©Starsport
©Starsport

Zvezda nastavila da rasterećuje igrački kadar: Pankov i Popović u Čukaričkom

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.23. | 15:21

Štoper i golman šampiona Srbije pred vratima superligaša sa Banovog brda

Tokom aktuelnog prelaznog roka Crvenu zvezdu su napustili (bilo da se radi o transferima ili pozajmicama) El Fardu Ben, Vuk Bogdanović, Kalifa Kulibali, Seku Sanogo i Nemanja Motika, a dodatno rasterećenje igračkog kadra kako saznaje Mozzart Sport predstavljaće prelazak Radovana Pankova i Zorana Popovića u Čukarički.

Štoper i golman u prethodnom periodu nisu imali očekivanu minutažu u Ljutice Bogdana, a kako je za obe uloge pred prolećni deo sezone konkurencija veoma oštra, kao rešenje se nametnuo prelazak u tim sa Banovog brda.

Izabrane vesti

U konkurenciji Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanje Milunovića i Strahinje Erakovića, izvesno je da bi Pankov imao marginalnu ulogu te će proleće provesti na pozajmici u Čukaričkom gde će imati znatno značajniju ulogu.

Po identičnom modelu po minute na Banovo brdo biće prosleđen i Zoran Popović, čuvar mreže koji je ostao u senci Milana Borjana, a koji bi za šansu iza kapitena Zvezde vrebao rame uz rame sa Nikolom Vasiljevićem.

Podsetimo, u Čukaričkom za štoperski tandem već konkurišu iskusni Nikola Vujadinović i Marko Gajić, kao i talentovani Bojan Kovačević i Uroš Drezgić, dok su opcije Dušana Kerkeza među stativama Nemanja Belić i Novak Mićović.

Pankov je u Crvenu zvezdu stigao leta 2019. godine i za crveno-bele je do danas odigrao 115 utakmica, dok je Popović u Ljutice Bogdana godinu dana duže. Iskusnom golmanu predstojećeg leta ističe ugovor sa šampionom Srbije te ne bi bio nerealan scenario da potom stavi paraf na dalju saradnju sa Čukaričkim.



tagovi

Radovan PankovZoran PopovićFK Crvena zvezdaČukarički

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara