Irakli Azarovi
Irakli Azarovi

Zvezda konačno našla alternativu Milanu Rodiću... I to u Gruziji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 15:40

Irakli Azarovi trenutno je član Dinama iz Batumija, ali je već najavljeno da ide iz kluba

Godinama već Milan Rodić nedodirljiv, pokušavalo se sa Stefanom Hajdinom ili Žanderom, krpili su po potrebi i Marko Gobeljić, Milan Gajić i Strahinja Eraković, ali sve to samo iz razloga što Crvena zvezda drugog levog beka jednostavno nije imala ili na njega nije ozbiljno računala. Međutim, problem koji datira još iz vremena Vladana Milojevića konačno bi mogao da bude rešen angažovanjem fudbalera koga niko nije očekivao.

Prema saznanjima Mozzart Sporta crveno-beli su u pregovorima sa 20-godišnjim Irakijem Azarovijem. Ako vam je prošlo kroz glavu da za njega niste ni čuli to je zato što verovatno i niste jer mladi levi bek je član šampiona Gruzije, Dinama iz Batumija.

Izabrane vesti

Međutim, u Gruziji je Azarovi i te kako poznat: sa svojih 20 godina već je sakupio osam utakmica u državnom timu. U Dinamu skoro pa da ne propušta utakmice. Bio je i strelac u kultnoj pobedi Dinama nad BATE Borisovim (4:1) prošle sezone u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Na kraju, Dinamo je ispao jer nije mogao preko Sivasa. Ovog leta zaustavio ih je Slovan iz Bratislave.

Azarovi je svoje svakako obavio, pa je prema navodima lokalnih medija privukao i pažnju neimenovanog udvarača iz Italije. Zvezda je svakako u trci i nada se da bi mogla da završi posao nakon utakmica sa Pjunikom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Mnogo su važne, jer bi prolaz u plej-of timu doneo finansijsku stabilnost za celu godinu.

Sa tim novcem, verovatno bi u Ljutice Bogdana pokušali da reše i drugo goruće pitanje: desnog beka. Jer tu trenutno imaju samo Gobeljića, dok je u Mozzart Bet Superligi prinudno tu igrao i mladi Nikola Stanković. Ali ni desni, a ni levi bek (čitaj: Azarovi) još nisu dogovoreni.



tagovi

FK Crvena zvezdaIrakli AzaroviDinamo Tbilisi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara