Komentari na vest

Zvezda daje novi život Pavkovu: Ugovor do 2024. godine, plata 22.500 evra

С

Суперхик,

pre preko 2 godine

алијас Терза Магични нам о5 продаје свећу за рог. Наместо да се самоспалио испред Севера он и нам и даље заврће уши. Вазда су "газде" х*бале сиротињу рају ал'макар уши нису завртале нит су нас терали да причамо како нам Звзеда никада није била боља. А он, након небојених купопродаја играча при чему НИЈЕДНА није ишла у корист моје Звезде већ само у корист његогог џепа. Његовог и шефова му, после срамних наступа против Тиране, 0моније, Шерифа.... наставља (као да нам, други пут за редом) није избијено из џепа 15 милиона евра. Настављамо у Лиги Конференције а њему се тек сада указао Купусовић. Сада, када ће за његову позајмицу морати да плати много више но да га је ономад купио као домаћег играча. Којекаквим менаџерским странцијам исплаћује по 400. 500. 600 хиљадарки годишње док ће двоструском стрелцу против Ливерпула, Милана... да понуди милостињу и пружиће му шансу за мање од 300.000. - Терзић на вешала - Мркела у ћорку - Деки - 10 година да гратис тренира пионире & петлиће.
S

SSSSR

pre preko 2 godine

Samrok Sarloa Stanoje Santa Klara. Jel bio docek u Zagrebu posle pobede Zagarebcana to jest Partizana protiv brace Rusa?
0

0987654321

pre preko 2 godine

Da li stvarno misliš da si duhovit?
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Prioritet je ostanak Ivanića,ali na žalost i on će da ode bez obeštećenja kao i Milun.
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

I ja imam takav osjecaj...
G

Gaspar

pre preko 2 godine

Poskupeo ogrev ???
b

bfbhfh

pre preko 2 godine

daj dovedite nekog od slobodnih igraca makar u napadu nemojte vise se izviljavati na klubu i na navijacima. Fakundo FEREIRA je slobodna pa potpisite ugovor na godinu da vidimo dal ce biti pojacanje. slican je Falcineliu ali je plemenitiji igrac i moze se reci da je igrao i za bolje klubove i ostavljao bolji utisak. I levi bek je problem koji nije normalno da ne resavate, neka zamena neko ko zna nesto bilo sta da bude zamena za Rodica. Ne moze biti losiji tolimko od njega. Rumun Florin Stefan 25 godina bice dobra zamena slobodan je a imace prednos Rodic, posto ste i to izmislili da ne dovodimi boljeg beka da Rodic onda bude na klupi, strasno
G

Gost111

pre preko 2 godine

najskuplje drvo
j

joggi

pre preko 2 godine

Mažimo oči navijačima. Glupi su, progutali su sve krađe do sada, što ne bi i ovo.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

A šta ovaj Mijailović predstavlja da mi je znati? On se samo slika kada neko produži ugovor i to je to. Čega je on predsednik??? Terziću odlazi, i ponesi sliku iz kancelarije.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Bilo bi jeftinije da smo Pavkova nekom poklonili i dali mu 22500 eura za ostatak ugovora nego što mu je ovaj produžen. Momak je nezainteresovan i sve mu je svejedno, njemu se samo igra protiv velikana a mi to imamo u pet godina dvaput. Evo ja vam garantujem da ću dati u našoj ligi za te pare golova ko I on.
P

PFC

pre preko 2 godine

Mrkelina faca sve govori.....
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Kakav klub kakvi prelazi.
v

vucelini botovi

pre preko 2 godine

Da mi je samo znati koliko je miliona evra vucelic platio ove njegove botove iz bunkera da na svakoj vesti ali bukvalno svakoj o Zvezdi ili dr.Terzicu spamuju po hiljade komentara u kojima bi da teraju Terzu i upravu! Lazni zvezdasi koji Terzu nazivaju 'tvorza' a Dekija 'lazni mister' su toliko PROVIDNI da nema dalje,dzaba vam sve bunkerasi,ostace dr.Terza jos 100 godina u Zvezdi i osvojiti isto toliko titula a vi isto toliko godina titule i LS videti necete,to je cinjenica koja vas razdire i dovodi do ludila,pa zbog toga spamujete hiljade poruka sa laznih profila protiv uprave FKCZ! Providni ste i smesni sta radite!
O

Oregon Dzek

pre preko 2 godine

Konačno pravi komentar. Više ne možeš pročitati vest o Zvezdi, odmah napadaju a svi znamo da je to Vučelina bot brigada. Ignorišite ih,dok im se klub raspada,njima je najveći uspeh- Zvezdin neuspeh!
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Nek ostane Terza, on uopšte ne smeta, ali neka odu mrkela i Stanković, i neka vrate milojevića iz Hamarbija i daju mu platu ko Stankoviću i slobodu da bira igrače ... ima da procveta i igra, i mladi igrači. Šteta sto nikom u prvom Interesu nije Zvezda nego Džep. Stanković gradi zgrade po Beogradu, Mrkela čovek ne zna, šta će, samo dobija platu bez veze i nudi velike plate igračima koji to me zaslužuju (čast izuzecima). 4 godine ne može bekove da dovede. Centarfora ne nalazi a pusta najboljeg sto imamo da ode. Boaci je za ove koje imamo Ronaldo lično. Terza ne smeta čovek radi ono sto ume, finansije. Bez njega bi se Zvezda ugasila, ovako igramo evropu bar, ali nemamo igru. Vratite Milojevića ( Miloša )
T

Terzivoje

pre preko 2 godine

Hahahahahaha bolid
A

Auuu?

pre preko 2 godine

Kako terza soli,jos malo nestace mu soli,pa mozda uhvatimo tajming da ga skenjamo 😂
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Kakvo elegantno šlihtanje navijačima. Pokrenula se mašinerija koja treba glupostima da zamaje masu i skrene im pažnju od debakla u Moldaviji. Terza nije lagao. Neće se kriti. Krenuli su ofanzivu. Napad je najbolja odbrana. To dobro znaju. Prvo se kreirala mitska priča kako je Katai sa veštačkom nogom igrao u Moldaviji. I sada svi treba da udaramo u talambase od radosti i klanajamo se mitskom biću koje je za Zvezdu htelo da podnese neviđenu žrtvu. Odjednom, Pavkov potpisuje trogodišnji ugovor. Što nema nikakve ni poslovne, ni sportske logike jer više liči na kafanskog bekriju nego na profesionalnog fudbalera. Šta je 25 soma evra mesečno da bi se kupio mir. Ionako ne daju svoju lovu. Ali, odlično znaju da su Katai i Pavkov ljubimci navijača. I da preko njih treba amortizovati nagomilano nezadovoljstvo. Računaju i na kratku pamet a biće verovatno i još nekih spinova. Projekat novog trening centra, možda vraćanje Radulovića ili nešto treće. Majstori manipulacije sigurno imaju još štihova. Je l' Terza već jednom podnosio ostavku pa je bez obzira na tu sitnicu ostao zalepljen za fotelju? Njima je bitno kako da zadrže pozicije i privilegije. Za Zvezdu ih zabole. Čak i da Kluž izbaci Zvezdu Mađija će da objasni da je Liga konferencija odlično takmičenje. Najbolji tim od Barija ispao je od kluba koji je u poslednje tri godine ispadao od: Škendije, Dandalka, Sabrutala. Da se stekne jasan utisak o sramoti koju je Zvezda doživela i priredila svojim navijačima. Nezgodni Kairat, kojeg je Zvezda demolirala, na stranu što im je branio klupski kuvar, ispao je od fudbalskog giganta Alaskera. Ako im sve ovo prođe stvarno treba da ostanu u Zvezdi sve dok oni misle da treba.
G

Gost1389

pre preko 2 godine

Kako ti minuse braca pukose,bruke ove! Kuku nama sa nama!

Darko Lazic

pre preko 2 godine

ovo je slihtanje??????
p

podesen

pre preko 2 godine

Gavric prodat za 1,2 miliona na dve rate. Prva odmah, druga ko zna kada. Nije sve odjednom i odmah. Bilo je cupavo, da se prime plate pred Kluz. Mada dok prime platu Borjan, Katai, Ben, Dioni, Krsticic, Sanogo, Ivanic, Degenek i Mister ima da fali jedno 500 000 e, a za ostale drugi put.
M

MitaRom

pre preko 2 godine

A vi kako te?
Z

Zvezdas12345

pre preko 2 godine

22.5 soma messcno od toga 10 njemu a 12.5 salje gde treba. Zato su i produzili, to se zna po celom gradu
p

podesen

pre preko 2 godine

Isticao mu ugovor 2022 god, morali su da produze, mada koliko se naprimao plata za 1000 000 e da ga prodaju pa da budu na 0.
U

Uprava napolje!

pre preko 2 godine

Pa covek teren ne vidi , a ima 22 soma platu. Pa koga vi ebete?!?!?!
N

Nebo

pre preko 2 godine

Ko je ovde lud?????
K

Kon

pre preko 2 godine

Oni nisu, a ti vidi ko je lud.

Mr 007

pre preko 2 godine

Kakvi su ovo retardi u klubu,pa to je strasno.Pavkova su zakucali na klupu u zadnje dve godine,protiv Serifa bi bio glavni igrac zbog jacine u duel igri i prekidima.Cak ni kad je potencijalni novcani dobitak ogroman,plasmanom u plejof LS bi bio ostvaren,balvani se nisu setili da ga ubace u igru,vec igra Krstovic. Nije Pavkov klasa,ali je odlican za rezervnog napadaca,kad bi imali nekog dobrog,ali je za Dionija i Krstovica druga galaksija.Stankela i Mrkela su dva najveca amatera,u zadnjih dosta godina,Mrkela verovatno i najgori u istoriji na svojoj funkciji. Vecina ljudi,koja recimo pise komentare na Mocartu,da se trudi da nadje vece amatere za tolike pare,ne verujem da bi mogli da nadju takvog balvana.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Da li Mita moze da nadje nekog spica ili nekog beka, negde, nekad? Ne moze, vrlo jasno, zato sto ne zna ovaj posao, dokazao.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Podrška za Dekija i ekipu! Hvala za sve radosti koje ste nam doneli proteklih godina! Napred Zvezda!!
G

Gostoo

pre preko 2 godine

Mrkela i Terza ODLAZITE prlazni rok 0,hocete u LS bez napadaca i sa Krsticicem,Rodicem,Gajicem kojima je dusa u nosu.
0

0211

pre preko 2 godine

A sto ste potpisali ugovor kada Milan Pavkov kao da nije igrac Zvezde?
D

Domaći

pre preko 2 godine

20.500e po sezoni...pa i nije loše, višestruko iznad prosečne plate u Srbiji
A

Aloha

pre preko 2 godine

Kolika bese menadzerska provizija za produzenje ugovora?
p

podesen

pre preko 2 godine

10% provizija na 270 000 oko 30 000 e, kad vrati kovertu gore nece da mu ostane 100 000 e.
P

PavkovMilan

pre preko 2 godine

Heroj a ne zlocinac, Milan Pavkov. Zauvek u nasim srcima!
V

Vladaaa

pre preko 2 godine

Ahahahaha kako je uprava jadna ! Ok presli ste nas ! Strasan manevar, kupili ste opet poverenje navijaca ! Nema sta bice opet puna Marakana i podrzacemo vas zdusno ! Ljudi moji ovo se vise ne desava ni po Africkim zemljama ! Necete vi jos dugo biti tu !
D

Dzi

pre preko 2 godine

Kuca od Srca. S Pavkovim u akciji... Sve za ljubav navijaca
S

Sp999

pre preko 2 godine

Pavkov IN,Dejan Stanković OUT!!!!!
t

tifo

pre preko 2 godine

Koga ćeš ti da teraš bre? Stadion nisi video 5 puta u životu. Dobar ti je Deki bio kad se uzimala titula, kad smo dobili derbi, odigrali fenomenalno protiv Milana? Dobar bio tada? Sad ne valja? Brzo zaboravljaš.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Brate tifo, hoćemo li danas parizer/kajmak ili pršut/krastavac?
š

šta nije jasno

pre preko 2 godine

@tifo Evo i ja ću da ga teram, i njega i Terzića i Mrklelu. Na stadionu sam od 1976. Klub treba dati Nebojši Čoviću na upravljanje.
t

tifo

pre preko 2 godine

Brate Škrabotino, điglo nisspee. Marš u bunker!
t

tifo

pre preko 2 godine

@sta nije jasno. Tako smo terali i Džaju a? Pa nam je bilo bolje? Smiri strasti sine od 76-e teško da si video stadion. Možda u prošlom životu.
B

Babirlo

pre preko 2 godine

Kako ste jadni sve vam je*em, razbićemo vas.
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

SAD STE SE SETILI PIZDA VAM MATERINA DA VAM JE IGRAO PROTIV SERIFA PROSLI BI I UZELI 12 MILIONA EVRA ALI NE MORALI STE DA GA SKLONITE SA DEBILNOM PRICOM O STOMACNOM "VIRUSU"
C

Czv bgd

pre preko 2 godine

Bravoo za komentar
S

Slika govori....

pre preko 2 godine

A slika je hit,dementni dekica,srecni poljoprivrednik i šibicar muljator
O

Ohoho

pre preko 2 godine

Masala,sad moze da kupi novi traktor
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Zna li neko možda gde ima da se kupi majica koju nosi Pavkov?
t

tifo

pre preko 2 godine

Ljudi spustite se malo na zemlju, šta vam je? Odakle vi baratate sa tim dugovima? Zaposleni ste u klubu imate uvid u finansije? Ili možda u banci kojoj duguje zvezda ili partizan? Ajmo malo na zemlju da se spustimo. Neverovatni ste, do juče ste po komentarima terali Gavrića, Nikolića, Petrovića, pričali kako Pavkov treba da igra umesto Dionija, Krstovića. Sad ne valja kad je Gavrić prodat, pa ne valja što je Pavkov produžio ugovor. Šta god da se uradi bićete nezadovoljni! Ogorčeni ste previše. Ljudi desilo se šta se desilo ispali smo od Šerifa, šta sad. I mi smo izbacivali mnogo bolje timove od nas, to je fudbal. Zvezdaši zaboravili ste kako je naš Ljuba Tadić pričao. "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E to vam je CRVENA ZVEZDA!" Podrška momcima i Dekiju. Samo hrabro Zvezdo i bez straha. Napadamo Ligu Evrope. Zvezda iznad svega!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sve razumem brate, tako i treba voleti i podrzavati klub. Ali podrska Stankovicu??!?!?????? To ne razumem stvarno. Covek je bezobrazni retard, koji svoju sujetu stavlja ispred velicine kluba koji vodi!!!!! Jednostavno nije dobar za Zvezdu i tacka. Hvala Bogu da nas je pobedio Serif, ja ne znam na sta bi licilo da idemo u Zagreb sa njim na klupi...
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

@Tifo Ja ne znam za tebe ali ne volim kad neko pokusava da me pravi budalom. Imas dve lopovcine u upravi, koji posle 4 uzastopne godine igranja u evropi ne mogu da dovedu pojacanje koje ce praviti razliku ako nista drugo, koje ce predstavljati pojacanje za nase uslove, za evropu. Prodavaju se deca za mizerne pare, dovode se nekakva "pojacanja" koja nista ne odskacu u odnosu na domace igrace. Imamo 35 igraca pod ugovorom, a samo njih 15 se rotiraju. Ko daje ono prosecnom desnom beku onoliku platu za koju dosta bolji igraci igraju u inostranstvu?! 4 godine igras evropu, prolazis grupe 2 puta, a dugovi I dalje stoje. Umesto da svake godine ojacavas tim, ti dovodis prosek strance, 5 godina nemas rezervnog levog beka. Neces da das 800 hilj. za dobrog napadaca, a hoces u LS. Uzasna transfer politika iz godine u godinu, lopovi u upravi. To nema veze sa ljubavlju prema klubu ako sam ja protiv lopovske uprave!
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

@Tifo Ja ne znam za tebe ali ne volim kad neko pokusava da me pravi budalom. Imas dve lopovcine u upravi, koji posle 4 uzastopne godine igranja u evropi ne mogu da dovedu pojacanje koje ce praviti razliku ako nista drugo, koje ce predstavljati pojacanje za nase uslove, za evropu. Prodavaju se deca za mizerne pare, dovode se nekakva "pojacanja" koja nista ne odskacu u odnosu na domace igrace. Imamo 35 igraca pod ugovorom, a samo njih 15 se rotiraju. Ko daje ono prosecnom desnom beku onoliku platu za koju dosta bolji igraci igraju u inostranstvu?! 4 godine igras evropu, prolazis grupe 2 puta, a dugovi I dalje stoje. Umesto da svake godine ojacavas tim, ti dovodis prosek strance, 5 godina nemas rezervnog levog beka. Neces da das 800 hilj. za dobrog napadaca, a hoces u LS. Uzasna transfer politika iz godine u godinu, lopovi u upravi. To nema veze sa ljubavlju prema klubu ako sam ja protiv lopovske uprave!
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Brate , ako volis nekoga i ne ukazujes mu gde gresi nego ga pustis da i dalje pravi greske , srlja iz jedne u drugu i zivi u zabludi da je sve ok i da ce se resiti sve samo od sebe to sigurno nije ljubav.
a

antiTerzićevac

pre preko 2 godine

Ajde Terzo ne budali .
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Oterati bagru iz kluba.Ubili su Pavkova u pojam,a sada se šlihtaju navijačima.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Zar ovaj ne ide u Čelzi za 5 milki?
n

naksi10tigre

pre preko 2 godine

Izasao svet na kraj kad ovaj zaradi 270 000 eura godisnje.Placi fudbale.Toliko
G

Gost123456

pre preko 2 godine

Ovi se sprdaju sa nama !!!
G

Gostiljero

pre preko 2 godine

Napišite lepo da prima 270 000 evra za raspalu polutku od igrača, ne morate da sečete ovako 22 500 evra mesečno. Napišite da dobija 31.25 evra na sat, deluje još manje. Pravimo se da ne vidimo koliko av daje
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Stalno av. Sto nam ne objasnis odakle pare za kk partizan kad ste u kanalu sa dugovima? Odakle za zoca 3 milki po sezoni?
9

951357

pre preko 2 godine

Ne pravimo se, vidimo lepo. Dao je 15+ miliona vašem KK, a nešto slično i VK i RK.
M

MozzartJVucicevicc

pre preko 2 godine

Mene je ipak najvise strah od terzicevih botova, cim ih je angazaovao ima cega da se plasi
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Ne daje zvezda Pavkovu novi zivot,nego Pavkov daje zvezdi novi zivot
Н

Нс бој

pre preko 2 godine

Од 22000 Павков ће да добије 5000 и то му је превише,остало деле они који ће Звезду закуцати за сва времена.Терза,навијачи,менаџери и још по неки.
9

951357

pre preko 2 godine

Ja zapravo mislim da je ovo dobra stvar. Pavkov svakako nije napadač sa kojim treba da napadamo Evropu, ali je za našu ligu tata-mata. I odlično je imati u ekipi takvog igrača koji može da igra domaće prvenstvo ako treba da odmaramo glavne igrače zbog Evrope, a i karakterističan je igrač, daje golove protiv najjačih, plus je dobar za rušenje bunkera. Tako da ovo pozdravljam. Naravno, plata u skladu sa politikom kluba, malo tebi malo meni.
A

Alo bre

pre preko 2 godine

Koje evrope. Pa mi i iz kofederacije u grupi ispadamo.
Z

Zvezdas Zapad

pre preko 2 godine

Ma Terzo nema vam spasa. U Utorak sa zapada organizovano skandiranje protiv Uprave!
M

Molim

pre preko 2 godine

Nisu zasluzili da im se iko pojavi na stadion. Onolika bezvoljnost nema zelje samo su izasli da se isetaju. Dioni odmah kuci da se vrati ben hvala sanogo baj baj krsticic da pomaze ekonomu falko dati ako hoce ga neko bekove poklanjati a borjan ako mu je dosadno neka ide nedje drugo i naravno terzic mrkela i stankovic neka idu nisu dovoljno na odmoru bili ej kada je najvitnije kasni se sa pripremama da bi stankovic duze bio sa porodicom e sada ima svo vrijeme svijeta. I svi 36+ mrkeline i terzine kombinacije cao iz zvezde. Jos malo kako je jrenulo dovodice igrace starije od presednika kluba haha
M

Molim

pre preko 2 godine

Nisu zasluzili da im se iko pojavi na stadion. Onolika bezvoljnost nema zelje samo su izasli da se isetaju. Dioni odmah kuci da se vrati ben hvala sanogo baj baj krsticic da pomaze ekonomu falko dati ako hoce ga neko bekove poklanjati a borjan ako mu je dosadno neka ide nedje drugo i naravno terzic mrkela i stankovic neka idu nisu dovoljno na odmoru bili ej kada je najvitnije kasni se sa pripremama da bi stankovic duze bio sa porodicom e sada ima svo vrijeme svijeta. I svi 36+ mrkeline i terzine kombinacije cao iz zvezde. Jos malo kako je jrenulo dovodice igrace starije od presednika kluba haha
M

Molim

pre preko 2 godine

Nisu zasluzili da im se iko pojavi na stadion. Onolika bezvoljnost nema zelje samo su izasli da se isetaju. Dioni odmah kuci da se vrati ben hvala sanogo baj baj krsticic da pomaze ekonomu falko dati ako hoce ga neko bekove poklanjati a borjan ako mu je dosadno neka ide nedje drugo i naravno terzic mrkela i stankovic neka idu nisu dovoljno na odmoru bili ej kada je najvitnije kasni se sa pripremama da bi stankovic duze bio sa porodicom e sada ima svo vrijeme svijeta. I svi 36+ mrkeline i terzine kombinacije cao iz zvezde. Jos malo kako je jrenulo dovodice igrace starije od presednika kluba haha
G

Ganga

pre preko 2 godine

Evo ja idem na Istok i sa Istoka se neće ćuti ništa osim podrške našoj Zvezdi. Dzabe piskarate botovi!
1

1312

pre preko 2 godine

Nema logike.
D

Dioni i Pavkov

pre preko 2 godine

DIONI I PAVKOM MORAJU DA BUDU PRVI SPICEVI,KRSTOVIC TEK TRECI!
S

Stara Garda

pre preko 2 godine

U Utorak okup centralno ispod loze na zapadu i zajednicko skandiranje protiv Uprave i Stankovica!
E

E!

pre preko 2 godine

Ovaj lik zaradjuje u Srbiji 22 hiljade eura mesecno, pa zato i jesu u Zvezdi tu lovu mu niko ziv ne bi dao.... Ovo je fudbaler koji ne vredi vise od 100 hiljada eura godisnje.
P

Pajko7

pre preko 2 godine

22 hiljade eura zaradjuje a odigra prosecno jednu utakmicu u mesec dana.. Ko je ovde lud... Dok prosecan Srbin radi ko konj 9 sati dnevno da zaradi mesecno 400 eura...
E

E da

pre preko 2 godine

Ne vredi ostavljati komentare, jer vidim da Tvorza Botovi rade punom parom.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Sledeći produžuju ugovor Gobeljić i Vukanović.
F

Fan

pre preko 2 godine

Grof za sportskog direktora,Vidić umesto Madjije !
d

dobitna kombinacija

pre preko 2 godine

Ne može Vidić da se nosi sa bagrom. Vidić treba da bude sportski direktor, a Čović predsednik.
d

divno

pre preko 2 godine

ma orden mu dati,pet godina vec zele da ga prodaju,a sad odjednom slave.Pa stoste onda dovodili Dionija i norvezanina u januaru sto stize. Igrac koji igra u Srbiji 7-8 godina,a ne ode igde preko,je po meni los ili nezainteresovan.
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Kakav god da je Pavkov, a mnogo mu se toga može zameriti, naročito na polju fizičke spreme i voljnog momenta, trenutno je daleko najbolji centarfor koga imamo. Dioni je veliko razočarenje, a mali Krstović teško da je kalibar za Crvenu Zvezdu, ni talenta, ni sportske inteligencije, ali ok, makar mu je borbenost na nivou... Pavkov mora da radi na sebi, kako na fizičkom, tako i na psihološkom planu, ali svejedno mislim da je produžetak ugovora dobar potez uprave.
D

Dell

pre preko 2 godine

Dajte mu Dionijevu platu, pa da viduš kako će da igra. Nadavao se bitnih golova, a plata mu tri puta manja od ovih dekara što ih dovodite. Pa kome bi se treniralo?

Чорба

pre preko 2 godine

Колико сте се ви људи погубили то је страшно.
D

Dr Miloje

pre preko 2 godine

Gde je Mister Sherif na slici?
B

Botinogrobarska

pre preko 2 godine

da kazes kako nema partizanovaca na nasim vestima i jos tvrdis kako si intelegentan
И

Иван

pre preko 2 godine

Какав небулозан потез... Лично сматрам да је Павков доктор за све преостале нападаче у Звезди, али ако већ не пуштате човека да игра, чему продужетак уговора и повећање плате?!
g

glodari govna

pre preko 2 godine

pavkov je bio bolestan,imao je upalu bubrega i zato nije igrao preko mesec dana,sad se oporavlja i vraca u tim,zato je produzen ugovor sa njim.
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

Jer neče da kupuju novog napadača.
M

Mršav

pre preko 2 godine

Da bi smirili navijače,ovo nemenja ništa. Najveće je pojačanje da Terzić da otakaz.Terzicu odlazi.
Z

Zar

pre preko 2 godine

nije imao "stomacni virus" ?
M

MikiPFC

pre preko 2 godine

Slika govori više od reči...
N

Napred santa klara

pre preko 2 godine

na toj slici je napadac koji je u zadnje 3.god igrajuci za Zvezdu i radnicki vasem bunkerizanu zabio cak 8 golova u derbijima,cisto da te podsetim!
F

Familija

pre preko 2 godine

A na slici dvostruki strelac protiv fudbalskog kluba liverpula osvajača te sezone lige šampiona i svetskog prvaka slika koja govori na sto različitih jezika i slika koja vredi milion reči i tekstova ali to smo mi CRVENA ZVEZDA to je MARAKANA kuća NAVIJAČA I IGRAČA CRVENE ZVEZDE dom EVROPSKOG I SVETSKOG PRVAKA to smi mi ŠAMPIONI zato idemo jako familijo po novu titulu petu uzastopnu titulu idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
L

Lister

pre preko 2 godine

Malo je to 22000 eura mesecno ,sto ponizavate coveka,pa bolje mu je da radi u bilo kojoj fabrici imao bi vise,a ovde mora svaki dan da dolazi na treninge i da odigra mozda i neku utakmicu.
D

Dostaje

pre preko 2 godine

Terzicu odlazi vise zavrsicemo ko ofk beograd
d

dr.Terza

pre preko 2 godine

prvo da ugasi vas JSD za sva vremena i da osvoji sa Zvezdom jos 50 titula,e posle toga ce da razmisli..

Boka123

pre preko 2 godine

lupaju botovi coveku minuse kad se spomene veliki dr
F

FDGHT

pre preko 2 godine

Ima li kraja besmislenim potezima ove uprave???
M

Mali srbin

pre preko 2 godine

Ko se sve ovde ugradjuje i koliko pavkov dobiva od ovih para ni dea ne moze da raspetlja.Covek ne igra izgleda kao amater koliko se ugojio i sad kao njega se setili da produze ugovor,i treba da vas terza jbe idite vi na cluj i podrzite upravu.
T

Terza..

pre preko 2 godine

..ti ugasio bunker,titule videli niste 5.god,razumem vas zasto imate tolike komplekse od njega!
F

Familija

pre preko 2 godine

I dalje bole golovi protiv liverpula ona bomba sa 25 metara onaj neodbranjivi skok glavom i to pored van dajka najboljeg štopera na svetu i to protiv liverpula najboljeg tima u evropi i osvajača lige šampiona i svetskog prvaka te sezone mi igramo protiv najboljih i mi pobeđujemo najbolje vi ste konfekcija mi smo ŠAMPIONI
V

Vragovi

pre preko 2 godine

Ja kao direktor firme zaposlim recruiting menadzera, svog garija koji radi sta mu ja kazem. Mutav lik, nit’ sta pita a jos manje kapira. Dao sam mu masnu platicu. On zaposli tutubane koji ne znaju da rade ali za to radno mesto meni plate šuške. Još ih ucenim da mi oproste neisplacene plate. Ti moji radnici zabrljaju i naprave minus od 11 miliona eura. Ja momentalno dobijem otkaz i krivicnu prijavu (3 do 5 godina) a izvrsioci mi dodju na gajbu da plene tv, nose šporet, stilski šifonjer, slike sa zida.
p

pavkov9skocidajgolglavom

pre preko 2 godine

Ti nikoga bas ne zaposljavas,vec radis posao za minimalac koji ne volis.Hahaha
V

Vragovi

pre preko 2 godine

@pavkov9 2000 za gospodina!
N

Nisam školovala

pre preko 2 godine

Sa takvim pravopisom ti sigurno zapošljavaš stotine ljudi i radiš posao za dobru platu!
M

Makijan

pre preko 2 godine

Postaju tragikomicni zaista. Svi vide da je ovo potez uprave da se slegne prasina izazvana sramnim vodjenjem kluba, transfer politike itd. pa potpisuju miljenika navijaca a na njega ni trener ne racuna. Mogli su ga i pre potpisati ne sada. Terzicu ne vredi ti da izvuces iz sesira tri zeca i dva goluba providni ste. Dugo ste se skrivali i prekrivali, mora necija glava da plati ovo. Za pocetak Mita da ode. A da dodje ime i sa kontaktima. Rambo ili Nebojsa Krupnikovic samo ne znam da li bi tebi takvi odgovarali zbog kombinacija.
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Bas Vam je dobar miljenik navijaca.. Uporedite lenstinu Pavkova i radilidu Rikarda. .
A

Ahhahahahahaahaha

pre preko 2 godine

Jel rikardo dao 2 gola liverpula? :)
G

Gost za

pre preko 2 godine

Videli smo Rikarda juce,nije hteo golman kao ovaj iz Pazara da mu doda loptu na prazan gol da sutira,pa mu nije islo.
A

Aftić Kuraftić

pre preko 2 godine

Ovi se sprdaju sa nama! Nego FK CZ je drzavno preduzece a koliko vidim “magije” su svojim strucnim i savesnim radom izbile tom preduzecu 11 miliona eura. Jel’ sme da pita neko sta ste to radili i zasto ste jos uvek tu? Prosle godine su izbili 5, da cekamo sledece da izbiju 15?? Ima li odgovornosti u drzavnom preduzecu? Onako pitam.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

raspitaj se ti u tvom bunkeru za dug,trenutno vam ke 50.mil a bice jos vise sad kad ispadnete protiv portugalaca iz santa klare!
A

Aftić Kuraftić

pre preko 2 godine

@sharloa logika anti narodnog elementa: mi krademo ali vi kradete vise, pa smo eto mi u pravu. Argument koga bi se svaki gradjanin koji voli i ceni svoju drzavu stideo. Prijatelju, nista licno ali bih zaista voleo da znam. Kako zaspiš uveče? Grize li te savest? Spavaš li mirno ili te u snu proganjaju demoni bezčašća? Pozdrav
A

Aftić Kuraftić

pre preko 2 godine

@sharloa logika anti narodnog elementa: mi krademo ali vi kradete vise, pa smo eto mi u pravu. Argument koga bi se svaki gradjanin koji voli i ceni svoju drzavu stideo. Prijatelju, nista licno ali bih zaista voleo da znam. Kako zaspiš uveče? Grize li te savest? Spavaš li mirno ili te u snu proganjaju demoni bezčašća? Pozdrav
Š

Šerif Moldavski

pre preko 2 godine

@sharloa botu srami se!
Š

Šerif Moldavski

pre preko 2 godine

@sharloa botu srami se!
D

Degeneriku

pre preko 2 godine

Santa Klara je ime kluba a ne mesto,oni su sa Azorskih ostrva!
1

1/1

pre preko 2 godine

Od 3 opcije on je treca, trener ne racuna na njega a produzuje se ugovor i daje povisica?! Jel to dolazi novi trener ciji je ovo bio uslov ili j lud zbunjenog
G

Gosthahahah

pre preko 2 godine

Glupane prodace ga uskoro pa da dobiju obestecenje i tal,ukljuci glavu konobaru
B

Borky

pre preko 2 godine

Ovo je toliko providno da je vise i blam komentarisati. Ova dodatna godina ide na neciji racun da li Terzin ili neciji drugi manje je vazno. Na sta nam je klub spao je sramota nevidjena. Izvalce se milioni,dugovi sve veci i veci,igraju nam igraci koji ne bi ni u publici biti koliko znaju bilo sta o fudbalu a kamoli da ga znaju igrati,SD koji ne prati fudbal i jos na to sve bez imalo srama zaposlili svoje sinove. Moglo bi se par knjiga napisati sta sve nije vise normalno u Zvezdi a za sve smo krivi mi navijaci,mi isti koji smo smjenjivali jednog Slobu,Tadica,Dzajica...sad cutimo ko P. SRAM I STID DA NAS BUDE SVE!!!
K

Komedija od igrača

pre preko 2 godine

Ej 20.000 evra....Bankrot je neizbezan

Sliks17

pre preko 2 godine

Ovde je najveca odgovornost na Mrkeli. Uvek je sportski direktor glqvni krivac za sve, jer odlucije o sportskom sektoru. Tako d aje on odavno zasluzio otkaz. Terzi ne zameram previse (iako ima materijala oko nekih ranijih mogucih transfera) jer njegov posao su da se naprave pare sto sasvim solidno radi za nase prilike.
G

Gaspar

pre preko 2 godine

Druze ,on taj posao ZA SEBE,radi odlicno.Ocigledno je da se godinama izvlace pare iz kluba na ovaj nacin.Pavkov ce da dobije pola ili manji deo od ovog ugovora.Ostatak ide na vise kazana ( Terza,Dzaja, vodje navijaca, menadzer....).Igracu koji nije opcija,bez minuta ove sezone povecavaju i produzuju ugovor??? Sta smo mi ,.veverice ?

Sliks17

pre preko 2 godine

Kad je klub u drzavnoj kasi icice svakako u necije ruke. I tu se nece nista promeniti. Tu se vi veverice i zavaravate da ce se nesto promeniti. To se ni ne brinem jer je izvlacenne novca iz kluba od 90ih do danas normalna stvar. Tako da se interesujem za sportski sektor
c

cika sveta...

pre preko 2 godine

...ja postujem misljenje delija...pavkova u vatru.. a da li cuju nadubudne velicine terzic,mrkela i stankovic, veliki priznaju gresku ali ne u stili krivi smo kmmmee, pa ponovo nastave po starom..delije nikog ne teraju iz nase zvezde ali zato placaju 600 do 1500 dinara da bi gledali bruku,plus nerviranje i nemoc e to je vec da se zamisli ovaj triling i da bar procita u mozzartu misljenja delija jer oko iko voli zvezdu to su upravo oni.oni koji pavaju zvezda je sve.....ne samo pavkov ima tu kvaliteta ali svakako nije to dioni i ostali....tako mi navijaci mislimo ...a to moraju da postuju svi koji vode nasu zvezdu..
m

mutavi

pre preko 2 godine

Ko vas tera da placate i da gledate,ko si bre ti ustvari,ko tebe laze vise haha?
M

Malj

pre preko 2 godine

Nadam se da ce sever biti uz navijace sa zapada i istoka jer smo uvek bili jedinstveni jer Zvezda je iznad svega.. Neka grmi UPRAVA NAPOLJE
Č

Čekić...

pre preko 2 godine

Jel to isto kad ste Dzaju oterali pa posle svaljivali to na sever??? Sta smo dobili od toga?? Dugove koji se nece ispatiti ko zna koliko!!! Jednom bre naucite sta se i kako radi i prestanite da imate pamcenje kao babe od 100 leta. Vec ste zaboravili sta su ovi momci uradili za nas prosle godine. SRAM VAS BILO!!!! Ima vas tastatura navijaca tona u poslednje vreme. Slucajnost?? Ne bih rekao! I ne zovi ti ljude na neki "bunt" na mozzart sajtu NESRECNICE!
H

Haha

pre preko 2 godine

Sve sto si u zivotu naucio je da ne valja seci preko kolena i sad ces 100 godina da teras tu suplju pricu. Vesica je trebalo terati prvi sekund kad je usao u klub, iszto vazi za Terzica. Jedno je kad vidis da se radi ispravno a drugo kad ne znas da li covek ima manje pojma o fudbalu ili ekonomiji.
M

Malj

pre preko 2 godine

Hvala za vasu repliku Cekic-Nakovanj. Niko nije ovde rekao da ima nesto protiv igraca, koji su solidna LE ekipa samo sto im je kondicija na minimumu, a zasto? Ako vec branis upravu i cutis, imas li informaciju koliki je dug Zvezde? Ko je odgovoran za Dionija, Krstovica, Srnica,..? Zasto dug i dalje postoji posle 4godine igranja evrope? Zasto nismo u stanju da dovedemo igraca skupljeg od 100k, a mlzda i bolje sto nismo jer dovodimo igrace tipa Spiridonovic? Zasto je Degenek odstranjen iz tima a onda vracen kada gori pod nogama? Zasto nije pronadjen krivac zbog kojeg nije bilo navijaca na stadionu? Sta rade terzicev i mrkelin sin u klubu?
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

@Malj Tako je. Taj mrkela je radio sa njim u Ofk-i, I svi znamo kako se zavrsilo. Tolike prodaje od kolarova, ivanovica, jokica, rodica I ostalih talenata, uspeo je da otera klub u bankrot. Taj isti dvojac koji sad sedi na Marakani..
M

Malj

pre preko 2 godine

Zasto igraci ne primaju plate nekoliko meseci? Zasto nasi bekovi imaju vece plate od pola bekova iz Serie A? Zasto imamo 35 igraca od kojih se koriste samo 15? Zasto je prodat Gavric za 1.2m a nije prethodno za 3m?
Č

Čekić...

pre preko 2 godine

Ne znam gde si ti video iz mog odgovora da ja branim nekog. To sto ti pozivas ljude na bunt to me nervira. Ko ce da dodje posle njih?? Moras da imas spremnog coveka koji ce to mesto zauzeti ili aj' samo da oteramo ove pa ko dodje. To razmisljanje nas je i dovelo u situaciju da gledamo ove sa druge strane brda kako uzimaju titule a mi da nemamo za sampon i vodu. Da dolazis na stadion znao bi kako se i sta radi! Al' jbg, tastatura trpi svasta. Nastavi sa skrabanjem i sve najbolje!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ahhaa nakovanj 😂 Pozivanje na bunt, vidim da se gleda Pink.. Ne postoji covek bolji, ili manje losiji od naseg terze pa ne smemo da ga oteramo.. Neka ga onda jos 5, 10 godina dok se ne pojavi neko, mozda Pavkov iz penzije da ga zameni😜 Razmisljanje sa platom od 250e,klasik
Č

Čekić...

pre preko 2 godine

Tastatura mangup meni pise ko sam ja i sta sam. Pa ti si bre decko kralj. Ne znam ni sto sam trosio vreme pisuci poruke. S' obzirom da znas sta se emituje na doticnom kanalu govori dovoljno ko ga gleda, ti ili ja...
M

Malj

pre preko 2 godine

Nakovanj, ko ti je bolji, maric ili sarapa?
M

Malj

pre preko 2 godine

Da, bas tako
G

Gost123

pre preko 2 godine

Cekic, Malj-paradoksalno ali obojica ste u pravu!!! Upravi treba glasno i jasno reci da prosli njihovi uspesi nista ne vrede danas, zato sto je sadasnjost katastrofalna. A isto tako je i cinjenica da je trenutak kada je otisao Dzajic oznacio pocetak propasti i zaduzivanja kluba. Terzic je lopina, to smo oduvek znali, ali mu je prolazilo sve zato sto je imao rezultate, zaista ozbiljne rezultate. Rezultata vise nema, ispadanje u trecem kolu dve godine za redom je katastrofalan rezultat za klub i klupsku kasu!!! Donose se pogresne odluke u nizu, dovode se poluigraci zbog kombinacija i procenata, samo to je dovoljno da neko zauvek bude oteran iz kluba. Od 10 dovedenih igraca 9 su ozbiljni promasaji i tragikomicni igraci. To nije izuzetak, vec pravilo u radu Terze i Mrkele. Njihovo poslovanje direktno urusava klub, i moraju se javno izvredjati na svakoj utakmici jer oni vode Zvezdu, a ponasaju se kao da vode nesto sto im je tata ostavio...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Cekic, Malj-paradoksalno ali obojica ste u pravu!!! Upravi treba glasno i jasno reci da prosli njihovi uspesi nista ne vrede danas, zato sto je sadasnjost katastrofalna. A isto tako je i cinjenica da je trenutak kada je otisao Dzajic oznacio pocetak propasti i zaduzivanja kluba. Terzic je lopina, to smo oduvek znali, ali mu je prolazilo sve zato sto je imao rezultate, zaista ozbiljne rezultate. Rezultata vise nema, ispadanje u trecem kolu dve godine za redom je katastrofalan rezultat za klub i klupsku kasu!!! Donose se pogresne odluke u nizu, dovode se poluigraci zbog kombinacija i procenata, samo to je dovoljno da neko zauvek bude oteran iz kluba. Od 10 dovedenih igraca 9 su ozbiljni promasaji i tragikomicni igraci. To nije izuzetak, vec pravilo u radu Terze i Mrkele. Njihovo poslovanje direktno urusava klub, i moraju se javno izvredjati na svakoj utakmici jer oni vode Zvezdu, a ponasaju se kao da vode nesto sto im je tata ostavio...
M

Mare CZBGD

pre preko 2 godine

Pa ovo je komedija.
Z

Zcva

pre preko 2 godine

Koja je ovo sprdnja. Pavkov trenutno treci napadac u protokolu koji svoj limit odavno dostigao. Bitno je da se uzme provizija za produzenje ugovora.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Da se klasimo da je Pavkov od danas prvi centarfor.Shvatili su i oni da je dogorelo do nokata,samo sto je to Stankovic shvatio na tezi nacin,slusao je druge a sad se njegova glava trazi.
G

Gost123

pre preko 2 godine

gostlk-srankovic je retard!!! Na nasu zalost...
M

Malj

pre preko 2 godine

Hahahaha uradjeno takticki, plusic za upravu 😂 Sad jos da izjavi da se racuna na degeneka i da mu novi ugovor, i onda mozemo kompletno da zaboravimo na sramotu nesposobne uprave... Uprava napolje!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ovo terza namerno radi, zna se koliko navijaci vole Pavkova.. I sada eto kao racuna se na njega, a isored njega igrali Krstovic koji zna fudbala ko i ja i Dioni koji ima kg kao ja..
G

Gle eno ga

pre preko 2 godine

Odmah da se da i novi ugovor do 2055 god.i Terzicu i Mrkeli kao najboljim muljatorima u regionu, time se 100% resava konacno propast CZ.
G

Gost927

pre preko 2 godine

Protiv.Kluza samo.zelim.da cujem "uprava napolje", rezultat me ne zanima. Samo.me zanima saldo kakav ce nam.ostaviti madjija
s

severna strana i puna maraka

pre preko 2 godine

Sram te bilo, da podrzis i igrace i trenera. Vreme je da uradis nesto sto nikada nisi. Bezuslovna ljubav, podrska…kapiras…
G

Gost11

pre preko 2 godine

Pa i jeste bezuslovna podrska, ali prema klubu, ne prema Terzi i Mrkeli, njih i treba oterati zbog ljubavi prema klubu
g

gost9199

pre preko 2 godine

@severna strana, ti si verovatno jedan od onih koji dobijaju platu da vicu "napred Zvezdo", ja to radim iz srca, nemam nikakav interes, osim cistu strast i emociju prema klubu koju mi je stari usadio, bas zato sto Zvezdu volim, zelim da vidim ledja muljatorima.
u

uprava napolje

pre preko 2 godine

@severna strana i puna ... Kakva crna bezuslovna podrška ljudima koji uništavaju klub. Ovi su gori od kombinacije Lukić-Vesić.
G

Gostiii

pre preko 2 godine

Onaj mali Kahvic bi bio mnogo korisniji u napadu od Krstovica i Dionija
E

ET-1

pre preko 2 godine

Bio bi koristan, ali ne bi me začudilo da i njega upropaste kao mnoge igrače što su upropastili.
E

ET-1

pre preko 2 godine

Sve je to uredu ali u Zvijezdi je problem odbrana bekovi su nam nikakvi, i ne vidim da je tu sportski sektor nesto poduzeo po tom pitanju pošto vidim da i u razvojnom timu grafičara njima su glavni bekovi Ibanjez i Todorovski koji zajedno imaju 75 godina. Dakle ni u B timu se ne razvijaju i ne prave bekovi koji bi kasnije mogli da igraju za prvi tim, a da nekoga dovedemo za obeštečenje ne možemo jer para nema.
G

Gostsssh

pre preko 2 godine

Kakvo uzimanje para preko igrača, toliko je providno, da me je sramota.
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Ovo zamazivanje očiju je smešno, kao da Pavkov do sada nije bio naš igrač, smešno je ovo što se radi. Nemate vi pojma šta želite od tima, kako tim treba da izgleda, prošlogodišnji tim je trebalo nadograditi sa tri igrača i to bi bilo Ok., luta i uprava i nesretni MISTER. Katai nas buši svojom igrom bez igre, bez odgovornosti, doveli ste Dionija koji ne može da igra ni mali fudbal, rasturili stoperski tandem, uveli u igru Krstovića koji frustrira druge igrače koliko ne zna...Sramota i žalost.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Prošao ga virus. Ah taj virus. Pa da je i proliv imao bio bi bolji od Krstovića i Dionija protiv Šerifa.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Hmm, zanimljivo. Od 5 napadaca, 1 u Norveskoj, francuz igra ali nista spec, 2 na klupi i Pavkov u medjuprostoru. A tim igra sa 1 napadacem. Pa zar ne bi bilo najbolje da imamo 1 bas dobrog napadaca, 1 sa klupe ili pomoc (ako gubimo) i 1-2 zamene (iskusan + mlad igrac) i to je to. U toj postavci Pavkov bi jedino bio ova zamena. Jedino ako racunaju da Norvezanin bude 1 spic. Dioni sa klupe ili pomoc. Onda ima smisla.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Zoves se Pavkov i objektivno nisi neki igrac ali si srcan i imas deo istorije kluba, i daju ti 22,5 h evra Zoves se Dioni i nebitan si i ne znas da igras a i nije te ni briga, daju ti 600, 700 evra. Logicno kad je Terzic predsednik kluba.
a

abc

pre preko 2 godine

Moraš da odeš Dejane, dopustio si da Krstović kroči na reren, kad to dopustiš prestaješ da budeš trener i čovek. Moraš da odeš Dejane.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Ne pita se on tu brate ništa... Krstovic možda nije loš dečko, verujem da jeste dobar, ali kao fudbaler dosta tanak. Ali ima "debelog" menadžera Radojicu B. Odatle sva tajna njegovog boravka u Zvezdi! Mada ko zna, možda nas i demantuje, pa proradi. Ovo što radi uprava sa. PAVKOVIM sada je spin dr. Terzića, tj zamajavanju i mazanje očiju svih nas. A on valjda misli da smo glupi i izlapeli, pa ne kapiramo!
a

abc

pre preko 2 godine

Sale@ Sve je to jasno, samo, sećam se Đorđa Tomića i njegovog boravka u Atletiko Madridu, bio je po sopstvenom priznanju svaki dan kod Antića kući, na svim veseljima, u slobodnom druženje...ali na teren nije izašao ni jedan minut, jer nije imao kvaliteta za teren i jer bi to narušilo odnose u timu, i niko nije bio ljut, tako se postaje "mister". Ko mu je menadžer to je najmanje bitno, može da bude u Zvezdi kad je već tu, ali na teren ne može ni kad bi igrali sa deset igrača, JER NEMA KVALITET DA KROČI NA TEREN.
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

pavkov je veliki igrac i gospodin,on zna kako da dadne gol na bitnim utakmicama,isto kao i scekic
H

Hehsann

pre preko 2 godine

Pavkov je upotrebljiviji od Krstovica i Dionija. Moze da dobije skok duel, moze da odlozi loptu i ima solidan sut. Ovi nemaju nista. Krstovica da stavis na treningu da sutira sa 25 metara samo golmanu, bez bloka dao bi 1 od 100. A drugo, nasi strucnjaci i dalje furaju fudbal iz osamdesetih, nemamo ni jedno brzo krilo, cak i Serif ima dvojicu. Nama bre Katai i Ben igraju krila uz liniju. 40 metara od gola. Danas da se pojavi opet Dragan Dzajic, on ne bi vise bio levo krilo jer se fudbal promenio vec bi bio desetka. Ali nasi bi ga stavili na krilo lagano. Kao i Krstajic kad je stavio Ljajica levo jrilo, Tadica desno. To je ta struka. To je ta skola. Nasi bi bre Maradonu stavili na krilo.
X

XD

pre preko 2 godine

Jel ti to stvarno upoređuješ Pavkova i Krstovića? XD, ne znam šta bih ti rekao na to. Dočko je pulen crnogorske mafije, ja sam bolji igrač od njega a nikada nisam prebacio treću ligu, zasluženo naravno.
G

Gost027

pre preko 2 godine

Pogubljeni konci totalno.. Pavkova nigde nije bilo, sad odjednom novi ugovor, bas me cudi zasto, svi smo ocekivali da Krstovic bude kao Suarez. Gavrica i Nikolica nije bilo nigde, usli u Moldaviji kad resava najvaznija utakmica. Katai navodno povredjen, a Falko izmenjen na poluvremenu, zasto? Krsticic umesto Kataija? No comment. Gajic.....isto nemam reci Terzicu, Mrkela, Stankovicu, odlazite! Jos sam pod utiskom, 100 miliona za 5 godina su uzeli, a nas izbacuju Omonija, Serif, umalo Tirana, sramote nas na svakom cosku, uprava napolje!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

....... nikog ne zanima novi ugovor za Pavkova, zanima Nas da Terzić i Mrkela budu NAJURENI iz Zvezde.
F

Familija

pre preko 2 godine

Pravi potez treba nam Pavkov treba nam odmah naš heroj što pre da uđe u ritam čestitamo Milane čestitamo Zvezdo i samo napred gazi familijo
G

Gost&

pre preko 2 godine

U pravu si,pregaziće vas Kluž kao plitak potok
С

Сви напоље

pre preko 2 godine

Еее моја јадна Звездо... Хвата паника, све сте уништили, нема се пара, није вам се посрећило да прођете против смешног Шерифа из смешне молдавске лиге која је 45. на Уефиној листи, па сад спасавај што се спасти може. Динамо ће им дати 4, 5 комада у две утакмице, са пола гаса ће их избацити и оп, оде 20 милки у касу Динама. Каират испаде од Алашкерта из Јерменије у квлификацијама за ЛЕ. То је брука и срамота Звезде. Питање за самопрозваног мистера, где му је био Павков целе сезоне? У Тираспољу није био ни у протоколу, као ни у ранијим утакмицама, где му је био Дегенек? Што држите Бабића на клупи да труне и уништавате му какву такву каријеру преко? Човек је хтео да остане тамо, имали сте понуду и сад га уништавате на клупи? Да сте узели милку за њега, колко су давали, сад не бисте продали Гаврића. Само у Звезди сам видео и видим оволико ротирања, да једни играју лигу, други куп, трећи Европу, нон стоп мењање позиција, улога, која је то була мој друже... Они трећу годину заредом улазе без шпица и резервног левог бека у квалификације, такву пљувачину и звиждуке им свима треба дати да добро запамте ово што се десило у Тираспољу. Од мене нема никакве подршке, сви напоље из клуба. Партизан синоћ направи Бог зна колко шанси кроз брз пас и игру, знаш кад ми можемо онако? Никад. Како њима сваку утакмицу могу играти исти, и лигу и куп и Европу, увек играју Натхо, Рикардо, Марковић, Здјелар? Увек се зна првих 11, како се они не умарају сваки други дан? У лиги пакују по 3 гола по утакмици, ми против Напретка изашли са ко зна којим тимом и умувасмо онај гол на неке једвите јаде, Гајић игра левог бека, Срнић у везном реду, Крстовић у шпицу? Кога ви за.еб...? Ова Звезда је, не лоша, него катастрофална и ово све је јако разочаравајуће. За мене је самопрозвани стручњак на клупи завршио са Звездом шта год да уради даље. О управи нема потребе трошити речи. Ткао се у ваздуху осећају време и атмосфера Каирата и Сасуола из 15 и 16. године.
6

666

pre preko 2 godine

Sve ok, samo Šerif nije slab.. dobra ekipa, videćemo i Dinamo
A

Avenger

pre preko 2 godine

Onaj Kolovos iz Šerifa ima 10 hiljada mesečno. I posle me ubeđujte da u Zvezdi bar polovinu ne vrate kolovođama.
p

podesen

pre preko 2 godine

Onaj Kolovoz bolji od Zdjelara jedno 80 % a prima sicu, a kod nas Zdjelar 350 000 e, pa sad vidite.
M

Makijan

pre preko 2 godine

I onaj Traore je od svakog naseg igraca brzi bar duplo a verujem da su mu primanja na nivou Stanica kog smo doveli iz druge lige.
V

V1ad

pre preko 2 godine

Ma bravo. A sad Gobeljic i Srnic cekaju kao zapete puske.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Uvlacenje navijacima posle debakla u Moldaviji i najave protesta protiv uprave

Boka123

pre preko 2 godine

dolazi ohi na zimu, dioni vrv odlazi posle pozajmice. krstovic je kljakav. svj imamo 4 spica, a dioni sam kaze da igra najbolje u formaciji sa 2 spica. zasto onda ni jednu utakmicu do sad nismo igrali u takvoj formaciji ? lakse bi bilo lazeticu i krstovicu da napreduju( ako je moguce uopste da krstovic napreduje), a bolje bi bilo valjda i za dionija i pavkova syo se samopouzdanja tice. takodje pavkov jw dobar u skoku a dioni na zemlji
L

Livno

pre preko 2 godine

Pavkov je igrac za nasu ligu neophodan, sa ovakvim Dionijem kakav jeste, ocekujem da se povredi i ode na neku pauzu od 2 meseca minimum. Za Evropu, Pavkov ne moze da startuje, nije taj kalibar, ali da ulazi 15-20 minuta pred kraj, tu uvek moze nesto. U svakom slucaju Liverpul, derbi, Milan, to mu se ne zaboravlja!
П

Послао од

pre preko 2 godine

Слажем се пријатељу, али ако неко може да направи разлику у утакмицама у Европи то је Павков. Баш зато што се барем по нечему истиче. То је та скок игра. Шта ће урадити Диони, Крстовић? Или Бен? Па и неки бољи од њих. Нити могу да претрче нити да предриблају иоле озбиљног штопера. Не може ни Павков, али барем може да их добије у скоку, а ови ни то. Боље и шпиц који је у нечему одличан, у свему осталом лош, него шпиц који је у свему просечан и лош и ни у чему се не истиче.
V

V1ad

pre preko 2 godine

Jeste, samo Zvezda moze sebi da priusti da placa igraca koji ce da joj igra 15-20 minuta svaku drugu ili treću utakmicu 270000 godisnje. A u međuvremenu prodajemo Gavrića za 1200000 zato sto nam fale pare jer nismo usli u PO za LS kao sto je Terzić "projektovao". Genijalno.
P

Postic

pre preko 2 godine

falio je dosta Pavkov protiv serifa da skoci spusti sutne
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Mislim da niko protiv Serifa nije falio, tj ko god da je igrao isto bi bilo, videla se kolektivna letargija. Najverovatnije je razlog za to plata, tj kasnjenje sa isplatama, navikli su na malo “jaci” zivot, bilo je ovih godina premija, bonusa, maz’o im oci tvorza (namerno malo slovo), pa sad su u cajtnotu. U svakom slucaju, zaboravimo Serif, niko ne moze da kaze da kod Miloja nismo bili i miljenici srece (a i zasluzili su oni momci). Sad je malo vreme za neuspehe, prvo Omonija, pa na guzove protiv onog kako bese Ararata, sad Serif….sva je prilika, bice opet tribina ispod krova pa udri “cik pogodi sta imam za veceru,…”

Blento

pre preko 2 godine

Stavrno nisam hejtovao do sad al toliko se lose posluje u zadnjoj godini dana da je to strasno ,imamo 20 igraca od toga 10 treba min da se proda ,kakav dioni decko ne zna gde je ,krstovic,pavkov,gobeljic,pankov i tako dalje sve to treba prodati ,napraviti solidan prvi tim i isforsirati mlade igrace sa klupe ,dovesti nekog iz nase lige ,nije moguce da od 10000 igraca u srbiji nema ni jednog solidnog igraca
Д

ДСКГ

pre preko 2 godine

Оћеш да форсираш наше клинце, а Крстовића тераш из клуба. Па такви су и остали чим нису у првом тиму.

MILAN1989

pre preko 2 godine

I posle neko brani Terzu i Mrkelu.Dobre igrace je doveo Bozovic,stari su svakako hteli da se vrate,Terza i Mrkela su doveli Tomanea,La Paru i Zandera (bek) koji je na promociji rekao da je njegova pozicija krilo.Ovi ljudi nisu uboli 3 pojacanja i sad mi treba da ih branimo.Treba prodati Vukanovica,Petrovica,PaNkova,Gobeljica,Krsticica i Krstovica.Popovica ili Gordica poslati na pozajmice,jer je jedan vrhunski golman (TOP 3 u ligi) a drugi mora jos mnogo da radi da bi to postao.Erakovic je kiksara i mislim da je bolje da ga prosledimo negde,makar na pozajmicu.Ovo ostalo mozemo da ostavimo i dovesti Tufegdzica,2 beka (ukoliko je moguce iz nase lige).Na sve to OBAVEZNO OSTAVITI PAVKOVA.Covek je pravi dzoker,kad je najbitnije tad ulazi lopta u gol.Dodati par klinaca iz omladinske skole i to bi bilo to.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@dskg… prvo Krstovic nije Zvezdino dete, a drugo, ako su Zvezdina deca kao Krstovic- onda treba ugasiti omladinsku skolu i staviti tacku na price o klincima!! Toliko…

Blento

pre preko 2 godine

Druze nismo coravi vidi se to odma ko ima talenta a ko ne ,krstovic je kod nas par godina nije sut na go uputio kako treba
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

@DSKG Grešiš brate, ima Krstović ono što ostali klinci nemaju, Raju Božovića!
J

Jaaaa

pre preko 2 godine

Pavkov 20+ plata?!?! Ja sam lud izgleda!!!! Za šta, da sedi na klupi i dolazi na treninge???
A

Avenger

pre preko 2 godine

Da bi pola vratio na ruke.
p

podesen

pre preko 2 godine

Da vozi traktor i pije pivo ispred prodavnice+ bonusi ide to na 300 000 e godisnje, ako mu plate.
D

Dobro znaj

pre preko 2 godine

naj bolji centarfor posle Žigića i tačka.
V

V1AD

pre preko 2 godine

Hugo Vieira, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ricmond Boaci (prva sezona)
G

Gostisha

pre preko 2 godine

научи друже да пишеш прво па онда води трансфер политику.
S

Slunto

pre preko 2 godine

Pavkov i kad je van forme moze da odigra kao ona dva buzdovana,(krstovic i dioni)
n

nisam znao

pre preko 2 godine

da se novi fudbalski zivot daje ugovorom a ne sansom na terenu..
G

Gost41

pre preko 2 godine

Ko je ovde lud? Verujemo u Pavkova ali dovodimo Dionija i Ohija, Lazetic i Krstovic su tu i to je ukupno 5 napadača ako ne racunamo Bena kao lažnu devetku a igramo sa jednim napadacem?