana

Eh kad bi moglo da se zadrze imena poput Hvanga, Glazera i Olajinke. Od stranaca njih trojica su bukvalno stubovi ovog tima. Bukarija tu ne racunam, svoje kredite je potrošio, bolje ga uvaliti nekom dok jos mozemo finu lovu uzeti.
D

Drvo

pre 24 dana

Olajinka je drvo javorovo.
B

Burek

pre 24 dana

Najveće pojačanje će nam biti ako Hvan ostane do zime.