Komentari na vest

Zvezda kreće na pripreme, za status strepe: Sanogo, Ben, Krstičić, Srnić, čak i Gobeljić

R

Rajo B.

pre preko 1 godinu

Gobelja ostaje u Zvezdi do kraja karijere. Imaće najviše titula a samim tim i status sedme zvezdine zvezde. Hejteri mogu samo da ga mrze.
N

Nenad_1987

pre preko 1 godinu

Zašto Sanogo? Ako ne dovedete Edmunda Ada gledajte da sačuvate Sanoga. Ustvari ne znam ni koji je status Sanoga, svašta se piše.....
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Klauzula u ugovoru na još godinu dana koja je aktivirana u novembru 2022. Razgovori u toku. S obzirom da će imati manju minutažu možda promeni klub.
B

Bljuc

pre preko 1 godinu

Izgleda da su Srnic i Gobeljic vratili % napumpanih plata jer ih je jedino to i drzalo sa onakvim antifudbalom
v

vcdd

pre preko 1 godinu

Ajde da se kaze da neki od ovih bi bili pojacanja za klubove iz nase lige i to iz samog vrha. Ben bi sa iskustvom bio top pojacanje za Vojvodinu, narocito u Evropi i da je srece da dodje ali ne moze da ga plati Vosa, to je ta razlika gde ostali nasi klubovi ne mogu da plate rezerve rezervi. A vas cak i Gobeljic nije ni za prvu ligu ali ozbiljno
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

gobelja ?? haha pre ce tvorza da bude najuren ...gobelja je produkt sipke ako neko nije znao
L

Law

pre preko 1 godinu

E da je samo gobelja sta ja sa Markom Copicem golmanom to je stvarno bruka i sramota tata sa severa
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Ejjj ali čak i Gobeljić ej breeeee hahahahaha
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Moja apsolutna podrska za Mrkelu,Terzu i upravu,6 titula,3 LS i 5 LE sve pokazuju ko je najbolja uprava u istoriji Zvezde posle Dzajiceve!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Podrska za Upravu i Terzica,samo napred u inat dusmanima!
R

Rekonstrukcija

pre preko 1 godinu

OVE STO "STREPE" ZA STATUS ODMAH LIFEROVATI IZ KLUBA,NAJGORI IGRACI!
c

cccc

pre preko 1 godinu

problem je tojka direktor, sportski direktor, trener. a sanogo je toliko puta pokazao svoju vrednost da to nema smisla vise ni komentarisati. kostur tima sanogo, ivanic, katai mora da ostane
G

Gost13

pre preko 1 godinu

A kome da ih prodaju?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Партизану, тај клуб више од свега воли Звездине играче. Гробари би се више обрадовали доласку Срнића, него Александра Митровића. Више би славили Недовића, него Богдановића.
N

News

pre preko 1 godinu

Nazalost Zvezda ce na kraju godine produziti svima njima ugovor kao sto je i letos produzila saradnju sa Popvicem,Srnicem i Gobeljicem a pre nekoliko dana i sa Sanogom.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zvezda je inace zainteresovana za napadaca Svedskog Hakena a u pitanju je Aleksander Jeremejef postigao je na 27 meceva 23 gola i upisao tri asistencije.Obestecenje koje trazi Haken je 250 000 evra to je po mom misljenju spic za Zvezdu bio bi pojacnje.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Možeš da zamisliš kakav je to špic koji košta 250 hiljada evra. TI si to pomešao, oni prodaju ekonoma.

x x

pre preko 1 godinu

Spic za Zvezdu od 30 godina koji igra Svedsku ligu i isti profil kao Pesic sidras? Zvezda treba da dovede mladjeg igraca ali pre svega spic koji je brz i koji ima drbiling, pokretan da nesto moze da se igra sa njim a ne da ceka centarsuteve samo.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Šta je sa igračima na pozajmici? Jel Spidi još naš? Kulibali je još naš. Dodajte Pankova i Borjana na spisak. Jedini koji nam treba je Sanogo jer ovi neće zadnjeg veznog dovesti.
a

aliiii

pre preko 1 godinu

ovo zadnje cak i gobeljic me dokrajcilo hhihihi

VecaBgd1971

pre preko 1 godinu

hahaha...cak i Gobeljic....pa taj treba da bude prvi na listi...pa svi ostali pobrojani, bilo bi dobro da su jedini koji treba da odu, bio bih zadovoljan i sa ovim spiskom, bolje ista nego nista.
G

Golman Jaksic

pre preko 1 godinu

Tanka ekipa, a prvi na tabeli, to je kao kad bi Betis bio prvi u Spaniji.
@

@lazni golman

pre preko 1 godinu

Navedi makar jednu bolju ekipu, samo budi realan ako mozes...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Neverovatna stvar je da posle dve LŠ i četiri LE od toga tri proleća u LE, mi se nismo popeli stepenik više kao klub i ekipa. Sada smo trebali da budemo nivoa Salzburga, Klub Briža, Sportinga L. Monaka itd itd. A mi sada nismo ništa bolji nego kada smo prošli Krasnodar i ušli u prvu LE. Pamtim Ja odlično gde smo bili pre onog sastanka u ponoć na Marakani, kada je ustoličen iz ilegale Tvorza. A i pamtim da je u najvećoj bedi u to vreme, bilo na nekim utakmicama na Marakani i po 40 hiljada ljudi na običnoj utakmici u ligi. A sada nema ni 3000 hiljade od toga su pola rodbina i prijatelji igrača, i oni koji su stalno zaposleni na Severu. Jeste Tvorza imao uspeha to niko ne može da ospori. Ali koliko je on zaslužan za te uspehe to je pitanje. Splet nekih srećnih okolnosti gde se prodje Salzburg gde niko ne zna kako smo prošli. Kopenhagen u penal seriji promaši tri penala za prolaz dalje. Protiv J. Bojsa smo prošli na gol više u gostima uz dve nerešene utakmice. Prolazili smo na sreću i na Milojevićevu taktiku. U LE smo igrali korektno, čak i odlično neke utakmice. Ali ostaje utisak da smo posle ovih šest godina Evrope morali mnogo više da napredujemo i kao klub i kao ekipa. Ali kako da napreduješ kada svake sezone promaše po pet šest igrača. Kada se više desetina i desetina miliona evra baci u bunar. Niko ne može da me ubedi da umesto pet šest ne jeftinih promašaja ne može da se dovede dva kvalitetna igrača koji prave razliku, a cena ti dodje na isto. Ako i sada useru i ovu LŠ i ne iskoriste je da se klub digne na viši nivo i igrački i organizaciono i finansijski, onda im nema pomoći, mislim na Tvorza i Mrkelu. Mene samo muči i kopka da li Tvorza ovih preko 50 igrača što je promašio za ovih oko devet godina od kada je u Zvezdi, da li je to radio zbog kombinacija ili zbog ne znanja. To mi je velika zagonetka.
S

Samo ću reći

pre preko 1 godinu

Svaka čast na komentaru, potpisujem svaku tvoju reč. Dodao bih samo da je statistički nemoguće da promašiš toliko igrača u prelaznim rokovima, i logično se nameće zaključak da su u pitanju kombinacije.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

I sta je tu neverovatno?
H

Hose Armando

pre preko 1 godinu

Ma trebalo je da budete na nivou Psz i Celsija, jeste ali u visini budzeta, sto potvrdjuju ulazni transferi.
M

Mala serija 8

pre preko 1 godinu

@Don vito Corleone. Verovatno da ima i do kombinacija i do ne znanja. Stvarno je tragikomika koliko je igrača promašeno od kada je Madjija u Zvezdi. Na svakih pet šest promašaje bude i jedan pogodak. Krstičić, Ben, sa platama bonusima, porezom itd koštaju blizu dva miliona evra godišnje. Za sedenje cele sezone na klupi. Za platu od dva miliona evra godišnje može da se dovede dosta dobar igrač. Kulibalija i njemu slične pre njega, to ne vredi ni komentarisati.
P

Providno

pre preko 1 godinu

@corleone,,, Jer te bar malo blam da vise botujes protiv Terzica za kintu i da sam sebi odgovaras na poruke sa laznog nick-a 'samo cu reci' i slicno,mene bi stvarno nio blam da to non stop radim,svi ti se smeju koliko si providan...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. U INAT DUŠMANIMA
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Ljudino kako nakupi preko 1500 minusa za korektan komentar? Dokaz da na sajtovima troluju botovi koji su plaćeni barem sendvičom i sokićem. Nisu za pivo obzirom da su dječurlija.
p

pjer

pre preko 1 godinu

Nisi realan,trebali smo da budemo jaci,slazem se ,ali nivo Monaka,Salcburga i Sportinga...mnogo smo daleko iza njih,tamo se u omladinskoj skoli vrte pare koje mi dajemo za kao pojacanje...druga planeta.
G

Gost Austrija

pre preko 1 godinu

Kada budu igrali Kontrolnu tekmu protiv Austrije Lustenau neka se raspitaju za Stefana Surdanovica mali je extremno dobar ofanzivni igrac moze Spica,Krilo i 10ku da igra. Ima i Drzavljanstvo Srbije i Austrije tako da nebi padao i vodio se kao Stranac zbog registracije. Ovde gde sam ja u Gornjoj Austriji sam ga gledo jos dok je bio u Riedu i Blau Weiss Lincu. Momak je stvarno kvalitetan igrac.
U

Usta moja hvalite me

pre preko 1 godinu

Stefane Surdanoviću ti li si??? 😂
A

Auu šta se radi

pre preko 1 godinu

Stefane Surdanoviću ti li si??? Usta moja hvalite me 😂😂😂
K

Kralju

pre preko 1 godinu

Šta ćemo sa Motikom od 2.5 miliona evra. Mi ne znamo šta ćemo sa mladim igračima iz naše škole. Zvezda igra lš trebaju nam provereni igrači.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Surundanović,????? Brat od tetke Spiridonovića 100%
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Stefane brate ti li si? Pa lepo je to sto si nahvalio sebe, ali, na tim pozicijama smo prepuni, nama fali desni bek i zadnji vezni, ako mozes da igras na tim pozicijama, napisi novi komentar i dodaj sebi da igtas levog, desnog beka i zadnjeg veznog. Moze i spic napada, da zamenis Pesica.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

S obzirom da igramo samo kup i ligu, a imamo preglomazan igracki kadar Srnic i Krsticic su zasigurno visak, vreme je i da Ben ide, hvala mu za sve, ali za LS kadar nije, a za nasu ligu i neko mladji moze dobiti sansu. Ako klub nije sposoban da pojuri veznog (kvalitetnog) onda neka ostane Sanogo, u suprotnom neka ide i on. Sto se Gobeljica tice on svakako nije kalibar za Zvezdu, to se odavno zna.
n

nikolpe

pre preko 1 godinu

Ali "cak i gobeljic" hahahahahaa
t

trn

pre preko 1 godinu

Njih 5 + Kulibali, Borjan, Veljko Nikolic.Izvinjavam se ako sam nekog zaboraviio
Ш

Шики с Тајланда

pre preko 1 godinu

Ови ако не оду сада,иду на лето кад им истекне уговор,о томе је Терзић говорио. Мислим да нема потребе да се пише о овоме. Има ту још играча које треба додати на овај списак,Панков,Николић…али то је нека друга тема. Проблем је што појачања поново касне и поред најаве како ваше тако и Терзића,а ако и дођу појачања, она неће проћи комплетне припреме,бреме очекивања биће превелико као и увек,медијски притисак…и онда ћорак.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Nema potrebe da prolsze pripreme ako dolaze iz liga koje su trenutno u toku. A i ako ne dolaze, nama trebaju na leto a ne sada, mogu lagano da se uigravaju. Bitno da su prava pojacanja, sto se mene tice mogu i u minut do 12 da stignu, pesaka zavrsavamo prvenstvo kao prvi.
A

Ajagahsygg

pre preko 1 godinu

Samo kad je Gobeljic izdvojen od ostalih pod “cak i”, cak i takva igracina.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Sva petorica out!!
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Kao i Pankov, Pesic, Borjan slihtara...nastavi niz...
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Pa šta su to odigrali Krstičić i Gobeljić pa da imamo zbog čega da brinemo? Ben i Sonogo još mogu da pomognu bar do kraja sezone...
p

protaras

pre preko 1 godinu

odlicno ! samo seku moze da ostane od njih
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Nijedno pojacanje ne mogu da dovedu.Terza i Mrkela su olos i lopurde.
Z

Znojko

pre preko 1 godinu

Mislim da su imali dovoljno vremena dok je trajalo SP da angažuju ta pojačanja koja bi eventualno pravili razliku.I šta se dešava?Kao i uvek,ide se na pripreme bez pojačanja koji će kasnije doći potpuno nespremni i tako svake pripreme,godine za godinom!
o

okil

pre preko 1 godinu

Vise vas ocima ne mogu da gledam!!Kad se samo setim kako sam se nekad lozio a sada zahvaljijuci doktoru i ostalim poltronima nemam snage pet minuta da vas vidim.Da na terenu gledam kojekakve kombinacije kao npr ove sto ste sada ovde nabrojalu u naslovu do sve sa Mrkelom koji ne moze pet godina jednog igraca da nadje.Sada na tribinama ostali placenici na terenu nema dva igraca koji zasluzuju dres kluba i sa sve novinarima koji nista ne smeju da napisu za doktora i laznog sportskog ditekora koji je doveo 67 pojacanja i dalje radi u klubu i srpda se sa nama koji volimo Zvezdu ceo zivot!!!
G

GostDusanmim

pre preko 1 godinu

Bravo!
1

1993

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar!!!
D

Danepoveruješ

pre preko 1 godinu

E, zadnje vreme je došlo kad se Gobelji drma pozicija.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Mislim da ovom spisku treba dodati Borjana. Zaslužan kao i Ben i Sanogo ali u padu kao i oni. Nije džabe proglašen najgorim golmanom na SP.
m

molim%%%%%

pre preko 1 godinu

vas portal nije objavio vest ali drugi jesu da je zvezda kao klub donirala 20000eura za kosovo... zar ih nije sramota tetzica i mihajlovica lopovcine poslednje svaki stranac koji dofje u zvezdu uzima preko 40000eurs mesecno a vi za srbe toliko skromno.. pa valjds su srbi sa kosova zasluzili vise od polovine mesecne plate kulibalija ili su zasluzili vise od trecine rodiceve mesecne plate a posebno mislim da su zasluzili vise od petine kataijeve plate..ZVEZDASI UJEDINIMO SE DA OTERAMO TERZICA IZ ZVEZDE I DA SE PONOVO VRATIMO POSTENOM FUDBALU OVO ZVEZDASI DA SE UJEDINIMO NE ODNOSI SE NA NAVIJACE SA SEVERA JET SAMO ZA NJIH JE TERZIC BOG VEROVATNO ... ODLOBODIMO KLUB IZ RUKU MSFIJASA TERZICA... sve dovlaci strane matore polomljene igrace da bi mogao na njima da kradebi daje im zarade koje oni nigde nebi mogli sada zaraditi... uprava napolje
g

gost466⁷

pre preko 1 godinu

Prvo ti si Zvezdas koliko sam ja marsovac.Drugo koliko je tvoja Pobegulja donirala Srbima na Kosovu i Metohiju

BorisPL

pre preko 1 godinu

Niko me treba da objavi da je Zvezda donirala novac!!! A ti i tebi slicni kakav problem i ate sa tim?!? Malo a? Uvek malo?!?!!! Koliko su drugi klubovi donirali kad si tako upucen?!??
o

oo milina

pre preko 1 godinu

momci izgleda da ste malo promasili u odgovoru...kontekst je da terzic za svakojake babe daje silne novce da bi se naplatio a ovamo maze oci vodji da se sekira za kosovo a to sto poslije uplate od 20000eura on na kombinacije maznew milione i jos je kao patriota kao da je konstandinu od uzine odbio da bi uplatio mislite o tome
G

Gost55

pre preko 1 godinu

CAK i gobeljic hahahahahhaah
Š

Šćepan

pre preko 1 godinu

A što je ovo časti ti? Bajke za malu đecu? Neće ga ovi niđe dok im ugovor ne istekne, ko da im da tolike pare bez mi. Greška je učinjena onoga dana kada su produžili ugovore, čuš časti ti ko još produžuje Gobeljića i Srnića bez mi, pijani milioneri. Nego đe su vi pojačanja koja ste najavili do polaska u Antaliju, niđe nikoga. Ili se moralo pisati da se smire navijači zbog Kampaca.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Redom Borijan, Rodic, Gobeljic, Sanogo, Srnic, Krsticic, Pankov, Ben, jedno veliko HVALA za sve dato Zvezdi, ali mislim da je vreme da se rastajemo. Prezasiceni igranja ovde, u evoropi sledece godine nam ne mogu pomoci a za domacu ligu ne potrebni jer treba razigravati mlade igrace, i ovog proleca vec uigravati tim koji ce sledece godine da nas predstavlja u evropi. Mislim da za ove igrace definitivno vise nema mesta u Zvezdi,taman i da se redukuje preglomazni igracki kadar i da se napravi mesta za nekoliko pravih pojacanja.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Замисли бековску линију за ЛШ, са Родиќем и Николиќем, и задњи везни Мијаиловиќ! Јел се ми зезамо бре?
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Cak i Gobeljic je i meni zapalo za oko odmah, ali kada sam procitao tekst video sam da on jedini od navedenih ima ugovor do 2024. pa verujem da je to razlog za takav naslov.
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Nema od ovoga nista,zivi bili pa videli ........
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

Ajmo Zvezdo, protiv jugo-hrv dušmana, gazi, lomi, kidaj, da im vratimo za ovo što nam njihovi ne ljudi rade u košarci i što su nam radili od 1992 Mirka i kompanije.
D

DR.LAZA

pre preko 1 godinu

da li bi ti voleo da si VERTIKALAN !
s

sekiracija

pre preko 1 godinu

Pozovi ortake sa tvitera i dodjite skupa da vas nasekiram.
g

gost568⁸

pre preko 1 godinu

Sanogo treba da ostane ostale ako treba pokloniti samo da ih vise ne vidimo.
J

Jagnjilo@Gost 568

pre preko 1 godinu

Je su li te obavestili zašto je Sanogo, pre dolaska u Zvezdu, 13 meseci bio standardna rezerva u nekom timu iz Saudi Arabije?! Kažeš da nisu! Evo, sada te ja obaveštavam da je Sanogo izuzetno spor i da na treningu, dužinu od 40 m pretrči za rekordnih 30 sekundi, a uz to je tehnički totalno neobučen i sve duele na terenu rešava pomoću džiu-džicu zahvata, uz obavezan osmeh na produhovljenom licu! Jedina dobra osobina Sanoga je što ima tačan pas unazad pa samo ponekad proda loptu protivniku.
j

jes vala

pre preko 1 godinu

40 m za 30 sekundi ne pretrce ni šahisti a ne profi fudbaler ne lupaj leba ti.
z

zzzzz

pre preko 1 godinu

Za status strepe ali dobice nove ugovore na jos dve do tri godine
Z

Zvezdale

pre preko 1 godinu

Čak i Gobeljić hahaha
S

Simikaldo

pre preko 1 godinu

Samo kod nas pauza zimska trahe ovoliko dugo... tek krecu pripreme, a u Engleskoj, Francuskoj, Spaniji, Italiji uveliko se igra prvenstvo. Zato nam je fudbal tu gde i jeste
g

gost455⁷

pre preko 1 godinu

Ozbiljno,kao prvo koliko klubova ima u njihovim ligama a koliko kod nas.Drugo kakvom su stanju njihovi tereni a kakvi kod nas.Kod nas molis Boga kada ides u Surdulicu,Nis,Ivanjicu,Novi Pazar,da ne pada kisa jer tereni lice na oranicu.
s

samo Zvezda1

pre preko 1 godinu

A na koliko terena u Superligi bi moglo u ovom trenutku da se igra? U vrh glave 4 tako da dok se ne srede Stadioni nema smisla igrati u ivo doba godine.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Daj Boze da svi navedeni odu.
M

Melo89

pre preko 1 godinu

Naslov najjaci, "cak i Gobeljic" :D Kao da je Ronaldo :D Eeee moja Zvezdo, na sta si spala...
d

djordjo

pre preko 1 godinu

Ostaju svi
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Jesu li probali da nađu nekog profi trenera ili će nas opet voditi onaj moler?
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Setili se. Ali zasto “čak” i Gobeljić?! Bolje da ste napisali KONACNO.
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Sta cak i Gobeljic? Pa covek je tu najgori, potpuno nedostojan velicine kluba. Osim ako vi to niste konstatovali u kontekstu toga da je neverovatno da iko moze da zameni njega, jer se srodio sa prvim timom. Covek je potpuna cepanica...
V

V22

pre preko 1 godinu

“Čak” i Gobeljic
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Gobelja je prosle zimske pripreme bio otpisan, odigrao 90minuta takmicarskog fudbala na prolece pa vaskrsao u kvalifikacijama i postao cudo od igraca jesena. Zasto bi onda iko od njih strepeo za mesto kad su cuda moguca?
E

Ejjj

pre preko 1 godinu

Ko je produzio ugovor Sanogu, I da li ima mozga u upravi da ne vide da Milos Milojevic je los trener??? Koji nije autoritet niti moze da vodi klub poput Zvezde
t

triton

pre preko 1 godinu

Koga ti treniras Murinjo pa da ocijenjujes ko je dobar , ako los trener
1

1389

pre preko 1 godinu

ako se ovo desi,kupujem 3 sezonske karte iako zivim u toronto inace clan sam
A

AleksandarCH

pre preko 1 godinu

Cak i Gobeljic?
e

eh

pre preko 1 godinu

Dovesti Vešovića i Boranijaševića. Vešović ove sezone baš dobar u Evropi, pokrivao je desnu stranu odlično, a dao je i dva gola i imao je jednu asistenciju. Boranijašević dao gol Bodu, dobra brzina i centaršut, dosta se ubacuje napred. A ni jedan ni drugi nisu gori od Gobeljića.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Pa kako, nemoguce. Ko ce sad da Madjiji daje procente
L

Luuuud

pre preko 1 godinu

Sva sreca pa Bufon pobeze i Psg-a, inace bi mu ga kroz pola godine Gobeljadze opet zavrnuo kroz usi 😜
x

xhee

pre preko 1 godinu

Kao u kosarkaskom klubu, prvo ozbiljan trener, pa onda igraci. Ovako, gubimo vreme, smenice Milojevica pre ili kasnije. A onda opet rekonstrukcija tima.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Ben ako ne moze da pronadje neki pozeljan klub, moze mnogo da pomogne klincima u Graficaru. Isto vazi i za Krsticica. Naravno uz progodno smanjenje plate.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ben nas je zaduzio mnogo i veoma je pozitivan lik. Dosta puta je izjavio da nakon zavrsetka igracke karijere zeli sa porodicom da ostane da zivi u Beogradu. Siguran sam da se za njega moze naci nekakav posao u klubu.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Sta navalali na ovog Ada nije mi jasno. Koliko ne znaju da odrade prelazni rok pa to je strasno. Gomilaju igrace na istoj poziciji a nikoga ne prodaju vec daju po pozajmicama nekim.Zapeli da dovede Ada a lik godinu dana nije igrao utakmicu. Znaci da ga dovedu pa da se u Zvezdi sprema za dogodine. Dolazak Spajica pozdravljam,nase je dete i ne sumnjam da ce biti bolji od Pankova ali coveku sa takvom povredom dati ugovor na tri godine,malo je reci glupost ziva. Logicnije je bilo da mu se da ugovor do kraja sezone pa ako sve bude kako treba dati mu ugovor na tri. Zatim,ceka nas liga sampiona mi i dalje u timu vucemo Krsticica,Srnica,Gobeljica,Pankova. Igracima poput Sanoga i Bena na lep nacin zahvaliti za sve jer su momci to zasluzili,narocito Ben. A ne da ostanu da igraju ligu sampiona jer nemaju kondicije kao nekada. Zatim treba naci igrace koji imaju motor u dupetu jer u danasnjem fudbalu je sve u trcanju.Ako imas kondicije da trcis svaku utakmicu svih 90 minuta ti si 50% posla obavio. Jos ako imaju brzinu poput Radonjica,ti mozes da se nosis sa bilo kojom ekipom. Dzaba mti je tehnika majstore ako te neko razvuce po stadionu a dusa ti u nosu. Dakle,cak i ako igras sa Bajernom,Liverpulom,Man.Siti-em mnogo je veca sansa za iznenadjenjem ako imas kondicije da trcis i da vrsis pritisak na njih kao osica a brzina spoljnih igraca sluzi za kontru. Dovoljno ti je da izbacis sa strane nekoga kao Radonjica,Asana ili nekog brzog kao onog Filipa Knezevica (setih se njegove brzine) i eto te kod protivnickog gola za 30 sekundi. Brzi igraci kojima je dovoljno da znaju da centriraju ili vrate povratnu,pretrce golmana ako idu sami na njega. To je danasnji fudbal. Ima i tehnike ali kada bi u timu imali brze igrace sa kondicijom pa jos i tehnicare onda bi nam trebao Abramovic u klubu. A ovako,mi imamo sporace na sredini,jedva se okrecu,vracaju lopte unazad i sve nam se svodi na neki centarsut pa sta uradimo ili na prekide da Katai pokusa iz slobodnjaka i to je to. Za nasu ligu mi smo sve ono sto su za nas Bajern,Liverpul i kompanija u ligi sampiona.Treba nam remont.Svidja mi se sto se dovode mladi igraci ali ako ce to biti generacija koja ce igrati.Pogledajte Salzburg,igra ligu sampiona jedan igrac koji je tu ko zna od kada je mator, ovi ostali sve do 21-22 godine.Imaju deca od 18-19 godina. Ja ne mogu da zamislim mec lige sampiona Man.Siti-Zvezda ovamo De Brujne,Haland i kompanija a kod nas Gobeljic,Srnic,Krsticic,Pankov,Ben
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Batice moj, svaka ti je Njegoševa ali mi imamo psihološki blok. Mi mislimo da se dogodine vraćamo u Bari. Danas ozbiljan klub može da prijušti jednog 'boema' tipa Kataija ili Ivanića, a nama njih dvojica djenerali do peMzije. Moramo prvo da optišemo lepotu igre kao bitnu kategoriju za uspeh.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Ben zbog svega od pre zaslužuje da je tu do penzije!!!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ma najbolje zbog zasluga da mu dodelimo boračku penziju, mada vas 90% nema pojma šta je to.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Bože, ako ovi strijepe posle svega, ko li je onda siguran? Treba im dati doživotne ugovore. Sve mlade rasprodati, isterati ili ispoklanjati i neka ovi igraju
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Gobeljić će otići iz Zvezde nikad, a možda ni tad. Na žalost.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Sonogo je potreban Zvezdi dok Srnic,Gobeljic,Krsticic su potrebni klubu ranga beton lige.
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Za status strepe Srnic i Gobeljic vauuu kakva vest komedija
e

esex

pre preko 1 godinu

Nemam nista protiv ovih igraca.cak bi ih i pohvalio jer su uvek davali sve od sebe koliko su mogli i koliko su znali..za nasu ligu i dalje su odlicni ali zvezdi treba mnogo bolje..njihove plate su veliko opterecenje za budzet i siguran sam da je sada vreme za rastanak..
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Кад видјех ово Чак и гобељић, не би ми добро. Нема ту шта стријепити, једноставно више Звезди не могу поноћи. Лично сам најзахвалнији Бену, толико голова, асистенција, тако миран момак, скроман, али једноствно га године стижу.
Q

Qqas

pre preko 1 godinu

Pre će Partizan da uzme kup Srbije, iz kojeg je ispao, nego što će Srnić i Gobeljić da napuste ekipu.
G

Gosthssnj

pre preko 1 godinu

ali čak i gobeljić :)))
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Zamisli, cak i Gobeljic :D
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Pa kod njih ne treba nikakva dilema ni da poatstoji, zahvalnica, uvek dobrodosli ali kao navijaci
C

Ciganin011

pre preko 1 godinu

Neeee. Ko ce da promasuje stopostotne sanse ako ode Gibelja?
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Mogu da se kladim da ce na kraju produziti ugovore sa svima njima...
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Ova pauza koliko traje, pritom smo u kosarci po navici fenomenalni, skroz zaboravih na ove dunstere.
G

Gost014

pre preko 1 godinu

Можда Станковић узме Срнића
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Pa ne tali se u Sampdoriji kao u Zvezdi
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa zar Sanogo očevadnik da strepi za status?!Pa njemu da se digne spomenik podno tenka.
Z

Zvezda1989

pre preko 1 godinu

Slazem se,odavno nismo imali boljeg zadnjeg veznog
U

Umetnik

pre preko 1 godinu

Simo jugoslavišen from kroejša ti li si?