Milan Jevtović (©Star Sport)
Milan Jevtović (©Star Sport)

Zvezda može da zaradi od Jevtovića, dogovoreno 25 posto od naredne prodaje

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.07.20. | 10:43

Brzonogo krilo ipak nije otišlo u Dansku kao slobodan igrač

Crvena zvezda ipak može da zaradi od odlaska Milana Jevtovića u danski Arhus. Kako saznaje MOZZART Sport brzonogi vezista nije otišao kao slobodan igrač sa stadiona Rajko Mitić, već bez obeštećenja uz 25 posto od naredne prodaje.

Jevtović (27) je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje na leto 2018. godine, nakon odličnih partija u dresu norveškog Rozenborga. Ipak, momak iz Pranjana nije uspeo da se izbori sa žestokom konkurencijom na stadionu Rajko Mitić, mada je u jednom trenutku delovalo da nije dobio ni adekvatnu šansu. U januaru ove godine je otišao na pozajmicu u kiparski APOEL, ali ni tamo nije bio u situaciji da se dokaže zbog pandemije virusa korona.

Izabrane vesti

Iako je za godinu i po dana imao sporadičnu ulogu u dresu Crvene zvezde Jevtović je uspeo da zakupi 26 nastupa u svim takmičenjima i postigne šest golova.

Jevtović je ponikao u Borcu iz Čačka, gde je potom kao profesionalac proveo tri sezone, a potom je prešao u Bodo Glimt. Iz Norveške je na leto 2016. otišao u Antaliju za obeštećenje od 920.000 evra, a godinu dana kasnije pozajmljen je Rozenborgu, gde je pružao možda i najbolje partije u dosadašnjem toku karijere. Crvena zvezda je vrlo brzo iskazala interesovanje za igrača, a i sam Jevtović je silno želeo na Marakanu, što mu se i ostvarilo u julu 2018. godine.

S obzirom da je u najboljim igračkim godinama, jasno je da bi Jevtović mogao da se vrati na pređašnji nivo igara. Naravno, ukoliko bude dobio adekvatnu šansu za dokazivanje.


tagovi

Milan Jevtović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara