Komentari na vest

Zvezda prodala Osmana Bukarija u Ameriku za 7.000.000 evra

Z

Zvlat BG

pre 22 dana

Gotovo! Potpisao do 2027.
N

Nik Sloter

pre 23 dana

Tako je Terzo.Ne daj za 10,bolje je za 7 mil.
R

Rajko car

pre 24 dana

Terza vise voli da proda za 7 ili da ode za dzabe na pozajmicu,nego da dobije 10 mil.Opste poznato..
M

MNM

pre 24 dana

Golčina na lavoru kad se njega budem sećao...
Х

Хахаљ

pre 24 dana

Хаха наравно за 7 мил ЕУР, увек мање наводно, исто то ради и Партизан иста је то школа. А паре заврше у џеповима јер ето сад мање вреди. Али нек људи обрате пажњу да је увек готово мања сума у питању после почетне .... Пустите коментар верујемо у вас
I

Iz srbije prcije

pre 24 dana

Pa naravno da je 7, moraju Mrkela, Terza magija i ostali isto da imaju leba da jedu. Preselo im...
A

Asistent

pre 24 dana

Dzaba dobre partije u LS,dzaba golovi....opet ne moze transfer u lige petice,opet ne moze prodaja preko 10milki,to je dokaz koliko je jaka liga i koliko su kvalitetni igraci koji je igraju. Ili je mozda do trgovaca?
f

fk.kk.Decenija

pre 24 dana

@Asistent Jel bolno i tesko navijati za jsd klub koji punih 7 god titule video nije a LS preko 20 god odigrao nije,mora da je bas tesko navijati za takav klub?🤣
A

ApsolutnoJa

pre 24 dana

Apsolutni luzeri transfer politike, Bukari nije smeo ispod 10m da ode, zaradili su 4m na njemu sto je premalo za igraca takvih karakteristika. Kada cemo opet ubosti sa igracem njegovih karakteristika, tubpre svega mislim na brzinu?
N

Neka ide

pre 24 dana

@ApsolutnoJa Osim brzine nista drugo nema, 7-8 mil za njega puna kapa,ovo kazem kao Zvezdas, umesto njega dolazi Hvangov saigrac iz reprezentacuje Koreje koji je 50 puta bolji i skolovaniji igrac od sebicnog Bukarija koji igra fudbal u fazonu samo ja ja ja i niko vise, doda loptu napadacima jednom godisnje, neka ide slobodno!
D

Dobar Potez

pre 24 dana

Bukari je morao da bude prodat da bi se sacuvali Glazer i Hvang u klubu, po meni dobar potez uprave, od njih trojice Bukari je najlosiji, Hvang i Glazer su nam 50% tima i moramo ih zadrzati po svaku cenu!
H

Hvang i Glazer

pre 24 dana

BUKARI JE PRODAT DA BI GLAZER I HVANG OSTALI U KLUBU,NEKO OD NJIH TROJICE JE MORAO DA ODE,BICE DOBRIH POJACANJA NA LETO!
J

Joksa1986

pre 24 dana

Prodali Bukarija, otkupili Djigu, Milunovic zavrsava karijeru, odlazi Degenek, pregovara se sa Radonjicem, sa lijevim bekom iz Juzne Koreje i u pregovorima smo sa tri jos igraca, Stoper, desni bek i centralni vezni, u pitanju su dva Slovaka i jedan Gruzijac, Gruzijac Katersvili iz Šturma iz Graca, druga sva Slovaka su stoper Kosa iz Trnave i desni bek Slavije iz Praga Mihal Tomic. Glazer ima ponudu Strazbura, za Hvana postoje 4 ponude ali radi se na tome da ostane, Dragovic jos godinu ostaje, Lekovic odlazi u Viljareal definitvno...Borjan se vraca sa pozajmice, Kraso ima dve ponude, jedna iz Rusije a druga je iz Francuske mislim da je u pitanju Tuluz. Pozdrav
Л

Лулк

pre 24 dana

Теби верујем, ти си до сад увек имао добре инсајдерске информације.
?

??

pre 24 dana

Bolje bi im bilo da pregovaraju sa zadnjim veznim, a ne centralnim veznim. Dragovic i spajic mogu da budu velike rupe u evropi ako nemamo zadnjeg veznog. Znaci zadnji vezni, zadnji vezni, zadnji vezni to mora da im bude majka mara, a ne neka ne bitna pozicija
z

znaci…

pre 24 dana

ode i poslednji brz igrac. ima da budemo kao kornjaca sa galapagosa u evropi.
P

Putuj igumane....

pre 24 dana

Osim brzine Bukari nista drugo nema,ocajan u driblingu,ne vraca se u odbranu u opste, Najsebicniji igrac u istoriji Zvezde, da je dodao Serifu samo 30% onih lopti sto je napucavao u derbijima i LS sad bi Serif imao jos minimum 10-15 golova vise, Bukari kad uzme loptu saigraci ne postoje za njega... Sebican je za Ginisa i zato neka ide slobodno!
G

Grga Cvarak

pre 24 dana

Nisu htjeli da ga prodaju za 10 miliona, ali kad je došla ponuda od 7, to se vec nije moglo odbiti. Ima smisla.
m

madmix

pre 24 dana

ima i te kako,play off LŠ će sve to nadoknaditi a ko bi igrao desno krilo?Top prodaja...igubili su 3 al će dobiti 23
7

7.god bez titule

pre 24 dana

@Grga Kako je navijati za klub koji punih 7 god titule video nije a LS igrao nije 20 punih godina, jel bolno?
p

placi jace

pre 24 dana

@Grga Cvarak ....6 puta za redom 🫵👊
G

Gostza

pre 24 dana

Sta je to Ostin? Aston Martin?
M

M. R.

pre 24 dana

Glavni grad Teksasa.
D

Dejani

pre 24 dana

Dobra para. Nadam se da će dovesti nekoga na tu poziciju, a ne opet da naprave isti slučaj kao sa desnim bekom kada su prodali Gajića, a pokušavaju nešto sa igračem koji je igra tu poziciju. Evo iznervirah se opet čim se sjeti da su igrali LS bes desnog beka.
S

SIoba

pre 24 dana

Pitanje da li je tada bila baš ponuda od 10 milke....i ovo je ok prodaja s obzirom da je u padu forme a i limitiran igrač....svakako nam je njegova brzina mnogo značila, hvala mu na tome i srećno....
D

Dekidef

pre 24 dana

Rijetko glup igrac,nerviram se svaki put kad povuce loptu ili dobije dobar pas a ne vidi saigraca ili cak i ne pogleda okolo kome da doda loptu. Toliko je ocigledno da nece dodati da je potpuno procitan i odbrana i ne pokriva asistenciju vec ceka njegov jadni pokusaj driblinga i uzima mu loptu u 90% situacija..
D

Duduk

pre 24 dana

A ko ce da nam igra sad u EVROPU? Mozda kornaca Katai mozda kornaca brat kanga, mozda najglupi igraca Rodic Bukari je pravio dar mar u LS. A KO CE SAD NIKO. Videces
B

Bida

pre 24 dana

Svveee sve te klubovi stosi nabrojao su vasa filijala zaboraviosi vodu nis radnik i ostale u udbaskoj vasoj ligi
B

Bida

pre 24 dana

A vazura saldanju za 15 turcima xaxa
M

Mile12

pre 24 dana

Svaka čast, vidim zadovoljni ste Vazurom-i mi😆🏆...
S

Sve dok sudi

pre 24 dana

Pavle Ilic nema brige za zvezdanu ko god da igra
S

Sve

pre 24 dana

Dok vas razbijaju Čuka, mladost, Tsc, Napredak, Gat, za nas nema zime. Više vas i ne vidimo kao glavne rivale u ligi. Vi ste ovo prvenstvo trebali biti 4,5,ali vas je štit spasio.
S

SilverSurfer

pre 24 dana

Suviše je brz pa se ne uklapa u Milojev koncept. Zbog njegove brzine do izražaja ne mogu da dođu Katai i Ivanić.
S

Sb

pre 24 dana

Izuzetno sebican igrac
B

Bar Kohba

pre 24 dana

Steta dto je prodat jer se pokazao da je dobar za nasu ligu a i za evropu. Ako su ovu cifru od 7 miliona stvarno dobili onda je to ok. Treba izvesti dobar prelazni rok, dovesti bar 3 do 4 dobra pojqcanja i resiti se nepotrebnih koji crpe budzet. Pitanje je hove li se uci u LŠ i sta se moze tamo napraviti, LE opet nije losa opcija i po meni je tu Zvezdi mesto jer moze i do zavrsnice, bar do cetvrtfinala uz malo srece.
O

Od 3 miliona razlike

pre 24 dana

Valja sinovima platiti advokate, pa podmazati sud, ako mu ostane za letovanje dobro je prošao.
T

Tiktak

pre 24 dana

Ima on za 2 života,i naravno sve to od plate zaradio,tako naš sud kaže! On vam je jedan od dokaza kakva je ovo država...jednog dana lad budu izašli svi transkripti poziva,poruka prema direktorima klubova,sudijama...biće veselo,samo da se nadamo da neće i to završiti u kanti...Zvezdan Terzić kad sedi i društvu na svakih pola minuta pomene šefa,toliko ga voli da je to neopisivo
O

Ok

pre 24 dana

Brz igrac koji ne igra odbranu. Tako samo tamo moze da igra. Otvorio je mesto Olainki koji je igracina. I Lucic moze da igra to. Ali i minute za dva velika talenta Sljivica i Knezevica. Zvezda da vrati Stanica, da proba da dodje do Grujica. On i Samardzic za igru u oba smera. Da produze Kataija i daju mu kapitensku traku. Nekulturno je da pored njega neko drugi bude kapiten.
C

Cccc

pre 24 dana

Nemoj molim te ko boga samo Lučića spominjati. Inače mislim da je napravljena greška što nije Bukari prodan za tri miliona više zimus (ako je to istina) i bez njega bi uzeli titulu.
d

da vrati

pre 24 dana

Stanića za šta ?
d

d.g.

pre 24 dana

Vrhunska brzina bez mozga. Nije on sebičan već ne vidi.
L

LXXIII

pre 24 dana

Na žalost neko ovde laže i to masno. Ili je ponuda od zimus bila lažna ili se sada laže o cifri. Autor teksta je saučesnik.
Z

Zaza Paculia

pre 24 dana

Probati makar na pozajmicu vratiti Marka Grujica, kod Konseisaa ne igra, verujem da bi mi minuti bas znacili. I kupiti Cirkovica iz TSC-a.
З

Звездалее

pre 24 dana

Ћирковић је тек потписао званични уговор са Тсц-ом, лично бих и ја волео више од свега да га видим у Звездуи, већ је репрезентативни калибар. Грујић на позајмицу са откупном клаузулом би био одличан посао, али вероватно се уклапа у комбинације...
3

38392220

pre 24 dana

Kao što je već rečeno, pravolinijski jednosmeran igrač, taktički nedisciplonivan, sa očajnom završnicom... On vredi 7 miliona, ako ga upakuješ u paket s 5 miliona evra...
O

Ok

pre 24 dana

Sto se tice navijaca malog komsije stvari tako stoje. Nesto ste se pretvorili u cifre u poslednje vreme. Kompleksi su cudo.
O

Obibib

pre 24 dana

Ko to Samid Baždareni?
R

Rajaram

pre 24 dana

Ako je moguce,dovesti milosa pantovica i na drugoj strani mislim da se zove cirkovic,krilo..mislim da bi vise dali od radonje,mada je i radonja kapitalac...ivan ilic je tu,korejanac je tu samo nek ostane hvang.
D

Dr.Jekyll

pre 24 dana

Što se tiče naših igara u LŠ,pravićemo mi od blata Bukarija !
K

Ki8907

pre 24 dana

Sta smo postigli u LS da bi bilo koga pravili od blata? Osvojili jedan bod protiv Jang Bojsa.
F

Fakerica

pre 24 dana

MAMIC bi za 12 milki i 30% + razne klauzule...
d

d.g.

pre 24 dana

Pa i Terza je....
D

Dzi

pre 24 dana

Kuka nama Vracaju Radonjica Raspadorija.

Usput

pre 24 dana

Prodali ovog za sedam pa će sad opet da dovode mačku u džaku za pet. Vratiće Radonju 1/1 ali Radonja je za levo krilo,desno može samo kod Piksija..
d

dešnjak

pre 24 dana

Vidi se koliko ne znaš i nisi pratio zvezdu dok je igrao u njoj. Kada god je igrao levo krilo u trku po levom krilu izašao je sa loptom u golaut.
A

Alan Brut

pre 24 dana

Neki mediji su preneli da je prodat za 10 miliona evra, a ja sam siguran da ako su dobili vise od 5 miliona je pun pogodak.. Momak je samo brz, bez kontrole lopte i smisla za timsku igru...

Usput

pre 24 dana

a gde je izašao po desnom krilu? On je napadač pre svega a ne igrač asistencije, samim tim ne može desna strana da mu bude prirodnija. Zvezdu gledam redovno,a sve i da nisam nikad to može da primeti svako ko je fudbal igrao jednom makar na igrici.
R

RealNo1

pre 24 dana

Треба видјети са Хвангом да ли има неког рођака па да га доведемо
G

Gost X

pre 24 dana

Ja bi sve prodao i pustio nasu decu da igraju jer kakvu god ekipu napravili mi u LS nemamo sta da trazimo.
L

Letaq

pre 24 dana

U tom slučaju ces prodavati igrače za 7miliona dinara.Kosta i Mijat ne bi vredeli tr pare da nisu igrali LS.
G

Gost X

pre 24 dana

Bravo Terza za 5 meseca si uspeo da oboris cenu za 3 miliona.
P

Pixy

pre 24 dana

Taman bi bilo da se plati Kostadinova pozajmica.
F

Fakerica

pre 24 dana

Pa Nije iz njegovog Dzepa... Zvezda je prva jer neko mora biti prvi... Jos 2 godine i TSC prvak...
M

Mi

pre 24 dana

A ko ti druže garantuje da je cena bila 10.000.000,mogu oni da pričaju šta hoće.
Z

Zvezda 91

pre 24 dana

Odlican potez !
s

sramota...

pre 24 dana

Ajde sad prodajte Serifa, da imamo 0% sanse za ligu sampiona
g

gde jeee

pre 24 dana

I GDE JE ZAMENA?
B

Bane1989Ns

pre 24 dana

biće,sad ce da dodje neki panj u odbrani u zamenu za Bukarija
D

DrMrZT

pre 24 dana

Prodali ga 10 ugradili se 3 miliona. To vam je to.
R

RADONJIC SE

pre 24 dana

VRACA SVE DOGOVORENO!
l

ludilo...

pre 24 dana

I sad ce da nam prodaju pricu da imano Olajinku koji moze da peavi razliku sano u domacoj ligu
s

sramota...

pre 24 dana

Ajde sad prodajte Serifa, da imamo 0% sanse za ligu sampiona
p

peter1687

pre 24 dana

Auuu mnogo je pa jak igrac.
a

abc

pre 24 dana

Protiv timova sa kojim mi kao tim možemo da igramo Bukari je bio naš najbolji igrač definitivno. Protiv Makabija, Jang Bojsa...Koliko je puta pravio višak, otvarao prostor jer su ga se plašili i udvajali, ulazio u šanse, postigao i gol protiv Jang Bbojsa, pogledate snimke iz dvomeča protiv ovih timova i videćete ko je Bukari.
b

buzgav

pre 24 dana

Kakav višak. Zadnjih 6 meseci kada i istrči nije znao da šutne. Krila trebaju da odigraju prolaz 1 na jedan a ne trkačka grla.
P

PAZARSKIPARTIZANI

pre 24 dana

Semedar Baždar u GALTASARAJU za 360 meleona evradi
P

PD

pre 24 dana

?
@

@pazarski

pre 24 dana

Vidiš takvi kao ti kad ostave komentar misle da su duhoviti a istina je da plakiš ko malo besno razmaženo dete što i jesi, a o kompleksu od Partizana suvišno je govoriti ;) ajde sad domaći pa na spavanje
b

bateborisov

pre 24 dana

Koliko je meni jak igrač Nemanja Radoja, dao bih svih ovih 7 miliona i moju bednu platu da na sredini Marakane vidim njega i Radeta Krunića. Au brate kakav bi to tandem bio
b

bingosale76@gmail.com

pre 24 dana

Decko je munja,da ima tehnike igrao bi on u .....
z

zaks

pre 24 dana

Tražiti samo brze i fizički spremne igrače.
G

Gost1992

pre 24 dana

Znaci od 10m do 7m iliti terza zvani 30%
b

bašamrkalj

pre 24 dana

Gledam juče proslavu sa navijačima, koliko je Uroš Spajić jedan veliki gospodin za Vujadina Savića. Ko shvata, zna o čemu pričam. Toliko
S

Suhoj37

pre 24 dana

Znam da je nerealno, ali ako bi vratili Radonjića i Grujića, to bi bila premija...
R

Radonjic je

pre 24 dana

Dogovoren, ta Grujica jos nista sigurno nije, ali kazem RADONJIC je zavrsen i dolazi kuci.
Z

Zvzeda 91

pre 24 dana

Bravo majstore za razmisljanje.
Н

Најбољи потез

pre 24 dana

Управе Звезде, човек је играч мање на терену, себичан је превише и мисли само на своју статистику..
d

delijeeeer

pre 24 dana

Hvala lepo Bukariu! Radonjicu dobro dosao kuci!!!!!
R

Raša P

pre 24 dana

Uživam u grobarski komentarima. Klub se raspada, stadion u očajnom stanju, ekipa im je krš a oni kritikuju Zvezdu! Ovakva politika Zvezde će dovesti do promene aktera derbija. Voša je ozbiljan kandidat da zauzme to mesto! Prodaja Bukarija je odličan posao. Biće ovo zanimljiv prelazni rok za osvajača četvrte uzastopne duple krune.
C

CaleB pravi

pre 24 dana

Trenutno ne vidim da imamo zamenu za njega....Koliko god da je imao mana, i pored toga je bio najbolji igrac Zvezde, bez konkurencije. Ne verujem da ce ovi nasi "majstori" uspeti da dovedu igraca njegovog kalibra.
D

Duduk

pre 24 dana

Ajde dobro smo ga prodali,I sta sad? Za mene najopasniji igraca Zvezdu I EVROPU...ostao je samo Hwang sto vredi! Ajde da vodimo sa pojacanima sta ce biti
U

Uzas

pre 24 dana

Šteta domaće igrače prodavati
G

Gost555

pre 24 dana

Pa onda Saldanja treba da bude prodat za 20 miliona evra.
M

Mjv

pre 24 dana

Tacno brate, ima vise golova u ligi sampiona, vise asistencija, a i plus vam Je saldanja doneo duplu krunu.
a

abc

pre 24 dana

hahaha te vaše igače za mali fudbal pošaljite na neki turnir u Batajnicu, Surčin, Alibunar...ima zanimljivih turnira u vreme leta.
K

Killy

pre 24 dana

I uopste se ne povredjuje...
1

12345m12345

pre 24 dana

pa prodajte ga ako treba hahahahaha
L

Logitech

pre 24 dana

Sad im ostaje jos 8 stranaca.
B

Baxuz

pre 24 dana

Dovesti radonjica kao zamenu. Prodati i Glazera i vratiti Borjana.
J

Jaa

pre 24 dana

Hoces i neku muzicku zelju?
D

Daj bre

pre 24 dana

Glazera za Borjana? Ti si lud. Glazer je klasa za Borjana.

Toto-ko-tunjo

pre 24 dana

Opa, evo i Sneže na portalu! 😆😆😆
W

Wlax

pre 24 dana

Pa Borjan se u svakom slučaju vraća al ja se nadam kao rezervni golman. Ja bi u slučaju prodaje Glazera pojurio Dekijevog sina iz Sampdorije. Nevezano za to ko mu je ćale mali nije uopšte loš
M

Marko1105

pre 24 dana

Prioritet u ovom prelaznom roku, sad kad smo prodali Bukarija, mora biti dolazak Nemanje Radonjica (ali da mu se ne izmislja mesto beka, vec da igra krilnu poziciju sto je prirodno za njega), zatim otreznjenje navijaca i dovodjenje Birmancevica jer Sparta Prag nije veci klub od Zvezde da ga ne mozemo dovesti, pa dovodjenje Ristica i Grujica, kao i onog beka Koreanca. Uz ostanak Hvanga, Glazera, Dragovica, Spajica, Stamenica, Ivanica, Serifa i Olayinke imali bismo jako dobru ekipicu na celu sa dr. Milojevicem.
Ц

ЦЗ НС

pre 24 dana

Ако треба да буде приоритет враћање Радоњића онда се немају амбиције за искорак! Зашто не би био приоритет рецимо Бирманчевић поготово ако се зна како је све до сада изгледало са тзв. повратницима у клуб (Боаћи, Пешић, па и Канга који је недовољно играо у ЛШ - а ево и код Милојевића је оправдано у другом плану)!
D

DDF

pre 24 dana

Radonjica je tkr.C.Zvezda jedina opcija zbog njegove profesionalne neodgovornosti,Birmancevic sigurno se nece vratiti u C.Zvezdi jer moze da bira daleko ozbiljnije opcije ili da ostane u Sparti Prag
R

Raffa

pre 24 dana

Mislim da 90% Hvang ide dok je jos na ceni,a verujem da ce za deset miliona da bude prodat.
Ц

ЦЗ НС

pre 24 dana

DDF/ Нагласио сам ако мислимо да направимо искорак, а колико видим покушавамо! Бирманчевићу може да буде препрека евентуална нека одлична понуда из лига5, никако амбиције и платежна моћ Спарте из Прага (не знам до када је везан уговором за исту)!
M

Možda je

pre 24 dana

Moglo više da se profitira ali šta da se radi?
V

Velooo

pre 24 dana

Brz okretan ali jako sebican igrac sa losom realizacijom,kada bi to popravio lagano neka od liga petice.
D

Don Vito Corleone@Malo je ovo

pre 24 dana

@Malo je ovo – zar ti veruješ u ove priče za malu decu, o prodaji Brukarija?! Istina je negde drugo! Ako ga je prodala, Zvezda ga je prodala za mnogo manje novca! Koliko?! To niko ne zna!Što se tiče Saldanje, čovek je školovani fudbaler, tehnički dobro potkovan, za razliku od ovog naturščika – koji od fudbalskih kvaliteta ima samo brzinu i ništa više! Potpuno limitiran igrač!
A

A ti se

pre 24 dana

kao mnogo razumeš u to?
š

šta se sve čovekom zove

pre 24 dana

Inače Saldanja ima impresivnu karijeru i impozantnu statistiku. Najviši domet u karijeri je sa Partizanom ispadanje iz Cipiripi kupa u sezoni kupanja. Partizan da proda sve igrače đuture sa stadionom, ne bi dobio 10 miliona, a ti prijatelju popij neki lekić za smirenje i mani se ćorava posla.
z

zaks

pre 24 dana

Pa da,inače Saldanja vam je donio mnogo trofeja i pravio prevagu u Evropi i vrijedi 15000000 eura.Porediti igrača iz ekipe koja je osvojila sve živo sa nekim ko nije uzeo nijedan trofej, je van svake pameti . Toliko ne vrijede pojedini igrači iz liga 5.
R

Realni Arth

pre 24 dana

Znaci, mi ne treba verovati da je Bukari prodat za 7 milki, ali treba verovati u deda mraza koji uveliko ceka sledecu novu godinu da donese neki poklon! Pa zbog ovakvih konspiracija ste tu gde jeste, obmane, sumnje, intrige, lazi, kukanje na sve i svasta i eto vas tu gde jeste! Zapravo, tvoja reakcija (nazalost i vecine crno belih navijaca) je sa psiholoskog aspekta tipicna vezana za tvoj nacin gledanja na stvari! Prijatelju idi placi zajedno sa Zeljkom kome su danas izjavili da napravi konkurentan tim za Evrokup, a u fudbalu ceka vas Fenerbahce pa neka vam je Bog u pomoc. Doduse, ne znam da li su bolje rangirani od Nordsjellanda, nadam se da nisu, jer to bi znacilo jos par golova vise od 5 u vasem golu. Pustite Zvezdu nek se muci, sa tim laznim milionima, laznim ucestvovanjim u LS i milionima zarade itd, itd. Pozdrav od Zvezdasa
P

Pst

pre 24 dana

Sta naprica strucnjak. Kakav bre taj saldanja sa vaseg pasnjaka.
M

MileSrbin90

pre 24 dana

E bogu hvala neka je otišao. Ima brzinu ali je sebican do bola
S

Sudija Picilkas

pre 24 dana

Ima samo brzinu, Radonjic iz Gane.
S

Srećno mu

pre 24 dana

Kako god,hvala Osmanu Bukariju na svemu pruženom do sada!Da su sva ostala "pojačanja" dala približno,gdje bi nam bio kraj?Neka mu je sa srećom u SAD!
r

recite nam

pre 24 dana

jel srecni ovi grobarcici sro su za New York videli vezu sa arapima .. Jel Ostin Texas ima veze sa Arapima i predsednikom 🤡
g

gostgg

pre 24 dana

decko na ovu brzinu da ima 10% tehnike igrao bi negde u ligama petice, ovako klasicna sirovina koja nista ne zna sem da trci uz liniju
s

sashki85

pre 24 dana

to se ovako radi. terza napravi dil da mu se kupi stan u Dubai-u za par miliona, jer tamo svi krimosi sveta ulažu u nekretnine, i onda proda igraca za tih par miliona manje.
p

podesen

pre 24 dana

Istina, ali odavno se tako radi,samo neverujem da duh to gleda dzabaka.
z

zaks

pre 24 dana

Ma ti sve znaš o Terziću,Vjerovatno i kada ima tvrdu stolicu.
H

Hehehe

pre 24 dana

Terzic zvani max 7M evra.
F

Fußballspieler

pre 24 dana

Najbolje mi je kad čujem ljude da komentarišu kako je malo 7 miliona evra a u životu nisu videli ni 7000 na gomili
t

tolikoNBG

pre 24 dana

Mogli su ga uvaliti zimus za 10 miliona, a titulu bi u ovakvoj ligi uzeli i sa podmlatkom.
C

Comi81

pre 24 dana

Sad će Mađija da nam objasni kako je 7 više od 10...😉 Mada možda je u pravu,razlika je na njegovom računu.
R

Reklama Sad

pre 24 dana

Vidis da Zvezdi nisu bitna Evro takmicenja, vec prodaja igraca i procenat od prodaje. A vi se i dalje zaludjujte Evropom. E naivci...
Б

Блок

pre 24 dana

Те паре уложити у два играча ...Чумић,Сери,Ћирковић,Видосављевић
g

gostxxx

pre 24 dana

Ili ovde neko loše prenosi ili su budale u Zvezdi. kupiš Djigu za 2,5m a prodaš Bukarija za 7m.,a juče odbili 10? 7 milki nije ništa za zvezdu,toliko troše za mesec ipo dana. Lik je stvarno pravio problem svim odbranama sa kojima je igrao.Jednostavno,brzina..
p

podesen

pre 24 dana

Zvezdi treba za zivot dnevno izmedju 150-200 000 evra.Ovih 7 milki ode za plafon 45 dana a mozda i koji dan manje.Nema tih para,LS koji ce dovesti sa takvim troskovima na pozitivnu 0.Nulu niko i ne juri vržec koliko cu da se ugradim.Pita se doktor a iznad njega je Vukanov tata.
G

Gostgost@vlad

pre 24 dana

@ vlad - druže vlad, pa ti si kralj! Gde da napadnemo LŠ pojacanjima iz Radnickog i Cukarickog! Naravno, trebaju nam pojačanja bar delimično dobra kao što su Nedaje, Olanjika, Giga, Kraso! Sa njima, uz Brukarija, Kangu, Kvangu i Mustafu, smo jesenas ostvarili sjajno 32. mesto u svim grupim fazama LŠ! Kvalitet uvek ispliva! Zato treba što pre dovesti jedan kombi čuvara nacionalnih parkova iz Afrike!
T

Tuneki

pre 24 dana

Cirkovic onda vredi i vise Serija Vojvodina platila 120 hiljada evra
k

koler

pre 24 dana

kako vi mračite,mrzitelji života
P

Pa1

pre 24 dana

Dobar posao! Došao za 3 otišao za 7 miliona. Isplatio nam se i u igračkom i u finansijskom smislu. Hvala za sve golove i srećno!
L

Lightning

pre 24 dana

Isplatilo se jedino ako nije primao plati, ovako s platom i svim propratnim troskovima treba da budemo zadovoljni ako su na nuli
F

Fußballspieler

pre 24 dana

Hvala mu na svemu ali mi neće nedostajati njegova sebičnost i promašeni ziceri a pogotovo loša tehnika i saplitanje preko lopte kada se zapetlja u pokušaju da dribla.
н

нс бој

pre 24 dana

Није мало пара,битно је да се нешто заради,а опет имали сте доброг играча који је играо код вас.
g

gost u gostima

pre 24 dana

sustinski izgubili su 3 miliona evra da bi osvojili titulu koju bi osvojili i sa njim i bez njega, bravo ekonomski magovi, zbog toga klub i jeste 50 miliona u minusu

Искрено речено

pre 24 dana

још боли метла а😉
C

Cjepka123

pre 24 dana

Pre ce biti da 3 mil nije prijavljeno.....ako me razumete.
B

BokiUSA

pre 24 dana

Druze zvezdas sam ali nemoj verovati svemu sto pise. Verujem da je postojalo tih 10 mil da bi prvim avionom odleteo...
G

G

pre 24 dana

Bilo bi super da je samo 50 minus.
p

podesen

pre 24 dana

Knjigovotstveno 76 miliona ,stvarni dug kad bi morali da vrate svakom poveriocu koji trazi novac 126 miliona.Naravno da sada nesmeju da traze ali potencijalno jednog dana svi ce da puste menico,trkace se ko ce pre jer ce mada biti manja.Sada se to nece nikada desiti zna se zbog koga.Imaju duple knjige to svi znaju.Uhovori naduvani domaci igraci pola vracaju,Roda,Borjan,Katai,Ivanic.Strani igraci kroz naduvana obestecenja placaju menadzerima veliki deo koji posle ovi vracaju doktoru da bi se kupili njihovi drugi igraci i tako u krug.Bahar sam forsirao decu i uzeta velika lova,nije se uklapao u dil da doktorom pa ga igraci busili u dogovoru.Klar Kent forsira Nedaje i kompaniju zna se po cijem nalogu.Ende.
G

Gost77

pre 24 dana

I to je dobro lik ima zavrsnicu ko klinci ispred skole kad pucaju flasu. Osim brzine nema nista
V

Vidis

pre 24 dana

Da u danasnjem futbalu je SAMO brzina 7 miliona.... A gde ie tehnika , pas, pa da skida paucinu sutem.... To je bar 50 miliona.... Jbg , tako je , kako je....
г

гост 1312

pre 24 dana

Онај Сери из Војводине је за овог Букарија буквално Фил Фоден лично! Да ли се могло извући више пара можемо дискутовати , ја лично мислим да је и ово премија јер је он уз брзину која је неоспорна, један јако јако лимитиран играч!
z

zaks

pre 24 dana

I šta uradi sinoć taj Seri ? Koliko golova dade ? Zvezda osvoji sve živo, a igrači se kritikuju i traže im se zamjerke.Pa naravno da ih imaju inače bi igrali u Engleskoj, Španiji, Njemačkoj itd.
N

Nebitan63

pre 24 dana

Upadljivo mi je da u zadnje vreme prodajemo igrace u Ameriku.Nasao Terza agenta sa kojim ce da se tali.Samo sto je upropastio kariejeru Mijatovicu jer ga je poslao u New York City boli njega ona stvar vazno da je on napunio svoj dzep.
:

:))

pre 24 dana

Ne samo Terzic nego i novinar Darjan koji kad je potrebno pise hvalospeve o igracima.
Č

Čuj

pre 24 dana

Upropastio mu karijeru, tako što je otišao u Siti grupu. Neka i meni tako upropasti. Mali neka igra dobro i eto ga u Đironi. Kakve gluposti ljudi pišu.
p

podesen

pre 24 dana

Darjan ce za 100 evrica da napise da je danas petak,sta te cudi.
p

podesen

pre 24 dana

Sta radi Mijatovic tamo ,zna li se.
N

Nebitan63

pre 24 dana

Ako niste znali Mijatovic tamo greje klupu a vecinom nije ni u rezervu. E sad pitam se kako ce igrati u Gironi ili nekom slicnom Klubu ako nema minutaze ? Verujem da je ostao u Zvezdi dao dosta gola i u svakom slucaju bi ga neko od jacih klubova angazovao.A svi znamo da decko nije svojom voljom otisao nego po Terzicevoj naredbi.
т

терза лопов

pre 24 dana

Терза има опасан дил са америма, продаје тамо играче и уграђује се.. Од букарија узима себи бар 3 милиона поред тих 7.. А за претходне транфере ко зна...

Mr 007

pre 24 dana

Sramota. Ispasce u plejofu i tako izgubiti preko 30 miliona evra. Jedini igrac koji je sposoban da potrci i pretrci nekoga je prodat.
?

??

pre 24 dana

Svakog igraca kojeg zele da prodaju treba to odma da urade i dovedu nove sto pre, pre priprema. Najgore bi bilo da udjemo u ls sa hvanom i glazerom pa onda da ih prodaju i traze alternativu. Napraviti tim pre priprema i taj tim da igra do kraja sezone, ne bitno jel to ls ili le. Necemo da ponove gresku kao ove godine kad smo imali jedan tim u pripremnom periodu i igrali dobro, pa drugi tim koji je dosta podbacio, sa nekim novajlijama kojima je trebao period da se prilagode.
R

RadeSRB

pre 24 dana

I na kraju...ETO NISMO IMALI SREĆE, ISPALI SMO,GLAVU GORE itd..sranje
A

Arizona

pre 24 dana

Terza magija sa 10 na 7 miliona. Znači stiže novi Range Rover i Maši s...
M

Masaaa

pre 24 dana

Dobra bicuri
M

Masa ima

pre 24 dana

Dobre s... ne znam sta ti imas protiv masinih s...
D

Dokle više

pre 24 dana

Opet će tvorza i njegovi slinavi krimi sinovi da napune džepove od Zvezde i da se bahate kupujući stanove po Parizu, Londonu itd i kupujući džipove i lambordžinije. Ej zemljo SRBIJO, šta si dočekala. Za čega sam se ja borio od 1991-99, da se ova gamad crnogorska iz Lovćenca bogate
p

podesen

pre 24 dana

Doslo njihovo vreme.Znas pesmu dodje vreme sve se preokrene sad muzika prati i mene.Bio sam siromah ,gledao druge kako zive,kuca stara i majka u njoj,sestra gladna a ja otiso.Sad se vratio kuca bela veca od hotela,sestra se udala ,majka umrla a ja osta sam.Tako ce i doktor ostati sam,gledajte finale.
M

Malo je ovo

pre 24 dana

Premalo novca za standardnog igrača tima, za reprezentativca svoje države koji je u predhodne dve godine dok je nosio dres Zvezde igrao SP i Afrički kup nacija. Odigrao u klubu grupnu fazu LE i LŠ. Ovo je sramno malo novca. Videćete da će Partizan onog Saldanju da proda za 8 do 10 miliona evra, a lik niti je odigrao neko grupno evropsko takmičenje niti je reprezentativac svoje države. Ovo je sramotno malo novca ako se uzme u obzir da je plaćen 3 miliona, jos je za ove dve sezone sigurno na plate na njega potroseno jos 2 miliona. A gde je jos porez i bonusi. Bukvalno je klub od njega zaradio bednih milion evra. Ovo je stvarno sramota. Transfer je trebao da bude minumum duplo veći od ovoga tj 14 miliona pa onda to možes da nazoveš zaradom. Ovako nula.Loš posao.
G

Gostgost

pre 24 dana

Partizan ce da proda Saldanju za 8 kao sto je Sadika i Pavlovica prodao za 10. 3 daje klub koji kupuje, a ostalo drzava.
M

Major

pre 24 dana

Za celu drugu polu sezonu gledale su se tri utakmice ... 2 derbija i finale juče , Bukari se samoubio katastrofalnom završnicom... promašio je minimum 5-6 zicera i to tipa ameterski kao juče....Ako je bila vrednost 10m sam je istu obalio .... Tu ne sme biti greške sa zamenom,a cena od 7m , je realna ....
d

dupla ljuta

pre 24 dana

Ponovo veliko razočaranje u velikog maga dr tvorzića.
P

Pedjahn

pre 24 dana

Hahahaha pa ovi prodali najboljeg igraca za manje nego sto ce Partizan Saldanju!?Ahahahahaba
G

Gle sad ovo

pre 24 dana

Xaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxa koji si ti car xaxaxaxxaxaxxaxaxxaxaa ako si im rekao xaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxa axa legendoooooo xaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxax degenuuuu jedannn xaxaxaxxaxaxaxaxax
G

Ggostt

pre 24 dana

Nije loše ali moralo je i više da se uzme.Kakav god da je duduk bio je glavna pretnja za sve timove u evropi.Biće zeznuto znači nećemo moći protiv jačih ekipa više igrati na kontre, ili da se menja taktika ili brznica sličnog naći.

angry_chainsaw

pre 24 dana

Sad će da nam dođe Radonja, da se vrate univerzalci Srnić i Kangwa, i još Borjana da vratimo i Hwanga da prodamo, a uz Šerifa može Pavkov i da bude kao i ranije, pod Milojevom palicom, u grupnoj fazi LŠ, da nas svi pune sa petardama i više!!! Tako brzog igrača, sa takvim pregledom i prijemom lopte, više nikada nećemo imati, sa njim je trebalo raditi individualno na centaršut-u i timski da vraća ili prosleđuje loptu u 16—rac... Bagra je to velika!!!

pancevac992

pre 24 dana

smaras lice,stabsi ti vidovita zorka,ajde bezi
v

vulex

pre 24 dana

terza milijarder
g

gunnersi

pre 24 dana

Eto dokaza da ponuda od 10 miliona nije ni postojala.
G

Gost RS

pre 24 dana

Kakav god bio u realizaciji njegova brzina je značila za evropske mečeve,kad se više branimo i ima prostora za kontre. Apsolutno nijedan igrač naše lige ne bi recimo mogao dati onaj gol Sitiju. Šta je tu je, nama opet trebaju i dva brza igrača pored standardne muke sa bekovima. Nadam se ostanku Hvana i Glazera ako imamo neke ambicije.
P

Pedja577

pre 24 dana

Nek mu je sa srecom, dobar igrac, brz ali mister promasaj, zato je jeftiniji 10-15 Miliona i ne moze u ligu petice
M

Miladin Va

pre 24 dana

8miliona za Mijatovica ili 10? pisali ste da je transfer iznosio 10miliona,a sad pominjete 8miliona..

VecaBg1971

pre 24 dana

Konacno da ga ne gledam vise, samo mi je dizao pritisak. Hvala mu za onaj volej protiv grobara ali to je sve.
R

Razum i osećajnost

pre 24 dana

Nemanja Radonjić treba da bude glavna meta u prelaznom roku.Još je u dobrim godinama prijao bi mu povratak u BG.Radonja je jedan od heroja CZ novije istorije.Sa njim je nekako sve i krenulo,redovno igranje u grupnim fazama...
i

info011

pre 24 dana

Prodat za 9 a lice koje je bilo na poternici uzelo 2
b

bašamrkalj

pre 24 dana

Ovo je 21. vek! Da li je moguće da su ljudi ovako naivni! Ko može da poveruje u ove priče za "lakunoć deco", u priče nastale u kancelariji doktora virtuelne ekonomije! Samo vi verujte, kao što verujete da je Brukarija mogao prodati za 10 miliona, pa se sada smilovao i kao rekao dobro, može i za sedam! Sedam miliona?! Ne verujem!
G

Goust

pre 24 dana

Cemu onda odbijanje 10 M zimus? Mogli smo ovakvo prolece i nasu ligu lagano bez njega..

Звездаш

pre 24 dana

Купи скупо продај јевтино! То је мото нашег малог колектива…😎
n

nije mi jasno

pre 24 dana

A sto prodati sad a ne u Avgustu kada posle za LS? sta tacno dobijas time? Sto nisu sacekali 3 meseca?
D

Djapex

pre 24 dana

Imali kao ponudu 10 miliona, prodali ga za 7 I to kad pre otvaranje pijace... Nisu ga trebalo prodati ispod 10 minimum... realno, Zvezda trenutno nema zamene za njega...
Z

Zvlat BG

pre 24 dana

Pozajmice i krediti. Goter Construction - 2,6 miliona evra. Auto Čačak - 900.000 evra. AIK banka - 4,6 miliona evra.
D

Domaćin

pre 24 dana

Ajde Terzo mađijo sad prodaj i Glazera i Hvana pa neka nam sledeće sezone opet Borjan i Kanga budu glavni u timu za Ligu šampiona... Bilo bi smešno da nije tužno koliko lošu transfer politiku vodimo!
V

Vetar i magla

pre 24 dana

Ček,ček, pa 'el ne bi zimus za deset?? Pa bi ,sinko,bi i jeste za deset,al 7 ide ovako na belo,a 3 preko onoog računa u Dojče banken...Msm,što reko ČKALJA,"TO SE BREE TATOO,TAKOO PLAĆA!"😆
A

ApsolutnoJa

pre 24 dana

Barem za 10m je trebao otici...
#

#p

pre 24 dana

S obzirom na to u kakvoj je formi, ovo je odlična svota.
G

Gost92

pre 24 dana

Kako je krenulo sledeće prodaje su Hvan za 5, 6 mil i Glazer za 2, 3 mil, a na gol se vraća Borjan veteran! Ova katastrofalna transfer politika će nas dovesti do toga da ćemo na jesen biti ekipa za nabijanje gol razlike u Ligi Evrope! Živi bili pa videli!
T

Tubeki

pre 24 dana

7mil bice kad to objavi njego novi klub 11
А

Александар1

pre 24 dana

Свидело се то неком или не, нама је сад потребан Радоњић. Милоје би извукао максимум из њега. Бирманчевић би такође био добра опција, ако је то реално. Ристића обавезно довести! Наћи доброг десног бека. Не продавати Хванга!
7

79

pre 24 dana

Sve tačno,od reči do reči
M

Maxim

pre 24 dana

Znači, titula nas košta 3 miliona evra. Umesto 10 zimus, sada za 7.
U

Uroš 16

pre 24 dana

Ja reko 15 Milki kad sam video ovo iz vedra neba kad ono samo 7M. Nije problem, zaradili smo kao, nego ne prodaješ osim ako ne možeš za te iste pare da dovedeš boljeg a ja msm da to će malo teže, u Evropi jedino on mogao nekog da pretrči i da da gol iako kao nema tehniku, a ovi ostali slaba vajda od njihove tehnike kad su slabi fizički i spori. Za protiv Voše, Partizana i ostale boranije je dovoljno.
T

TangoSix

pre 24 dana

Vidim pišu ljudi Zvezda zaradila 7 miliona. Zvezda je od njega zaradila oko milion i po evra. Kao prvo kupila ga je za 3 miliona, kao drugo imao je godišnju platu od milion evra, što je za dve sezone 2 miliona evra. Pa ako na to dodamo još 500 000€ za porez i bonuse dođemo do cifre od 5 i po miliona evra potrošenih na Osmana Bukarija. Tako da zarada Zvezde od njega je nešto oko milion i po evra.
V

Velur

pre 24 dana

Za njih je dovoljan Vučić.
D

Djape45||

pre 24 dana

A šta ćemo sa parama, slavi, titulama, publicitetu koje je Zvezda dobila zahvaljujući njegovim golovima u ligi šampiona, to ne računaš ? Nemojte biti toliko prosti i ograničeni, nije sve u parama.
L

Lazaros

pre 24 dana

По мени, мало пара!!!
D

Dare_cz

pre 24 dana

Solidan posao,nije lose.Bukari je jedan od boljih stranaca koji je igrao za nas .Dosao je do maximuma i ovo je pravo vreme bilo za transfer.
M

Malena

pre 24 dana

Da nije imao ispad u reprezentaciji kad je zamenjen posle par minuta i da je bolje odradio prolecni deo sezone +3 miliona bi dobili, ovako jbg. Nek mu je sa srecom.
D

Dddd 1975

pre 24 dana

Bravo za komentar,koliko si ljudi bolesni sa komentarima da je prosto zabrinjavajuce .
M

Mile12

pre 24 dana

Očekivano, malo novca, al' stiže Nemanja Radonjić...

angry_chainsaw

pre 24 dana

Jbt on, on da nešto vredi ne bi se vraćao u Zvezdu, isto kao Ljajić u Pazaru, tako i Radonja u Zvezdi. Još je i Savić na klupi, on je deo stručnog štaba, da mi je samo znati njegov opis posla. Još da vrate Radonju, Srnića, i Borjana na gol a Pavkova u napadu i imamo tim da nas pegla svako sa petardom minimum!!! Još kad Dragović ode, da vratimo Babića, ali problem je u tome što Babić ni u ludilu ne bi došao nazad niti bi ga se španci odrekli tako lako!!!
D

Don Terzinjo Tvorzarinjo

pre 24 dana

Kupis za 3, prodas za 7. Znaci ostane 4. Od tih 4 , 2 ipo mora da se vrati Tvorzinju mlađem. Od preostalih milion ipo da se istale terza i menadzerija i daj boze da ostane pozitivna nula.
D

Dzoni-1970-

pre 24 dana

plus njegova plata, znaci u minusu...
н

нс бој

pre 24 dana

А плата Букарија ти није трошак,коштао је он још милион сигурно.
L

Loša ti računica

pre 24 dana

Nisi uračunao platu, bonuse za golove u LŠ, premije za duplu titulu, smeštaj koji je za početak hotelski dok ne dobije neki stan, razne troškove za porodicu i ko zna šta je još tražio njegov menadžer. A da mislio si da je oprostio Zvezdi sva dugovanja za plate igrao je iz ljubavi i za navijače. E moj "pametnjakoviću".
A

A GDE JE JAKA PLATA

pre 24 dana

dve godine. sad ce terza objasniti da je preko kredita firme njegovog sina od Bukarija Zvezda zaradila 10.000.000€ i kuca Terzic jos 3.000.000€
T

Tanka priča

pre 24 dana

Smešne pare za tako brzog fudbalera. Moglo je to mnogo bolje da se odradi.

didier

pre 24 dana

zamisli koliko bi tek onda atletičari sprinteri koštali
Z

Zema

pre 24 dana

Sram vas bilo uprava,polako tek ce se osetiti njegov odlazak,jedini koji je pravio razliku,probijo,namesrao šanse
V

Valjevac_1988

pre 24 dana

Koje sanse? ja sebicnijeg igraca od njega nisam skoro video… Njemu kad bi umesto bonusa za gol dali bonus za asistencije covek bi se namlatio para… ovako nit da gol nit asistenciju…. neosporno da je brz i ume sa loptom,al ima problem u mozgu…. sebican je do zla boga!
З

Заги

pre 24 dana

Фудбал је колективни спорт.
n

nic

pre 24 dana

ako je ovo istina,konacno dobar transfer.
v

v1ad

pre 24 dana

Hvala Bukariju na generalno vrlo dobrim igrama, brzim trkovima, pretrcavanjima ubogih domacih igraca i golovima iz mrtvog ugla kroz usi raznih golmana. Sad dovesti nekog priblizno iste brzine i ko malo bolje zna sta da radi sa loptom kad stane. I nemoj da je nekom palo na pamet vracanje Radonjica.
A

Ajmo realno

pre 24 dana

U svemu se slažem osim u slučaju Radonjića.Čovjek je davao sve od sebe u dresu našeg kluba a šta se dešava vani i u reprezentaciji,to nije Zvezdina stvar.
p

poty

pre 24 dana

Takav igrac je nivo za neki osrednji klub iz lige petice, smanji ocekivanja

angry_chainsaw

pre 24 dana

Igrača takvog kalibra nećemo naći nikada više!!!
M

Monteroo

pre 24 dana

Dobar posao,nestvarna brzina,prvi korak...Ali jednostavno neko je preskocio u obuci te lekcije prijem lopte,dodavanje,tajming....inace igrač za lige petice... Ono sinoć kada ih je pogazio i mesto da doda serifu da sprovede u gol nabije je na korner zastavicu definise njegovo neznanje.... MLS bas po meri....
A

Aranđel

pre 24 dana

Ovakvih igraca koji samo trce imas u Francuskoj ligi 1 koliko hoces,sve afrikanci.Secam se kada je odlazio Radonjic u Marsej da ce biti medju najbrzima u ligi,a tamo svi crnci onako trce ili cak i brze.Bukari nije timski igrac,previse je sebican.
G

GostSaSevera

pre 24 dana

Znači sigurno je da će se dovesti desno krilo. Potrebna su i oba beka (ako se Mimoviću da šansa onda samo levi), jedan zadnji vezni (tipa Sanogo da bude tenk), ako je istina za Luku Ilić to je sjajan potez. Pokažemo da smo ozbiljan. Klub i zadržimo Hvanga i Glazera. Spajiću kapitensku traka, jer je kod Dragovića došli do zasićenja i na njegovo mesto dovesti domaćeg štopera, jer bar toga imamo.

angry_chainsaw

pre 24 dana

Da hoće, kao i prošle godine, vratiće Miloje Srnića univerzalca, Borjana na gol i Pavkova u napad i sa Radonjom, Rodićem i klincima imamo tim za bušenje... Druže, nama su trebali bekovi i napadač, eventualno jedan dobar štoper, sada nam treba i zadnji vezni, oba beka, napadač i štoper,pritom da Hwang, Stamenić, Glazer, Dragović, Điga, Mijailović, Ivanić, Kanga, Olajinka, Kraso, Katai, Spajić, Nedeljković, Mimović, Šljivić i Lučić - ostanu u Zvezdi!!!
m

miile

pre 24 dana

e sad da se vrate pare Kostadinu,onih 2,6 mil.€
S

Sega89

pre 24 dana

Zvezda je Bukarija kupila za 3mil. jeste da je imao dosta mana jer da njih nije ni bilo nikad ne bi ni dosao u Zvezdu ali je čovek reprezentativac i davao je golove u svim takmičenjima + neverovatna brzina…opet je uprava na čelu sa Terzićem ispala nesposobna…
d

dobarrr

pre 24 dana

igrac,al mnogo sebican...da ima malo vecu pamet svasta bi mogao..ovako dobro njemu dobro nama,sve najbolje
S

Saguenay

pre 24 dana

Kao liga bez briga MLS, a tu uzimaju najbolje iz Zvezde. Nisu trazili Mijailovica...
D

Druze

pre 24 dana

Ako je mls liga bez briga sta je onda nasa.. Liga bez briga u kojoj igraju mesi suarez vela i mnogi i liga sa brigama u kojoj kida varjacic i kompanija
Z

Zauvek zvezdaš

pre 24 dana

Ako imaš problem sa Mijailovićem ne brini se ništa, on odlazi ovog leta u Saudijski Arabiju, Emirate ili Kinu gde će igrati za 300 do 500 hiljada evra godišnje za razliku od Zvezde gde se ubija i lomi sopstvene noge za 100 hiljada evra godišnje da bi ga ti i tebi slični pljuvali svaki dan i lečili svoje frustracije.

Proficap

pre 24 dana

Hvala mu na svemu, bio je odlican, ali vreme mu je da ide. Postao je vrlo sebucan, i nije na nivou na kojem je bio u prvih 18 meseci.
D

Djape45||

pre 24 dana

Rekoh juče, posle one šanse u prvom poluvremenu gde nije bacio pas Šerifu sam sebi potpisao odlazak. Hvala mu za boravak u Zvezdi i sve golove koje je dao.
Z

Zukiic

pre 24 dana

znaci 3 milke dele Terza i td
d

darkobg

pre 24 dana

Neka dele. Moze im se
S

Skalter

pre 24 dana

Da 3 milke za Terzibog sina firmu od koje je Zvezda navodno uzela pozajmicu! Uprkos parama od Lige Šampiona, od prodatih ulaznica, tv prava. I poprilično velikog novca od izlaznih transfera! Mislite o tome!
б

баРИ 1991

pre 24 dana

Сад продати Красоа,Шерифа,Иванића,Катаиа,Родића,Милуновићаа Дегенека.Мирко и Александар су засићени,довести Ћирковића из Тсц,Грушчевића и Видосављевића из Радничког К.,интересантан Миладиновић из Чуке.То је све што вриједи из домаће лиге
Z

ZV

pre 24 dana

Napusti internet
d

definitivno

pre 24 dana

ti nisi normalan
v

v1ad

pre 24 dana

Jeste, napadamo Ligu Sampiona pojacanjima iz Radnickog i Cukarickog.

Mali peca

pre 24 dana

Za 7 miliona , nismo smeli ispod 10 , u dobrim godinama i dobrim izdanjem u ls + gol na sveckom prvenstvu .
l

los tajming za prodaju

pre 24 dana

trebalo je njega prodati zimus posle evrope. procena struke je bila da im je neophodan za titulu 😂😂😂 kako da ne, titula bi se uzela i da su vratili Gobeljica nego se prodaje magla posto.nisu uspeli da se dogovore koliko ce na racun u nemackoj, a koliko u vrecu. Zato je Mamic doktor za sve ove nase nazovi strucnjake i mađije. uvek zavalja igraca kad ima najvecu cenu
P

PecaCzvBgd1

pre 24 dana

Neverovatna brzina, cak i za nivo liga petice. Tesko da cemo u skorijoj buducnosti moci da nadjemo igraca sa takvim brzinskim kvalitetima. S druge strane, na 1 dobar potez dodje 5 losih, sve iz cistog sebicluka. Da je malo manje bio sebican sad bi imao obezbedjenu reputaciju medju navijacima na nivou Donalda, Boacija, pa i Kange. S jedne strane mi je krivo sto ide, s druge i ne bas, jer tesko da ce ovakav mentalni sklop u ovim godinama nauciti da bude timski igrac.
N

Niski Jday

pre 24 dana

Sad kad vrate Radonju kom dusa u nosu kad istrci 20 metra, kapitalac za LS :D
e

ecka siti

pre 24 dana

Mozemo da pricamo sta hocemo, ALI BUKARI JE JEDAN OD RETKIH STRANACA KOJI JE PRAVIO RAZLIKU U EVROPI
Z

Zotax

pre 24 dana

Pa cekaj koja je ovo prica sad. Odreknes se tri miliona tek tako.
d

darkobg

pre 24 dana

To je bilo prosle godine... Trziste se menja iz dana u dan...
Z

Zotax

pre 24 dana

Bilo u januaru, sad je kao losiji igrac, 5 godina stariji. Pa ako vec mora da se proda, prodas ga kad dovedes zamenu ili na kraju prelaznog roka.
G

Gott

pre 24 dana

OK Sad kupiti još bržeg,recimo ovog iz Vojvodine što je ušao pretkraj meča a i ovog sto je levo igrao.
В

Втб

pre 24 dana

Радуловића и Вукановића? :))
S

Sladajac

pre 24 dana

Jel ti pratiš fudbal od juče?,taj što je ušao pred kraj je već bio kod nas,Grafičar,inače igrač Kembel...
B

Belgrano

pre 24 dana

77 utakmica, 25 golova i 20 asistencija, od toga 5 golova i 6 asistencija u Evropi. Davao golove u LS, dao gol na SP protiv Portugala, dvostruki sampion Srbije i dvostruki osvajac kupa, donece klubu finansijsku zaradu, i opet osporavan, lud narod :)
K

Kup

pre 24 dana

Možda su ga kupili da trči štafetu 4x100 na olimpijskim igrama...
M

MANOL0

pre 24 dana

Odavno nevideh nepismeniji naslov.
B

Burek

pre 24 dana

E ovo je dobro pojačanje za nas. Dobar je igrač, ali loptu ne bi dodao ni rođenom bratu. Srećno u nastavku karijere !!!
D

Djovani

pre 24 dana

Odlican transfer. Bukari osim brzine nema nista… ovakvih igraca ima svuda, ima i u nasoj ligi kao npr Dele iz radnickog nis. Nista losiji igrac
B

Baxter88

pre 24 dana

Prodat za 7M,super, samo dal ce sad ona 3M razlike gubitka od ponude zimus da pokriju lopovi Terza i Mrkela?! Jasno je bilo i detetu da ce mu cena samo padati do danas jer ne igra Evropu a uopste nam nije bio potreban za osvajanje nase smesne lige gde je Zvezda za 2 klase iznad svih i bukvalno nema s kim da se bori! Nasi veliki stručnjaci su resili tada da odbiju 10M cccccc ne verujem!
M

Makijan

pre 24 dana

Niko ne spominje da smo se obavezali i 10% da isplatimo Genku od sledece prodaje.
о

окнарб

pre 24 dana

Ако не купе бољег играча да је брз,јак у игри 1 на 1 и реализацијом џаба су кречили,ми навијачи не требамо вјеровати у Терићева обећања већ питати одмах кога ће се довести ,да се убрза игра и чврстина у одбрани и да се има у сваком моменту спремна замјена у случају повреда,жути картона и слично
Z

Zauvek zvezdaš

pre 24 dana

Dovešće Nemanju Radonjića za tri miliona evra obeštećenja Torinu. Nemanja je bolji igrač od Bukarija, najbolji fudbal je igrao kod Milojevića i Zvezdaš je do koske. Sada će se javiti večiti kritičari koji će reći da im je muka kada čuju za Radonjića i da uprava ne radi u interesu kluba već trpa pare u svoje džepove. A meni je muka ot takvih koji će bilo šta uprava da uradi biti ne zadovoljni. I da ne zaboravim pored Radonjića na poziciji rezervnog desnog krila dolazi i povratnik Lazar Romanić koji može igrati i u špicu. Po meni pravi potezi uprave za poziciju desnog krila.
B

Birokrata

pre 24 dana

Ajmo sad novi ugovor za Hvanga!!
i

iz sljivika

pre 24 dana

Pa zato se on proletos nije nešto ni trudio, sad kapiram da se čuvao za dogovoren transfer. Dobro je, naravno ako je dobar novac u pitanju, da i on i mi naplatimo one partije iz LŠ. Napokon počinjemo da prodajemo igrače za ozbiljan novac za naše uslove. Do toga dovodi konstantno igranje i rezultati u Evropi, pre svega u LŠ. Ali moramo imati i kvalitetne ulazne transfere kako bi imali šta da prodamo i uz koga klinci da uče. Letos su dovedeni Kraso, Hvang i Stamenić, morali bi sad dovesti igrače bar takvih kvaliteta. I naravno, čuvena rečenica: TREBAJU NAM BEKIVIIIIIIII I ZADNJI VEZNIIIIII!
z

zvezdaas

pre 24 dana

Inace taj klub drzi Methju Mekonahi Poznat glumac
h

halo

pre 24 dana

Tri miliona izgubljena za šest meseci, svaka čast. A posle će biti nismo imali para za boljeg beka, štopera, špica :)))))))))))))
Z

Zamena

pre 24 dana

za njega bi bio Seri iz Vojvodine .....
N

NoviSad021

pre 24 dana

Evo vam ..l..
V

Vosinac

pre 24 dana

Moze, Hvang i Dragovic u Vosu, Seri u Zvezdu.
V

Vidi lale što su se

pre 24 dana

Raspisali. Pa ako poželimo uzećemo Vam komplet prvu postavu, sa rezervama, gde seoski klub da se pita protiv Zvezde. Svašta.
V

Vosinac

pre 24 dana

@Vidi lale što su se Taj "seoski klub" postoji malo duze od vase jugoslovensko-komunisticke antisrpske kominterne. Novi Sad je za vas gospodski grad. I ubuduce kad pises ovakve gluposti, na pomen Novog Sada i Vojvodine da ustanes, jasno? Do tada, idi igraj se u pesku. I da, necete vi nikom nista da uzmete, smesan komentar.
G

Gungam stajl

pre 24 dana

@Vidi lale što su se... Druze, da imas elementarno znanje o necemu, npr. o istoriji, znao bi da se izraz "lala" odnosi na Banacane, a ne na gradjane Novog Sada ili Backe. Ovako, bolje da cutis.
U

Urnebes

pre 24 dana

@Vidi lale što su se Ajde pali klinac...te fore mozes u seljackom Beogradu da prosipas.
Р

Радамел

pre 24 dana

Хах продали јединог крштеног офанзивца, ето нас у децембру и окретању обавезама у домаћим такмичењима.
A

Asad

pre 24 dana

Fudbal u Americi je u ekspanziji ono totalno je nadrkan, ludilo brt, vrh, extra, haos, nije krindž ko u Evropi. Imaju nadrkane stadione, nadrkane reflektore, nadrkane semafore
S

SI

pre 24 dana

nadrkan
D

DuplaKrunaOle

pre 24 dana

Nadrkan ko Mirko Ivanić :)
R

Rubikova kocka

pre 24 dana

Sad kupite igrača od 4 miliona!
G

Gostgost

pre 24 dana

Kypice igraca za milion za koga ce na sva usta da razglase da su ga kupili za 4 miliona. Razlika znamo gde ide. Endiajeova prica.
r

rsczz

pre 24 dana

Dovesce opet 8 polovnjaka od kojih ce trojica igrati nesto a ovih ostalih pet ce sjediti na klupi i tako iz godine u godinu... Sve sto iole valja proda se, dovode se neki skart igraci i tako u krug. Prodaju se mladi i talentovani igraci jer se sve pare od njihove prodaje spiskaju na transfere i plate nekih znj igraca koje nisu u stanju prodati za milion i niko kriv, idemo dalje...
M

Marko1983

pre 24 dana

Kao svaki general posle bitke, mislim da je bolje da je prodat za 10 mil, jer nista nije pokazao ovog proleća, ali bolje i ovako nego da ostane, suvise sebican i neinteligentan igrac.
D

Danilo911

pre 24 dana

Hahah, a vi verujete sve sto procitate...Stavio terza pare u dzep a vi slepo verujete da se radi u interesu kluba.
S

Samo istina

pre 24 dana

Jos da je bilo ponude od 10 miliona 🙂
B

Bokiiii

pre 24 dana

zasto prodajemo igrace ako ce ovi da pricaju da nam je "oskar" dao pare
S

Starlajt

pre 24 dana

Pa Zvezdu, kao i Partizan drzava finansira iz budzeta od postojanja. Prodajete igrace kako bi politicari bliski Zvezdi kupovali stajove u Beogradu na vodi. Eto to objasnjenja.
@

@starlajt

pre 24 dana

A sto bi ti politicari davali Zvezdi da bi onda uzeli od Zvezde? Zasto ne bi odmah sebi pravili vile odmah?
S

Starlajt

pre 24 dana

To se u ekonomiji zove "pranje novca" sine, eto zasto.
@

@starlajt

pre 24 dana

Objasni mi kako to operu novac preko Zvezde a ne mogu direktno? Pritom, pranje novca znaci da oni nista nisu dali Zvezdi, tj. nisu finansirali Zvezdu, vec su je samo iskoristili za svoje potrebe, sto takodje pobija tvoju tvrdnju da finansiraju Zvezdu.
S

Starlajt

pre 24 dana

Kako mozes direktno da operes novac? Objasni mi, molim te? To bih voleo da cujem.
B

Bokiiii

pre 24 dana

zasto prodajemo igrace ako ce ovi da pricaju da nam je "oskar" dao pare
П

Пеђа РС

pre 24 dana

Мислим да је ово добар потез. Често играчи око Букарија дижу руке што није додао и често дјелује да му је најважнија лична статистика, за разлику рецимо од Олајинке. Има он врхунских квалитета, али мислим да је моменат. Е сад, ту рупу треба попунити. Има времена, боље што је сад, него да у јулу гањамо појачање. Свим силама се потрудити да сачувамо Глазера, Драговића и Хванга, бар до зиме. А за остатак окоснице, Спајић, Стаменић, Иванић, Олајинка, па можда и Шериф, надам се да нема неких великих дилема. Бекови приоритет и утегнуће Милоје ово да буде бомбона! Наравно, коначну ријеч шта ћемо да сачувамо и ко мора да иде да би се преживјело ћемо тек видјети... 🔴⚪
R

RadeSRB

pre 24 dana

Brate u tome je problem..Što će tek u Julu da vijaju igrače.Svake sezone ista priča! Veliki pozzz za Republiku Srpsku
G

Gost111

pre 24 dana

Sad od dela tih para kupiti Serija, ako Vosa uopste hoce nama da proda igraca.
V

Vosinac

pre 24 dana

Moze, Zvezda da da Vosi Hvanga i Dragovica za Serija.
N

NoviSad021

pre 24 dana

Moze za 10 miliona
X

Xyz

pre 24 dana

Ako ovi prekooutasi prodaju Saldanju za vise love, treba da se ubijemo
N

Niski Jday

pre 24 dana

Prodace ga za te pare isto kao sto ce i da prodju u LS kroz kvalifikacije. Sta ti je, citaj malo izmedju redova, po kom osnovu oni njega mogu da prodaju za toliko love? Njima najbolji fudbaler golman koji vredi 5-6 mil.
M

Mjc

pre 24 dana

Hvalaaaa i srećno
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 24 dana

Treba uraditi sve što je neophodno da ostanu Glazer i Hvang. Razumem da bi Hvang želeo u jaču ligu, ali ako se izađe sa dobrom ponudom, plus ako uspemo da mu dovedemo druga iz reprezentacije, verovatno bi moglo da se dogovori da ostane do leta sledeće godine.
G

Gost 1234

pre 24 dana

Brate kojom dobrom ponudom? Ima vec 1.5m netto sigurno, gde ces vise od toga

Bojank91

pre 24 dana

Pola čovek pola promašaj praznog gola
C

Chivas

pre 24 dana

Crno bela bratija oplakala košarku? Glavni su u komentarima na bilo kakav pomen Zvezde. Avangarda... 🧹
K

Kup

pre 24 dana

Možda su ga kupili da trči na olimpijskim igrama za Ameriku...
c

c c c

pre 24 dana

Najsebicniji fudbaler koji je igrao u Zvezdi ikada.
T

Taksista

pre 24 dana

Dajte šansu našoj deci! Zvezda ima gomilu izuzetno talentovanih mladića u omladincima, OFK Beogradu i Grafičaru! Shvatite da je Crvena Zvezda srpski brend, i da narod hoće da gleda našu decu! Ovako nam na stadion dolazi po 5-6 hiljada ljudi, jer niko ne voli da gleda preplaćene strance!
D

DRVO-PROMET

pre 24 dana

Veliki uspeh za naš drvni izvoz.
H

Hidalgo

pre 24 dana

Garant otisao za 4-5m i 10%. To mi toliko ide uz ovu nasu ekspertsku upravu.
L

Limenke123

pre 24 dana

Koja li im je ovo sema za pranje para sve igrace prodaju u Ameriku za kao velike pare, u Evropi niko nece da cuje za njih
J

Jole 39

pre 24 dana

Pa jel mogu ovi nekog igraca dalje od rusije i amerike da prodaju. Smesan klub sa jos smesnijim titulama i navijacima koji slepo veruju u sve.
R

Ris

pre 24 dana

Gdje je originalni pehar kupa? I za prvaka države treba napraviti novi, na onom starom još uvjek piše "Pehar namjenjen šampionu Jugoslavije u fudbalu"!
D

Delija NBGD

pre 24 dana

Hvala za sve golove i asistencije, i onu bombu na JNA pre 2 godine. Srecno u daljoj karijeri!
V

Visente Del Boske

pre 24 dana

Pocelo rasipanje,bravo upravo,sledeci su Glazer i Hvang,kako vas nije sramota sezona nije ni gotova mi prodajemo igraca koji je u ls najvise pokazao,terza i ekipa su veci mufljuzi od ovih preko mislim na tandem VV,cak ce i oni ostaviti nosioce dok ne prodju kvalifikacije,i ovaj nas kapiten Dragovic njemu svaka cast ali treba da bezi iz ovog mulja,a sad kao zvezdas ovo kazem daj boze da nam se ovaj lopovluk ljudi iz uprave obije o glavu i da ispadnemo u plej ofu.

Sakur

pre 24 dana

Nadam se da cete objaviti kao i za igrace Partizana kada odu negde za koliko je para dosao koliku je platu imao pa da prebijete od tog transfera ili izgleda da necete
D

Del vasko

pre 24 dana

Hvala mu za sve, ali ko bi lud ostajao u ovakvoj ligi. Do god ne bude dosao Vidic, mi strane igrace necemo moci da zadrzimo duze od 1 do 2 sezone.
a

auu muko

pre 24 dana

kakve veze ima vidic sa ostankom igraca, u kom paralernom univerzumu vi živite
1

12345ss

pre 24 dana

Čuj Vidić... 🤣🤣🤣
O

Oto

pre 24 dana

Vidic ce iz svog džepa da ih finansira da ostanu duze od dve sezone? Dečko, ne budi smešan, svaki stranac ide gde mu je bolje i gde moze vise da zaradi, ne zanima njega ko je predsednik FSS...većim ulaganjima u infrastrukturu i jačanjem ekonomije drzave, jačaće i klubovi, a samim tim ce i liga biti bolja...tako da zavrni rukave i doprinesi svom i državnom budžetu, da nam svima bude bolje
m

miki34

pre 24 dana

Al se nalupeta gluposti. Jedno pitanje za tebe ako si uopste zvezdas... da li znas koga je vidic planirao kao glavne poluge u fss u da je dosao umesto dzaje??? Da znas nikad ne bi ovo nalupetao ako si zvezdas... tippve kao sto su bane nordeus, vukadinovic , poledica sve mrzitelji zvezde...
K

Kakav

pre 24 dana

Botovski komentar, kakve veze ima ko je predsednik saveza. Nije tebi dobro.
V

Verni zvezdas

pre 24 dana

Au bas lepa cifra, iz izvora bliskih klubu javljeno je da je otisao za 12miliona plus 10% od sledece prodaje.Srecno Bukari!
K

Kleo

pre 24 dana

To je verovatno Terzic objavio, na njegove reci uvek oduzmi jedno 5-6 miliona, i podeli iznos na 17 rata.
m

mKv

pre 24 dana

reko fizio
@

@kleo

pre 24 dana

Nece biti. Pre ce da bude da je ovih 7 miliona javio Terza, a razliku stavio u dzep.
D

Dex911

pre 24 dana

Zimus imao ponudu od 10 miliona i nisu ga prodali. Kako rade,sad ocekujem (u ovombtrenutku nema informacije za koliko je prodat) da su ga prodali za max 5 miliona i 10% od naredne prodaje
D

Dex911

pre 24 dana

Nisam mnogo omanuo.7 miliona i bez procenta.Svakako manje nego jesenas
D

Dachazvezda

pre 24 dana

Eee ako je istina... HVALAAAA ti za sve, sve najbolje u daljoj karijeri i HVALA BOGU!! Sretno i tebi i nama!! Sve cenim, trudio si se, brz ko djavo, al ŠTA MOŽEŠ DA PROMAŠIŠ nikakoooo da shvatim!!!!😵‍💫
V

Vasilis

pre 24 dana

Kako je neko napipao dobru kombinaciju sa Amerima, samo se stancaju transferi u tu ligu.
7

777

pre 24 dana

olajinka nije klase Bukarija, jedino sto je bukari sebican, Bukari je vrhunski igrac i mnogo gubimo
i

iz sljivika

pre 24 dana

Poređenje dva različita tipa igrača. Bukari klasičan ofanzivac, dok Olajinka može da igra i napred i nazad. Kod Milojevića se podredio pomaganju Rodiću po levoj strani, pa je u napadu gotovo neprimetan, ali seti se kako je letos tresao mreže u tandemu da Krasoom. Izuzetno zahvalan igrač.
@

@@@@

pre 24 dana

Rusija,Amerika su destinacije. Nema gde da odu.
@

@@@@@

pre 24 dana

A gde vi prodajete i za koliko??? 😂😂😂😂
B

Belgrano

pre 24 dana

Interesovalo bi me koji posao ti mozes da dobijes u Rusiji ili Americi. S obzirom kako pises o drugima, siguran sam da mozes da biras gde bi radio u obe drzave, od Los Andjelesa do Moskve se otimaju za tvoje usluge.
Z

Zvezda le

pre 24 dana

Znaci liga evrope ove godine
V

Vivant

pre 24 dana

I to je mnogo
G

Guh

pre 24 dana

Opet u ameriku ahhahahahaha, Srpski bajern dalje od ruske i americke lige nije video a dice se tolikim rekordima..
Z

ZV

pre 24 dana

De ti titula?
@

@guNj

pre 24 dana

A vi? Koga, gde i za koliko prodajete, kukala vam majka!? Gadimo vas polako sine, i dzabe se kao smejes....smeh kroz suze je histerija....🧹🧹🧹🧹
1

12345ss

pre 24 dana

🧹🧹🧹
D

Delija NBGD

pre 24 dana

Zato vasi odlaze eno puni ih Real, City, Bajern, Inter... Za 10 godina vasa "najbolja evropska" skola napravila samo Vlahovica a njega ste oterali kao kera i to za tepsiju ribe. I sada kada daje golove za Juve odjednom sirite mitomaniju da imate neku skolu i da je on vas produkt. Ni stida ni srama nemate fuj.
t

tre

pre 24 dana

zato ces ti i tvoj klub najdalje do makedonije
I

Istine radi

pre 24 dana

Aston Villa je iz Amerike,genijalcu?
g

gost22

pre 24 dana

oleeeeeee
n

no comment

pre 24 dana

mogli su i da sacekaju kraj avgusta...
p

prti

pre 24 dana

Prodat je on jos zimus...
R

Ris

pre 24 dana

To će reći Čeferinova opozicija u uefi jednog dana kada ga budu rušili. Ko je prodat,gdje,kada, za koliko i ko se sve ugrađivao u transfere!
R

Redakcijo.....

pre 24 dana

dokle nagadjanja i vračanja?
e

edee

pre 24 dana

e sad treba dovesti desno krilo kvaliteta njega
A

Astral

pre 24 dana

Ko je lud da igra ovu nasu krs-namestenu ligu? Dal si realan?
z

zorge

pre 24 dana

Nema sanse za 10 miliona... Bukari je samo brz, a sve drugo je tanko.. Nikom nije potreban iskljucivo atleticar za tim, vec kompletan igrac, a to Bukari nije
S

Sram vas bilo!

pre 24 dana

Na kraju ce ga prodati za 7 miliona, umesto da je prodao njega a ostavio Mijatovica i Nedeljkovica, ovaj nas povlo! Nadam se da smete da objavite komentar.
Z

Zaza Paculia

pre 24 dana

Naravno, ali nije imao ponudu tada! Ponudu za Nedeljkovića nismo ni mogli ni smeli da odbijemo! Zove ga top 4 klub Premijer Lige, jedan od boljih Evropskih trenera, ne treba mu stajati na putu u takvoj situaciji.
E

Exe

pre 24 dana

Mogao je da nam pomogne ,jako je dobar brz , izdržljiv ali jako sebican
A

Avudžobi

pre 24 dana

Zimus 10, a sada verovatno 1,5 + 15% od naredne prodaje.
S

Sve vi znate.....

pre 24 dana

komšinice mila,šta ste još videli isored ulaza molim te....
S

Sasa1234

pre 24 dana

Slavicu ovo vise od duple krune. Rijetko neinteligentan igrač da ne kažem glup! Al je braži duplo od svih i to kod nas prolazi...
U

Ujka Zitko

pre 24 dana

😂😂😂😂