Zvezda izbacila Viber stikere sa starijim legendama: Kralj Džaja, gospodin Rajko Mitić, dirigent Šeki, tu su Ambasador, Karasi, File, Dule...

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 14:46

Sledeće godine na 30 godina od Barija stikeri sa mlađim legendama

Crvena zvezda je nastavila lepu saradnju sa Viberom, globalnom aplikacijom za razmenu poruka, i danas izbacila paket od 14 stikera posvećen starijim legendama kluba sa Marakane. Navijačima je u prvom trenutku odmah upalo u oči da nema modernih legendi Crvene zvezde, onih koji su igrali za klub od sredine osamdesetih do danas. Pojašnjenje je brzo stiglo. Na njih će red doći sledeće godine, kada se obeležava 30 godina od veličanstvenog uspeha u Bariju.

Za sada su se među stikerima našle četiri Zvezdine zvezde Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon. Ima vrlo zanimljivih ilustracija. Tako je Dragan Dđajić predstavljen sa krunom na glavi, što treba da bude simbol da je u pitanju kralj kluba. Dragoslav Šekularac ima dirigentsku palicu u rukama, a uz Rajka Mitića ide natpis – gospodin.

Izabrane vesti

Stikeri posvećeni starijim legendama nisu mogli da prođu bez najboljeg strelca u istoriji kluba Bore Kostića, kao i Dušana Savića i Zorana Filipovića. Tu je i Branko Stanković, čuveni bek koji je potom kao trener Crvene zvezde pravio sjajne rezultate i vodio tim do finala UEFA Kupa. Tu su još Karasi, Dojčinovski, Kule Aćimović, Vladimir Beara. Krug starijih legendi zatvara Boško Đurovski.

Stikere možete da preuzmete OVDE.  


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara