(©Mozzart Sport)
(©Mozzart Sport)

Zvezda poslala štopera u Slovačku, Škrtel aminovao

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 21:49

Andrej Đurić na pozajmici u Spartaku iz Trnave

Vratio se Andrej Đurić ovoga leta na Marakanu, potpisao je ugovor na tri plus jednu godinu sa Crvenom zvezdim i deset dana kasnije – prosleđen na pozajmicu.

Došlo je vreme da Crvena zvezda i Spartak iz Trnave ponovo posluju. Pre četiri godine crveno-beli su izbacili slovačku ekipu u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ubrzo zaigrali u grupnoj fazi, a posle dvomeča kartu u jednom smeru za Beograd kupio je Erik Jirka. Opet će dva kluba sarađivati, međutim, sada će “transkacija” biti u suprotnom smeru.

Izabrane vesti

Crvena zvezda poslala je Andreja Đurića u Spartak Trnavu na pozajmicu sa pravom otkupa, saznaje Mozzart Sport. Perspektivni štoper otputovao je u Slovačku u društvu oca i zastupnika braće Dudić, obavio je preglede i stavio paraf na ugovor.

Bitnu ulogu u celokupnom poslu odigrao je Martin Škrtel. Jedan od najuspešnijih slovačkih igrača i nekadašnji član Liverpula, Atalante, Zenita i turskih klubova, radi u Spartaku iz Trnave kao skaut. Detaljno je analizirao Andreja Đurića, uverio se u kvalitete srpskog štopera i pozitivno se izrazio. Nakon što je aminovao njegov dolazak, slovački klub je otpočeo operaciju.

Andrej Đurić će uskoro napuniti 20 godina, za Crvenu zvezdu je debitovao protiv Kolubare za vreme mandata Dejana Stankovića, a crveno-beli su ga prethodnog leta prosledili na pozajmicu u Domžale. Bio je među najboljim igračima slovenačkog šampionata, ali Domažale, za razliku od Spartak Trnave, nisu imale mogućnost otkupa.


tagovi

FK Crvena zvezdaSpartak TrnavaAndrej ĐurićLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara