Komentari na vest

Zvezda, a ne Juve i Junajted, da je Superliga pravljena pre 30 godina

R

Rodman1986

pre oko 3 godine

E sad bi volio da naprave tu Superligu. Slovenac priča o nečemu, veze s vezom nema.
J

Johny7

pre oko 3 godine

Nek Real i Juve stvore svoju zatvorenu Superligu i igrajo svaki drugi dan.
C

Cjepka

pre oko 3 godine

Čeferine, Srbine! :D
B

Bogavac

pre oko 3 godine

A da je pre 32 godine?
M

Mojze

pre oko 3 godine

Mancester 3 puta prvak evrope, 2 puta uefa kup, Juventus 2 puta prvak i valjda 3 puta kup i ovaj coban nasao da ih proziva. Tek sad vidim ko vodi tu organizaciju. Posle ovog komentara janeza nadam se da ce ovi ofirmiti tu ligu
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Ma budala. Evo ispade da su fudbal stvarali Fenerbahce, Spartak i Maribor a ne Junajted, Juve ili Liverpul. Advokat neki je nasao da pljulje na ove klubove koji su tvorci fudbala i njegove iste organizacije koja treba da zastiti sve klubove podjednako. Pih.
S

Siva Sova

pre oko 3 godine

Alo prijatelju Notingem Forest ima dve titule Kupa Šampiona.. kakav bre MNU i Juventus, dve najodvratnije ekipe na svetu ikada!!!
I

Imbecili

pre oko 3 godine

Ajaks ima 4 titule prvaka Evrope!!!
M

Mojze

pre oko 3 godine

Znam ja koliko ima Ajax, ima i Feyenoord jednu prvaka Evrope i 2 kupa Evrope pa se ne hvale. Radi se o tome da ovaj coban omalovazava dva velika kluba
M

Mr. Wayne

pre oko 3 godine

Draz fudbala je u cuvenom pitanju, can they do it on a cold rainy night in Stoke! #stopsuperligi
k

keket

pre oko 3 godine

ajde necu da pominjem pare i nepravdu sto vec svi pominjali, al zamislite samo barsa real svakih deset dana, pa to bi dosadilo posle prve sezone, unistili bi svako zadovoljstvo gledanja takvih meceva, sad kad se susretnu dva opasna tima svi se loze, jedva cekaju utakmicu, gledanost je sigurno ogromna, ovo bi totalno srozalo interesovanje za fudbal u globalu, bas uzasna ideja
B

Bss

pre oko 3 godine

Nego lazanje89. Da li treba zabraniti ljudima da pazare u supermarketu ako nece u startu potrositi npr 100 000 dinara. Ajmo da bude i pravilo ko nema para da kupi patike od 200 evra, neka ide bos.
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Klubovi koji su zaboravili odakle im dolaze pare i odakle im dolaze igraci. Koji od ovih 12 “velicanstvenih” je stvorio igraca, od petlica do prvog tima u poslednjih 20 godina? Kada su Juve, Inter, Milan, Totenhem, Man City itd napravili nekog igraca od pocetka do kraja? Nikad! Samo kupuju, i jos i decu kupuju od 13 godina pa na dalje. Sta ce sa njima biti kada ne budu vise mogli tako da kupiju? Samo ce nestati. Odakle Madridu Luka Modric? Nacice se neki “pametan” pa ce reci iz Totenhema. Ali zato je zaboravio da je Totenhem kupio Modrica iz Dinama! A taj isti Dinamo je nasao Modrica u nekoj vuko*ebini! Da nece Real mozda da ide po balkanskim selima da trazi novog Modrica? Tako je i Luka Jovic nastao u Zvezdi, dok nije prosao kroz dva kluba do Reala. Lokalni primeri, pa ajde ko sme da idemo dalje. Ovaj Perez je lopovcina, koji zna da mlati pare koje nisu njegove. Totenhem kojeg dere Dinamo bi u Superligu? Milan koji ne moze da pobedi Zvezdu bi u Superligu? Liverpul koji gubi od Zvezde? Da ne idem dalje, Juve koji je jedva 3cinu Italiji...Sve ove treba kazniti sada i odmah, pa ako promene misljenje, nazad u beton ligu, za primer da im vise nikada ne padne na pamet!
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Cek, znaci dijete koje se bavi fudbalom je do svoje 13 godine vec formirani igrac? Kad ga Juventus kupi on se u sustini ne razvija nego samo nabaci par kila i neku djevojku pod ruku, jel?
V

Vidi minuse

pre oko 3 godine

@Lazanje - ti jesi za lazanje, idi to jedi, batali fudbal. Nabi nos pred ekran, i cekaj superligu i svaki dan gledaj jedan isti klub. Ako nisi u stanju da razumes, onda zadrzi za sebe! Dete od 13 godina nije formiran igrac, ali ga je neko formirao od 6-7 godine do 13te,14,te,15te. Neko je skoro deceniju ulozio u to dete, a ovaj dodje i baci pare na sto, i sta? Nista! Jer ni u tom Djubrentusu nije u stanju da napreduje! Koliko je italijana Juve napravio u poslednjih 10 godina? Koliko njih igra za reprezentaciju? Koliko italijana ima u prvoj postavi? Pa skoro je svuda nula!
G

Grobaroos

pre oko 3 godine

Hahahaha i Palma je do juce DELIO TUDJU LOVU SIROTINJI I BIO NAJVECI I BIO SAMPION KAO I ZVEZDA KOJA PREKO TERZICA PUNI DZEPOVE I CEFERINU,(KOJI SA FUDBALOM IMA VEZE KAO I PAPUCICA PARAMECIJUM SA KLOMPOM) I OSTALIMA , KOJI PROTEZIRAJU LOPOVE IZ RUPEU SVIM INSTITUCIJAMA, ALI NECE JOS DUGO...POCELO JE!!!
A

A...

pre oko 3 godine

... Šta je počelo? Odavno se završilo, samo još nisi shvatio.
o

opet ja

pre oko 3 godine

idi u skolu umjesto pored skole...
M

Milovan2

pre oko 3 godine

Zvezda je dobila Liverpul sa 2:0, Milan se do poslednjeg zvižduka sudije panično branio, Dinamo je sa 3:0 deklasirao Totenhem. Možemo samo da zamislimo šta bi bilo da ova dva kluba imaju budžet od milijardu evra. Ako bi ovim superligašima dali 200 000 evra godišnje siguran sam da bi se ugasili.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Pa i bice za Dinama i Zvezdu da trose stotine miliona kako oni zele kad se kvalifikuju samo sto ce morati mnogo da se reformisu. Dinamo je uveliko usao u tu pricu ali Zvezda ni da mrdne. Nemaju ni akademiju, ni novi stadion, ni budzet, ni uslova za evropsku scenu, diluje se po tribina...Dakle, bice za sve samo moraju poceti s radom ali ozbiljnim a ne papazjanijom jer im sad bukvalno u SL niko nece nista na lijepe oci dati.

25 1 Lazanje89@

pre oko 3 godine

Zvezda je rezultatima opravdala opravdala svaki evro uložen u klub. Zvezda je jedini klub koji je od prvog kola kvalifikacija došao do grupne faze lige Šampiona. Četiri godine uzastopno zvezda igra ligaški deo takmičenja u evropi. Dva puta je prezimela.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Ulozen od koga? Od drzave i kladionica? Ti pricas o rezultatu a ovdje nije kvalifikacija na osnovu rezultata nego koristi. Ove iz Reala ne interesuje moze li igrac Zvezde da izdribla Ramosa nego sta Zvezda moze da im donese kao klub a ne moze nista trenutno. Zvezdu niko ne prenosi na nivou Evrope sem ovih drzavica u okruzenju.
@

@Lazanje

pre oko 3 godine

@Lazanje “diluje se na tribinama” - bio si da pazariš? Ili samo lupetaš? Kao tetka iz Bugojna, toliko se ti i Panta razumete u navijački svet.
H

Hazard

pre oko 3 godine

UEFA se bogati na ovim klubovima, 30% njihovog novca stavlja u vlastiti dzep a nema nikakvu zaslugu za to... To je uz Koza Nostru najveca mafija.
i

isto gost

pre oko 3 godine

I onda te iste pare daju savezima kao sto su FSS da unaprede infrastrukturu..
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Drugar ti se razumes u UEFU bas dobro kad mozes nesto tako da izjavis. Reci mi ko je postavi reflektore u nasoj ligi, ko je postavio novu travu, ko pomaze klubovima i savezu, a nije u pitanju samo nasa liga nego i sve ostale u evropi i u svetu. U pravu si nije Uefa i Fifa savrseni, ali su sistemi koji ulazu u fudbal, a posavetuj me gde ce ovi da ulazu, i ne vidim sta to uzimaju ovim klubovima a ne uzimaju ostalim. Ovo se drugatr zove sebicnost i pohlepa.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Bravo! Iskreno niste ni vi bajni, mislim na UEFA i FIFA ali ste male mace za ove pirane sto hoce da uniste fudbal. Ove dve organizacije uzimaju ogroman novac, ali i ulazu u fudbal sirom planete, a ove pirane bi da uzimaju gotove proizvode za sicu a da prave basnoslovne pare za sebe. E pa nece da moze.
n

nebo

pre oko 3 godine

Sreca u nesreci je sto mi nismo jos napravili nacionalni stadion, inace nam sad i ne treba
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Pazi sta ovaj prica?!Zvezda pre 30 godina?!Alo covece da li shvatas da nece Real i Barselona da im Kokeza deli njihove pare?!Ti sad napravi LS u kojoj ce da igraju Zvezda,Notingem,Steaua i Dinamo Drezden!
@

@sima

pre oko 3 godine

Ne Simo, Drezden ce da igra s Partizanom jer vam je on naneo najtezi poraz u istoriji Evro kupova, 6:0 su vas razbucali u KSG 71. A izbacili vas i iz KES 78 sa sve Borotom na golu. Drezden je streptomicin za Partizan!
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Bravoo! Hahah samo manipulisu. Sustina price je da Juve zeli da zaradjuje od Zvezde kad se sretnu a ne samo Zvezda od njega. Sad fino kad Zvezda poraste kao firma na nivou Totenhema i Juve bude u mogucnosti da zaradi od nje, ona ce igrati SL. Prosta prica ali s obzirom da ovi nasi nisu sposobni za taj krvavi rad oni laju da ovi ubijaju fudbal hahah a ubijaju ga upravo Zvezda, Steua ili Aris jer nista ne rade a zaradjuju na drugima.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Koliko se blamiras tupane
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Ti nisi Sima ti si Zivko !
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ako se ja blamiram sto ova liga nije pokrenuta ranije?!Pre 5-10 godina?!Nece kladionice i sponzori da gube pare na namestene primljene golove kao recimo PSZ zvezda?!

Sima Arauho@

pre oko 3 godine

Simo Zvezda i Steaua su bili evropski i svetski prvaci sa dvadesetostruko manjim budžetom od evropskih velikana. Kako jedan superligaš Totenhem može da izgubi 3:0 od Dinama. Ako bi nekim istočnoevropskim klubovima dali milijardu evra siguran sam da bi bili u najmanju ruku ravnopravni bar polovini ovih superligaša.
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Daleko od toga da je UEFA dobra i bajna, ali u LS i mogu uci klubovi kao sto su Zvezda, Partizan, Dinamo, Ferencvaros, Steaua, Ludogorec i slicne ekipe. U LS Lion, Ajaks, Porto, Sahtjor ili bilo ko moze napraviti neko lepo cudo, gde novac koliko god da igra ulogu ipak na neki nacin moze biti pobedjen. U Superligi? Tamo ne mozes ni da igras ako nemas novac. Tako da od dva zla biras manje, ovde je to UEFA.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Pa moci ce da udju i u SL, u cemu je problem? Ovo nije zatvoreno takmicenje nego ce samo ovih 12 klubova imati zagarantovano mjesto. A ostali ce moci da udju kad 'porastu'. Nece im Real i Juventus praviti pare i razvijat im klub nego oni bogami sami. Sto, da mozda Partizan ne donosi zaradu Realu? Kako ne, no fino da se radi.
S

Sramota sta rade

pre oko 3 godine

@Lazanje, druze bez uvrede al ti ne kapiras neke stvari, kazes moci ce da udju kad porastu. Ako tako posmatramo Porto je izbacio Juventus, zar ne bi trebalo on da igra SL, taj Totenhem koji je toliko porastao je ispao od Dinama, da ne pominjem Atletiko koji igra anti fudbal i da ne pominjem Arsenal koji LE igra i nalazi se na sredini tabele PL. Fora i jeste to, zasto da oni imaju zagarantovano mesto? Ako su sposobni da igraju to takmicenje nek ga obezbede na terenu.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Sramota sta rade- daleko od toga da se ljutim. Mislim da se ti brkas ovdje. Ne radi se tu o tome ko je koga dobio, dao gol ili izbacio nego o medjusobnoj zaradi. Ko kaze da je ovo definitivan format? Ko kaze da Porto nece uci? Hoce naravno, kao i Ajax, Roma itd. Oni su zagarantovani jer oni najbolje rade od svih. Real i Juve nisu klubovi nego firme. Oni zaradjuju od svog biznisa na globalnom nivou, dok recimo Djenova nije u toj prici. Protiv Totenhema ili svi protivnici zarade ali on ne zaradi od svih. Ovih 12 klubova sad tjeraju ostale da pocnu da zaradjuju i da rade. To je cijela poenta. U suprotnom nece ga igrati protiv njih pa ces vidjeti sudbinu raznih Panatinaikosa, Hajduka, Zvezde, Steue...pod kljuc.
u

ubso

pre oko 3 godine

@Lazanje89 Nije problem liga sto se stvara odvojeno od uefe sa 20 timova. Problem je sto 12 klubova ima zagarantovano mesta ma kakav god uspeh imali? Koja poenta? Pa valjda treba da zaradis to mesto igrom? Jesu to veliki klubovi, ne svi( Tot nije u prvih 70 po velicini u svetu). A i pricaju o nekoj atraktivnosti? Dinamo izbacio Totinhem koji igra fudbal u poslednje 4 godine samo. Milan nije krem fudbala poslednih 10 godina, raspadali su se bila sredina tabele u Seriji A, ne bi mogao 90% igraca da nabrojis koji su igrali u Milanu u poslednjih 7 godina. Imali srece protiv Zvezde koja je bila bolja u obe tekme u LE. Utd od kad je otisao Ferguson ne moze da sastavi 3 meseca fudbala. Inter isto, nije ih bilo do ove sezone od kad je Murinjo otisao. Arsenal vec 6-7 u neverovatnom padu. Sredina Premijer Lige. Vlasnik Juventusa pre par godina rekao da prave ligu zato sto nema poente igrati protiv klubova kao sto su Ajax, Lion i Porto. I pazi sad ovo, u naredne 3 godine su ispali od bas ta 3 kluba?? Atletko Madrid zvani antifudbal. Real i Barsa su prvi u Spaniji posto uyimaju sve pare u LaLigi ( Real tone od kad nema Ronalda, a Barsa kad ode Mesi ce se raspasti)
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

ubso- ne brini ti za Barsu, nece njoj nista biti. Ona obrne 800 miliona zarade na godisnjem nivou a sad sa Superligom i dodatnih 500. Ne radi se tu o rezultatima ali kad ih vec pominjes, ko je igrao finala zadnju deceniju? Evo ti ih: Juve, Real, Bajern, Psg, Barsa, Liverpul, Totenhem, Dortmund, Celzi. Ko je dolazio do zavrsnica? Evo ih: Roma, Ajax, Siti...Isti slucaj u Ligi Evrope. Svi ti klubovi ce uci u ovu SL. Ali kazem ti, rezultati nemaju ulogu nego poslovanje. Zasto Juve ne bi imao zagarantovano mjesto kad svakako vec godinama dolazi do zavrsnice? Izbacio ga je Porto ili Ajax? Pa isti oni ce uci u ovaj format prije ili kasnije.
T

TerzaMag

pre oko 3 godine

Sto ubrajas Partizan.On nema nista osvojeno u Evropi.
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

I hajde iskreno mi recite, kad se slegne ova pocetna prasina i takmicenje pocne, jel necete gledati Real-Barsa, Juve-Liverpul i slicno, vec cete pre gledati Betis-Lester i slicno?
N

Nel

pre oko 3 godine

S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ja necu gledati nista ali bi pre gledao kvalifikacije u kojima igra Partizan nego iz loze da gledam Real Barselona.
n

nebo

pre oko 3 godine

Druze, ja ne gledam ni jedne ni druge, jer imam svoj tim koji pratim, danas je popularno da navijas za 20 klubova jer smo jednostavno postali puki konzumenti, zbog toga je fudbal i unisten vec godinama, ovo sto se sad desava je samo slag na torti.
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Naravno da sam za Ligu sampiona, nista ne moze zameniti njen znacaj, uticaj, osecaj, himnu pre utakmice... Ali, pre ili kasnije ovo se moralo dogoditi, predugo je Uefa zanemarivala potrebe i zelje velikih za reformom takmicenja i ovi su na kraju videli da ih konstantno zavlace, pukli i otcepili se. Uefa od njih zaradjuje sav novac, sto da ne zaradjuje mozda od Partizana, Zvezde, Dinama, Ludpgoreca ili Bate Borisova? Trebalo je samo vise razumevanja u Uefi za njih i pronalazak kompromisa, za sta Uefa nije bila voljna. A i jako je licemerno sto su sad mnogi na strani Uefe, a do juce je bilo "Uefa mafija" i slicne parole, zna se ko je najveci lopov u fudbalu, a sad postadose pravednici u ocima skoro svih, smesno.
n

nebo

pre oko 3 godine

Kako god da okrenes, sve se vrti oko para," mala bara puna krokodila", a ovo za licemere si totalno u pravu, i jedni i drugu su u pravu a s druge strane , ne znas koji su gori.
@

@Bracafaca

pre oko 3 godine

Jel ti znaš kako funkcionišu klubovi u Španiji? Tako što predsednik obezbeđuje pare, na osnovu toga se kandiduje da vodi klub. A sad neznalice objasni ko je taj Čeferin i čime zaslužuje da vodi Uefu? Molim redakciju da ovakvim neznalicama ubuduće blokira komentare, i time spreči opadanje kvaliteta diskusije i samog portala, hvala.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Naravno da je to biznis i da ulazu da bi zaradili. Kao i u svakom biznisu i ovde postoji jos neko ko gura taj biznis i zato konkurent ima pravo da se ponasa kako on hoce. Fer ili ne nije moje da sudim. Imaju pravo da odvagaju i izaberu sta zele i da budu svijet za sebe.
n

nebo

pre oko 3 godine

I ja sam iskreno zaprepascen brojem devijantnih komentara, ali dobro, mi smo narod poznat po tome sto nemamo svoj stav i razmisljanje , nego se povijamo kao zalosna vrba na vetru ili kako nam neko odozgo kaze, nije bas da sam izmislio toplu vodu ali, eto...!!
S

Sacha_PFC

pre oko 3 godine

Bravo...bas li lepo objasnio da onaj na zapadu koji se kanfiduje za predsednika kluba u isti unosi i novac.Naravno ne svoj licni vec novac od sponzora..e sad imamo primer C.Zvezde...a mesto glavno coveka dosao je covek(Terzic)u tom trenutku lice sa poternice koje je kvalifikovano kao lice iz kriminogene sredine odnosno kako se to kaze lice koje je bezalo od ruke pravde.Naravno netreba ni da spominjemo da taj osti Terzic nije uneo ni dinar u C.Zvezdu vec je uzeo kredite od raznoraznih banki na sumnjiv nacin i koje je iste te kredite drzava Srbija I otpisala na kraju da se nebi znalo pod kojim uslovima su dobijeni krediti a rec je o najmanje 17.mil.evra.Doziveli smo da ta ista C.Zvezda sa istim Terzicem na celu sa 3.sezone uzastopnog igranja u Evropi i zarade od preko 100.mil.evra klub duguje preko 60.mil evra u ovom trenutku,klub iz kojeg odlaze igrace ukoliko su domaci bidu primorani na oprostaj duga ili ukoliko su u pitanju stranci zavrsi se sve na sudu kako bi igrac naplatio ono sto mu je po ugovoru bilo i zagarantovano.Dakle dok se neresi stanje u tom klubu i neizvede pravo stanje dugovanja,gde je zavrsio novac od ulaznica,sponzora,igranja u Evropi nikada takav klub niko nece hteti u svoje takmicenje.Svi znamo da je dr.Terzic ekspresno vracen sa aerodroma u Tivtu jer je pokusan antetat na njega a slozicemo se svi da niko danas nepuca na neduzan narod po ulici tek tako...
B

Beken Bauer

pre oko 3 godine

Obezbedio je i Bartomeu Barsi dug od preko milijardu evra.
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Po kom osnovu ne bi bio Juve? Pre 30 godina je imao vec jednu titulu prvaka Evrope i 20ak titula u Italiji. Zbog ovih stvari zavolecu Super ligu, jer Uefa i svi oko nje, taj blok, postaju jadni i pateticni
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Ma samo manipulisu sa emocijama. Juve je na nivou danasnje SL bio svih ovih 30 godina a klubovi koji sad laju i protestvuju, neka sto nisu na njenom nivou sad, nego nisu bili ni u ovih proteklih 30 godina. E to je prava istina. I bravo za komentar! Juve i Real su toliko odmakli od Steue i neke Valensije da bukvalno vise ne zavise od njih ni po kojoj osnovi. Dok Steua i Valensija zavise od Reala i Juvea na evropskom nivou.
M

Mozzarrtt

pre oko 3 godine

Svaka mu je na mjestu
R

Rajs

pre oko 3 godine

UEFA sada upada u problem koji je sama napravila, 30 godina traje uništenje fudbala i ovo je samo posledica svega toga, virtuelna novac je uništio fudbal!!! Bojim se da je sada kasno...
n

nebo

pre oko 3 godine

Uvek me obraduju pametni komentari, bravo!!! "Kako sadis tako i zanjes", a ovi zasadili korova, doslo je do krova
@

@ssss

pre oko 3 godine

Velike zasluge za ovu situaciju ima i uefa koja je dozvolila da se Kup šampiona pretvori u Ligu šampiona i na taj način omogući velikim klubovima da se enormno obogate.Sada bogatim vlasnicima ni to nije dovoljno nego žele još više. Gramzivost i pohlepa na delu. Navijač sam Juventusa, ali mogu da kažem da je Bajern bio i ostao u svakom smislu najveći klub. Prava gospoda! To su i ovog puta pokazali!
N

Nel

pre oko 3 godine

Sta ovaj Ceferin lupeta. Samo ovi iz UEFA i FiFA vrijedjaju, podcijenjuju, strase zato sto znaju da gube. Sta gube? Pa gube veliki novac! Samo je to kljuc cijelog govora ovog funkcionera. Pa pogledajte ljude koji vode FiFA i UEFA. Stalno neke malverzacije. I sta se svi lozite ko bezumni, da li vi citate sta pisete? U ovom smjeru ide cijeli svijet, ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ja sam bio protiv ovoga kada se prvi put pominjala Super Liga, a sada sam za, jer je fudbal otisao u ruke nekih ljudi kojima je samo interes novac, a ne igra. Pa valjda ste nesto naucili za sve ove godine pod UEFAom. :)

nikola.p

pre oko 3 godine

Dosadni ste. Njihov posao njihova stvar! Zašto li svi sebi daju za pravo da sude i misle da su pametniji i da su u pravu... Neka svako brine za sebe. Koliko stručnjaka i vizionara...i to samo u Srbiji, mogu da zamislim šire...Odlično, svi sve znaju, nema zime za Evropski fudbal.
I

Ivica030

pre oko 3 godine

Bla bla bla....koja bre liga šampiona....koji šampioni tu igraju? Ta UEFA je i dovela do ovog sranja.....mrs bre....
I

Idemo breee

pre oko 3 godine

A predsednik UEFE bi bio Arkan

Dj_97

pre oko 3 godine

Pogrešno si shvatio Janez, navijači nisu uz vas i vašu UEFA-u, navijači su uz i za fudbal kao igru i glavnu SPOREDNU stvar na svetu!
U

Uefalona

pre oko 3 godine

Kad se već sjetio Zvezde i Steaue, zašto nas nije uključio u reformu? Ovako i dalje najbogatiji imaju po 4 direktna učesnika, a mi po jednog i to kroz idiotske baraže od Jula mjeseca. Čisto licemjerje, ovaj ništa nije bolji od Pereza i Anjelija
G

Gost.......

pre oko 3 godine

Kakav tekst,.....a da je pre 40.....onda je FKP.....kakvi ste
V

Vuc

pre oko 3 godine

A gde je Partizan bio pre 40 godina? Nigde. Jedno finale 1966 i to je to. Zvezda do tada 15 zavrsnica UEFA takmicenja.
G

Gorks

pre oko 3 godine

kada izbacimo patetiku, ostaje izjava: "reformisali" smo ligu prvaka zbog bogatih za bogate. To ni u snu nece proci kod malih i glupih koji stalno zamaraju. Ali, ako 5 dana plasimo male i glupe da necemo vise igrati sa njima, mali i glupi ce sve prihvatiti klimajuci suznom glavom. O zemljo otvori se!
9

951357

pre oko 3 godine

Pa zapravo je i jesu reformisali zbog bogatih. Svaka reforma je ubacivala sve više bogatih u LŠ a sve manje "malih" je ulazilo kroz kvalifikacije.
N

Nel

pre oko 3 godine

Sad zovu "male" u pomoc. Koji licemjeri. :) odvratno i gledati i slusati i citati. :) pa jesu li ti isti ljudi iz UEFA namjestali Realu, Barseloni itd koliko puta. Izmisljeni penali, maltretiranje protivnika dok ne lipse sa svojim korumpiranim sudijama i pravilima. E pa gospodo... Trazili ste, gledajte. Sad pominjes Zvezdu slovenac. Vrijedjas Juve, tim koji ima preko 120 godina tradicije i njihovog predsjednika inace tvog kuma. Pa ovo je cirkus koji odavno nije vidjen od ovih lopova! E zato sam za Super Ligu! :)
X

XD

pre oko 3 godine

A kud pomenu Zvezdu covece?! Sad ce ovi od muke da napisu 200 komentara, nista dalje od teksta nisu ni videli ni razumeli, kada sz videli da pise "Zvezda" mrak pred ocima i krece pljuvanje.
A

Aj sa srec

pre oko 3 godine

Perezu super liga, partizanu titula prvaka Evrope i svi zadovoljni.
V

Vuc

pre oko 3 godine

Vi opet nesto na prevaru kao 1986,1987,1999...Osvojite nesto posteno na terenu jednom. Vi samo da vam neko nesto dodeli,pokloni a nikako da vi sami osvojite.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Da je ziv tebi bi se i Bobek smejao.
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Tih 12 klubova duguju zajedno milijarde evra. Dakle velikim delom i uz pomoc dakle tudjih para su postali to sto su postali. Daj Zvezdi i Partizanu po milijardu, igrace i oni svake godine bar cetvrtfinale LS. Ako gospodo iz Madrida i vi ostali ne mozete vise taj standard da finansirate a vi u drugu ligu! Pa kad stanete na noge vrratite se. Fudbal se igra i bez vas. Dobro rece Piksi: niste ga vi izmislili. A ako ipak hoce u super ligu, izbaciti ih iz nacionalnih prvenstava i Uefa takmicenja pa nek igraju,ko ih je*e. Izgubili su na ugledu kod 95% navijaca. De bez para budite sampioni! S tolikim paramabi svako bio sampion!
P

Pumas

pre oko 3 godine

Dati Zvezdi i Partizanu po milijardu!? Pa, te pare bi završile svuda samo ne u Zvezdi i Partizanu. Zato i jesmo tu gdje smo
@

@pumas

pre oko 3 godine

Mislio dam da uloze u igracki kadar i infrastrukturu
n

nebo

pre oko 3 godine

@RedStar91 Pumas ti je odgovorom odvojio mali od velikog mozga, zao mi je druze!!!
I

Iznogud

pre oko 3 godine

A za to sto su Zvezda i slicni klubovi danas tu dje jesu UEFA nema ni malo odgovornost? Ovo je bas licemjerno...
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Imaju naravno i to najvise odgovornosti ali manipulisu s tim sad i svaljulju krivicu na Juve ili Real. Sto je Real kriv za to sto je Partizan tu dje jeste? Sto igraju na stadionu iz 50tih godina, sto nemaju svoj biznis u svijetu...SL ce bas spasiti Partizan i te klubove jer ce ih tjerati da rade na sebi i da se razvijaju i na taj nacin igraju protiv najvecih ali RAVNOPRAVNO jer ce isti novac od SL da dobijaju.
V

Vuc

pre oko 3 godine

Naravno. Prvo nas 1992 selili po Madjarskoj i Bugraskoj a opet bi mozda osvojili a ovako samo polufinale a posle toga nas izbacili iz Evrope na nekoliko godina i koeficijent gde smo bili u vrhu sveli na 0 od 1995-96.
R

Raša P

pre oko 3 godine

Englezi su tradicionalisti i neće to dozvoliti. Bez Engleza i Nemaca nema Super lige. Pošto iza celog projekta stoje Ameri liga bi se igrala i po Americi i Aziji i ličila bi na cirkus. Navijači bi im okrenuli leđa.
a

asd

pre oko 3 godine

svi ovi klubovi su potpisali pravno obavezujuci akt, ukoliko bi sada odustali od superlige prestali bi da postoje, jer penali koje bi morali da plate bankama ih vode u bankrot
r

rty

pre oko 3 godine

Oni su svakako bankrot a i sam Laporta je rekao da to sto je Bartolomeu potpisao nije verifikovano i da tek treba da dodje pred odbor. Tako da od te pravne price nema nista.
G

GSO

pre oko 3 godine

A gde su bi steaua, cz, i svi ostali 66. godine. Vratiti Partizanu titulu odmah.
M

Mhm

pre oko 3 godine

Ne gubi se...
V

Vuc

pre oko 3 godine

Sada cu da ti kazem. Do vaseg finala 1966 Zvezda je vec igrala polufinale Kupa sampiona 1957 sa Fiorentinom, cetvrtfinale 1958 sa Mancesterom, osvojila Mitropa kup 1958, polufinale Kupa sajamskih gradova/Kup UEFA 1962 sa Barselonom. Zvezda je i tada vec bila evropski velikan a vi jedno finale 1966 i to je to i pre i posle za vek i vekova.
G

GSO

pre oko 3 godine

Znaci vuc nigde niste bili. Pokrij se usima vuc hahahaha
V

Vuc

pre oko 3 godine

GSO@ Neintilgentno dete izgleda. Ne razume da procita. Hoces da ti nacrtam gde ste vi bili pre 1966 i posle a gde Zvezda pre i posle? Koliko trofeja u Evropi imate? Koliko zavrsnica UEFA takmicenja? Koliko proleca imate? A koliko pobeda nad velikima klubovima Realom,Barselonom,Bajernom,Liverpulom,Arsenalom itd imate? Dete partizan u fudbalu nikad nije bio veliki klub nego lokalni. Nije vam to vaterpolo. Jedan aberdin,dinamo,anderleht,mekelen,geteborg,dinamo tbilisi,slovan bratislava imaju UEFA trofeje a vi? Mali klub svima znan zagrebacki Partizan aka zagorska 32 divizija crveno-plavih boja i grba do Tudjamna onda crno sve od 1960-te.
V

Vuc

pre oko 3 godine

GSO@ Ahahaha dete bas je vase finale 1966 mnogo vise nego nase polufinale 1957? U fudbalu nema drugog mesta. Ne dobija se trofej. Samo se pobednik pise i urezuje na "usati" pehar a ne finalisti,polufinalsiti,cetvrtfinalisti. Ja ni Zvezdi ne racunam finale 1979 godine sa Borusijom. Nije osvojila i teraj dalje. Ne komentarisem sto nas pokrao sudija penalom i sl. Drugi ne postoji u fudbalu. Samo se prvak pise. Secas li se ko je bio 2 u Ligi Evrope i Ligi sampiona poslednjih 20 godina i vise? Ko to pamti? A prvake vecinu znamo da nabrojimo. Mnogo ste vi i vasi ocevi i dedovi poblesavili 1991 pa ste svi vi mladi Zagorci 32 suntavi ispali.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

I Totenhem ima finale LS pa nije nikakav velikan
X

XD

pre oko 3 godine

Neka smanje abnormalne iznose transfera i plata pa ce imati novca.
m

mikuli

pre oko 3 godine

Znamo zmajcek da navijas za zvezdu, mozemo da Vidimo to u zadnjih par godina , kaznjavao si ih kao da su bacili petardu a ne namestali utakmice protiv psg npr, zaigrala mecka hocete da uzimate lovu a da ne dajete klubovima nista, sada malo Oni vode igru
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Ovi davali lovu uefi a uefa kokezi, tvorzi i cz. Raskantaj Parez tu bandu i Partizanu titula iz 66.
k

kme

pre oko 3 godine

naravno da svi navijaju za zvezdu, nece valjda za partizan navijati???
s

sta reci

pre oko 3 godine

Auuuuuuu ljudi moji koliko ste vi prsli
M

Ma nemoj

pre oko 3 godine

Za razliku od vas mi smo bili prvaci Evrope. Sorry !
n

nebo

pre oko 3 godine

A moj tata je jaci od tvog tate!!!!
R

Radem

pre oko 3 godine

Ovo zgodno moze da se resi, ako nacionalni savezi izbace ove klubove iz svojih takmicenja. Jer sta da ovih 6 klubova iz PL bude i prvih 6 u svom sampionatu, onda od sedmog do 10og idu u ligu sampiona, koja je onda svrha svega. Kapiram da su vece pare u pitanju, al sto, ovako im lose ide. Sve ce se vrteti oko para i sponzora.
f

ffffcccc

pre oko 3 godine

Auuu koja bolest, vi se brinete za vasu zvezdanu auuu hahahahah, to vas muci... daleko bilo
A

Ajde???

pre oko 3 godine

Kako je tebi Njofra iz jsd dobro, vrhunski.
X

XD

pre oko 3 godine

Napisi to isto sa jos 10 nikova i potvrdi koliko te u stvari boli to sto je izjavio.
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Ko se brine??? Ljudi su prenjeli izjavu PREDSJEDNIKA UEFA. Jel ti to toliko teško pada???
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Ko sebi prisije titulu nekog tamo enver hodzinog kupa iz 45. ne bi smeo ovde da se javlja. Sve to je izvedeno pod okriljem uefa mafie.
@

@SRBI PFC

pre oko 3 godine

Bolje nego Vokri kup i 3 titule suda udruzenog rada od nk partizana.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Jos jedna stvar koja se kristalise je koliko ima ljudi upitnog intelekta koji ne mogu shvatiti najobicnije stvari. Kako neko moze porediti poluamaterski sport poput kosarke sa fudbalom? Evroligu sa ovim takmicenjem? Pa Evroliga moze biti zatvorena kad kosarku igraju 5 drzava. Oni se skupe i igraju zatvoreno takmicenje. Fudbal igraju SVI! BATE pobijedi Bajern u fudbalu, u kosarci Bjelorusija nema ni ligu vjerovatno. Nece npr Barseolna u kosarci igrati sa Geteborgom, igraju ljudi poslije posla kao basket na skolskom igralistu. I milion primjera jos..
o

omerlija

pre oko 3 godine

PODRSKA CEFERINU, a kosarka je REZERVNI, UTESNI, I SPORT ZA UTUCHENE GUBITNIKE U FUDBALU.
R

Rajs

pre oko 3 godine

Sama UEFA je velikim delom kriva, jer je poslednjih 20 godina forsirala bogate klubove da novcem rade šta hoće, a sada ti isti klubovi krive UEFA-u jer su zapali u dugove pa im treba nova novčana injekcija... Sve u svemu ovo klasična politika Amerike i uništenje civilizacije!
n

nije istina

pre oko 3 godine

Zvezda sa svim drzavnim upumpavanjima ima za nijansu manji budzet od ovih 12 klubova i jedina je razlika sto se zvezdi ne isplati da kupi jednog igraca od 50 milki kao ovi ostali jer nisu nasli kombinaciju kako da se obogate od tolikih transfera, jos bi isplivalo kako su prebogati. Zato kupe 70 igraca po milion - milion i po evra i predstave da eto placaju igrace za bedne pare jer su ipak klub iz jedne siromasne srbije a iz dzepova im preliva bajo teku reke para..
g

glok

pre oko 3 godine

Zvezda ima malo manje budzete od Reala i Barselone? Tesko je imati "pamet" navijaca jsd-ovaca, au druze kako je tebi super ha ha.
3

30000%

pre oko 3 godine

Biti navijac partizana je dijagnoza.
5

554

pre oko 3 godine

Kakav si ti grobarski pavijanko.

GSO

pre oko 3 godine

Auu al si i rasturio komentarom druze. Sve je teko, jos gore. Da je cz izbacena kao skenderbeg, videlo bi se da ta uefa radi nesto, ovako ...
D

Dragan95

pre oko 3 godine

Kakva otuzna kuknjava! Kosarka te demantuje tako da je sve besmisleno sta pricas. Ovo je novo vreme sa velikom ponudom utakmica na tv, tako da ljudi hoce da gledaju samo velike klubove i dobar fudbal. Koga u Londonu ili Madridu interesuju utakmice na Balkanu, Belorusiji ili Bugraskoj. Isto onoliko koliko i nas interesuju Gruzija, Jermenija Ili Azerbejdzan. Najsmesnije mi sto kao neki domaci navijaci kritiukuju Super Ligu u fudbalu ali im je Evroliga u kosarci super. Poseban prica su ovi u UEFA sa novim predlogom Lige sampiona. Pa zar to nije besmislica. Takodje, neka se javni navijac Zvezde ili Partizana koji bi odbio da neko nas bude deo te elite. A ne, vi to necete jer vam je draze igranje u Ivanjici, Surdulici, Jagodina. Ipak je to blize i jeftinije gostovanje.
M

Mosa pucko

pre oko 3 godine

Lupas gluposti,njih samo pare i moc zanimaju,Perez kaze da hoce da igra Spansku ligu pored super lige,koliko je to pohlepno i drsko uzece 500 miliona e iz te lige i hoce da igra ligu gde klubovu imaju budzet troduplo manje .
G

Guesttutt

pre oko 3 godine

Toliko pobrkanih teza na jednom mestu. Koga i šta demantuje košarka?! Evropska košarka je u nikad dubljoj krizi. Evroliga blizu raskola. Ali ona je postala realnost. U fudbalu, koji inače ne može da se meri sa košarkom, ovo je pokušaj da se predupredi takva "realnost". Druga stvar, i trenutna Liga Šampiona je vrlo elitističko takmičenje, gde se zadnjih godina maksimalno otežava manjim timovima da se plasiraju. Ali ipak pruža mogućnost i to je sportski. Većinu para ionako dele najbogatiji. Ali ovde je samo pitanje količine i pohlepe. Prosto ovih 12 želi više para. UEFA koliko god omražena, ima taj momenat pomaganja savezima, finansiranjem obnove terena i slično. Teško da će ovo brinuti Pereza i ekipu koji samo gledaju da zakrpe minus koji godinama stvarali.
r

radem

pre oko 3 godine

Da, ali najbolji igraci sveta ne igraju u Evroligi vec u NBA. Ovde ako se podele, pola ce igrati tamo pola ovamo i sva takmicenja gube smisao. Sta znaci igrati ligu u kojoj ne mozes da ispadnes ili ako si prvi, a nista ne dobijas (osim para).
Y

YHRS

pre oko 3 godine

Иди гледај сокер,остави нама фудбал...Ако Вест Хем буде четврти не игра,ал игра петнаести Арсенал....Аталанта гризе ал не може да игра....ајде хлади ти се хот дог на полувремену...и да кошарка је врло "занимљива" нема дражи да гледаш жреб.да чекаш годину,две три да играш са Реалом нпр већ сваке године,врло "занимљива" кад од полусезоне 10 тимова игра ни зашта...шта је следеће еврпско у фудбалу на шест месеци,светско на годину дана са 12 топ репки....
G

Gost999

pre oko 3 godine

Samo naprijed Čeferin, zgazite ih. Jeste i vi mafijasi, ali je to sto radite imalo kakvog takvog smisla. Pomagalo se i malima, imali su kakvu takvu sansu i da igraju i da zarade. I nema nazad, sad ako hoce i da se vrate, ides druze i zadnju ligu, pa se cupaj pet godina dok ne dodjes do prve. Pa ti Junajtedu i Arsenalu ides prvo Forest Greenu, pa za 5 godina mozda mozes igrati protiv Lestera. Koliko znam svaki sudija je u UEFI, ko god bude sudio tu Superligu, oduzeti pravo da sudi na EP i SP.. pa i te sudije su valjda sportski ljudi, i ono valjda zele ta velika takmicenja.. Sta bi sad privuklo Englesks suce koje svake nedelje sude derbi izmedju ovih timova da sude i srijedom iste te utakmice na ustrb svjetskog prvenstva. Zaista se nadam da ce ih UEFA satrati, ovo moze ispasti ekstra, mozda se ta ravnoteza u fudbalu konacno vrati.
H

Hazard

pre oko 3 godine

Juventus pre dolaska Ronalda nije imao vise od 7/8 miliona pratilaca na Ig, sad preko 40.miliona, pre ce biti da su pokupovali pratioce, nego sto su Ronaldovi fanatici zapratili, Juventus koliko god da je velik klub nije taj brend poput Engleza ili Spanaca.
U

Uefa

pre oko 3 godine

Ne mlatite, Juve i Liverpul su i 80-ih godina bila 2 najveca kluba. To su klubovi sa najvise navijaca i sa ogromnom tradicijom. Real i Barcelona giganti. Utd se razvio u veliki klub. Ajax i Bayern treba takodje da udju u SUPER ligu. Francuski klubovi u buducnosti. Nakon toga Valensija, Roma i Lazio. Lajpcig u perspektivi. I to ce ici u tom pravcu. A populizam je kratkog daha. UEFA koja je svemu ovome kumovala svojim neradom i dvojnim arsinima sada koristi nastalu situaciju i stavlja se u poziciju zastitnice klubova, ma daj
T

TiP

pre oko 3 godine

Juventus sa svim trofejima ima manje navijaca od smesnog Arsenala na globalnom nivou, toliko o Juventusu.
T

TiP

pre oko 3 godine

Juventus sa svim trofejima ima manje navijaca od smesnog Arsenala na globalnom nivou, toliko o Juventusu.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Bravo za komentar! Tacno! Vrata su apsolutno za sve otvorena ali morace svi da rade na sebi! Real puni stadione svima i svi zaradjuju na njemu a Real ne zaradjuje na nikome jer je Realu uvijek bar 70 000 gledalaca na Bernabeu ma protiv koga da igraju! E to je prava istina. Real, Juve, Liverpul sada zele da i oni zaradjuju na Zvezdi, Romi, Njukaslu a ovi se naravno sad bune jer treba da zagriju dlanove i da rade na razvijanju SVOG kluba i sami zaradjuju! E to je istina!
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Bravo za komentar! Tacno! Vrata su apsolutno za sve otvorena ali morace svi da rade na sebi! Real puni stadione svima i svi zaradjuju na njemu a Real ne zaradjuje na nikome jer je Realu uvijek bar 70 000 gledalaca na Bernabeu ma protiv koga da igraju! E to je prava istina. Real, Juve, Liverpul sada zele da i oni zaradjuju na Zvezdi, Romi, Njukaslu a ovi se naravno sad bune jer treba da zagriju dlanove i da rade na razvijanju SVOG kluba i sami zaradjuju! E to je istina!
9

951357

pre oko 3 godine

Svi engleski klubovi su imali uspone i padove. Junajted je postao globalni brend 90ih, Siti se šetao od prve do treće lige dok ga nisu Arapi uzeli. Arsenal nikad ništa do Vengerove titule, Liverpul imao svoje izlete, ali i oni 30 godina bez titule do skoro. Barsa pre 90ih a naročito pre Mesija ništa posebno, usponi i padovi, Real isto. Italijani se isto smenjivali. Poenta je da je fudbal turbulentan, sad si popularan, za 10 godina igraš treću ligu, i obrnuto. Zato je i interesantan. A sad se ovi dogovorili - sad smo mi najjači, ajde da doveka mlatimo debele pare, a ostale ko šiša, da se ne izražavam. A zašto su ovi postali popularni? Pa zato što su 90ih krenule televizije masovno da prenose, 2000ih se razvio internet i društvene mreže. Jednostavno se poklopilo. To ne znači da sutra neće da se promeni nešto. I tu staje svaka polemika. Ova ideja je bezobrazna, pogana do srži, i posledica gramzivosti i alavosti ljudi koji vode ove klubove. I to je to.
T

TiP

pre oko 3 godine

TOP 5 klubova po broju fanova na globalnom nivou: 1)Mancester Junajted, 2)Barselona, 3)Real Madrid, 4)Celzi, 5) smesni Arsenal... Realnost da su oni fudbalski brendovi sa najvise fanova u Aziji i Americi.
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Mi pričamo o navijačima ne o Twit,Tok,Instagram fanovima.
T

TiP

pre oko 3 godine

Žan Pol Gotije, upravo to ovo ti je brojka bez drustvenih mreza, pet vodecih klubova.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Hahah kakav PinkTv govor. Juve je bio IZBACEN u Seriju B nakon sudjenja a ne zbog igre. Oni su igrom osvojili scudetto te godine. Zvezda ni prije 15 godina nije imala uslove da igra Super ligu danasnju a Juve jeste. Juve je na dan kad je IZBACEN imao milijardu na racunu, 28 vrhunskih igraca i sponzore. Superliga se osniva upravo zbog TEBE i Uefe koja je dozvolila raznim Mardocima da van Uefe dijele i ulazu ciklione u Premijer ligu a 0 eura Srbiji i Zvezdi koja se gle cuda sad zali i napada Juve koji se na ovaj nacin zalozio i za nju! U Super ligi ce SVI dobijati jednako! Znaci ako se Zvezda kvalifikuje (kao sto moze i otvorena su joj vrata) ona i Juve ce dobijati potpuno isto a to je 500 miliona. Tako da je sad sve na ostalim klubovima. Vrata su im otvorena ali moraju sad oni sebe sami da poguraju. Zvezda mora da sagradi novi stadion, ima budzet od par stotina miliona, makne huligane sa stadiona i igrace. Poenta je da moraju sami da nadju nacin da zaradjuju a ne da im Real ili Juve pune stadione i pune budzet jer sigurno Zvezda ne puni budzet Realu ili Juventusu.
P

Pola

pre oko 3 godine

Bravooo!!! Napokon jedan realni komentar
G

Gost999

pre oko 3 godine

Daj Zvezdi i Partizanu da imaju neogranicen budzet, a Juventusa i Reala ogranici na maksimum 20miliona, pa ces vidjeti ko ce kome puniti racune i stadione.

Zli Vuk

pre oko 3 godine

"Juve je izbačen nakon sudjenja ,a ne zbog igre." Shvataš li koliko je ovo glupa rečenica? Juventus je izbačen jer je nameštao utakmice,i tu staje svaka priča,druže.
v

vladam97

pre oko 3 godine

Druze moj kakva si ti budaletina , o kakvih 500 miliona pricas za ucesce ? Da postojace realnost izmedju tih 15-ak klubova , a sta ce biti da ostalima? Gde su tu drugi klubovi razmisli malo pre nego sto pocnes gluposti da pises , mozda uefa nije uvek pravedna i ima dvostruke arsine , ali za ove monstrume je simbol pravicnosti!
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Gost9 Izvini, Real i Juve zaradjuju na SVOJIM artiklima i biznisu 800 miliona u svijetu. To je njihov novac koji nije poklonjen ili dat nego zaradjen na djeci koja kupuju dresove i proizvode. Ko sprecava Partizan i Zvezdu da osmisle ili cak kopiraju Mondo Juve ili Mondo Barsa pa krenu sa otvaranjem svojih prostora po Moskvi, Njujorku i zaradjuju i pune svoj budzet? To sto Adidas daje Realu 120 a Juveu 50 miliona a Zvezdin sponzor njima jos manje je druga stvar. Zvezda je tokom ucesca u LS zaradila na svim klubovim protiv kojih je igrala a niko od tih klubova nije zaradio na Zvezdi nista. E to je jedina i prava istina! Super liga je spas i za samu Zvezdu jer je tjera da se razvija i stremi ka boljem i jacem klubu...a to valjda navijaci Zvezde zele? Da pokori Evropu.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Zli Vuk ti lupetas i iznosis zablude. I Milan je namjestao kao i Inter pa nisu izbaceni jer im se NIJE sudilo. Inace bi i njih.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

vlada97 Ti si ocigledno prespavao ovih par dana pa ti je promaklo da ce jedna americka banka koja je u cijeli projekat davati svima 500 miliona jednako. Druga stvar, pominjes druge klubove? Sta briga Real za druge? Kakve veze ima Real s tim sto Marakana i Poljud prokisnjavaju, sto su tereni po Letoniji kao oranica, sto grcke klubove vode huligani?? Real radi na sebi i tu je dje jeste i nece vise da gubi vrijeme sa zaostalim sredinama koje nisu u stanju da srede rasvjetu na stadionu za 20 godina. Svima su vrata otvorena u SL ali morace sad malo sami da rade na biznisu i marketingu kluba.
A

Aruna Dindane

pre oko 3 godine

Aj molim te nemoj vise da se..es,pa ovo ti je projekat globalista,kojima je cilj da citav fudbal i protok novca kontrolise tih 12 klubova,znaci kao sto ti na globalnom nivou 1% ljudi drzi 99% novca i resursa,tako hoce i u fudbalu da urade,znaci 0,01 % klubova da kontrolise sve,a ovi ostali da igraju rekreativno ma nemoj,znas koliko Pereza i Anjelija boli uvo za Zvezdu
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Zvezda je tom istom Mančesteru Fergusonovom trebala 5 komada da da,Pančev se ispromašivao za sve pare i još nisu hteli da dođu u Beograd.Ali na stranu to,ovde je ključan FA Engleske kako se oni budu postavili,Španski Italijanski savezi neće ući u klinč sa velikima pogotovo ne Španci,Italijani ih možda i kazne u nekoj meri ali Englezi kao najveći i finansijski najmoćniji su ključ.Rešenje je da se ta velika šestorka izbaci u poslednji profesionalni rang odnosno u Ligu 2,finansijski kazniti i plus ih kazni da bar sa -10 bodova krenu u novu sezonu pa nek se krčkaju 4,5 godina po nižim ligama nek se tuku sa Forest Grinom,Morekambom,Salfordom i ostalim silama,sve osim toga bi bio poraz,pravno gledano ne možeš da im zabraniš da igraju fudbal ali možeš da ih izbaciš u nuži rang za kaznu Liga 2 bila adekvatna kazna
r

rsczz

pre oko 3 godine

Jednostavno sve lige trebaju izbaciti ove klubove iz svog takmicenja i dovidjenja ,naravno da nije isto pratiti engleze bez junajteda,liverpula,sitija,celzija ili spance bez reala,barse i atletika ,ali prisustvovacemo radjanju nekih novih sila evropskog fudbala ,a ovi smradovi nadam se da ce zazaliti i propasti zbog svoje pohlepe.
L

Lems

pre oko 3 godine

Pa i u kosarki, pre 10 g zvezda nije postojala a sada sigra evroligu i vesna cascava bartomeua za limcemcu. Uvukli su partizan u gudjer ligu a sad ne valja jer ne vodi u evroligicu pa ajmo brze bolje po limcemcicu. Limcemerno je limenkasi. A sto se fudbala tice sve dolazi na svoje, terza madjija ima da prasinjari ovde sa svojim milionskim Falkaooima i Dragovicima i sa Prijom da igra kolce na saboru trubaca ahahahhahaha
S

Statler

pre oko 3 godine

Ti si potpuno promašio temu, tekst,komentar...sve. Zapravo, ceo tvoj život je jedan veliki promašaj.
M

Mnm

pre oko 3 godine

A jesmo gigant Al pravi
G

Gost7777

pre oko 3 godine

Svakog dana evropljani govore koliko je zvezda veliki klub . A iskompleksirani grobari koji ne znaju za postovanje verovatno sad pisu kako je ovo informer izmislio zar ne
M

Migule

pre oko 3 godine

A čime je "uvaženi" Čeferin zaslužio da bude na čelu Uefa? Jel nešto osvojio kao igrač, trener, funkcioner? Jel uzeo barem Intertoto Kup?
B

Bracafaca

pre oko 3 godine

A cime je to perez zasluzio da bude predsednik reala?
R

Ris

pre oko 3 godine

Juve je i prije 30 godina imao titulu prvaka evrope kao i kup uefa. O izgubljenim finalima je smesno pricati. Da je spomenuo Siti ili Arsenal imalo bi smisla. Ako ovi slucajno uvedu super ligu ne treba menjati format LS kao ni ligu evrope, a ukinuti konferencijsku ligu koja se nije ni igrala. Onaj novi ligaski jednokruzni sistem je bezveze.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Arsenal mozda nema toliko uspijeha, ali su makar igrali posteno. Na Arsenalu se godinama i u Evropi i u Engleskoj šilji ona stvar, prema tome glupo je porediti. Juventus je namjestao utakmice i vjecito to ostaje upisano. A i dan danas kradu.
G

Gost135f

pre oko 3 godine

A gde je Partizan? hahaha
Џ

Џорџ Бест

pre oko 3 godine

Волим Јунајтед превише али Глејзери и Вудвард су највећа рак рана данашњег фудбала уз Переза, Ањелија, Кроенкеа и компаније доживотно им треба забранити да уђу на стадион.
v

vladaHM

pre oko 3 godine

A gde si ti bio do juce da podrzis malo vise te bivse evropske gigante? Zasto jedan gigant kao zvezda mora da igra mali milion kvalifikacija u predsezoni kako bi eventualno zaigrao LS? Zasto se Englezima i Spancima daju 4 mesta u Ls? Gde si bio da podrzis te bivse gigante? Gde si bio da se bunis kad seikovi uguraju milijarde u Siti i Psz a kao ne prekrse finansijski fer plej? Pa nigde, jer je ocigledno deo kolaca islo tebi. Sada kada UEFA gubi novac jer nece biti LS onda se bunis. E pa sad je kasno. Ne svidja mi se ideja o Super ligi ali price kako se UEFA bori za klubove tipa Zvezda su malo je reci licemerne.
G

Gost999

pre oko 3 godine

seikovi ??????
S

Sta bi bilo kad bi bilo

pre oko 3 godine

Pa i Hitleru da u jednom momentu ideja nije prolazila danas bi istorija sveta bila drugacija... Ne bavi se ti istorijom nego gledaj da resis problem koji trenutno imas, posle toga daj ostavku i pusti one koji imaju vise integriteta i znanja sa se mogu nositi sa tipovima poput Pereza.
G

GostMiki

pre oko 3 godine

Bravo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Tako je brate Čeferin,,,,, da je tad osnovana takva super liga u njoj bi igrala Crvena Zvezda, EVROPSKI I SVETSKI KLUPSKI ŠAMPION U FUDBALU.
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Kakva demagogija, kao da mu je Suzana Vasiljevic pisala govor

07.08.16

pre oko 3 godine

Nije Uefa dobila podrsku,nego to sto su ljudi protiv Super lige,ne znaci da su za Uefu.Pokazano je,i dokazano,da su i Uefa i Fifa,pohlepne i korumpirane.Uefa je sama htela da napravi neki vid Super lige,kako bi vise zaradjivala,samo sto su je klubovi preduhitrili,jer ne zele da dele pare sa Uefom,vec izmedju sebe.I ove nove promene koje je donela Uefa,novi formst LS je cista glupost.Ponavljam,i sama Uefa je naginjala "elitizaciji" samo su je klubovi preduhitrili.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Sad ce kuknjava da krene. Hahahhaha
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

a da baba ima k.... bila bi deda. kakav naslov pa da je osnovana pre 28 god ucestvovao bi pfc. ugasise i ovo takmicenje koje je bilo naslednik kupa sampiona , sta ce sad tvorzicevci da kazu sta su osvojili, neko takmicenje tipa kup sajamskih gradova koje odavno ne postoji
m

mnm

pre oko 3 godine

Prvaci evrope druze nebitan je naziv kad smo prvaci evrope zauvek!
t

titulaaa

pre oko 3 godine

Po istoriji Zvezda i sad moze u super ligu evrope ali zbog slaboje domace lige nije novcano bi blizu Barsi i realu, i liverpolu, Dok Totenhem i city imaju mozda cak i slabiju istoriju od Partizana tako da oni ni nisu evropski prvaci i velikani!!! jedan Ajax je milion puta veci klub od totenhema i psv od citija... Barsa kad je Zvezda bila prvak evrope nije ni postojala skoro, zvezda je pre Barse bila prvak evrope!!!

07.08.16

pre oko 3 godine

@Pfc ne bi ucestvovao ni pre 28g ni nikad,jer pfc,tj gromada,nikad nije ni bila velikan,osim ako ne racunamo Mitropa Kup,kojeg nije osvajao samo ko nije hteo. Svrati na Marakanu,u Muzej.
o

odgovor za pfc barsa

pre oko 3 godine

Pročitao sam more glupih komentara na ovom portalu ali ovaj tvoj komentar je vrh vrhova. Znači po tvojoj logici, ove sezone neko osvoji titulu prvaka Evrope u klupskom fudbalu. Onda za 30 godina ako se promeni format takmičenja, ta titula se više ne važi, jer je promenjen format takmičenja. Znači klubovi koji su bili prvaci Evrope su samo prvaci Evrope ako se igra po tom takmičenju za vek vekova. Znači vaša titula u našoj domaćoj ligi osvojena 2002 godine više ne važi, jer smo u medjuvremenu uveli plej of i plej aut. Da li ti čoveče znaš da su nekad samo prvaci išli u Kup šampiona i to onda kada je to takmičenje bilo pravo sportsko takmičenje, kada je svako mogao svakog da pobedi. Znači u ono vreme pre Bosmana, kada je počeo fudbalski pad i raslojavanje na bogate i siromašne.