Milan Pavkov sa Svetozarom Mijailovićem i Mitrom Mrkelom
Milan Pavkov sa Svetozarom Mijailovićem i Mitrom Mrkelom

Zvezda daje novi život Pavkovu: Ugovor do 2024. godine, plata 22.500 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 12:11

Snažni napadač potpisuje novi ugovor sa srpskim šampionom

Od bleštavila protiv Liverpula i Milana, do totalne apatije u pojedinim sudarima Superlige. To je put koji gazi Milan Pavkov u Crvenoj zvezdi već skoro dve godine. Snažni napadač iz Begeča imao je i vrlo zanimljiv odnos sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem, koji ga je probudio tokom proleća, da bi ga na početku ove sezone marginalizovao.

Nije Milan Pavkov trenutno prva opcija, ali su odgovorni sa Marakane odlučni u nameri da mu ponude novi fudbalski život i pokažu mu kako zaista računaju na njega. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Milan Pavkov će u toku današnjeg dana potpisati novi ugovor sa srpskim šampionom, koji će trajati do 2024. godine.

Izabrane vesti

Nisu imali baš razlog da žure u Ljutice Bogdana, kada je u pitanju Milan Pavkov. Stari ugovor mu je isticao u januaru 2023. godine, ali novom saradnjom žele da podignu motivaciju iskusnoim centarforu i u praksi mu pokažu da je važan deo ove generacije.

Momak koji je još 2017. godine stigao na Marakanu iz niškog Radničkog za 400.000 evra i procente od dalje prodaje, dobiće i neznatnu povišicu. U prvoj godini novog ugovora zarađivaće 22.500 evra mesečno uz određene bonuse kada je reč o individulanim i kolektivnim uspesima.

Ove sezone Milan Pavkov je odigrao svega dve utakmice tačnije samo 60 minuta takmičarskog fudbala. Dobio je šansu na prvenstvenoj premijeri protiv Vojvodine, dok je u drugom poluvremenu učestvovao u porazu od Kairata u Almatiju. Potom je imao i problem sa stomačnim virusom.

Međutim, i da toga nije bilo Milan Pavkov teško da bi bio glavna opcija u napadu. Tako nešto moglo je da se nasluti i tokom priprema u Austriji, gde nije bio učesnik generalne probe protiv Šturma. Delovalo je da je izgubio poverenje trenera Dejana Stankovića, iako je iza sebe imao pristojnu sezonu, u kojoj je postigao 14 golova.

U dosadašnjem mandatu u crveno-belom dresu Milan Pavkov je postigao 39 golova i upisao 11 asistencija. Odigrao je 104 utakmice, ali nikada nije imao zvanje prvog centarfora. Dobre partije uglavnom je pružao kada niko nije očekivao krucijalne stvari od njega. Najbolje ga je koristio Vladan Milojević u trenucima kada su Ričmond Boaći i Nikola Stoiljković bili povređeni.


tagovi

Milan Pavkov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara