Komentari na vest

Zvezda i prvi šešir: Ako ispadnu Slavija i Olimpijakos, Seltik ispusti već dobijeno, Dinamo se vrati iz mrtvih…

k

koja paljevina

pre preko 2 godine

Ako zvezda ispadne od Kluza liga konferncija ce biti na nivou LS verovatno
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ne znam cemu ovaj tekst, nema skoro pa nikakve sanse da Zvezda udje u prvi sesir.
K

Kost

pre preko 2 godine

I onda nam iz treceg sesira upadne Sherif.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Nekad je bolje ništa ne pisati nego valjati gluposti
G

Gost222

pre preko 2 godine

Alo bre,zemlja snova sta bi bilo kad bi bilo.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Pa sta je bitan sesir ? U LE ima 7-8 timova koji su iznad ostalih, svi ostali .... nijanse su u pitanju. Pogledajte timove iz treceg i cetvrtog sesira i sve ce vam biti jasno. Nema vise tu pacera. Paceri, protiv kojih si mogo da planiras bodove su sada u LK....
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Besmisleniji tekst nisam pročitao.
R

Rendal mutant

pre preko 2 godine

Danas igra institucija, a vi i dalje spamujete o ovim nesrećnicima što ispadaju u Moldaviji i sad likuju jer su pobedili raspali Kluž i zRumunije, pa dosta više vesti o njima, ima još klubova sem Zvezdane!!!
V

Vuc

pre preko 2 godine

FK Partizan je najmanji u celom Jugoslovenskom sportskom drustvu. Nema nikakvih trofeja i uspeha u Evropi, nema pobeda nad velikim klubovima,nema istoriju, nema velikane igrace kroz istoriju itd. Institucija u fudbalu je prekoputa, bivsi prvak Evrope i Sveta koji je tukao skoro sve stare velikane fudbala Barselonu,Bajerna,Liverpula,Reala,Arsenala itd. Jurimo 18 prolece u Evropi koliko zajedno imaju partizan,hajduk i dinamo zagreb.
M

Miliona

pre preko 2 godine

Ako prodje i partizan i sakupi se malo bodova da imamo 2 predstavnika u kv za ligu sampiona to bi bilo top. Ne kazem da bi igrali ligu sampiona ali nikad lakse ne bi dolazili do grupne faze lige uefa ili kupa konfederacija i imali bi neki kontinuitet
g

gost 006

pre preko 2 godine

napoli zvezda betis rapid

Cz

pre preko 2 godine

Dok nas je Miloje vodio svako prvo kolo dok i nije odigrano vi bombardujete tekstovima o potencijalnim protivnicima u drugom kolu iako jos nismo ni prosli prvo. Kad prodjemo prvo koli vi vec pisete o nacionalnom koeficijentu i 2 mjesta u ligi sampiona. Kad prodjemo drugo kolo vi pricate kako je laksi play off nego protivnik iz treceg kola i vise tekstova o potencijalnim protivnicima nego o trenutnim problemima j protivnicima. Pa kad dodje play off a da nismo ni prosli ide prica o sesirima i potencijalnim grupama. A da malo uzivate u momentu makar jedne sezone ? Vec ste u drugom koli zakazali duel sa dinamom, tenzije pravili mediji- kako cemo, sta cemo, navijaci, politika.... da prvo prodjemo kluz, jer kako znamo da odigramo ove sezone nijedna prednost nam ne daje sigurnost prolaska, pa cemo onda o grupama i zrebovima.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Mogu isto 50% timova u LS da dobiju koronu, 50% da se zatvore, nekima da se izgube igraci na putu do samoposluge, i tako sve do Zvezde, koja onda osvaja Ligu Sampiona. Mislim, postoji i za to matematicka verovatnoca.
A

A šta ćemo sad

pre preko 2 godine

Kakvu Koronu da dobiju timovi iz LŠ. Korona Kijelce nije ni blizu igranja u LŠ. Čak ni u LE.
b

box

pre preko 2 godine

hajde da budemo na trenutak realni nijwe ova liga evrope ne znam kakav bauk, priznacete lion, napoli, leverkuzen, braga, ajntraht igraju i igrali su prosle sezone najlosiji svoj fudbal u poslednje vreme. zato su izmedju ostalog i u ligi evrope.

MIJA

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo..i ovaj Drugi sesir je ko puce..hvala Bogu da smo tu i da igramo LE..nije nam se dalo da prodjemo Seris al ova LE je bara bar sa LS..mnogo jakih klubova..gorece Marakana ponovo..a vi Grobari igrajte kup Bore Drljace..za bolje i niste..tu ste gde vam je i mesto.sa Klarom,Socijem, Gajantepom,Konjom i ostalim buckurisem....Delije Sretna vam LE..
V

VSVSVS

pre preko 2 godine

Pa do juce ste pricali za LE da je kup Bore Drljace a sad vam je barabar sa ligom sampiona. I, polako, ima i revans protiv Kluza. Kako kriminalno igrate ove sezone mozda i ne odete u LE.

Cz

pre preko 2 godine

Pa po lajkovima mozes da provalis da se svi normalni ogradjuju od ovakve vrste navijaca. Svako evro takmicenje je bolje nego da ne idras nijedno. Naravno i da je ls bolja od Le a ova od lk. Dosadno ljudima pa lupaju
Ž

Žan Pol Gotje

pre preko 2 godine

LE je ove sezone ekstremno jako takmičenjemožda 15% slabije od LŠ,barem 26 od 31 potencijalnog rivala je na papiru kvalitetnije od nas,u drugom smo šeširu a tim nam je objektivno za 4 šešir.Da apsurd bude veći za ulazak u LE se dobija fiksno oko 3,5 miliona evra a za ulazak u LK 2,9 miliona evra,znači neznatna razlika u novcu a razlika u kvalitetu je takva da je LE duplo jače takmičenje,pa se još i pobede u oba takmičenja boduju isto,znači istu težinu će imati pobeda protiv Lacija u LE ili Šamroka ili Fole u LK totalni nonsens.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Pogledajte pre 4,5 godina koje je Zvezda rivale imala na putu LS i LE, a koje je imala sad!!! Hoću reći, zaista je potrebno vreme, trud i dobri rezultati da bi neki naš tim imao svake godine prohodnost ka evropskim ligama, a još bolje bi bilo kad bi se naša liga sve više i više penjala, da bi konačno i imali sigurnog učesnika nekog od evropskih liga... Gde smo bili, a gde smo sad, dobro je. Srbiji treba treći tim koji će igrati evropske lige i koji nas neće brukati. Ako knjiga stoji samo na dva slova, taj put je mnogo teži. Jedino TSC vidim tamo i ako verujete Radnički Niš. Ovog prvog zato što Madjari ulažu u njega dosta, a drugog jer ima bazu navijača, i iz velikog je grada, pa lakše sponzora može naći. Ostali su pokazali kakvi su i takvi ne zaslužuju da igraju, sem Vojvodine, koja takodje ima start bolji od timova tipa Čukaricki, Spartak i ostali,ali je oko nje puno lopova i politike! Ne zna se ko je glavni tamo već dugo vremena!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Da se ne lazemo, prohodnost ka LE je smesna. Dovoljno ti je da pobedis ekipe ranga Kairata i Serifa ili Kluza i tu si. Nekad si morao da igras sa Milanom, Zenitom, Bordoom i slicnim ekipama za to takmicenje.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Realnije da Serif i Dinamo odustanu od LS i uleti Zvezda. Kakav tekst.. Igramo LE svakako ne bitno koji sesir
Z

Zvezdas89

pre preko 2 godine

Benfika, Jang Bojs i Salcburg odu u Ligu šampiona… Nije realno "Matematičke šanse i dalje postoje, čisto da se odmah ogradimo, ali u ovakvim situacijama nema ni smisla uzdati se u promile." Onda nema ni smisla da pišete ovakve tekstove!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sasa pfc komentare posle Serifa su pisale tvoje kolege grobari. Zadnje cetiri godine mnogo patite i onda udri po tastaturi.
П

Пакс

pre preko 2 godine

Џабе сте писали, Звезда је закуцана у другом шеширу, а пре 4 године смо били у четвртом шеширу на дну.
G

Gost1991

pre preko 2 godine

Da baba ima točkove bila bi tramvaj.
L

La Kukaraca

pre preko 2 godine

Vcrs može biti lepih vesti, lepših od grupe u LE...nema tu razlike puno... Npr vcrs da ovi indijanci razbucaju druge indijance iz humske pa da posle sledi katanac i La Kukaraca
S

Serif

pre preko 2 godine

Ok.
g

gostic'

pre preko 2 godine

Jesi izgmizao iz rupe ? A da pobedili ste Kluz posle one bruke sa Serifom,pa ste opet poleteli,ala cu se smejati kad opet tresnete o zemlju hehehehe
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

@gostic. Lako je tebi, imas i da cekas da tresnemo o zemlju pa da se radujes. Vi ste odavno tresnuli, mi vise i nemamo cemu da se radujemo.
g

gostic'

pre preko 2 godine

Mozete vi u utorak da tresnete o zemlju,nista nije iskljuceno
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Ovogodisnja LE je samo malo slabija od LS. I ta dva takmicenja se nenormalno razlikuju od lige konferencije. I onda dodjete do nepravilnosti gde pobeda nad Venlom,Partikom,Eupenom,TNS-om,Folom,Samrokom,Birkirkarom donosi isti broj bodova kao pobeda nad Napolijem,Leverkuzenom,Barselonom,Man.Citi-em, Liverpulom,Bajernom itd. Onaj Zeks Pantic kuka na Ceferina umesto da ga ljube u zadnjicu sto im je izmislio ovo takmicenje jer da ga nema em bi se kupali na adi,em bi nazadovali jos na uefa-inoj tabeli.A ovako ce uzeti novac i dobijati bodove protiv nekakvih seoskih ekipa.
S

Serif

pre preko 2 godine

Ok.
M

Milance taktik

pre preko 2 godine

A kako ste vi nakupili bodove za uefa rejting nego pobedama nad ekipama iz Gibraltara, Malte, kazahstanskim Irtisem, pa one balticke litvance, letonce, fince pa drugoligase sa Islanda, pa neki jermeni i nikad jaca Tirana. Igrali ste kvalifikacije od prvog kola protiv ekipa koje su poluamaterske i sad ste dostigli rejting da ste u top 50. Kad su vam dosle jace ekipe onda ste gubili lotto i jamb rezultatima. Partizan je igrao kvalifikacije u kasnijim rundama kvalifikacija gde su jaci protivnici a samim tim je i igrao manji broj utakmica. Sad kad uletite u grupu sa Benfikom, Marsejom i Galatom bas da vidimo koliko cete pobeda imati, najverovatnije nulica.
I

Ikica

pre preko 2 godine

Slabija je mnogo od lige sampiona za 2 klase ako se malo razumes u fudbal.....pa vi treba da ljubite ceferina u dupe jer ste nakantani od serifa i obrukani i dao vam je opet priliku da igrate u evropi....i da vi ste godinama igrali protiv amatera inajslabijih timova i skupljali bodove!!!
K

Kolubara1919

pre preko 2 godine

Ma ove godine je LE tolio jaka da je realno gledano Zvezda iako je u drugom šeširu autsajder protiv gotovo svih ekipa osim par ekipa u četvrtom šeširu, ajde da ne kažemo autsajder ali nije favorit i protivnici će pre meča biti mnogo bliži pobedi.
P

PeraKojotNo1

pre preko 2 godine

Levi bek pa levi bek, kao papagaji godinama, a ono igramo bez desnog beka od odlaska Žuleta. Vanvremenski Mita Mrkela i don Terzinjo, mada iskreno, ne bih ni Dekija poštedeo. Trebao je da lupi rukom od sto jače i ultimativno traži DESNOG beka. Gaja je najlošiji igrač u Zvezdi u konkurenciji Krstovića, koji je i značajno mlađi. Trebalo bi preći u LLSL na iru sa dva špica protiv bunkeraša, ali za to nedostaje pravi MR, jer Ben je polušpic, Falko AMC i realno desna strana škripi i ne koristi se nimalo prazan prostor na istoj jer protivnici brane udvajanjima naš napad levo. Onda Gaja zablista sam sebe čuva na onolikom prostori i e b i g a.
A

Ali od

pre preko 2 godine

Odlaska zuleta... Pa zule je bio borben svaka cast ali jos vise ogranicen od gajica sto je tesko, zaboravili ste da zule isto nije imao krsten centarsut za 3 godine
P

PeraKojotNo1

pre preko 2 godine

Trebao sam da napišem onda od Ninkova, a da li ga se neko seća. Zver od igrača u pogrešnom vremenu. Ne kapiraju ljudi danas da se fudbal promenio i da bez vrhunskih bekova nema ni LŠ. Pogledajte Šerif i aj zdravo.
I

Ikica

pre preko 2 godine

Ma mene sramota kako nas je zvezda brukala zadnja 2 ucesca u ligi sampiona i bolje da ne igramo u istu nego da nas ponizivaju,gaze i jednostavno prave nas smesnim i jadnim!
n

nidza1981

pre preko 2 godine

tekst je 'ako zvezda pobedi sve u ovoj godini osvojice sva takmicenja u kojima ucestvuje' zali boze vremena
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Samo kada se setimo kako je bilo prosle nedelje...ispadanje od Šerifa i sramotan poraz,imali smo priliku da citamo samo prvi dan posle utakmice i to pre podne jer je posle podne sve uklonjeno o utakmici C.Zvezda-Šerif.Napisane najgnusnije prljavstine o Dekiju i o celom timu,najgore sve o Terzicu i Mrkeli,komentari nikada gori jos od poznate za Zvezdine navijace i igrace sezone kupanja kada su ispadali u prvim kolima kvalifikacija. Sada imamo priliku evo vec dva dana da nam udarne vesti budu o Zvezdi i "briljantnoj"pobedi nad nekim Klužom,citamo o istim igracima od prosle nedelje kako su odjednom naucili da igraju fudbal,čitamo o Dejanu Stankovicu kako je vec vidjen u Barceloni ili Realu za sledeceg trenera...pogledajte samo kakve sada komentare pisete kao da ste vec u polufinalu Lige Šampiona.Uvek ali uvek pred svako takmicenje setite se ubuduce Šerifa,Kairata,Omonije,Černomoreca,Dinamo Tbilisi,Hepsinki.Setite se poraza od Bajerna 4:-6:0;Totenhema 3:0-5:0;PSG 4:1-6:1....pa ovakve pobede nisu imali ni Đoković i Nadal kada su bili u zenitu svojih blistavih karijera.Setite se utakmica protiv omladinske skole Arsenala..kada malo ozbiljnije analiziramo igre C.Zvezde u Evropi poslednjih 10-15.godina jeza svakog navijaca da prodje...da se sete sramotnih utakmica gde su imali 25% posed lopte bez upućenog šuta na utakmici.Koliko sramote smo se nagledali...a Terza i ekipa vas i dalje foliraju kako ste evo vec peta sezona u Evropi a to sto vam Srbija otpisuje dugove,placa licence za takmicenje FSS,sto nemozete igraca da posaljete na pozajmicu a da nepricamo o nekoj prodaji.
B

Bingocka

pre preko 2 godine

Sasa PFC, previse te drmaju kompleksi i krivo ti je. Pet godina zaredom LE i LS,izbacuju se i pobedjuju velike ekipe. Dok vi nemate pobedu nad nekom vecom ekipom evo vec 30-40 godina.
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Sasa PFC, bolje je primiti po 5-6 komada od Bajerna i PSG-a nego od Petah Tikve i Bilbaoa. Vi koji ste ispadali od Samroka,Tikve,Zaglembja,Sarloe i Tuna govorite nekome nesto. Zvezda je svetlosnu godinu iznad vas koliko god ti pisao suprotno,koliko god ti patio zbog toga,koliko god ti ili vi minusa davali,istorija se promeniti ne moze. U ligi sampiona jedan seltik prima sedam komada,Besiktas osam komada,PSG je primio sest komada,Arsenal je tri meca zaredom primao petardu od Bajerna Roma je usred Rima od Bajerna primila sedam. Ali sta zna Partizan sta je sadasnja liga sampiona. Njemu Tikva i Bilbao daju pet komada, Tun ga razvaljuje 3:0 a moglo je biti 6:0. Vi na silu pokusavate da umanjite Zvezdine uspehe ali svako ko je iole normalan vidi koja je razlika.Dzabe pises te decije fore
B

Bss

pre preko 2 godine

A vi se setite kada ste poslednji put pobedili u Ligi sampiona ili Kupu sampiona? Davne 83'. Zvezda od 84' pa na ovamo 21 pobeda, a Partizan 0 ( nula). Kako te nije sramota da se javljate ti i tebi slicni i jos da se nesto poredite sa Zvezdom. Alo druze Zvezda u KS i LS 48 pobeda, a Partizan 13. U Kupu Uefa i LE, Zvezda 44 pobede, a Partizan 28. Dakle u dva najelitnija takmicenja Zvezda 92 pobede, a Partizan 41. Cega mi da se stidimo? Vas sigurno ne, aj paljba.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

sasapfc omladinska selekcija arsenala,petar ceh,volkot,ziru,vilsir sve omladinci od 17 godina.to sto si nepismen da ostavimo po strani,prime i barsa,real i ostali po 5 komada pa nikom nista,a ne,nisu nasi uspesi 5 godina zadnjih ali samrok,petrzalka,thun,zaglebje jesu uspesi smesni mizerni cove e
S

SačuvajŽivce

pre preko 2 godine

Saša nemoj da se nerviras. Eto, imaces da gledas Zvezdu u Evropi najmanje do decembra. Mozda eto nastavimo u Evropi i na prolece, pa mozda bude sve toplije, a mi u Evropi, sačuvaj živce, nerviraces se jos u ovoj sezoni.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Najiskrenije želim Partizanu prolaz u grupu LK i da se tamo sretnu sa Klužom...čisto da se izmere gde su i šta su...a, siguran sam da bi ih Kluž oduvao u obe utakmice.
G

Gostgostgost

pre preko 2 godine

Kakve veze ima čak i da udju u prvi šešir?! Bolje pišite o tome kako će LE biti jaka iduće sezone, pišite o sistemu takmičenja i slično. Treći šešir je jači od drugog, nema slabih ekipa, iz prvog šešira možeš imati jaču grupu nego ekipa iz četvrtog
G

Gost017

pre preko 2 godine

Da li treci u grupi LE nastavlja takmicenje u konferenciji?
G

Gostic

pre preko 2 godine

Nastavlja..
M

MitchSrbija

pre preko 2 godine

Da, 8 trećeplasiranih ekipa ide u preliminarnu nokaut rundu (ili preliminarnu osminu finala). Tu se sjedinjuju sa 8 drugoplasiranih ekipa iz konferencije po nokaut sistemu. Zatim osam pobednika ovih mečeva igra sa osam pobednika grupa. Isti je format i za ligu evrope

Lanmi23

pre preko 2 godine

@gostic Ozbiljan si?
z

zvc

pre preko 2 godine

Vec ste izbacili 2 teksta o zrebu, a zreb je tek u ponedeljak. Polako, bre, ljudi...
M

MAG

pre preko 2 godine

Žreb je u petak, 27. avgusta
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Daleko smo mi od prvog šešira, u svakom smislu. Sada je najvažnije da se dovede par pojačanja. Pa borba za proleće u LE.
М

Миланче

pre preko 2 godine

27. је петак
v

var

pre preko 2 godine

Teoretski Zvezda osvaja LE ove godine, ako bi npr svi pomenuti klubovi ispali a ostali sve utakmice izgubili sluzbenim rezultatom..pehar nije daleko. Ne razumem stvarno cemu ovakvi tekstovi..
G

Gost190

pre preko 2 godine

Zasto uopste pisete nesto sto nije ni moguce ni realno?
J

Jocaam67

pre preko 2 godine

Da bi se o nečemu pisalo. Život novinara je daleko od lakog
K

Kokosoco

pre preko 2 godine

Mišljenja sam da Zvezda uvijek bolje igra sa "zvucnim klubovima" jer tad postoji neka energija, dok recimo skalp nam uzima šerif, omonija,.. Itd Tako da ja bih lično volio da budu zvucna imena u grupi, gdje bi bar se busali momački.
K

Kanga

pre preko 2 godine

I ja volim busanje protiv Bajerna i Totenhema.
s

sh.

pre preko 2 godine

I ja bi toliko zarko zeleo,da vas vrate iz virtuelnog sveta u realnost😂😂😂😂