Aleksandar Sičevoj (©Printscreen)
Aleksandar Sičevoj (©Printscreen)

Zvezda poslala ponudu za najboljeg strelca ruskog prvenstva!

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.11.22. | 18:15

Pojedini ruski mediji tvrde da je srpski šampion spreman da plati 1.500.000 evra

Crvena zvezda je prvi deo šampionata zatvorila tesnom u Surdulici golom Aleksandra Kataija duboko u nadoknadi i tako zadržala +10 u odnosu na Partizan što daje određeni mir pred dugu pauzu zbog Mundijala i zime.

Iako je pred klubom više od dva meseca odmora, sportski sektor se dao odmah u posao sklapanja tima za drugi deo sezone i odbranu titule koja garantuje direktan plasman u Ligu šampiona. Prema izveštajima iz Rusije, tačnije renomiranog portala Čempionat, Crvena zvezda je već poslala zvaničnu ponudu za najboljeg strelca tamošnjeg prvenstva, golgetera Orenburga Vladimira Sičevoja!

Izabrane vesti

Iako pomenuti izvor ne otkriva o kojoj se sumi radi, drugi mediji po Rusiji tvrde da je Sičevoj sa novim ugovorom dobio otkupnu klauzulu u visini od 100.000.000 rubalja, što je po sadašnjem kursu nešto preko 1.500.000 evra, te da su u Ljutice Bogdana čak spremni da istu aktiviraju kako bi dobili ruskog napadača ove zime. Isti izvori napominju da on na stolu već ima ponudu crveno-belih.

Sičevoj je član Orenburga od prošle godine, kada je bez obeštećenja stigao pošto mu je u Irtišu iz Omska istekao ugovor. Ove sezone je na 15 nastupa u Premijer ligi upisao 14 golova i jednu asistenciju. Isti učinak ima i Kvinsi Promes iz moskovskog Spartaka. Zahvaljujući najviše njegovom učinku Orenburg je dosad izvukao 25 bodova iz 17 kola i nalazi se na sedmom mestu. Sičevoj je zahvaljujući odličnim partijama bio izabran za igrača oktobra. U dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za niželigaše Krimteplicu i Simferopolj.

Crvena zvezda u ovom trenutku od napadača ima Aleksandra Pešića, talentovanog Jovana Mijatovića i Kalifu Kulibalija. Klub u svojim redovima već ima jednog ruskog internacionalca, 19-godišnjeg vezistu Jegora Pruceva. On je letos stigao iz Sočija za 900.000 evra, a dosad je odigrao samo 45 minuta.



tagovi

Vladimir SičevojZimski prelazni rok 2023FK Crvena zvezdaOrenburg

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara