Zvezda može da vrati levog beka za 150.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 10:32

Novi detalj prelaska Uroša Blagojevića u Metalac iz Gornjeg Milanovca

U redovima Zvezdine filijale Grafičaru mu nije išlo, nešto bolje je odigrao u Novom Pazaru, a sada već bivši levi bek crveno-belih Uroš Blagojević imaće šansu da se u potpunosti afirmiše u dresu Metalca iz Gornjeg Milanovca. Čitali ste već da je Crvena zvezda pristala da momka rođenog 2002. godine prosledi u redove tima Žarka Lazetića bez obeštećenja. Uz uslov da joj pripada 50 posto profita od naredne prodaje Uroša Blagojevića.

Talentovani defanzivac je potpisao trogodišnji ugovor sa Metalcem, očekuje se da u ekipi podno Rudnika ima značajnu minutažu i podseti na partije iz omladinske Lige šampiona. Tada je predstavljao jednu od najjačih karika ekipe Slavoljuba Đorđevića i skrenuo pažnju na sebe.

Izabrane vesti

Međutim, nije uspeo da se nametne kao ozbiljna opcija na Marakani. Ali prilikom pregovora sa Metalcem, Crvena zvezda se zaštitila još jednom klauzulom. Naime, prela saznanjima MOZZART Sporta crveno—beli će, ukoliko pokažu želju, moći da vrate Uroša Blagojevića za 150.000 evra. Identični princip primenjen je i prilikom transfera Juga Stanojeva u redove TSC-a iz Bačke Topole.

Levi bek je u Crvenu zvezdu stigao januara 2019. godine iz Zemuna, u crveno-belima je bio član generacije stasale pod komandom Slavoljuba Đorđevića i juniorski staž ukrasio je titulama osvojenim u kadetskoj i omladinskoj kategoriji. Posle uspeha u omladinskoj konkurenciji igrač rođen 2002. godine priključen je prvom timu sa kojim je odradio letnje pripreme, ali je pred početak sezone prosleđen u Grafičar.

Nakon jeseni u Zvezdinoj filijali, omladinski reprezentativac Srbije prosleđen je na kaljenje u Novi Pazar, međutim proleće na superligaškoj sceni tokom kojeg je upisao minute na pet utakmica i postigao jedan gol nije bilo dovoljno da popravi status u Ljutice Bogdana posle čega je došlo do rastanka.



tagovi

Uroš Blagojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara