Crveno-beli poslali Pruceva u Sloveniju

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 10:04

Rus će igrati kao pozajmljeni fudbaler za Celje

Bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević je stalno pričao o tome kako se vidi da je Jegor Prucev rastao i radio u drugačijoj metodologiji, verovalo se da će ruski ofanzivac potvrditi potencijal i početi da igra dobro u kontinuitetu. Jer naznake talenta je bilo prošle godine. Međutim, dolaskom Baraka Bahara, kao i zadobijenom povredom u prvoj fazi priprema na Zlatiboru, bivši član Sočija se udaljio od takmičarskog tima.

Došlo je i do kratkog spoja sa sportskim sektorom i klupskom upravom, pošto je talentovani ofanzivac odbio da igra za OFK Beograd na dvojnoj registraciji. Bio je to znak za odgovorne sa Marakane da potraže novi klub Prucevu, a prema saznanjima Mozzart Sporta momak rođen 2002. godine je na pola koraka od prelaska u Celje.

Izabrane vesti

On će za slovenački klub igrati kao pozajmljeni član Crvene zvezde u narednih šest meseci. Imaće šansu da se nametne i dokaže da je spreman da odgovori zahtevima Baraka Bahara na zimskim pripremama.

Možda bi sve bilo drugačije za Jegora Pruceva da protiv Borca iz Banjaluke, na prvoj kontrolnoj utakmici ovog leta nije povredio koleno. Zbog toga je ostao bez minutaže na turniru u Sankt Peterburgu i bez šanse da se ozbiljnije nametne Baraku Baharu.

Prema zvaničnim podacima Jegor Prucev je plaćen Sočiju 900.000 evra.

Prošle sezone je odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima bez postignutog gola. Ipak, imao je nekoliko vrlo zanimljivih izdanja. Do te mere da mu je tokom ovog leta dat i srpski pasoš.

Vicešampion bivše jugoslovenske države ovog leta igra Ligu konferencije.


tagovi

Jegor Prucev

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara