Komentari na vest

Zvezda ima još jednog seniorskog reprezentativca, Odadi premijerni poziv u državni tim

9

951357

pre preko 2 godine

A šta ako su ga zapravo pozvali jer vredi? Imate neku dojavu iz Keneje?
7

7777

pre preko 2 godine

Ви , нас мало ? Позајмљен играч Металцу и да игра за Србију ахаххаа
G

Godzila

pre preko 2 godine

Ovaj nije ni za Grafičar, čuj mi cemo da ga uzmemo za reprezentaciju. Svašta
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Kad može Milenković, Kosmodisk Pavlović, može i ovaj, brt.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Milenković i Pavlović kojima niste dali vise od 2 gola ukupno na jedno 10 derbija je l oni? A kosmodisk najbolje pristaje Degeneku kad ga je onomad Sadik izvrteo mislim da i dan danas ima problema sa kičmom.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Pogledaj statistiku, brt, nije doba Marka Kraljevića, imaš gugl. Možda si ti to sve sanjao, brt? Hehehe
K

Koma

pre preko 2 godine

Ako se već javljas u vezi golova Zvezde protiv Pavlovića i Milenkovića, treba da napišeš koliko je golova taj Sadik dao protiv Zvezde. Nešto ne mogu da se setim, podseti me.
S

Subjektivni komentator

pre preko 2 godine

Pitanje za susjede, da li bi imali išta protiv Kenijca u reprezentaciji, ako je dovoljno kvalitetan? Sjećam se koliko je vremena trebalo Eduardu Da Silvi da "kupi" hrvatsku javnost, a Sammir nikada nije uspio. Sportski pozdrav!
t

torima

pre preko 2 godine

To ti je malo škakljivo pitanje, ali recimo moje mišljenje je da ako bi se rodio ovde ne bih imao ništa protiv. A da nekoga naturalizujemo mi je baš bezveze pa čak iako je taj neko kvalitetan. Imaš mnogo primera u košarci i uopšte mi se ne sviđa ideja da tri amera igraju za Makedoniju ili za Crnu Goru. Takvo isto mišljenje mi je i za fudbal.
l

lol12

pre preko 2 godine

Ja licno bih imao nesto protiv.Klubovi su jedno a reprezentacija drugo.Ako se svaki stranac moze dovesti u reprezentaciju kad mu se dodeli pasos onda i ta reprezentacija izgubi smisao jer je tu i poenta da igraju svi ljudi jedne nacionalnosti u jednom timu a ti u klubu igraj gdje hoces.Ne bih ni Mbapea u reprezentaciji Srbije a kamoli nekog tamo Kenijca.
p

plavac

pre preko 2 godine

ako pojede tri kila svinjskog s ražnja onda je naš
N

Navijac CZ

pre preko 2 godine

Licno nemam nista protiv. Ako mu se igra, a najbolji je na svojoj poziciji medju srpskim igracima onda slobodno. Ovi sto glumataju da smo mi evropski Brazilci, mozda u starom fudbalu, u ovom modernom gde se trazi brzina smo nista. Francuzi koji igraju bez Francuza su dokaz, ako hocemo nesto da uradimo samo sa Srbima bez stranaca, onda moramo da prihvatimo rezultate i dobre i lose. A ne da se lozimo da osvajamo prvenstvo, a kada dodje malo kvalitetniji tamnoputi igrac i pretrci i otrese nase kao od sale.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

uzivaj u uspjesima rijeke i dinama i pustaj si finale u rusiji svaki dan. mi ne znamo igrati fudbal. uporedjuj se sa srednjom evropom, jer ne pripadate balkanu. dakle, trk na madjarske i austrijske sajtove.
S

Subjektivni komentator

pre preko 2 godine

Hvala normalnim ljudima na normalnim odgovorima.
l

lol12

pre preko 2 godine

Odlucili se za poziv da ne bi igrao za Srbiju ko da mi jedva cekamo da on zaigra.Prvo strance u reprezentaciji bar fudbalski tim ne prima a drugo kvalitet Odade je pod velikim upitnikom.Okej je mladost i sve to ali mnogi igraci njegovih godina dominiraju u jacim ligama a on je bio uzasan prosle sezone i u ovoj nasoj ligi
b

bbrdo

pre preko 2 godine

A gledajući odakle je ostatak reprezentacije Kenije ovaj ispada pojačanje za njih.
G

Gost cccc

pre preko 2 godine

Nismo jos toliko propali da nam on bude reprezentativac ...
v

var

pre preko 2 godine

Ali nismo ni daleko..