Zvezda otvara kapije u subotu: Besplatno na Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 05:46

Crveno-beli odlučili da prolećnu premijeru posvete Siniši Mihajloviću

Krajem nedelje ponovo će se zakotrljati lopta superligaškim terenima, a Crvena zvezda, lider Mozzart Bet Superlige, takmičenje će nastaviti susretom protiv Vojvodine na domaćem terenu.

Derbi 20. kola zakazan je za subotu 4. februar od 16 časova, a iz Ljutice Bogdana istakli su da će prolećna premijera biti posvećena Siniši Mihajloviću.

Izabrane vesti

Susret nekadašnjih klubova nedavno preminulog asa biće povod da se crveno-bela publika još jednom priseti Mihajlovića, a iz redova šampiona Srbije istakli su da će ovim povodom ulaz na stadion Rajko Mitić biti besplatan.

"Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani, za Zvezdu, za Mihu", navedeno je između ostalog u Zvezdinoj poruci.

Podsetimo, branilac titule nastavak sezone dočekuje na liderskoj poziciji sa 53 boda, deset više od Partizana, prvog pratioca.



tagovi

FK Crvena zvezdaSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara