Krstović, Pavkov, Tomane, Boaći, ko je prvi Zvezdin špic?
Krstović, Pavkov, Tomane, Boaći, ko je prvi Zvezdin špic?

Zvezda odustala od Makede i bilo kog napadača

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.20. | 11:21

Tako bar tvrde u Ljutice Bogdana, ali…

Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu niti bilo kog drugog napadača, ni Andersona Silvu dakle, objavila je danas agencija Tanjug pozivajući se na izvore iz kluba, samo dva dana nakon što je šef stručnog štaba srpskog šampiona Dejan Stanković rekao da na Topčiderskom brdu radi na dovođenju Italijana.

Međutim, nešto se u ovih 48 sati očigledno promenilo u Ljutice Bogdana, pa iz klub sada podsećaju javnost da Stanković na raspolaganju već ima četvoricu napadača, a da u špicu po potrebi mogu da zaigraju i El Fardu Ben i Aleksa Vukanović. Istiće se pride da su Boaći i Pavkov "u najboljim igračkim godinama", iako su kod Stankovića u drugom planu, bar dok se ne vrate u formu koja ih je nekad krasila.

Izabrane vesti

U Zvezdi podvlače i da imaju već šestorica stranaca u timu (pored Boaćija i Bena tu su i Seku Sanogo, Gelor Kanga, Tomane i Mateo Garsija), dok u Superligi samo četvorica mogu da u istom trenutku budu na terenu.

Tu je verovatno i najveći problem, jer zaista je finansijski luksuz koji Zvezda sebi ne može da priušti dovoditi nove strance dok se ne raskine saradnja sa onima koji ne igraju (Garsija) ili onima koje bi možda mogli da zamene bolji fudbaleri (Boaći, Tomane). Ovakva objava mogla bi da se protumači i kao dokaz da u Ljutice Bogdana nemaju primamljivih ponuda za prodaju stranaca.

Dobra igra Bena protiv Spartaka takođe bi mogla da bude deo razloga zbog kog su se crveno-beli predomislili u vezi dovođenja napadača - ako zaista i jesu? - mada se u velikim evropskim mečevima to rešenje u prošlosti nije pokazalo kao idealno.

U svakom slučaju, Boaći, Pavkov, Tomane i Krstović sad nek se porvaju za ulogu startnog centarfora Crvene zvezde. Sezonu je kao izbor broj jedan počeo Tomane, potom se nametnuo Krstović, ali duga je sezona i ima vremena i za Pavkova i Boaćija.



tagovi

Federiko MakedaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara