Zvezda igra čekajući milione od Mijatovića...

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.24. | 10:09

Crveno-beli na pripremama na Kipru igra protiv Akritas Hlorake (16 časova, TV Arena 1)

Prilično je radno i stresno na Marakani ovih dana. Posle kompletiranja transfera Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, odgovorni iz Ljutice Bogdana su fokusirani na još jedan izlazni transfer, koji bi mogao da ima primese istorijskog.

 Bar kada je reč o njegovoj visini. Mladi napadač crveno-belih Jovan Mijatović trenutno je najvažnija tema u srpskom fudbalu. I dalje se čeka završni korak kada je u pitanju njegov prelazak u redove Siti Grupe, odnosno u Njujork Siti, klub koji je pod direktnim patronatom prvaka Evrope Mančester Sitija.

Izabrane vesti

Ne žele da žure u Crvenoj zvezdi, s obzirom da su transferom Koste Nedeljkovića dobili nešto lagodniju situaciju. Ali da se radi na transferu Jovana Mijatovića – radi se. Čekaju u redovima srpskog šampiona papir sa zvaničnom ponudom teškom osam miliona evra, uz određene bonuse, ispituje se zdravlje najboljeg strelca crveno-belih u Mozzart Bet Superligi. Da se transfer ozbiljno kuva najbolje ilustruje činjenica da je Jovan Mijatović tokom jučerašnjeg dana bio pošteđen napora na prepodnevnom treningu. Radio je samo u teretani, pod izgovorom da usled žestokog ritma ima bolove u zadnjoj loži.

U senci priče oko Jovana Mijatovića, Crvena zvezda pod komandom Vladana Milojevića igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama na Kipru. Rival je tamošnji drugoligaš Akritas Hloraka (16 časova, TV Arena).

Biće to samo lagani trening za tim Vladana Milojevića i ništa više od toga. Protivnik je slabašan, dok su crveno-beli u punom ritmu posle deset treninga od početka priprema. Vrlo je verovatno da će novi šef stručnog štaba crveno-belih dati šansu brojnim igračima, i da će dve ekipe odigrati po 45 minuta. Biće to dobra prilika za nove snage iz omladinske škole poput Viktora Radojevića, Aleksandra Kahvića i Veljka Milosavljevića da osete igranje za prvi tim. I počnu Vladana Milojevića da ubeđuju da zaslužuju šansu u mnogo bitnijim mečevima.

Posle Akritas Hlorake, crveno-beli će igrati protiv mađarskog Zalaegeršega (20. januar), Spartaka iz Subotice (24. januar), lučanske Mladosti (28. januar), dok će rival na generalnoj probi biti jermenski Ararat (prvi februar).

Trener Vladana Milojević tokom rada na Kipru neće moći da računa na Zvezdine predstavnike na Kupu afričkih Nacija, kao i In Bom Hvana, reprezentativca Južne Koreje. Do tada će biti poznata sudbina Jovana Mijatovića.


tagovi

Vladan MilojevićJovan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara