Prestiž Mbongo (©Starsport)
Prestiž Mbongo (©Starsport)

Zvezda kopira Siti: Prvo potpis, pa Prestiž na pozajmici u Milanovcu

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 08:34

Pod uslovom da uprava Metalca ne prihvati ponudu iz Belgije

Mančester Siti tako radi sa najtalentovanijim fudbalerima Evrope, videli smo to i na primerima braće Ilić, Slobodana Tedića i Filipa Stevanovića. Kupi i ih i razigrava širom kontinenta bez garancija da će bilo ko od njih stići do prvog tima. Nešto slično Crvena zvezda pokušava da uradi u srpskim okvirima: da pronađe i ugovorom za sebe veže najtalentovanije što postoji u Superligi. A u toj grupi je prema stavu skauta crveno-belih i Mbongo Prestiž, 20-godišnje desno krilo Metalca, prenosi danas Sportski žurnal.

Fudbaler iz Kongoa je ove sezone postigao jedan gol, ali i saigračima namestio još šest komada, bilo asistencijama ili time što je iznuđivao penale. Naravno, Prestiž nije već sada kvalitet za Zvezdu, pa bi ga crveno-beli ostavili na pozajmici u Gornjem Milanovcu do kraja sezone, kao što to Siti ima običaj da radi.

Izabrane vesti

To je ipak samo Zvezdin plan, a pita se i Metalac, koji bi prema Žurnalovim informacijama mogao da izabere finansijski isplativiju opciju, da već sada proda Prestiža neimenovanom belgijskom klubu, koji je odavno zainteresovan, ali nije još konkretizovao takvo razmišljanje ponudom. Ipak, u Milanovcu očekuju da bude primamljivija od Zvezdine.



tagovi

Prestiž Mbungu

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara