Komentari na vest

Zvezda na dobrom putu da se reši Rišaira: Legija traži pozajmicu, on bi radije u Holandiju

b

barranjaccccccccccccccccc

pre gotovo 2 godine

Brat bratu ako u Zvezdi (najjači klub u Srbiji) I ling-long ding-dong ligi gde Zvezda trpa sve protivnike I igra ultra ofanzivan fudbal od recimo Shefield-a nije uspeo da se dokaže........ Za njega je vredelo potrošiti pare jer je relativno mlad igrač koji je vredeo nešto tako da barem za njega Mrkelu i Madjiju ne krivim. Srećno momak gde God završio.
D

Delija33

pre gotovo 2 godine

Steta sto kao spic nikad nije dobijo pravu sansu desno krilo mu nije prirodna pozicija a i gobelja mu nije olaksao posao

milos.tomic24@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Dodji u Partizan i pokazi svoj maksimun kao nekad KLEO!
B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

Još zimus sam dosta puta pisao da je ovaj anti fudbaler promašaj i to skup e sada ko je doveo njega i pod kojim uslovima e to je posao za istražne organe jer ovaj momak i njemu slični a bilo ih je a bojim se da će ih biti još je zločin za sport a ne da mu se nudi ugovor!!!
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

jos jedan dodje uze i ode ... a niko nece odgovarati a vi se rodjaci lozite i dalje na evropski koeficijent
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Sada ide ona cuvena "tezak je Zvezdin dres" menadzer mu je Dusko Tosic a zna se njegove veze jos iz OFK a sa Terzicem. Ovo su modeli kako se tale na grbaci Zvezde. Uvek treba da ocekujemo godisnje po cetiri ili pet istrosenih, nezainteresovanih.. koji ce da nas isisavaju a posle da procenimo da nisu za nas. Obavezno posle uspeha i titula kada imaju iza cega da se sakriju i rade bukvalno ovo sto rade. Pogledati samo klupu, Krsticic sedi i prima platu vrlo solidnu u ovako nasoj slaboj ligi, Picini se sprda i u lice nam se smeje zabusava trogodisnji ugovor 60 k mesecno, Benu svaka cast da se razumemo covek je na pragu 34 god. sa primanjima takodje od 60k a bice na klupi. Imamo i igraca Zivkovic koji ni klupu videti nece masno placen, ima i Falco za ciji milionski transfer nije nam nista kroz igre vraceno sada covek se sprda sa klubom sopinguje a mi placamo plate. Dioni, Kafu, Van la Para, Garsija, Tomane, Jirka, povratak Boacija, Spiridonovic itd. i sada ovi svezi promasaji kostaju klub i gubitak 15 miliona evra. Bar u nasoj ligi mogu da nam klupu greju nasa deca, od kojih ce svi imati koristi. Poenta je da je ovo matrica za ugradivanje i da nije nista slucajno.
G

Gostrjjgj

pre gotovo 2 godine

i zamisli opet uzimamo titule
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Pa, to je covjek i rekao. Rezultati dozvoljavaju dodatne malverzacije i uzimanje daleko vise novca ispod stola nego sto bi to bio slucaj u nekim drugim okolnostima.
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

@ makljan ...ovaj,onaj, ovaj, onaj pa ti racunaj kolko su izvukli iz zvezde kroz raznorazne zivkovice ????
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

@ grga ...ma oni lapaju imali ili nemali rezultata .Evo ti vazura pa taj je istovario za 100 godina robije i ko mu sta moze ?? platio kriminalce ,spku i radi sta hoce . Tamo negde 2036` ce se neko setiti da ga juri jer nije ispostovao nekog iz drzavnog vrha sa nekim poklonom i onda ce drzava reci " nismo znali " ili ce reci " cekali smo materijal da ga uhvatimo za nesto vece "
y

yaka

pre gotovo 2 godine

svaki snimak Iz teretane: svi rade a Dioni se blesavi sa Risairom;nazalost Bakajoko je bio u tom klanu
П

Поздрав за оног

pre gotovo 2 godine

коана или конана шта кажеш сине на ово још један промашај у низу и још бачених пара него шта оно рече 20 милиона је мало за звезду за звезду је мало и 120 када седе неспособни људи у управи а за 20 милона може пар добрих клинаца да се доведу и да се направи тим али то може клуб који нема у управи терзу мркелу и њихове синове. спортски поздрав!
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Bar smo uštedeli na bonuse xD
@

@@народни посланки

pre gotovo 2 godine

мали су бонуси у односу на оно што смо пукли
B

Bravo mrki

pre gotovo 2 godine

niko te ne podrzava zasto sebe prukas. Marko Marin je samo doveden da bi se smirili mi navijaci i skrenula paznja sa cinjenice koliko je Mrkela stete doneo Zvezdi.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Šilja Pešić izgleda na ulaznim vratima Zvezde!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Zvezdu će Rišaira koštati sa menadžerskom provizijom i svim okolo ugradnjama oko 2.000.000,00 miliona evra,,,, i biće to jedan od deset najupečatljivijih krađa i pljačka Zvezde i Zvezdine kase. Ali gospodo budimo pošteni, nije tu Rišaira ni najmanje kriv,,,, posle prvog treninga i kafe kuvarice u Zvezdi su videle da je to vašarska raga, a ne igrač. Siguran sam da se igračima povraća kad ga vide na treningu, i njega i Dionija,,,,, ali lopine u Zvezdi, lopine koje vedre i oblače smatraju da im je džeparenje i očigledna pljačka dozvoljena kad god se osvoji titula. Naravno tu su i profesionalni pljuvači, Terzićevi lizoguzi, zaduženi za aplauze i pljuvačinu svakog ko se usudi da bilo šta kritički kaže o njegovoj muljaži. Rišairo će biti pod ugovorom sa Zvezdom do zadnjeg dana, jer ne postoji fudbalski glupan u Evropi u bilo kojoj ligi koji bi taj škart preuzeo.
E

Evo ga ovaj

pre gotovo 2 godine

U INAT DUŠMANIMA. Dole na vestima o Plćiniju nahvalio GOSPODINA TERZIĆA, ni sin ga ne bi toliko nahvalio. Gospodin Terzić ovo, Gospodin Terzić ono itd. Imaš problem u glavi.
S

Sale1

pre gotovo 2 godine

bravo mrkela legendo transfera. Sto ti umes da procenis igrace na svetu nema boljeg !!!Da li ti imas iole obraza??? Pitanje za milion evra ili oko 40 m koliko kostas Zvezduu sve ove godine. Razmisli malo o tome ??!!!
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Treba i Mrkela da zivi od"neceg sa strane"ne moze samo od plate da se zivi...😖😖😖
K

Keket

pre gotovo 2 godine

U jeee, 25 godina? Ja reko on vec pred penziju
A

Afrikana/Marakana

pre gotovo 2 godine

420.000€ baceniih! Sraam vas bilo! Da si ostavio svoj polog pa platis gubitak razmislio bi o dovodjenju!! Motika bacene pare!! Bukari bacene pare. Kangwa jedini ok!! Picini bacene pare!! Bakajoko koliko je igrao preskup!! STRASNOOOO
B

Baždaren

pre gotovo 2 godine

zasto penite? imamo para. placamo i robote! Sipaj ne žali
L

Lijanko

pre gotovo 2 godine

Podnesi ostavku Mrkela!!! (Povedi i Terzica)
R

Rišario Vuju

pre gotovo 2 godine

Hoće li g-din Merkela podneti ostavku ako nista drugo iz moralnih razloga jer je svojim umecem bacio silne pare na Dione, Falkoe, Krste, La Pare, Kanjase... (spisak je podugacak)?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Браво Мркела
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

risairo obecao da nece ptici pre kraja ugovota osim ako ga ne trazi psg.
I

I

pre gotovo 2 godine

Treba ga poslati negde gde je adaptiran, tipa holandska druga liga, pa ako zivne moze da se izvuce i obestecenje. A ako se ovima pozajmljuje, samo pod uslovom da se ubaci klauzula da mora da odigra odredjen broj utakmica, jer oni su gori od nas po pitanju strpljenja za igraca.
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

Znaci, ti bi da das na pozajmicu, sa punom isplatom plate, propalu investiciju od igraca i jos da uslovljavas da mora da igra.. ahahaaha... i to Legiji.. ahahahaaahaaaa... Decko ne pozajmljujes ga u Backi Jarak!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

A bukvalno su svi osim Mrkele znali da ce ovako da se zavrsi i kada je dolazio.
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Pesic jeste visok,ali znato brzi od Ohija i Pavkova
M

Moi

pre gotovo 2 godine

sipaj narode pare daj jos zvezda je znate sta je to? i moja baba bi bila bolji menadzer nikad veca kriza Ukrajina a nikad vise para za blizance a mediji pale. Stanite..dokle?
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Može nam se i sta sada?
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Bitno da mrkela ne trpi. On ne snosi ni najmanju krivicu, samo zna da pljuje po igracima. On ce i dalje da prima platu za posao koji ne radi, stavise pravi sprdnju od svoje pozicije. A nijedan novinar ne sme da ga pita cemu toliki promasaji i nagomilavanje igraca, jedan normalan bek, a pedeset krila i veznih. Zasto je taj covek uopste vise zaduzen za transfere kad je nesposoban za taj posao? Grof dovodi igrace, on se drzne da sebi pripise zasluge. Sramota
m

mrkli

pre gotovo 2 godine

To je broj jedan menadzer u svetu. Da li je iko ikada smeo da izracuna kolijo on kosta Zvezdu.-transfer + plata igraca ...Mislim da je cifra ogromna
Q

QQ

pre gotovo 2 godine

Ovaj drzi u saci, jos dvije godine platu moze da uzima i da prstom ne mrdne a bez njegovog odobrenja ne mogu ga nigde poslati, moze da odbije svaku pozajmicu koju mu ponude.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Sitan je on problem. Mislim da je igrao za nekih 300 hiljada. Šta ćemo sa milionerom Falkom. Ni legendarni Krstičić nije baš jevtin. A ima još toga. Eto gde , između ostalog, nestaju pare koje se zarađuju u Evropi.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Јеси ти слеп, глуп шта ли си? Читаш ли вест, или само коментаришеш по наслову? Лепо ти пише плата 420 сома годишње, битно да ти мислиш да игра за око 300,и још мислиш дасу Фалко и Ненад много скупљи. Е мој јадниче! Он мисли! Чиме јадан?
A

Alo ej

pre gotovo 2 godine

Da si pročitao tekst, video bi da je igrao za 420 hiljada evra.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Ništa nisu ovi bolji što mu lajkuju kao i ostalima koji sude po naslovu ili slikama ako su nepismeni
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

Prosecan komentator ocigledno smatra da bismo se prosetali kroz ligu sampiona da nema Mrkele...
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Potpuno je beznačajno da li Rišario igra za 300 ili 400 hiljada. Apsolutno nebitno. Falko je em skuplji em je za njega plaćeno oeštećenje. Na kraju će nas misterov Mesi koštati preko dva miliona a doprinos igri mu je koliko i moj. Uz Falka tu je i pomenuti Krstičić koji je ovde mesecima prizivan i priželjivan a ima i: Garsija, La Para, Kafu, Tomane, Dioni, Čaušić, Babić, Meleg, Jevtović, Kanjas, Samuila... ko će ih sve popamtiti. Ti promašaji su Zvezdu koštali bar 20 miliona evra. Može da se promaši 20 igrača od 40 ali kada promašiš 38 od 40 dovedenih i sve ih skupo platiš onda to nije slučajnost. Ispade najveći problem je dali je neki Rišairo plaćen 300 ili 400 hiljada a takvih Rišaria ima na desetine u Zvezdi. ajd sad, Terzini i Mitini botovi, udrite.
T

Taribo

pre gotovo 2 godine

Sto bi deki vonjagla rekao ko reskira taj profitira
M

Milan Galic

pre gotovo 2 godine

Toliko ste ga hvalili i šta sad.Sta ste vi uopšte.
p

peter 2710

pre gotovo 2 godine

Toj za zenidbu
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Naravoučenije... Za 2 promašaja, mogao je 1 kvalitetan! P.S. Ako je Falko i eventualno mogao nešto, ovaj je lični promašaj GLAVNOG! On ga je doveo!

Borko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Mrkela slepi menadžer.

Borko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Ko sve uzima novac i te kakav, jebem sebe.
B

BkCz

pre gotovo 2 godine

Cim cujem Lijanko Vojinovic, ili Risario Zivkovic, ima tu i nauka o imenima svoje ha ha.
N

Nik Vujčić

pre gotovo 2 godine

😂😂😂 Pokidao si😂😂😂
B

BkCz

pre gotovo 2 godine

Hvala brate.😅
K

Komendija

pre gotovo 2 godine

Da se zovem Lijanko odmah bih otišao u opštinu da promenim ime.
L

Lalo

pre gotovo 2 godine

Sta je sa Falkom ? Da li je napustio klub ? Niko ga vise ne pominje. I sta ce biti sa Bakajokom, po meni steta sto se njemu nije pruzila prava sansa.

kln

pre gotovo 2 godine

Raskinut ugovor sa bakajokom danas
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Falko? Promenio menadžera, tražio klub u Italiji, nije našao, nije se pojavio u Zvezdi, ide se ka sporazumnom raskidu ugovora! Bakajoko tu, trenira!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Da. Crvena zvezda i Aksel Bakajoko postigli su dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.
B

Box

pre gotovo 2 godine

A sta je sa spiridonovicem, na transfermarktu je igrac zvezde
S

Sladjann

pre gotovo 2 godine

Talentovan ali mrzi ga da trči i lenj je mnogo......dokaz da u fudbalu potreban rad i trud120%,a ne talenat veliki!!!!može i manje talentovani igrači uspeti ali nerad se ne prašta!!!!
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

Ja mislim kada bi neko dokumentovao sva "pojacanja" Zvezde u eri Terzica i Mrkele, mislim da bi uspesnost bila jedno 5%, kada su stranci u pitanju verovano i manje. I posle se ovde i dalje nalaze lozane sa komentarima "Terzo sta im radis", itd.
в

веран до гроба

pre gotovo 2 godine

Половично успијешан прелазни рок.Више сам задовољан одласцима ,али ни то у потпуности.Требали смо се захвалити Гобељи ,Бену,Крстичићу и наћи замијену за Сеногу.Звезда стално мора јачати екипу .Треба нам бар још 4 појачања .Повратак Пешића и евентуално Милуна је криминал
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Kakva crna Holandija. Jedino neki Dodreht, Top Os, Mastriht itd. Hvala Bogu da krene čišćenje. Kome da poklonimo Gobeljića i Krstičića.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Kako se kod nas zna sve i plata i procenti
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Terzo MADJIJO!!!
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Pešićevo ozvaničenje danas ili sutra
M

Ma šta kažeš

pre gotovo 2 godine

Zar Magija nije rekao da hoće bržeg i tehnički boljeg špica. Da hoće drugačiji tip špica od Ohija. Pešić isti tip igrača kao Ohi.
G

Gost@ma sta kazes

pre gotovo 2 godine

Pesic je sve samo ne isti tip igraca kao Ohi. Toliko o tvom poznavanju materije
M

Ma šta kažeš

pre gotovo 2 godine

@Gost. Naravno da nije, Ohi je bolji.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

e i sa njim,ima da se usrecimo kao i sa boaciem u drugom mandatu
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Pa lepo bogami eto mu prilike da igra i opet bude blizu Holandije. Plus legija dobar tim. Isto sto i CZ ovde kod nas. Ako je pod ugovorom cemu toliko natezanje. Ako hoces odlicno a ako neces raskini ugovor i pali gde te volja. A ne plata leze a mene libo ljabu...
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Sve je to ok , al ako imas ugovor jos dve godine... a hoces da klub raskine sa igracem a plata ti 420k moras igraca isplatiti 840k do kraja njegovog ugovora ili pokusati tu da ti nesto manje za ciste papire tipa 400k bi bilo idealno niko nece za dz dok se ne naplati
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Laufer razumem. Nisam ni mislio da je to jednostrano sa nase strane. Ali ako je grubo receno na nasem platnom spisku onda mi i treba da odlucujemo sta sa njim... ako je za nas bolje da ide na pozajmicu sta on ima da se pita? Ne gubi platu samo prelazi u drugu ligu. (Odnosno Poljsku) Igra Evropu klub dobar (cak i odlican) i? Ako vec ne zeli to je u redu ali onda mora da se odrekne plate za tu godinu.... ako nece onda je svojevolja jedne strane a sa druge moras da placas... o tome pricam. Ja zivim radim ovde i druze ako mi poslodavac kaze u tamo ja idem tamo i radim sta mi se kaze. Imam i ja ugovor. Ne duguje mi se plata ali radim sta mi kazu. Ako necu onda raskid ugovora nema love i pozelimo jedno drugom srecu...
@

@ Boki USA

pre gotovo 2 godine

Nisi u pravu.Ne može ga klub na silu poslati na pozajmicu ili raskinuti ugovor.
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Boki usa .... bilo bi super da je tako al igrac jednostavno mpze da kaze da mu se ne ide u legiju i tacka on je zasticen ugovorom na tri godine kod notara, njegova je dobra volja, to sto ti radis u firmi ili ja to je potpuno druga prica nama moze gazda da da otkaz kad zeli, on ima ugovor zagarantovan(ne on nego svaki igrac koji potpisuje)... Vidis sam sta je sa Benom nudi mu se eksta ugovor u Emiratima covek nece iz Zvezde i tu je kraj price..
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Nisam ni rekao na silu... ko spominje silu... jednostavno mi nije jasno ako mu klub koji mu daje novac kaze dobro nisi u planu ove sezone ides na pozajmicu.... sta je tu problem? Ne gubi lovu... jednostavno igra i to je to... niko ne spominje silu i raskid... ako kaze necu to je valjda neka sila... sta bi bilo da mu daju svakibdan da za trening istovari jedan sleper? U sustini i to bi moglo ?