Zvezda šalje Jevtovića u APOEL do kraja ugovora

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.01.20. | 12:25

Još jedan potez u Ljutice Bogdana 1a

Ideja sportskog sektora Crvene zvezde da januarski prelazni rok bude posvećen smanjivanju igračkog kadra kako bi se rasteretio budžet već je počela da se realizuje. Ovog jutra pravo iz Saudijske Arabije eksplodirala je transfer bomba u vidu prelaska kapitena Marka Marina u Al Ahli, grčki Aris pokušava da uzme Matea Garsiju, Dejan Stanković je odlučio da s pozajmice iz Voždovca vrati Stefana Hajdina kako bi video da li je kalibar za Crvenu zvezdu, a sledeći koji će verovatno otići jeste - Milan Jevtović.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, krilni napadač verovatno će narednih šest meseci provesti u Apoelu s Kipra, posle čega će formalno postati slobodan u izboru nove sredine. Naime, Jevtović je ušao u završnih šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom, a pošto izvesno neće biti u planovima novog trenera Dejana Stankovića, obe strane traže najbolje rešenje za aktuelnu situaciju. U pomoć će uskočiti APOEL koji je od Zvezde letos uzeo i bivšeg kapitena Vujadina Savića

MOZZART Sport: Detalji transfera Marka Marina – posao od 7.500.000 dolara, ne idu sve pare Zvezdi

Jevtović je prethodne jeseni odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima i skupio dva gola i tri asistencije. Međutim, od dolaska na stadion Rajko Mitić u julu 2018. godine konstantno se suočavao s jakom konkurencijom na desnom napadačkom boku, zbog čega je često bio u drugom planu kod Vladana Milojevića. Zbog toga je za godinu i po dana odigrao svega 1.105 minuta u 24 utakmice i skupio šest golova i tri asistencije.

Letos je Jevtović bio na meti Arisa, Majorke i klubova iz Rusije, ali je na kraju ipak ostao u Crvenoj zvezdi za evropske kvalifikacije. 

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara