Komentari na vest

Zvezda i Partizan kažnjeni sa po 1.200.000 dinara

G

Gost Zlatko

pre oko 2 godine

"...Prekomerne upotrebe navijačke pirotehnike..." Ja mislim da nas mrzi UEFA. Ko određuje šra je dozvoljeno a šta je prekomerno? Kažnjavaj, ali ne novčano jer će to platiti. Oduzimaj bodove, to će više da ih boli. To je kao zabranjeno ali je posledica onog "država nema snage". Pa naši ne mogu da okreče ono ruglo od svlačionica, igraju pred praznim tribinama jer štite likove iz lože, baš ih briga da se ganjaju oko pirotehnike. Što se stolica tiče, to je već postalo normalno. Đole je davno rekao "ovi njima sruše grad, ovi njima potope brod". To je već odavno postalo zub za zub. Možda bi trebalo nekoliko derbija igrati bez gostujućih navijača. Sve se može rešiti kad bi postojala volja.

Gost17

pre oko 2 godine

Zamisli ljude koji se loze na zvezdu i partizan... :)
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Zamisli ljude koji se lože na sitije,čelzije,reale,žermenove...
1

123123123123123123

pre oko 2 godine

Šta je to za njih... Ovo je bukvalno sprdanje sa ostatkom Srbije.... Takoreći smeju nam se u lice...

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Ista kazna za bakljadu na Severu i za bakljadu,lomljenje i paljenje stolica na Jugu?! Kako vas bre nije samo sramota,koliko je ovaj FSS jadan! A jel ce iz partizana da plate stetu nacinjenu na Jugu?!
G

Gost ad

pre oko 2 godine

Nastavlja se praksa izjednacavanja krivice. Paljenje baklji i lomljenje i paljenje stolica ni u kom slucaju se ne mogu izjednacavati.
t

tori

pre oko 2 godine

i posle treba da spoje od prvog do prvog, pa kako...imate li vi razumevanja
G

Guesttutt

pre oko 2 godine

Kako vas bre nije sramota?! Ista kazna za bakljadu i za lomljenje stotina stolica i požara na jugu?! Pa da su zapalili jednu stolicu u Evropi, pohapsili bi ih na licu mesta