Komentari na vest

Zvezda prodala Mustafu za 500.000 evra, bonuse i procente

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Dioni traži 520.380 evra !!! Ugovor: 52.000 evra neto mesečno. Bonus za Ligu Evrope: 50.000 evra. Bonus za titulu: 50.000 evra. Bonus za Kup: 20.000 evra. Bonus za gol: 2000 evra. Bonus za asistenciju: 2000 evra. Zvezda se žalila i optužila ga da je dolazio pijan na treninge! FIFA odbila ove navode! Dioni dobio presudu! Zvezda se žalila! Presuda na žalbu: 16.2.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Dioni tužio Zvezdu? 500.000 evra?
p

pa1

pre oko 1 godinu

Realno nije pokazao da je vredan Zvezdinog dresa. Dobre fizikalije i ništa više. Dobar posao!
g

gx

pre oko 1 godinu

Ovo je greška decenije ..živi bili pa videli...lask prodaje ga za dve godine za 3 do 5 Milki...dobar je mali...šteta..terzo terzo...
G

Gost ali bukvalno

pre oko 1 godinu

Stvarno ne znam koja je svrha ove prodaje ako nisu uzeli Gobeljića i Srnića pride. Kome sad da ih uvalimo, i kako?
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Odlično! U Zvezdi neće od njega nikada ništa biti.
R

Rabioi

pre oko 1 godinu

Ti si strucnjak da procenis a fizicko nisi radio!
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Realno decko rekao.Nema veze sa fudbalom,a ti Rabiol gledaj ping pong.
G

Gost eeeeej

pre oko 1 godinu

Sta li na sve ove transfere kazu neunistivi gobeljic,srnic,krsticic ......!!!!!!!!????????????????????
M

Makijan

pre oko 1 godinu

Nije problem sto je prodat Mustafa ali meni deluje kao panicne prodaje. A Terzic vec spremio i Mitrovica za prodaju. Ne umeju da reinvestiraju. Ako sad na Zapadu daju za Mitrovica 6 miliona cemu zurba a ceka nas verovatno lš grupna faza. Njemu cena moze da se duplira lagano. A dovesce nekog u godinama.. Cemu Milunovic ako imamo Lekovica? Da Su pametni ako prodaju Mitrovica treba dovesti Kabica iz Vose ići do krajnjih granica. Decko je 2004 god. Koji ce uz dobar razvoj vredeti mozda 10 miliona jer to Zapad zanima.
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Konacno dobar potez. Jos Srnic, Krsticic, Gobeljic i V. nikolic.
т

тешко

pre oko 1 godinu

ћемо ми то продати
G

Gostanko@ahajes

pre oko 1 godinu

Prava privatizacija će nastupiti kada sa scene siđe Supermen iz Feketića! Do tada će udarni tio Terzić/Mrkela/Sveta Mijajlović da izigrava rukovodstvo Zvezde i da se slikaju sa potencijalnim “pojačanjima”! Ove lutke na koncu treba da shvate da njih nisu postavili navijači Zvezde!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Ako stvarno budu vanredni izbori u septembru, moramo prodati još nekoga. Ne bi me čudilo da ode Erak za milion i 20% od buduće prodaje. Ili Mitrović za neku sličnu cifru.
h

hentor x

pre oko 1 godinu

ok podmladjujemo tim doveli su rakonjca i stamenica pored mituljkica i mitrovica i erakovica ,mladi su i bukari i kangva i vigo .a doci ce i ado i to je ok za ligu evrope i to su trebali da kazu iz uprave podmladjivanje tima je prioritet ane posle kad budemo kanta za punjenje u ls da smori se zvezdaska javnost.ovaj tim jedino uz filipa mladenovica ili ristica nikako rodica ,neki terminator spic od 6-.7 miliona umesto pesica i tek tad imamo tim za titulu i kakvo takvo ne brukanje u ls
F

FALCO

pre oko 1 godinu

Pa ove prevare,nemaš ni u Bubanj potoku... strašno šta se radi!Ovakav igrač nije za prosečne klubove iz Super lige!Ko je ovde lud,ja nznm stvarno!Šta bi bilo da mi ne gledamo utakmice..kad ovako farbaju,a praktično sve imamo na dlanu!
G

Gost1818

pre oko 1 godinu

Al će se opare od bonusa i procenata :)
d

dr magija

pre oko 1 godinu

prazna kasa , zato se zalio na tv prava pre neki dan. Daj sta das ljudi cekaju na plate
D

Delija33

pre oko 1 godinu

Da smo ga probali u spicu mozda bi i vise pokazao..jedva cekam da vidim kako ce se u lasku pokazati
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Probali su ga na spicu na pripremnim utakmicama i bio je jos gori. Lik ima 0 tehnike. Relativno je brz i moze da trci ali to je to.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍 GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. U INAT DUŠMANIMA.
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Dobro je da smo uzeli neku paru.Ovaj veze nema,kao i 90 posto igraca u Zvezdi.Steta sto nije prodat i Kangva ako je uopste bila ponuda za njega od 1,5mil.
s

sad ce plata

pre oko 1 godinu

ne znam za tebe al za radnike na stadionu,igrace, sipku ..dobro je da su se uzele neke pare
N

Nedović trojka@Nikola021

pre oko 1 godinu

Jeste, nažalost bila je ponuda za Kangvu od 1,5 milion evrića, ali u društvenoj igri Monopol! Zar ti misliš da je neko naivan da za ovog atomskog fudbalskog ćuluma baci tolike pare?! Ne rastu evrići kod njih na živoj ogradi! Ovaj Kangva može igrati samo u Zvezdi i nigde više u svetu! Naravno, može i u respektabilnoj reprezentaciji Zambije. Bu-a-ha-ha-ha!
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Nažalost, smena generacija nije laka stvar. Ali za sada Marin i Milojević rade sjajan posao. Prvi je očigledno jako temeljan, a drugi zna da uvodi klince u prvi tim. Čak mi je i posao sa Rakonjcem ok - doveo si igrača od 22. godine iz Lokomotive na pozajmice. Ako se dokaže, potpišeš, ako bude drvo, vratiš ga nazad. Svakako će odmeniti Pešića i dati vreme Mijatoviću. Bože zdravlja, dogodine ćemo imati dva-tri 30+ igrača u prvom timu (Borjan, Spajić, Kanga).
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Kad smo Zuleta prodali za pola miliona, onda je ova prodaja Mustafe od isto pola miliona veliki napredak za upravu... ,,napredak"
G

GOST37

pre oko 1 godinu

Bice da su nasi nasli neku doobru kombinaciju u Austriji, svi nam odose tamo hahaha
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

Ja kao Zvezdas,nemam ama bas nikakav komentar i sramota me ove uprave i svega sta rade!! Eto toliko!! Sram vas bilo! Ajd sada sendvicari terzini,slobodno pljujte!
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ja nemam nikakav odgovor na tvoj komentar. Oh wait.
k

kokolo

pre oko 1 godinu

Daleko si ti od Zvezdasa....
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

@kokolo Dovoljno je samo proci ovim komentarima od ranije i pronaci moj nick i videti ko je ko! Dete,ja sam 43 godine navijac Zvezde,imam staza na tekmama Zvezde koliko ti nemas godina zivota!! Ja da posle toliko godina budem bot jednom terzicu,mrkeli i samom nekom Bogu?? Zasta ti nas prave okorele Zvezdase smatras?? Idi gledaj u sunce brate,nije za tebe ovo,za tebe i slicne koji podrzavate terzinja i "menadzere",samo sendvic i nista drugo!
O

Ode

pre oko 1 godinu

Čovek u boji i stabilniji klub i ako je Zvezda istorijiski gigant za LASK, LASK je neuporedivo zdravija sredina.
k

kakav bre lask

pre oko 1 godinu

zezas ...? sta fali ovde sem redovne plate i dobrog menadzera da budes u prvih 11 i postrojavanja od strane navijaca
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Prodali ono sto moze da se proda,ostaje jos erak,ostale nece niko ni za kilo!!! Ali cemo zato gledati sjajnog Pesica,dedu krleta,srnu,gobelju,Đeda u spicu ... Prvo smena Cokne dok nije kasno. Eno moj deky je opet posle 2 2 slobodan,neka se vrati da ne place...
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Цокна се у Звезди пита ко свиња у кланици
G

Gostblabla

pre oko 1 godinu

e sad je poceo da se igre menadzera. ocekivao sam ovo, ovako se uzimaju pare na "sitno". koliko znam mustafa je dosao za dz, a plata mu je bila u rangu najjeftijijih. svakako plus za nas i jos 15% procenti. ovako zvezda treba svake godine po jednog mladog STRANOG igraca(takvi su uglavnom afrikanci). p.s. daleko od toga da je terza legenda, terza je i dalje madjija...
S

Sladajac@Gostblabla

pre oko 1 godinu

Ne trči pred rudu! Samo si polovično shvatio Terzinu smicalicu! Terza je doveo nekog berača kokosa, iz neke afričke savane za “dž”, zatim ga je mimo zdravog razuma forsirao i ugurao u takmičarsku ekipu (ovde se Cokna pitao kao pijani od gaća) i preko ekskluzivnog menadžera Zvezde za inostranstvo, izvesnog Ivice Pavlovića, prodali su ga naivnim Austrijancima za 500 hiljadarki. Šta misliš kome idu ove parice, da li Zvezdi koja nema nikakav trošak u vezi sa Mustafom, ili udarnom tandem Terzić/Ivica Pavlović?! Eto, vidiš! Naravno da si shvatio! E, sada samo da ti napomenem, da su srpskog reprezentativca Lučića poslali na pozajmicu u Čuku da bi se napravio prostor za Mustafu i njihove lične malverzacije!
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

Ja se nadam da je ovo kraj igranju sa Fudbalskim klubom Crvena Zvezda. Nadam se da je TerMit skapiao da se mnogo zaigrao i da od ovog trenutnog stanja nema leba. Resavamo se konacno igraca koji nemaju sta vise da pruze Zvezdi i to je dobra stvar. Ovo prolece da se forsiraju Mitrović, Azarov, Leković, Nikolić, Mijatović, Mituljikić, Prucev. Da se vidi ko može, a ko ne. Na leto još jedna selekcija, sporazumni raskid sa Gobeljićem, Srnićem, Krstičićem. Dva-tri proverena pojačanja dovesti, zadržati Erakovića i Mitrovića da odigraju grupu LŠ, nakon toka verujem da će imati dosta jaču cenu i to je pravi momenat za prodaju. Leković umesto Čupe i Mituljikić umesto Mitrovića. U transferima pokušati da se zadrži bar 10 posto od prodaje. Da dodam da je potrebno naći pravo rešenje na golu jer je Borjan pri kraju, nešto maštam o Đorđu Petroviću. Bilo bi lepo kada bi uspeli Joveljića da vratimo isto. Šteta deca da se razvijaju toliko daleko od Evropskog fudbala.
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Iskreno, sve mislim da će Borjan ostati do 2026 da bi branio na SP u Kanadi, a da će posle ili u upravu ili na trenera golmana. A iskreno se nadam da će ga zameniti Miladinović - sa 15 godina debitovao za U19 reprezentaciju - ogromna je šansa da će postati prava zver!
m

miile

pre oko 1 godinu

možda novi vlasnik će da dođe
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

I donese u koferu 100 miliona evra? Čekamo da se rodi!
a

ahajes

pre oko 1 godinu

teska prica kod nas ikada prava privatizacija
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Jos Gobeljic, Srnic, Krsticic i trener i super prelazni rok (sto se odlazaka tice).
g

gost 1983

pre oko 1 godinu

Odlično za samog Mustafu. Bolji su uslovi, tereni, tribine, svlačionice, uređenija država..Igraće ležerno i sa manje opterećenja

Kegevara

pre oko 1 godinu

Pankov, Popović, Kulibali, Mustafa, Bogdanović, Ben i Sanogo polako se stvara slika rekonstrukcije ekipe. (: A na letu Srniću i Krstičiću ističu ugovori. Dosta igrača na pozajmnicama u prvo ligašama ili u prvim ligama u inostranstvu. Ovo miriše na prvi pečat Marinovog rada. Imam osečaj da će nam prvi postav lićiti 2023/24 od prilike na ovo: Borjan - Azarovi - Dragovic - Erakovic/Lekovic - Vigo - Stamenic - Kangwa/Kanga - Ivanic - Olyanika - ???/Pesic - Bukari, a u domacoj ligi ce uci ce Katai medju startere.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Ivanic ide posle LS, Erakovic isto,Dragovic moguce, Pesic - Azarov jos imaju sto sta da dokazu da bi ja verovao da mogu biti prva opcija.Jednostavno sve i da dobijemo Ukrajince iz 4 sesira ja ne vidim da bi pesic to resio, ruku na srce imao je par dobrih utakmica u superligi al nije on za prvog napadaca.I velika je verovatnoca da ce doci Ado na leto ubaci njega u jednacinu i ako bog da dobar napadac.

Kegevara

pre oko 1 godinu

Kao sto si pisao: posle LS. Znaci krajem godine, mozda. Videcemo. U svakom slucaju se meni dopada rad Marina (ako je on "krivac" za ovaj prelazni itd.) i za plansku kupovinu vec za leto.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Хахаха! Маринов печат су Кулибали, Ракоњац и Мотика, сам је признао!
T

Tarantula

pre oko 1 godinu

Hehheh, daleko ćemo stići sa Azarovim na beku,momka jači vetar izbacuje sa terena.Dragović nezadovoljan,vidi se iz aviona i na leto odlazi sigurno.Bukari takođe izrazio želju da ga prodaju.O brzom Kangi da ne trošim reči,tako da će od ovog tvog tima ostati senka!
t

totalni si diletant

pre oko 1 godinu

Ako nam to bude prva postava bicemo 4 u nasoj ligi.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

I ako bi na kraju menjali trenera tj opet kiksira ovaj po meni bi Buvac bio najbolja opcija.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Ovo je potvrdjeno u austriji.Al odakle vam izvor za Mitrovica, ako sme da se zna ni spanci,ni portugalci, ni englezi nista nisu cak ni pomenuli oko toga? Jedino sto ima po novinama je porto i okvirno 5 m i pomimje se zainteresovanist a ni ponuda ? Mislim bezmisleno mi je i da se ovako laze , ne vidim poentu toga sigurno sad nece Pepe da cita mozart posto je kao mali naucio srpski i kaze uuuuu hoce ga barsa daj da ih zeznemo i mi ga kupimo...I naravno da on nebi mogao ni u portu da igra u prvom timu jos minimum 2 god.Ja stojim iza toga da mali moze biti zver i da ga je bezmisleno prodavati sad.Inace gobeljic,srnic bi isto mogli malo da se presele u austriju dobra je klima tamo...
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

А по којим то нормалним новинама или порталима се помињу Порто и Херта? Ајде ми кажи, и ја да прочитам!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Samo su Gobeljić, Srnić i Krstičić zaštićena vrsta. Ajde Gobeljić polomi nekome nogu, bude nam igrač manje, ajde Srnić napravi penale za protivničke ekipe, bar nešto rade, a šta Krstičić radi, osim što je za godinu ipo dana zaradio 700 hiljada evra za ne igranje.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Da kao klub funkcionisemo normalno,Zvezda bi trebala da ima novac i smanjen dug.Ali s´obzirom da funkcionisemo nenormalno i totalni amaterski mi novca nemamo. Ne zaboravite da je Zvezda za ovih sest sezona kako je igrala Evropu prihodovala gomilu novca,za nase uslove i vise nego dobru svotu a da se ni dan danas nismo pomakli sa mrtve tacke vec tapkamo u mestu. Zapravo,napravili smo iskorak koji sada polako ali sigurno ide unazad.Izracunajte sami.Pocnimo od sponzora recimo. Za sest sezona od Gasproma,cetri puta po 4m i posle je povecano na 5m,znaci dva puta po 5m. Od njih je za tih sest sezona dobijeno 26 miliona, zatim Telekom daje Zvezdi 1.2m puta sest sezona to je 7.2m, svi manji sponzori oko milion eura godisnje,puta sest to vam je 6m. Dakle samo sponzori su dali Crvenoj Zvezdi 39.2 miliona eura. Idemo dalje. Dva ulaska u ligu sampiona po 16 miliona eura je 32m. Na to dodati akcije ili kako se zove ono sto dele na osnovu uefa-ine tabela.Za te dve lige sampiona dobismo po 2m otprilie,sto znaci ukupno 4m. Samo to je 36 miliona eura.I 39.2m gore sto sam izracunao od sponzora je 75.2 miliona U dve lige sampiona je osvojeno ukupno sedam bodova iliti 6.3m eura. I od tv prava se mozda dobilo maksimum milion za obe lige sampiona.To je 7.3m. Kada to saberete sa 75.2,dolazite do sume od 82.5 miliona eura. Na to dodati od ulaznica gde je sigurno uzeto barem 8 miliona eura na obe lige sampiona sa sve kvalifikacijama. Neka bude okruglo 90m. Onda imate cetri lige Evrope gde je sa sve bodovima u proseku uzeto 11 miliona po sezoni iliti oko 45 miliona eura. Govorim o ulasku,akcijama i osvojenim bodovima. I za sve cetri godine LE neka se uzelo ukupno 7-8 miliona eura za ulaznice i tv prava,dolazite do sume od 53 miliona eura. Kada to saberete sa gornjih 90 dolazite do sume od 143m. Na sve to dodati transfere.Uzmite samo ove vece gde smo recimo za Grujica uzeli 6m, Radonjic prodat za 12m ali je Zvezdi pripalo 60% iliti 7.2m, braca Ilic 5.5m, Boaci u prvom mandatu 5m, Degenek u prvom mandatu 3.6m, Joveljic 4m,Pesic u prvom mandatu 4.2m,Racic 2.2m,Lazetic 4.5m itd.Samo tu imate oko 45 miliona eura. Da ne nabrajam manje transfere,od po 1.5m,milion,500 hiljada itd. Ako na gore spomenutih 145 miliona dodate 40 od ovih vecih transfera docicete do sume od 185 miliona eura.Sa manjim transferima kojih ima gomilu prelazi se sigurno 210 miliona eura iliti 35 miliona po sezoni. Znam,sada ce grobari da kazu bravo matematicar itd.ali recite sta je ovde laz? I pored svega toga,mi grcamo,nemamo...jurimo da igracima istkenu ugovori itd.
S

Sf

pre oko 1 godinu

A troskovi, to ne racunas matematicaru.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Posle prve LS kolko je otislo na bonuse samo ? , I posle druge..Ovi nasi sporo klavire neke stvari zar ti to nije jasno kolko im je trebalo da skontaju samo da je mnogo bolja pozajmica sa pravom otkupa nego otkup odma....
B

Bravo

pre oko 1 godinu

Odličan komentar. Na tih preko 200 miliona evra koje su ušle u klub poslednjih 6 godina, računaj da su glavonje uzele sebi minimum 10 do 15 posto, ostalo je otišlo na promašene igrače i na naduvane plate igračima. Nije se tih 6 godina Evrope iskoristio da se Zvezda podigne na viši nivo kvaliteta.
Л

Лазарос

pre oko 1 godinu

И ја сам о томе пре неки дан писао , истина је да слило у клуб преко 200.000.000€ а да смо опет дужни велику своту новца !!! Они сад очекују од Лиге Шампиона исто велику своту новца и од продаје Митровића и Ераковића , а можда и још неког клинца из омладинске школе !! Оно што ми се једино свиђа што су се решили неких играча који су имали огромне плате а мало су играли а и шкарта !! Још треба да оде Крстичић јер човек је већ скоро пензионер и има огромну плату, Гобељић, Срнић !!! Само на њих се издваја 1.500.000€ годишње !!! Па боље да доведу једног топ играча и да му дају ту плату !!!!Видећемо шта ће се дешавати !!
G

Gost766

pre oko 1 godinu

koji troskovi druze, saberi sve troskove videces da nije ni pola od ovoga sto je covek naveo. Kad saberes sve transfere nije otislo 20 miliona ukupno za sve ove godine i to se jedino za Bukarija dalo vise. Jos se skoro nista nije ni vratilo od transfera a pucali su pare na Motiku, Falka, van la prevaru, Garsiju. Uzimali igrace na kilo bez nekog dugorocnog plana i cilja. Dok nas ke*a LS i LE bice privremeno para ali cim se omakne jedna losa sezona vracamo se u bunar kako je i bilo pre 10 godina, a tvorza odlazi iz Zvezde kao sto je otisao onomad iz OFKe koju je devastirao. Tim cak i gori nego pre 5 godina, a za ovo vreme mogli su da naprave sistem da budemo poput Dinama ili Benfike, da unaprede omladinsku skolu, skauting, naprave cilj za smanjenje duga ali nema toga u Srbiji. Ostaje zal posto je stvarno mogao da se napravi iskorak, onakako kako i zasluzuje evropski i svetski sampion.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

8.8.2022. Terzić: Zarađivaćemo 100 miliona evra, možemo do polufinala Lige Evrope!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

25.6.2022. Terzić: Crvena zvezda je prihodovala u poslednjih 8 godina preko 200 miliona evra, od toga 84 odsto iz inostranstva!
N

News

pre oko 1 godinu

Nazalost Zvezda moze da bude u goroj situaciji ako jednu godinu ne igra Evropu jer ima dosta igraca sa velikim ugovorima koje niko drugi nece platiti. Zvezda samo na plate igraca trosi oko 30 miliona godisnje sto je za nase uslove mnogo. Zvezda potpisuje profesionalne ugovore sa skoro svim igracima u omladincima,Zvezda mora da odabere najbolje igrace i sa njima potpise ugovore a ne da potpisuje sa svima jer objektivno 2,3 igraca iz generacije u najboljem slucaju uspeju u seniorskom fudbalu.
T

Troškovi

pre oko 1 godinu

30 miliona godišnje puta 6 godina, 180 miliona... Ostalo profućkali na obeštećenja budacima, kombinacije i ostale malverzacije... Zvezda duguje 30 miliona više nego kada je Zvezdan zaseo na čelo kluba... A stvarni dug će se saznati kada on opet ode na usavršavanje u SAD...
J

Jagos 036

pre oko 1 godinu

Pa bio je tu Ristic u Krasnodar 2mil,Racic u Valenciju 2.2,Katai u Alaves 2,Plavsic u Spartu 1.3,Garsija 1.2,Manojlovic golman u Hetafe 1.2,Kanga u Spartu 1mil,Gavric 1.2,pa procenti od Jovica,Adzic u Anderleht 0.8...i ko zna koliko simbolicnih od 0.3-0.5mil
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Pametna odluka!!!
G

Gost 1

pre oko 1 godinu

Hvala LASK-u!!!
S

Seoul

pre oko 1 godinu

A od 2020 je na platnom spisku FKCZ i primio je platu u iznosu od 250.000eur za godinu dana, bez premija za EU takmičenja, za uglavnom sedenje na klupi. Samo u Srbiji je to poslovanje u plusu.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Ima istine mada je manja malo plata , a bonuse kao pozajmljen igrac nije ni imao al opet bolje da se oslobodi budzet.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Ovaj nikad nije ni trebao da dolazi u Zvezdu. Niti je igrač, niti će ikad postati igrač. Vrlo je verovatno da ćemo već za par dana na ovom sajtu dobiti naslov : TRANSFER MUSTAFE PROPAO ZBOG PADA SISTEMA KOD UEFA, neispravni papiri ili neko slično s.. nje,,,, Prošle Nedelje smo pročitali PRESNU i retko viđenu laž,,, Kulibali potpisao za Amijen. Očekujem da Kulibali zaigra protiv Voždovca,,, pa ljudi moji čovek zarađuje 40.000,00 EVRA MESEČNO. Verujem da mu je strašno neprijatno zbog toga, i da CRVENI OD SRAMOTE SVAKOG PRVOG U MESECU KADA SE POJAVI NA BLAGAJNI.
s

stefan277

pre oko 1 godinu

sta ovi ljudi rade??!! da nam nije para sa strane ko zna gde bi danas bili,oni kao pametni a ovi iz LASK-a glupi haha tuga
b

bane992

pre oko 1 godinu

I ovi u upravi krenuli stopama Juventusa, laziranjem vrednosti transfera kako bi sto bolje prilozili javnosti i navijacima odradjen posao
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Koliko smo nisko pali, kada ni Zvezda ni Partizan ne mogu, čak ni mlade igrače, da prodaju za više od 500 hiljada evra. Znači da su kase totalno prazne, pa daj šta daš. E to su te čuvene uprave koje su vode naše najveće klubove. 😂😂😂
з

зики

pre oko 1 godinu

Добар прелазни рок што се тиче одлазака изузев останка Гобеље и Крстичића
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Mislim da Krsticicu istice ugovor na leto, a Gobelje se necemo nikada otarasiti
Ч

ЧикаГроцка

pre oko 1 godinu

Нека му је са срећом. Борбен, снажан, брз. Мислим да Пруцев има много већи потенцијал.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Tako je Terza majstore, odličan posao. I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Najbolja uprava u istoriji Zvezde 👍 Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Navalio na moj nik k'o smrt na babu! Doktoru radiš antipropagandu! Besmisleno!
B

Boki 81

pre oko 1 godinu

Sad ce Milunovic da igra u spicu ,zamalo da iznenadi onaj veliki strucnjak Vosu tome se nisu nadali sigurno 🙂 !
D

Danke,bruder

pre oko 1 godinu

Zahvalimo mu se na saradnji i poželimo mu sreću!Ne bacaju ti Austrijanci pare naokolo i nadam se da se nećemo gricnuti za jezik.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Krsticic, Gobeljic, Srnić ?! To bi bila najveca pojacnja...kad odu naravno.
D

Djapex

pre oko 1 godinu

Dobar posao... nije bio toliko katastrofalan ali nije za prvi tim... Sto se tice omladinske skole, u francuskoj, koja vazi za jednu od jaci fudbalski nacija, i koja proizvodi mnogo talenata vazi pravilo da iz jedne generacije mora da se napravi jedan igrac za prvi tim... kad uspeju 2 igraca da naprave za prvi tim, to je veliko uspeh... pisem to jer citam neke komentare da je uzimao mesto nekom nasem klincu... realnost je da nema mnogo omladinaca koji su spremni za prvi tim... I Zvezdu i Partizan vuku uglavnom stranci, lose se radi sa mladima, losi uslovi, malverzacije, kombinacije su razlog... Portugalci su talentovani za fudbal, mi nazalost nismo...
A

A slika

pre oko 1 godinu

U sredini Ćale a sa strane dva sina.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

A na drugom portalu pose 400k evra i bez procenata ! Terza vise ne zna kome je sta slagao 🤣
d

d.g.

pre oko 1 godinu

Taman da se pokrije godišnja plata Kulibalija.
e

esex

pre oko 1 godinu

Dobar potez uprave,posebno zbog procenata.ja bas imam neki osecaj da ce tamo proigrati i dobro se prodati.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Mustafa je iz ovog profitirao. Da je ostao ne bi se baš naigrao. A gotivan momak.
B

Baš

pre oko 1 godinu

Me briga što je gotivan,bitno je šta na terenu prikazuje.A tu je očajan bio.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Odličan posao!!!!!!! Izgleda da i Lask ima nekog Mrkelu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Radovan Vujanović sportski direktor LASKA!
R

Rekonstrukcija tima

pre oko 1 godinu

DOSAO BESPLATNO,PRODAT ZA 600K+15% OD PRODAJE,ODLICAN POSAO ZA PROSEK IGRACA!👍
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Dos'o,bio po pozajmicama na kraju jednu sezonu zauzimao mesto nekom nasem klincu od kojeg naravno nije bolji i onda prodat za sicu.Slika i prilika naseg poslovanja,jer su ovakvi primeri nazalost postali sve cesca praksa...Cinjenica je da smo godinama pravili rezultate pre svega zbog stranaca koje je doveo Grof(Donald,Le Talek,Vieira..) i zahvaljujuci Vladanu Milojevicu koji je doveo Bena,osim njih i Falcinelija koji je dosao preko Dekija, Mrkela i Terza nisu pogodili gotovo ni jednog stranca osim Sanoga i Boacija a bilo je promasaja milion,Edson,Fibel,Vered,Ruiz,Mouce,Zander,Rikardinjo,Kanjas,Tomane,Garsija,Van La Para,Dioni,Falko,Kulibali,Bakajoko,Mustafa...
n

nije to tako

pre oko 1 godinu

Istina je 250000 hilj.,ako se uzme u obzir da idu dvojica Mustafa Ibrahim..da ne pricamo koliko je stub srpstva sa ovim transferom izgubio.
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

U moru sramnih predstava u Evropi ove sezone i blaćenja mukom vracenog ugleda, stigla je i jedna lepa vest. Nasi navijaci u Rimu nadmudrili tifoze Rome, oteli im zastave i izvojevali cistu pobedu. I sa trofejom u rukama se vracaju za Srbiju. Svaka cast momci, bar neko da osvetla obraz u Evropi.
k

kao zvezdas

pre oko 1 godinu

tvrdim da je Mustafa bolji od Mitrovica,ali covek nije dobio pravu sansu.
1

1315

pre oko 1 godinu

Ti druze veze da fudbalom nemas...kad god su ga ubacili u igru, nista pokazao nije, samo trci kao muva bez glave, bez ikakvog ucinka...gol nije dao nikada, a nisam siguran ni za asistenciju
l

lazni zvezdas...

pre oko 1 godinu

...kako je 6 godina bez titule i preko 20 godina bez ijedne LS? Imate pozdrav od dr.Terzica,gledajte nas uredno u LS naredne godine i ne propustajte ni jedan mec!
D

Delija33

pre oko 1 godinu

@1315 asistencija protiv trabzona
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Teško da ovaj ima 22...na ovoj slici Kangva i Bukari mu dođu kao sinovi
a

ako terzo

pre oko 1 godinu

kaze 22 g onda je tako...ocima svojim nemoj verovati.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Dobro je da se Zvezda setila da se resi preglomaznog igrackog kadra. Mustafa je zaista brz, ali sve sto se pojavljivao, igrao, nije uspeo da se iskaze i nametne. Kada bi se nasao u sansi, nije imao dobar sut. Posle nekoliko odlazaka, vreme je pre svega za Srnica, Krsticica, Gobeljica i Kangu.
G

Gosturter

pre oko 1 godinu

a Gobelju niko nece...
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Hoće G-din procenat.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Dobra je ovo prodaja, i to za igraca koji nam realno niti vredi niti igra. Srecno Mustafa i hvala za sve!
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Igrač kome nisu znali pronaći mesto u timu, da se iskoristi njegova brzina i prodornost, a koga mnogi nipodaštavaju... Jednog dana će on vredeti 10 miliona evra minimum, pa onda ćete se pitati kakve trenere je to Zvezda imala i kakvu upravu neznalica.

milford

pre oko 1 godinu

ostala je samo fukara i raja, i mi s njima, na bijelome ‘lebu
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ovo je dobar prelazni rok barem u smislu da smo se otarasili nekolicine nepotrebnih igraca. Popovic, Pankov, Sanogo, Ben, Mustafa. Nazalost, Srnic i Gobeljic su i dalje tu. Dok jos negde mogu da skapiram za Srnica posto nemamo nikoga na toj poziciji sem Mijailovica, Gobeljic je treci desni bek sad i ne znam cemu sluzi pored Viga i Nikolica
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Kako cemu? On i Krsticic sluze da primaju platu.
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

Ima tu jos par dunstera koje treba pustiti za tepsiju pite ali glavni problem je i dalje na klupi...
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Odlicno. Jos gobeljic, srnic, nikolic i krsticic i konacno smo rasprodali sav skart iz ekipe. I naravno, vasiljevic da bude 1.golman.
J

Jagnjilo@U tem Denveru

pre oko 1 godinu

Po tebi znači treba da ostane usporeni 38-godišnji Kanga, specijalista za povratne pasove i razbijanje gradonosnih oblaka, posle njegovh “tačnih” šuteva van okvira gola! Ti, stvarno, zezaš!
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Mituljikici ne igraju zbog ovakvih Treba kupiti onaj aparat sto ima Eto u Kamerunu (koji otkriva godine)
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

Don Terza , nemoj da se ljutis, ali kad mislis da vratis Vladana Milojevica za trenera?
s

sampion

pre oko 1 godinu

sampionski transferi...kako se radi i dobro je.
o

okej

pre oko 1 godinu

Ne volim da omalovazavam nikoga, ali ovaj momak nije igrac za ekipu koja sledece sezone igra grupnu fazu Lige sampiona. Brz je ali tehnika i sut su mi slabija strana. I nije da nije dobijao sansu, jednostavno nije uspeo da se nametne. Problem je sto u Zvezdi ima jos ovakvih igraca, koji ne doprinose nicemu a imaju dobru platu kao npr Srnic, Gobeljic, Krsticic.
м

м21

pre oko 1 godinu

Ја ако се не варам, дечко није ни играо у Партизану, већ у Звезди, стварно не знам што спомињеш тим који ће играти у ЛШ, у контексту са Мустафом имочито Звездом
L

Lord Lukan

pre oko 1 godinu

m21... Tvoj klub ce igrati LS sledece sezone ali samo na PES-u😎😂🤣😂🤣😂
G

Goran 83

pre oko 1 godinu

Jos Borjan,Gobeljic,Srnic,Krsticic i Kanga da odu na leto i da se dovede jedan levi bek,zadnji vezni i napadac.
s

sADA

pre oko 1 godinu

Bog te čuo! Mi grobari jedva čekamo da ode Kanga, vi ste bezidejni bez Kange.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Dobar momak koji je priznao saigračima u jednom klubu da je stariji nego što piše u papirima! Srećno! Oliver Arthur, good luck!

Kontraudar

pre oko 1 godinu

Rasproda Tereza najbolji tim od Barija. Šteta velika.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Ovo je ok cak i da pokaze nesto moze otici max u englesku 2 ili francusku 2 itd zvezda uzme jos 500 k i super.Al terza ako prodas mitrovica na leto izgubices podrsku ...Ok razumemo svi Katai Piter , razumemo svi da katai zavrsava karijeru u zvezdi.Al mitrovic je ogromni potencijal top 50 mladih krila itd.Bezobrazluk je necekati da se razvije jos malo ...Erakovic je ok da ode posle LS za onu cifru koju si nas ubedjivao al nikako ne njega, pa moze Katai i u sredinu i onako ima snage za 45 min...
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Taj ce i iz LASK-a biti oteran jednostavno tragican igrac
T

This

pre oko 1 godinu

Bravo,cena će posle Lige šamp. biti još veća

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Rekao sam ako pokaze nesto da mu je maksimum neka druga liga jacih liga...Naravno da moze i totalno propasti ....
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

Dajte Gobeljica u CSKA iz Sofije kod Ilica neka ide,moze i Srnic u paketu. Veljka Nikolica isto vidite negde u Austriji ako ga hoce Matersburg, Wolfsberger i slicni. Krsticica dajte TSC-u za procente. Oslobodite budzet barem za 3m...
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Jos kada bi za Gobeljica,Veljka Nikolica,Krsticica,Kulibalija,Mijailovica uzeli barem 1.5m, milina
S

SotirZvaniDjubre

pre oko 1 godinu

Brz i jak, ali posvadjan sa loptom. Prodaja dobar potez
3

39393939

pre oko 1 godinu

Nije nesto ni brz.. a slabo inteligentan, ima neke nerezonske poteze
7

73

pre oko 1 godinu

Dodje besplatno i prodas ga daj sta das...Vec ustaljen nacin poslovanja.
I

Iznenadjujuce

pre oko 1 godinu

Dobar posao. Decko nema nista sem brzine, ni zavrsnicu a nije ni nesto mnogo pametan, iskreno.
7

765432

pre oko 1 godinu

Isti Lazar Marković!
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Zvezda ako hoce da ide napred, onda joj fudbaleri poput Mustafe nisu potrebni. Meni je bio drag ovako kao pojava, ali sto se tice fudbalskih kvaliteta, tu dosta toga škripi....najbolje za sve...treba se otarasiti Gobeljića, Krstičića i Srnića a i Pankova...
P

Prike moj

pre oko 1 godinu

Pankov je u Cukarickom, ako nisi obavesten😎Ostalo je ovo troje😎😂
x

xyz

pre oko 1 godinu

Krsticicu i Srnicu isticu ugovori na leto. Srno, dobrodosao si kuci na brdu.

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Taman da možemo da preživimo do petka.

MILAN1989

pre oko 1 godinu

Sledeci je Gobelja u Bugarsku za 400.000 Boze zdravlja
ј

јосиф

pre oko 1 godinu

гобеља за 400 хилјада,али динара
g

gosrivcc

pre oko 1 godinu

može i za džabe, nećemo se buniti
d

drax

pre oko 1 godinu

Samo se vi šalite, Gobelja je za klasu bolji od ovog Viga, živi bili pa videli. P.S. Naravno ne zato što što je Gobelja vrh već što je Vigo rupa!
к

кури

pre oko 1 godinu

па и није неки играч
v

vidoje

pre oko 1 godinu

Jedino sto sam video od ovog momka je kao neka borba i asistencija Nikoliću protiv Monaka.
D

Delija33

pre oko 1 godinu

Trabzona..
L

Lord Lukan

pre oko 1 godinu

Konacno da i Mrkelinjo uvali nekom bafl robu, makar i za tricavih 500k eura!
m

micas

pre oko 1 godinu

Ako je i ovo tacno..
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Nije spektakularan ali ok posao.Zvezda u budućnosti treba da posluje na sličan način.Igrači koji su rezerve treba da budu mladi i ne previše skupi igrači.Da se ponove dioni i kulibali.Ako znamo da je zdjelar kao kapiten partizana koštao pola miliona € ovo je sasvim ok.Igrači poput mitrovića,mustafe,erakovića će zvezdu koštati minimalno a doneti u klub pristojan novac.U budućnosti isforsirati radulovića,pruceva,azarova,stanića,lekovića.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Ne postavlja se pitanje da li ce da se ponovi, nego ponovice se sigurno slucaj dionija, i ne samo njega sta je sa parkerom, mouceom, fibelom, evo sad npr rakonjac ja ne znam sta je sa vama, kako si mislio da se oni tale nego preko takvih prevara od igraca
L

Lalo

pre oko 1 godinu

Pa i nije neki posao. Bar pola od ove sume je otislo na njegovu platu i druge troskove, sigurno i vise od toga, jer je vec dugo Zvezdin igrac. Mustafa je jedan od retkih mladih stranaca koji je dosao u Zvezdu na probu i potom uspeo da odigra nekoliko utakmica i da se proda u neku jacu ligu.
B

Brmba

pre oko 1 godinu

Ako su cifre istinite, ovo je verovatno najbolji potez uprave u zadnje vreme. Momak promasio profesiju, klasican trkac, tehnicki tanak, nema centarsut, nema sut, nema prodor, fudbalska inteligencija nula, prodati klasicnog Africkog trkaca kojih ima kao blata za pola milke je posao decenije ovih tantusa.
B

BumbarRale

pre oko 1 godinu

Au burazeru ala rade botovi sa se(r)vera cim se pomene uprava u losem svetu izudarase liku minuse a sve lepo rekao hahaha. Neam nama spasa dok lice s poternice i banda sa severa stoje rame uz rame.
u

udri terzo

pre oko 1 godinu

direktno u glavu ... vecinskoj masi.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Zvezda pregovara sa spicem Ayoub El Kaabi, Marokanac. Rakonjac da ostane u Zvezdi posle ljeta 1%.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Na cekanju, igrac zeli uveravanje da ce zvezda sigurno igrati LS jos prekjuce je to.
D

Docaaaa

pre oko 1 godinu

Koliko vidim taj igra za Hatajspor, jel ste sigurni da je uopšte pretekao?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Googlaj malo ako imas vremena i ako si zaludjen kao ja imas vest o tome , al fazon kao sa 16 napadaca do sad.Po meni i bolje da nedodje statistika mu je slaba da bude ubica.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Ko partizan za jednog od najtalentovanijih igraca V. Vlahovica ili Terzica sto im je bio glavni bonus igrac prosle sezone.Mustafa obicno smetalo,ne moze da pogodi gol sa 2 metra tako da je ovo odlican transfer.Samo skontati da smo doveli Mitrovica za te pare.
B

Boaće

pre oko 1 godinu

Šta ste zapeli za Mitrovića...? Kao da je Mbape... Ništa nije bolji od Željka Gavrića, pa ni Luke Adžića... koje smo škartirali... Sigurno ima dobrog menadžera...
G

GOS

pre oko 1 godinu

Konaceno ciscenje prenatrpanog kadra. Spica bolje da nisu ni dovodili nego ovog crngoorca da greje klupu. Svaka cast na prodaji ovih crnaca koji su 3. klasa.
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

sad znamo i zasto je forsiran na pripremama...
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Realno, sasvim okej prodaja jednog prosecnog igraca na poziciji na kojoj vec imamo Kataija, Bukarija i Mitrovica, plus bolje isforsirati Pruceva i Mituljikica, daleko su veci potencijal.
g

gost1989

pre oko 1 godinu

Upravo posle dužeg vremena radi odličan posao, došli igrači kao što su Olajnika i Stamenić, a polako se rešava škarta, odličan posao.
U

Uprava

pre oko 1 godinu

Uprava rasprodaje najbolji tim od Barija, kako sama reče. E upravo upravo
v

veseraj

pre oko 1 godinu

kakvo pranjeeeee
G

Gost009

pre oko 1 godinu

BRAVO ZA UPRAVU..JACI SMO OD DINAMA
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Ocajan igrac, hvala bogu pa ide. Brz jak, nazalost ne znam da upotrebim drugi izraz osim glup, tehnika nula, realizacija nula, skok igra nula, inteligencija u igri nula... Niko nije dobijao sansu kpliko je dobijao on i nije je nikada iskoristio
e

e sad kad se

pre oko 1 godinu

resise Mustafe malo su vise srpski klub.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Pristojan novac...500,000e.
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Ibrahim Mustafa - ode stub Srpstva!
R

Rado vidjen gost

pre oko 1 godinu

Odavno se neki igrac nije gurao kao Mustapha. Decko ima 40 utakmica i 0 golova kao napadac. Svaka cast!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Samo da ne padne server.
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Opa... Još jedno troje i eto milionče...