Komentari na vest

Zvezda igra čekajući milione od Mijatovića...

z

zeroql

pre 4 meseca

Sta bi sa onom izjavom iz decembra: "Prema rečima prvog čoveka crveno-belih ove zime "Marakanu" sigurno neće napustiti mladi desni bek Kosta Nedeljkovič, njegov vršnjak iz špica napada Jovan Mijatović i kapiten tima Aleksandar Dragović." ???
S

SecanjaZero

pre 4 meseca

Ja znam oduvek,pratim fudbal decenijama i prelazne rokove uvekbje bila naslada i iscekivanje ko ce doci,a ne ko otici. Plakalo se za dzajom,pizonom,sesticem i jos nekima ali to su bile zvezde mega,igracine. A ovo klinac koji ni par meseci nije odigrao par postenih meceva kamoli godinama koga briga za njega i gde ide. Razmislite o tome. Uostalom pogledajte kosarku,zavrsi se liga,finala,vec drugi dan krece prica ko ide,ko dolazi a o utakmici vredne titule ni dva dana ne pise.
S

Stankovic

pre 4 meseca

Kad citas komentare o prodaji zvezdinih mladih igraca shvatis da su grobari isfrustrirani , zavidljivi i blizu odlaska kod psihijatra, a ovi nasi smesni i neki prilicno prazne glave , nazalost.Treba prodati mlade igrace koji su pokazali klasu a u vatru gurnuti Sljivica,Knezevica, Mimovica,Kahvica,Sremcevica, Maksimovica...Potrebna je tvrda transfer politika da ti mladi igraci ne odlaze za dzabe ili za sicu setimo se samo Stanojeva,Radulovica, Motike,Burmaza,Babica,Stanica,Sankovica,Lukica....Svake godine sto iz skole ,sto dovedes izbacis 10 mozda 15 igraca na kojima treba zaraditi bar 10....12 miliona a ako je medju njima jedan klasa onda i 20 mil.Naravno ne sve to u jednom prelaznom roku,treba igrati zadovoljiti navijace povremeno osvajati titule i trofeje, ali pametna transfer politika.Ima Zvezda nekoliko igrsca kojima ce cena sporo da raste pa ih treba staviti u izlog /kao IMT Lukovica/ Lucic, Mitrovic, Stamenic, Ado, Kabic /za njih treba uzeti 15...20 miliona./ Dovesti Luku Ilica, Sremcevica nekog novog Sanoga i na njima graditi ekipu, oslobadjati se igraca sa visokom platom/Borjan, Katai, Kanga,Rodic Ndiaje./ Moramo prodavati ali i proizvoditi i kupovati igrace. Sedma u nizu i Liga sampiona u novom formatu.Pozdrav.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Nedeljkovića možemo preživeti, lepe su to pare za beka. Ali Mijatovića nikako ne smemo prodati do kraja sezone, a ako ga prodaju za manje od 15 milki posle svega što je dečko uradio, bruka.
G

Građanin Kejn

pre 4 meseca

Zvezda duguje blizu 100 miliona i zato panično prodaje mađija šta stigne,sve i svako je u Zvezdi na prodaju,uključujući kafe kuvaricu i ekonoma,na leto neće nikoga dovoditi jel se nema para,Zvezda ima inicijalni dug od blizu 80 miliona evra plus dugovanja igračima tipa Falko,Borjan i još po neki koji ne igraju u Zvezdi ali im se isplaćuju dugovanja plus 5 miliona za Bahara i ekipu,sve to je skupa blizu 100 miliona i to bez osnovnog budžeta koji iznosi oko 48 miliona evra to su Terzićeve reči,sve ove prodaje biće dovoljne da se pokrije budžet pošto u junu sigurno idu Hvang,Dragović,Kraso i Bukari,dragi moji zvezdaši jednom rečju raspad sistema.
k

kg..

pre 4 meseca

Ti kao da si u računovodstvu Zvezde! Grobarska posla..
.

.....

pre 4 meseca

Pošto vi grobari sve znate o dugovima Zvezde napišite jednom spisak kome sve FKCZ duguje novac. Naravno nema ništa od toga jer nemate pojma, samo je važno spinovati. Mnogima od vas je Zvezda uništila detinjstvo pa vas kompleksi razvaljuju godinama.
T

The end

pre 4 meseca

Nemojte se zaludjivati Zvezdom ili Partizanom.U svetu ima vise registrovanih menadžera nego prof.fudbalera.Šta vam to sve govori. Sve je naštimano.Kladionice rade punom parom.Osiguravam kladionice da samo znate kakve su to mašine od prevara gde ljudi dolaze i daju ogroman novac.Ono što sam sve video svojim očima nikad ne bi više gledali ovaj lažni fudbal i taj sport.
K

Keket

pre 4 meseca

Pola tih para dati nasim superligasima, da srede terene, srede stadione i dovedu po kojeg igraca, za koju godinu, mozda ce neki kvalitetam fudbaler i hteti da dodje u srbiju, ovako, samo presipamo iz supljeg u prazno
0

023

pre 4 meseca

Pa nece ni oni srediti, druze ... To su rupe bez dna! Pogledaj Cuku, TSC ove godine, umesto da malo uloze u ekipu i osvoje neki bod u Evropi (citaj i pare) oni sve rasprodase ...
@

@ 023

pre 4 meseca

Kad bi se Cuka i TSC finansirali iz budzeta Srbije kao BG blizanci, onda ne bi morali da rasprodaju igrace. Ni Cuka, ni TSC nisu dobili na poklon 2 miliona evra na poklon kao neki iz kruga dvojke...
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Na sajtu Aston vile stoji vest da ih je posetila neka delagacija fan kluba a ni rec o transferu Nedeljkovica?!Javite ljudima da su kupili igraca.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Klub objavljuje kada usledi potpis! Dotle, probaj ... https://www.birminghammail.co.uk/sport/football/transfer-news/path-clears-first-aston-villa-28453616?int_source=nba
N

Nebitan63

pre 4 meseca

Sta reci a ne zaplakati.To je" VRHUNSKO UMECE" Terzica i Mrkele.Dovoditi africke igrace kojih niko nece ( a Terzic ih hoce i usput plati petostruko vise) i da bi imali novac da Isplate Bahara i ostale balvane moraju prodavati Zvezdinu talentovanu decu.E TO JE TERZICEVO VRHUNSKO UMECE.Pitam se kako nije u letnjem prelaznom roku doveo kvalitetna pojacanja pa sad da Zvezda zaradi na njih a nasu decu da ostavimo jos godinu dve pa mozda ih prodamo za duplu cenu.Ovako Zvezda stagnira zna to vrlo dobro Terzic ali prodaje navijacima maglu i vadi se za sve promasaje do sada.Pitam se kakvi su oni strucnjaci kad od 20 igraca koje su doveli 19 su totalni promasaji.UBEDJEN SAM da Terzic i Mrkela sa namerom dovode takve nekvalitetne igrace i sa dogovorom od raznih menadzera uzimaju sebi jaku proviziju a sve to na stetu Zvezde. Kad podvucem crtu OVAJ DUO je mnogo stete napravio Zvezdi i zato treba da snose odgovornost a ne da i dalje haraju i da pune sopstvene dzepove.
M

Muskronxx

pre 4 meseca

Nema nista lepse nego kad mladog igraca izvuces iz skole i bacis ga u vatru.. I nista tuznije za nas prave navijace kad tog istog "klinca" utopis godinu dana kasnije... Izgubićete i ovo malo navijaca sto imate na tribinama... Ostace vam samo botovi i oni huligani kojima to i svakako nije vazno... Pozz pravim DELIJAMA!!!
k

keš

pre 4 meseca

Moj druže menadzeri samo čekaju priliku da ugrabe. I ta cena sto se priča za koliko odlazi koliko ide menadzerom.Koliko će sam klub dobiti možda 20% od ukupne sume Boga pitaj.
Т

Терзић да

pre 4 meseca

Има морала поднео би оставку заједно са комплет управом. Колико само промашаја имају а овамо се огеађују за неке зслуге за.које они нису заслужни.
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

A jes lud je pa da se drugi bogate umesto njega.
?

??

pre 4 meseca

Mijatovic je rekao da ne bi u SAD. Tako je i erakovic pricao da ne bi u zenit, na kraju ode tamo. Lose je po zvezdu sto se tako ophodi prema igracima iz svoje skole. Bolje da ga puste za milion manje, al da ode u klub koji zeli. Moje misljenje da mu nije losa ni SAD liga. Sve je bolja sto se tice igrackog kadra, imace dobru platu, uslovi su mu dobri, moze pravo iz njihove lige cak i u englesku ako se dokaze
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Sve je ovo presipanje iz šupljeg u prazno. Prodaće Nedeljkovića, Mijatovića, Bukarija, to je blizu 30 miliona evra, razumeo bih to da se za te pare dovedu dva mnogo dobra Brazilca, Argentinca, itd koji će stvarno praviti razliku u Evropi, a te pare će otići na dugove prema bivšim i sadašnjim igračima, i trenerima, i naravno deo u sopstvene svrhe. To je ta priča, prodaješ ono najbolje pa se posle krpiš sa onim što ne možeš da prodaš, i tako u krug. Posle se kao čudimo zašto stagniramo više od tri godine, bez ikakvog napretka.
T

Troglavi Dzo

pre 4 meseca

Alo covece, jel shvatas da dobar igrac (Brazilac, Argentinac) nece da igra ovu nasu cirkus-namestenu-krs-slabu ligu. Shvatas li to? Ovi stranci sto su igrali prethodne sezone su ostali u Zvezdi, samo i samo zbog toga sto je Zvezda imala direktan plasman u LS.
?

??

pre 4 meseca

To si u pravu, cupkanje u mestu. U pravu je i dzo sto kaze, nece strani talentovani kvalitetni igraci da dodju u nasu ligu. Oni pre nego dodju se raspitaju i cuju dosta toga loseg o nasem fudbalu. Ovde se igra grubo, cvrsto, mesarski po losim terenima. To nije najbolji izbor za nekog ko je na pocetku svoje karijere i ima perspektivu. Tako smo osudjivali onog lata leta sto je otisao u drugu ligu engleske, a ne u zvezdu. On tamo ima svake nedelje i cesce dobrog protivnika na dobrom terenu, dobrom stadionu, punim tribinama. Eno arapi sredili sve stadione, daju bogatstvo igracima za platu i opet ima igraca koji zele da se vrate u evropski fudbal. Zamisli tek kod nas koji su problemi. Moraju stadioni da se srede to je prioritet, odma ce i fudbal biti bolji. Najveci promasaj su ova 3 nova stadiona treceligasima. To je trebalo napraviti klubovima iz superlige, pa malo po malo srediti i ostale da to lici na nesto
F

Forever Young

pre 4 meseca

@Džo. Ma nije valjda. Jel dolaze zbog para ili zbog sira i vojne muzike. Svako će doći za tri četiri miliona evra neto po sezoni, boli ga uvo za ligu i terene. Tolike plate nemaju pola igrača u Bundesligi. Rade Krunić je igrao u Milanu za 1.3 miliona evra neto. A ti sada u Zvezdi imaš brdo metuzalema koji sa bonusima izlaze preko milion evra. A sa ovih blizu 30 miliona evra od Nedeljkovića, Mijatovića, Bukarija, bili bi u mogućnosti da dovodimo dva odlična igrača za po tri miliona evra plate. Ali ne može, mora Tvorzan da vraća dugove koje je sam napravio zbog onog šlepera promašenih igrača.
T

Troglavi Dzo

pre 4 meseca

@ Forever Young Alo covece, kakva 3-4 miliona evra neto po sezoni??? Ko to ima? Tuze igraci nase klubove zbog neisplacenih plata i dugovanja, a ne da im neko da 3-4 miliona po sezoni. Taj koji ti je to rekao, taj te laze.
c

ciki123

pre 4 meseca

iz straha je uprava zvezde odlučila da unovči najvrednije igrače i vrati se u razvoju korak unazad, očekujući da na ne preterano atraktivan način Milojević nastavi da pravi rezultate kao prošli put. Odlasci Mijatovića, Nedeljkovića, Bukaria, a moguće i Kangwe, Lekovića, Lučića ili Mitrovića i Krassoa najverovatnije doneće ove zime u klub 35+ miliona evra, što donosi finansijski mir, ali i dugoročno stagnaciju kluba. Mnogo ozbiljno mora klub da odradi ovaj i sledeći prelazni rok, ne bi li se ulaskom u još jednu Ligu Šampiona u 12 meseci (01.09.23-01.09.24) u klub unelo oko 130 miliona evra ( LŠ 25m + 35m, sponzorstva 20m, transferi 40+m, ulaznice potencijalno oko 8m) , što je i razlog ovolikog straha i panike i odustajanja od Bahara koji je ozbiljno talentovan trener i koji je ozbiljno podigao klub za samo 6 meseci. Za klub je neophodno osvajanje titule i formiranje nove i čvrste odbrane, kao i pogađanje krila koje će menjati Bukaria, verovatno i startnog napadača ( tj. 5 pojačanja za prvih 11).
G

Gost83

pre 4 meseca

Sta konzumiras ti...'ozbiljno talentovan trener Bahar' ...?!?
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Samo da umirim, Zvezda nece dovoditi nikoga, osim mozda zamenu za Mijatovića ako ode, a on u MLS ne zeli, sto je normalno, tako da verovatno ostaje. Krasnodar nudi 8m za Bukarija, Zvezda trazi 10m, i tu ce verovatno prica propasti. Sansu za odlazak ovog leta imaju jos Kangva i Kraso. S tim sto bi ja prodao ili Lucica ili Mitrovica.
n

no name_

pre 4 meseca

@Zaza Paculia Prodaja Krasa i Bukaria zavisi samo od njihovih igara na kupa Afričkih nacija. Da nema tog takmičenja ova dvojica bi verovatno ostalaa. Kraso je dobro krenuo C.Zvezda traži 5 miliona, a Bukari ako krene malo bolje da igra neko će dati i 10 miliona. I da Mijatović ide samo treba da se vidi gde. Mitrović stagnira sigurno ga niko neće kupiti, odustala je Barselona haha. Šansu za odlazak ima i Kanvgva ako dobije neke minute na kupu nacija, ali da ga pusti C.Zvezda jeftino I Lućič ima neke ponude iz nedodjija, kao na primer Turske, vole oni takav tip suludih igrača, čudan igrač. Ne zavisi ništa od C.Zvezde, ali Kraso, Bukarija i Mijatovića sigurno će Terza dobiti ponude koje traži. On bogat, a ti u plač smirivanja hahah...
n

no name_

pre 4 meseca

@Zaza Paculia Prodaja Krasa i Bukaria zavisi samo od njihovih igara na kupa Afričkih nacija. Da nema tog takmičenja ova dvojica bi verovatno ostalaa. Kraso je dobro krenuo C.Zvezda traži 5 miliona, a Bukari ako krene malo bolje da igra neko će dati i 10 miliona. I da Mijatović ide samo treba da se vidi gde. Mitrović stagnira sigurno ga niko neće kupiti, odustala je Barselona haha. Šansu za odlazak ima i Kanvgva ako dobije neke minute na kupu nacija, ali da ga pusti C.Zvezda jeftino I Lućič ima neke ponude iz nedodjija, kao na primer Turske, vole oni takav tip suludih igrača, čudan igrač. Ne zavisi ništa od C.Zvezde, ali Kraso, Bukarija i Mijatovića sigurno će Terza dobiti ponude koje traži. On bogat, a ti u plač smirivanja hahah...
m

milisav kekez

pre 4 meseca

ovaj ako se bude prodo prodaćese zbog prezime ljudi ce mislu da je sin na pedju mijatovića pa ce ga kupu inace ga niko nebi kupili ni za devet milijoni dinaro
G

Gost26

pre 4 meseca

Niko me ne moze ubediti da nisu mogli da ucare jos koji milion od transfera, Aston vila poslala prvu ponudu 9M i oni odma moze, mogli su da namaknu tu jos milku i da zaokruze na 10M i od Jovana da uzmu 10 i procente… u bonuse ne verujem od 4M… Ali to smo mi a u upravi Terza i Mita jbg
R

Robovlasnik

pre 4 meseca

Jel ti dobijas neki procenat od tog novca, pa ti je stalo da Zvezda dobije jos koji milion?
4

456735685688

pre 4 meseca

Tebra, ovo je uzmi ili ostavi, dugovi moraju da se vrate i da se isplate plate sto duguju. A duzni su tri plate igracima koji su u Crvenoj Zvezdi a cetiri ovima sto su na pozajmicama. Za omladisnku skolu nemam tance informacije. p.s. u kasi nema covnjka
K

Kdkd

pre 4 meseca

Kad si alav uvek moze vise. Ko trazi vece, izgubi iz vrece.
@

@ 456735685688

pre 4 meseca

U kasi C. Zvezde mozda nema cvonjka, ali ima u kasi drzavnog budzeta.
g

gostgist

pre 4 meseca

a odakke tebi informacija da je prihvacena prva ponuda?Ni 20 star golf se ne prodaje na orvu ponudu.Prodaja Nedeljkovica je odlican potez,u nasoj ligi bi samo stagnirao.Sad je na njemu da se dokaze.Nije bas placen za sicu,dobice sansu u Aston Vili,u vrhunskoj ligi,kod vrhunskog trenera..na njemu je da iskoristi
g

gostgist

pre 4 meseca

a odakke tebi informacija da je prihvacena prva ponuda?Ni 20 star golf se ne prodaje na orvu ponudu.Prodaja Nedeljkovica je odlican potez,u nasoj ligi bi samo stagnirao.Sad je na njemu da se dokaze.Nije bas placen za sicu,dobice sansu u Aston Vili,u vrhunskoj ligi,kod vrhunskog trenera..na njemu je da iskoristi
s

sashki85

pre 4 meseca

znači neko ko je istajao do 4 sata ujutru zasnjih 15 godine da gleda zvezdu cak i u jebenoj ling long ligi, toliko mi se sve igadilo da mi ne pada na pamet da isto to radim. pa moze li neki zvezdin igrac sa potencijalom da ostane u zvezdi bar do 21. rođendana? zvezdina uorava " mora prodajemo jer nam je potrebno 5 miliona mesečno" alo rođače sve je to moglo da prode sa 2 miiliona mesecno manje, da vec 10 gidina za redom dovodite preskupa pojacanja koja posle terate nakon 6 meseci. za pare koje dajete na strance, mogli ste divesti 70% proverenih sepskih igraca koji igraju u inostranstvu. lopov do lopova!
A

Astral

pre 4 meseca

Ti pratio Ling Long ligu? Mora da imas dijagnozu.
s

sashki85

pre 4 meseca

@Astral Da jer toliko volim zvezdu. zbog fudbala sam zamenio dan za noć. sve evropske lige počinju od ponoć pa sve do šest sati.
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Daj pare , samo pare , evo vam pare , za vaše honde , za veš masine za televizore ...🤣🤣🤣
G

Gost015

pre 4 meseca

Autori teksta su najjaci u ovim situacijama. Situacija je ensto laksa jer ce dobiti 9 miliona. Pa koliko to njima treba da bi situacija bila skroz laksa? Lopov do lopova
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Neka se potrude da prodaju Bukarija. Mijatovic treba da ostane barem jos dve godine. On je potreban navijacima, a i iskustvo je potrebno njemu.
v

v1ad

pre 4 meseca

Igraci treba da idu iz ove lige do 20e godine ako zele da napreduju u karijeri. Vec ako ostanu preko 21 samo nazaduju.
V

Vrteska

pre 4 meseca

Mijatovic je prodat, kakve crne 2 godine u ovoj krs ligi.
J

Jok

pre 4 meseca

Nek ga daju džabe. Ako je Dinamo za Pjacu mogao da uzme 20 miliona pre skoro 10 godina, kako to da za Mijatovića ne mogu da uzmu bar 10 miliona. Zašto ne sačekati (kao tada Dinamo) evropsko prvenstvo, da tamo bude pozvan, i poveća sebi cenu na leto. Veća je umetnost prodati ga za tako "male" pare nego za neke velike.
v

v1ad

pre 4 meseca

Da, bice pozvan pored Mitrovica, Vlahovica, Jovica, Joveljica. Navijam za Zvezdu ali da ne preterujemo bas. Za neku godinu mozda. Nedeljkovic je nesto drugo, takvog desnog beka nema u Srbiji.
n

ne ide to tek tako

pre 4 meseca

Zato što su hrvatski fudbaleri mnogo cenjeniji u Evropi od naših. Ne preskaču Evropska prvenstva gde su redovno u drugoj fazi, redovni i na SP gde imaju tri polufinala od 1998. godine. Zato sada i iz njihove treće lige igrače prodaju za po 5 miliona. Modrić, Rakitić, Mandžukić, Brozović, Perišić, Kovačić… To su igrači koji sunimali noseće uloge u timovima poput Real Madrida, Barselone, Intera, Bajerna, Juventusa… Vremenom su napravili proboj i svojim zemljacima. Takođe, Dinamo je na Evropskoj mapi znatno duže od Zvezde, kada govorimo o periodu od poslednjih 20 godina.Ne ide to tek tako, kao što ti tek misliš.
U

UPRAVA NAPOLJE!!!

pre 4 meseca

Vauu kakvi protivnici mogao bi Miloje čak da da i više od jednog ili 2 gola.
P

Popsi

pre 4 meseca

On je lud ako ne ode, ima mogućnost da zaigra za Siti. Čak i da se ne snađe tamo uvek može da se vrati u Zvezdu.
m

ma sigurno

pre 4 meseca

Jeste, pored Halanda i Alvareza baš ima veliku šansu da zaigra za Siti…
G

Gost X

pre 4 meseca

Prodajte Serifa za dzak krompira ako uopste mozete a Mijatovica ostavite kao prvog spica pa ga onda sledece zime posle LS ili LE sta budemo igrali prodajte. Uzeli ste pare na Nedeljkovicu, prodajte i Bukarija dok je u dobroj formi i dok mu ne istekne ugovor.
e

ejjj

pre 4 meseca

Odbrana je bila suplja kao sir cele polusezone a uprava je ostavila Milojevicu krs odbrambene igrace i dragovic je potonuo u prosek, Milunovic, Degenek, Spajic, Djiga to je sve sam poluigraci prosek a uprava ne dovodi nikog cak ni pravog zadnjeg veznog gde imas samo mijailovica koji je igrac za domacu ligu uprava se se svesno igra zar toliko primljenih golova nije upozorenje?
P

Popsi

pre 4 meseca

Polako čoveče.
p

pšpš

pre 4 meseca

Bila šuplja jer je Bahar igrao 352.
g

gde je stoper?

pre 4 meseca

Odbrana je bila suplja kao sir cele polusezone a uprava je ostavila Milojevicu krs odbrambene igrace i dragovic je potonuo u prosek, Milunovic, Degenek, Spajic, Djiga to je sve sam poluigraci prosek a uprava ne dovodi nikog cak ni pravog zadnjeg veznog gde imas samo mijailovica koji je igrac za domacu ligu uprava se se svesno igra zar toliko primljenih golova nije upozorenje?