Komentari na vest

Zvezda promovisala "bonusa" za novu sezonu, Stanić u crveno-belom

F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Hahaha...igrao 29 utakmica u drugoj ligi i kao vezni igrac imao ni manje ni vise nego JEDNU asistenciju....zemljo otvori se...Boze daj samo malo pravde,tijesni ce biti zatvori lijepe nase Srbije
b

batistuta

pre gotovo 3 godine

vec ste mnogo puta provalili da vasi novinari bas nemaju neke info........ pogledajte malo bolje statistiku Stanica proslo prolece
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Pancevo posluje bolje od pola klubova iz Ling Long lige, kao da je Vuckov klub... A da, jeste hehe
p

pirlo

pre gotovo 3 godine

Pazi ti ovo 29 utakmica JEDNA asistencija i skrenuo paznju, vezni igrac, pa to samo kod nas moze. Alo vezni igrac jedna asistencija, bez gola, pa cime je skrenuo paznju. Terza samo navlaci bes navijaca losim prelaznim rokom, nerazumnim odlukama, bratimljenjem sa Vucelom, dovodjenjem sina u klub, nikakvom prodajom igraca i da nenabrajam dalje, tako da se plasim da ce prvi rezultatski kiksa da pokrene lavinu sa zapada za odlazak, a onda mu ni on nece pomoci.
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Samo da se njemu obezbedi mesto u bonusu ili odma na pozajmicu gde bi igrao non stop po 90 min... Grejanje klupe ili tribina nikome nije donelo prosparitet.
N

NikolaGost

pre gotovo 3 godine

Lepo je sto se dovode igraci iz manjih sredina, to je kao skauting, ali... zar je igrac za Zvezdu decko koji je vezni i ima ucinak u drugoj ligi od samo jedne asistencije, bez gola, na 29 utakmica?!
Š

Šta se radi

pre gotovo 3 godine

Dečko je ponikao u OFKu, ne bi me čudilo da je open neka KOMBINA. I ono juče, čas 70 hiljada, čas 100 hiljada.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ok je što dovode klince. Ali isto tako treba imati plan sa njima. Toliko dece prođe kroz omladinsku školu, a skoro niko u prvom timu nije ostavio utisak. Treba ih nakon omladinske lige slati ka kaljenje. Ali ne samo u Grafičar, već što više u prvoligaške timove i to tako gde će imati 90 minuta u svakoj utakmici. A onda kad budu bili dovoljno dobri, dati im šansu!
R

RSB

pre gotovo 3 godine

A sta se desava sa nasom omladinskom skolom hocemo li izbaciti nekog dobrog igraca a ne samo da idu na pozajmice treba pruziti sansu Tim klincima...
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Dobro došao. Izgleda da našu omladinsku školu treba raspustiti ili izvršiti ozbiljne rezove.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Pa jel malo što su 6 omladinaca na pripremama prvog tima. Kritikuje se klub posle proleća u Evropi i posle duple krune i onda uvek ima stručnjaka koji bi pokrili Evropu sa miksom kadeta i omladinaca. Učlanite se i kupite sezonski pa na stadion pa ili navijaj ili kritikuju!!!
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ja moj Rašo P ne pišem o vođenju na pripreme već o igraču koji će da ima uticaja na igru. Zadnjeg su prodali Joveljića, a sad nemamo špica. Da je do sada ostao u Zvezdi vredeo bi duplo više. P.S. Ne prosipajte te fore sa sezonskim kartama i vernim navijačima. Verovatno nisi rođen kad nas je Inter ohladio na Marakani (Muraro u 13,minutu). ILi Bazel 1:1 ( strelac za Bazel Taner). Ili Tomislav Ivić na klupi Anderlehta sa Lukom Peruzovićem kao zadnjim čovekom odbrane.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Nije problem što je ovaj momak došao, želim mu da bude sledeća Zvezdina Zvezda. Problem je što mi dominiramo u omladinskoj školi a godinama nema igrača za prvi tim. Čak ni igranje u Grafičaru nije izbacilo dobre igrače za prvi tim, možda dva igrača samo i to ne sa nekim ogromnim kvalitetom. Za mene je neverovatno da od igrača koji su igrali dve LŠ, i tamo pobedjivali top klubove, nema igrača za prvi tim. Radulović je baš onako jadno oteran. A nekada se i zapitam šta će nama da se nerviramo u vezi naših mladih igrača kada oni brže odu nego što stignu u prvi tim. Za mene je prava stvar da godišnje udju bar dva klinca iz škole u prvi tim, tu odigraju 3 godine, pokažu talenat i kvalitet, a mi uživamo u njihovim majstorima, pa ih onda dobro prodaju, po 15 ,20 miliona e. Naravno to su samo puste želje.
S

Sad...

pre gotovo 3 godine

... će oni koji su nam objašnjavali da Krsticic ne valja jer je mator, da nam objasne da ovaj ne valja jer je mlad. Idealno pojačanje po Zvezdinim navijačima, da je mlad ali iskusan, da je Srbin ali da ima germanski mentalitet, da je jak ali brz, da se skupo proda ali da se ne proda jer se tako slabi tim, da je jeftin jer treba vratiti dug ali i skup jer imamo para od 2 Lige šampiona, da dobro centrira ali da ne centrira nego da daje golove, da je dobar u defanzivi ali i u ofanzivi. Idealno bi bilo da zna da igra levog beka, ali da ne igra jer je tu Rodić. Da bude golgeter, ali da ne istisne Pavkova. Da dribla ali da ne troši lopte Kataiju. Da iznosi loptu, ali da ne smeta Kangi. Poželjno je da nema ženu, ali da ne izlazi. Da bude hrabar, ali da ćuti na provokacije.
M

Mornar

pre gotovo 3 godine

A zasta nam sluzi ona omladinski klub, kad niko od njih nema prednost u odnosu na ove koji dodju iz drugog kluba i odma dobiju sansu. Ovi nasi omladinci igraju ligu sampiona za mlade i imaju solidne rezultate, al niko od njij ne dobije sansu u prvom timu
P

Pa...

pre gotovo 3 godine

...omladinski klub je dao Erakovica, Nikolića, Gavrica, sad i nekog napadača, rezervnog golmana.
K

Kiks

pre gotovo 3 godine

Aleksandar Vasiljevic, stoper od 19 godina, igrac Metalca bice 99% novi igrac Zvezde ali ce ostati jos godinu dana u Metalcu, 300k evra i 10% od transfera.Pozdrav !
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Koliko je to sigurno,odlican stoper

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

juce 70 000 danas 100 000 ... znaci trange frange , ove godine stvarno se vidi da nesto ozbiljno smrdi u fkcz
N

Nemaš pojma

pre gotovo 3 godine

70 hiljada je bilo juče, posle 20 minuta su promenili na 100 hiljada. Naravno razlika od 30 hiljada se vraća nazad u koverti. Takve trange frange kombine se rade u celom svetu u fudbalu. Samo što u ozbiljnim zemljama to se radi gospodski, šmekerski, da ih niko ne provali. A ovde se to radi kulovski, pa im se svi navijači smeju.