undefined
undefined

Zvezda šalje Kulibalija u Tursku! Mituljikići moraju da se razdvoje

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.01.23. | 14:42

Stav generalnog direktora Crvene zvezde

Došao je u finišu prelaznog roka, kao panična kupovina posle neulaska u Ligu šampiona i potencijalno rešenje za Zvezdine probleme u špicu. Međutim, Kalifa Kulibalija je postao veliko opterećenje za srpskog šampiona u jesenjem delu sezone.

Ne samo zbog skromnog učinka i jednog postignutog gola na zvaničnim mečevima. Videlo se da se bivši špic Nanta, sa mesečnim primanjem od 40 hiljada evra, nije snašao u beogradskom ambijentu. Niti da može da bude od koristi Milošu Milojeviću.

Izabrane vesti

Ako ništa drugo Crvena zvezda je na dobrom putu da se reši bede kada je u pitanju potencijalni reprezentativac Malija. Jasno je da on neće u dogledno vreme biti stanovnik svlačionice podno severne tribine Marakane.

„Javio se klub iz Turske, hoće da ga pozajmi na šest meseci. Postoji dobra šansa da on više ne bude sa nama“, poručio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda je već pozajmila Kneževića i Stankovića u kruševački Napredak. Klub za dokazivanje dobiće i jedan od braće Mituljikić. Obojica su imali odličnih šest meseci u Grafičaru, ali odlazak najverovatnije Nikole Mituljikića nije povezan sa fudbalskim kvalitetima.

„Oni su blizanci. Hteli smo da napravimo jednu lepu priču i zajedno ih uvedemo u prvi tim. Međutim, zbog velike povezanosti moraćemo da ih razdvojimo. Možda smo već zakasnili sa tim činom. Svi psiholozi i socijalozi će vam reći da je za blizance najbolje da se razdvoje“.

Seku Sanogo je produžio ugovor sa Zvezdom, u grupu starijih igrača spada i Ben.

„Jeste Sanogo produžio ugovor, ali postoji mogućnost da se vrati u Švajcarsku. Sa njim smo obavili neke razgovore. Benu ističe ugovor u junu, on je najbolji stranac u Zvezdinoj novijoj istoriji. Zaslužuje maksimalan respekt. Moraćemo sa njim da budemo senzibilni kada budemo vodili razgovor“.


tagovi

Jovan MituljikićNikola MituljikićKalifa KulibaliKalifa KulibaliZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara