Milan Ilić u dresu Loznice
Milan Ilić u dresu Loznice

Zvezda dovodi mladog reprezentativca Srbije, blistao u drugoj ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.05.21. | 09:50

Bek Loznice Milan Ilić putevima Petra Stanića iz Železničara

Crvena zvezda radi na aktiviranju bombi u liku i delu Aleksandra Kolarova i Aleksandra Prijovića, ali uporedo sa tim popunjava roster mladim fudbalerima koji bi mogli da predstavljaju zalog za budućnost. Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je da će srpski šampion uskoro kompletirati transfer veziste Železničara iz Pančeva Petra Stanića, rođenog 2001. godine, koji je igrama u Prvoj ligi Srbije prošao sve filtere skauting službe srpskog šampiona.

Ali nekadašnji đak omladinske škole OFK Beograda neće biti jedini fudbaler iz drugoligaškog ranga koji će ovog leta zadužiti crveno-belu opremu. Prema saznanjima MOZZART Sporta Crvena zvezda intenzivno radi na dovođenju novopečenog mladog reprezentativca Srbije Milana Ilića (21).

Izabrane vesti

Reč je o momku koji će i u narednoj sezoni imati status bonus igrača, a ove sezone blistao je u redovima Loznice. Desni bek, koji se našao na spisku selektora Orlića Zvonka Živkovića, na 32 meča postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju, skrenuvši pažnju brojnih klubova.

Crvena zvezda je popunjena na poziciji desnog beka, pošto se Milan Gajić izborio za status standardnog igrača startne postave Dejana Stankovića. Tu je i Marko Gobeljić, ali odgovorni sa Marakane smatraju da bi Ilić, posle perioda adaptacije, mogao da postane ozbiljan adut crveno-belih.

Karijera desnog beka Loznice do sada je prošla ispod radara. Karijeru je gradio u GSP Poletu, odakle je 2018. godine prešao u Teleoptik. Kasnije je igrao za IMT sa Novog Beograda, da bi potez karijere napravio odlukom da pređe u Loznicu.

Ukoliko dođe do finiširanja transfera Milan Ilić će dobiti šansu da se nametne Dejanu Stankoviću tokom letnjih priprema. Na Marakani ne isključuju mogućnost da mladi desni bek bude prosleđen u Grafičar kako bi do zime imao kontinuitet igara i čekao potencijalni odlazak Marka Gobeljića ili Milana Gajića.



tagovi

LoznicaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara