Komentari na vest

Zvezda proverenim snagama po evropsko proleće: Živković adut brže igre, odbrana slabija za Babića

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Tim je dobar. Zadrzali su se igraci, Milunovic otisao, a dosao Dragovic koji je najbolji stoper jos od Belodedica. Sad je dosao Zivkovic, nadajmo se da ce biti dobro pojacanje kao brz i dobar igrac. Realno je Falcineli bio bolji spic, ali od januara dolazi Ohi koji mislim da je odlican. Slazem se da je levi bek duze problem, ali nije lako ni naci dobrog igraca, a da nije skup.
W

Walter White

pre preko 2 godine

Tim se gradi postepeno.Zvezda je svaku godinu sve jaca...i ja bih volio da je ostai Milunovic npr. ali je dosao Dragovic na njegovo mjesto koji je bolji igrac, zatim nismo nikoga prodali iz veznog reda i tu smo dobri, u napadu je otisao Falcineli, ali je dosao Risairo koji je bolji igrac i Dioni koji kad udje u formu ima da bude sasvim dobar...prema tome ne kukajte. Bekovi ce se vec pojaviti. Mozda vec na zimu. Prema tome ne lupajte!
I

Info iz kluba

pre preko 2 godine

Ne znam da li ste culi i videli najnoviju vest,clan uprave prtizana zaduzen za finansije u klubu na tviteru javno objavio sliku i snimak dokumenta koji je vucelic izneo upravnom odboru kluba o finansiskom stanju u FKP gde se jasno vidi da je ukupan dug prtizana do avgusta 2021 cak 78 miliona evra! Eno imate na tviteru i snimak i sliku gde se iz dokumenta jasno vidi da je ukupan dug 78.mil evra,mozete pogledati i sami ako hocete!
К

Колач

pre preko 2 godine

И какве то сад има везе са овом вести?
S

Simić

pre preko 2 godine

Ološ nesposobni nas je opet ostavio sa samo jednim levim bekom. Ljudi nisu u stanju godinama da pronadju još jednog koji će uskočiti umesto Rodića. Tako da ćemo opet, kad Rodić ne bude bio u timu, gledati bravure Gobeljića i Erakovića. Da li tako nešto sebi sme da dozvoli jedan ozbiljan klub? Bolje reći, ozbiljna uprava?
Z

Zn

pre preko 2 godine

Odbrana je jaca bez Babica, opet je pokazao nesigurnost, strah u duelu, brzinu koju je madjija najavio da je stekao u Portugalu nismo videli. Najveca katastrofa je sto je dobio prednost nad Degenekom kojeg je kako su nam najavili Zvezda prerasla, da bi potom kad dosla pamet u glavu i sa potpunim apaurdom igrao povredjen u Rumuniji da branimo 4:0… kolika nepravda prema momku, ali dobro, ako izvuku pouke i sklone sujetu iz ovog primera bice nesto pozitivno
a

aleksa101

pre preko 2 godine

a bas su nam snage, bitno da su igrali u poznatim klubovima,koji ih nisu hteli,pa ih mi uzeli ..
C

Camili

pre preko 2 godine

Sramota da mladi Stanic nije u toj grupi igraca.Ubijate klinca u pojam.Zasto ste ga dovodili,kad ako ne sad?
R

RSCZZ

pre preko 2 godine

Na spisku je Stanic, pogrijesio je novinar.
J

Jednom

pre preko 2 godine

Milijarditi put, uprava pokazuje potpuni amaterizam i ne dovodi zamenu Rodiću, pošto do sada nije imala priliku da se uveri da je potrebno imati alternativu povredljivom levom beku
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Jos jedno izgubljeno leto! Lose odradjen prelazni rok. Zamazivanje ociju konstantnim igranjem evropskih takmicenja( svaka cast na tome) a dugovi se samo povecavaju. Na sve sad se i ovo sa Leceom zakomplikovalo, pa nam preti totalni kolaps. Sever neka i dalje pravi doceke i nek velica velikog doktora, koji nas polako ali sigurno vodi ka ponoru. Pre samo dve godine sve je izgledalo jako dobro i stvarno je izgledalo da bi mogli u skorijoj buducnosti imati najbolji tim posle Barija. Ali bio je to samo vest manevar iskusnog doktora koji celu proslu sezonu potpisuje novi ugovor sa Milunovicem, pregovara sa Falcinelijem dovodi zvucna pojacanja na svim pozicijama( stigao samo Dragovic, hvala mu do neba). Ovo leto ista prica ocekuje se produzerak saradnje sa Ivanicem, sada se u pricu ubacuju Rodic i Gajic. Ispada se od prosecnih Omonija i Serifa a ni domacu ligu ne igramo kao predhodnih godina. Necu da kazem da smo titulu vec izgubili jer ne zelim da verujem u to ali... Sever neka sprema docek! Docekujemo jos jednu evropsku jesen a da neznamo sta nas ceka? Igracki kadar na pojedinim pozicijama pretrpan a na pojedinim sve skripi. Izgubili smo prekid po kome smo prosle sezone bili prepoznatljivi, vidi se da su pojedini igraci umorni, neki zasiceni sto stalnim igranjem sto verovatno nezadovoljstvom jer im se duguju plate. Deluje da se radi bez bilo kakvog plana vec da samo vaze kumovsko burazerske mahinacije. To potvrdjuju i nedavni potpisi sa nekoliko “ talentovanih” omladinaca. Omladinska skola je posebna prica Mladenovic i Jelic koji i sami poseduju balone i skole sa odredjenim navijackim strukturama su sve samo nisu dorasli da vode omladinsku skolu Crvene Zvezde( da li u opste poseduju bilo kakve licence)? “ Svi na Marakanu”! Navijaci ko navijaci. Prepucavanja na sve strane ti ko je bolji te ko je dobio vise para od drzave, kome pomaze WAR a kome ne i tako u krug dok saka uticajnih skuplja kajmak, obavlja poslove od javnog znacaja i kod nas i kod komsija, pise saopstenja gde se napadaju svi oni koji ne misle kao doktor i ta saka iako velika vecina nas ima i 40+ godina na stadionima i u halama. Secam se kad sam bio klinac u busu pored mene posle tekme Toda, Tima, Suca... vracaju se kuci a danas ispred upravne zgrade i klupskog parkinga auta od nekoliko desetina hiljada eura. “Sever pravi docek” !
S

Simić

pre preko 2 godine

Druže, oni koji o nečemu odlučuju na severu su samo deo tog kriminalnog klana. Pored uprave. Oni su tu samo da odrade ono što od njih traže dva najmoćnija brata. Braće koji su vlasnici države. Vlasnici svega što postoji. Zauzvrat naravno, i oni budu namireni. Neko uzme procente od kombinacija sa igračima, a neko dobije poslove od države na nameštenim tenderima. Oni i da žele da sudbinu i rezultate Zvezde stave kao svoj prioritet, sada ne bi smeli. Jer su duboko već zagrizli u kriminal. Sad se iz tog kola ne može tek tako izaći. Zar ti ovi odnosi sa ocenama komentara ne govore dovoljno sa kim imamo posla i na šta su sve spremni?
G

Gost90

pre preko 2 godine

Čekamo saopštenje terzića na ovu sramotu sa neplaćanjem transfera? Dve godine po 30 miliona od lige šampiona, a dug porastao?
7

78.mil dug jsda

pre preko 2 godine

dug vaseg JSD-a je 78 mil evra a Zvezdin 37, samo da te obavestim,to je zvanicno objavljeno po plasmanu u evropu obe ekipe!
d

d.g.

pre preko 2 godine

U suštini smo na istom kao u kvalifikacijama. Babić u planovima trenera četvrti štoper, a Rišairo je mačka u džaku. Slabiji smo za Gavrića kog je Terza poklonio.
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

Станић ?
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Sanse da se prodje grupa su realne. Grupa jeste jaka, favorit je Braga, koja po transfermarktu vredi preko 120 miliona evra a sa Mitjillandom i Ludogorecom smo tu negde, na istom nivou. Ipak, Zvezda kao jedini svetski i evropski sampion iz istocne Evrope, ima obavezu da prodje ovu grupu. TACKA!
F

Fljanke

pre preko 2 godine

Nije slabija nego je jača. Nisu imali novca da kupe bolje bekove i štopera kompaktan sa Dragom, tako da se čeka zimski prelazni rok i eventualno prodati nekoga a otarasiti se viškom igrača koji nisu za prvi tim.
K

Kon

pre preko 2 godine

Zamislite, navijači Zvezde non-stop traže pojačanja na bekovima a dr. Alfa i Mrkelinja ne daju pet para na apele navijača.
M

Malj

pre preko 2 godine

Tako je konju
M

Malj

pre preko 2 godine

Medjede
G

Gost ❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

I naravno ponovo nista od levog beka, ako se stakleni Rodic povredi mi smo u ozbiljnom problemu. Pre dva dana se najavljivala 2 resenja sada naravno nista. Koliko su nesposobni da 5 godine ne dovode skolovanog levog beka.

markiđanii

pre preko 2 godine

To su po medijima najavljeni da bi bio pritisak na Rodica i produžetak ugovora.
B

Blaki

pre preko 2 godine

A od čega da ga plate,kad je dug 61000000€!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ako imaju malo mozga, forsirace nikolica i petrovica makar u ligi.. Cena im pada ovako
K

Kon

pre preko 2 godine

Malj@Pa oni to i hoće, koga misle da prodaju taj ne igra, zašto? Što im je manja cena veća ugradnja, i obrnuto.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Hahaha,opet ne dovedosmo levog beka, znao sam da je patka u smiraj prelaznog roka,kao i svake godine zapale nas i nista...a gde je mali Petar Stanic???
M

Malj

pre preko 2 godine

Bio bih zadovoljan da barem Mrkela ode i Zvezde, posto ce terzic ociglednl biti u Zvezdi jos 10godina
d

d.g.

pre preko 2 godine

Mrkela se tu ništa ne pita. Dovešće nekog drugog poslušnika. Mrkela i Mijailović samo poziraju.
m

magelan

pre preko 2 godine

Mene samo zanima sta ako se povredi Rodic ozbiljnije? Bez levog beka napadamo prolaz iz grupe LE i titulu? Znate koja je to slabost takticki kada ti beka igra neko ko nije levonog i kome to nije pozicija? Pritom, sa finansijske strane, a to upravu najvise zanima, koliko novca donosi prolaz iz grupe LE, koliko titula i prilika da se udje u LS sledece godine? I to ste sve spremni da rizikujete zbog toga sto niste uspeli da smuljate neku kombinaciju pri dovodjenu pojacanja? Ova sezona vam je biti ili ne biti.
a

asdf

pre preko 2 godine

Jel to Vukanovic otisao iz Zvezde
M

Malj

pre preko 2 godine

Ne, nazalost, otici ce 1. Januara kada mu istekne ugovor

Ilic Milovan

pre preko 2 godine

Slabija za Babica? Molim vas.... Da meni neko da sansu onakvu kao njemu... Da Stankovic javno kaze, gradim igru iz odbrane i segmenti u prekidima zavise od babica... ja bih grizao, pojeo teren, sto kaze nas narod, uzorao teren...
c

czv123

pre preko 2 godine

Jel npr mali Blagojević,koji je odigrao već 6 utakmica za Radnički KG nije mogao da bude rezerva Rodicu,za našu ligu? Ili Terza i Mrkela namerno žele da se nerviramo? 3 godine se ne dovodi bek, pa se posle pitamo što Rodić dobija stalno kartone i izgleda kao da je na izdisaju nakon 60 minuta..
G

Gost555555

pre preko 2 godine

Ako racunas Zandera, on nije bek nego vise wing-back sa ofanzivnim karakteristikama i vise krilo nego bek.
s

sjdgav

pre preko 2 godine

Kad bi Zvezda bar jednom imala bekove gde bi joj kraj bio.
G

GostMIX

pre preko 2 godine

U kanalu, bas gde je sad sa ovolikim dugom.