Zvezda šalje petoricu igrača Zlatiboru

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.20. | 09:21

I Konotar mora na kaljenje

Novi superligaš Zlatibor imaće veliku pomoć Crvene zvede u nastojanjima da se što lepše predstavi debitanskoj sezoni na elitnoj sceni. Sportski žurnal danas donosi informaciju da će crveno-beli Zlatiboru pozajmiti petoricu igrača, od kojih su neki prošle takmičarske godine nosili dres Grafičara i bili u vrhu Prve lige Srbije.

Dakle, za Zlatibor će u narednoj sezoni igrati napadač Dejan Vidić koji je došao u Zvezdu iz Zlatibora, pre tri godine, zadnji vezni Nemanja Stojić, ofanzivni vezista Dimitrije Pobulić, golman Miloš Čupić i kao najzvučnije ime Marko Konotar.

Izabrane vesti

Očekivalo se da mladi levi bek nastavi razvoj u seniorskom timu Crvene zvezde, ali očigledno Dejan Sanković je procenio da ne bi imao adekvatnu minutažu tokom narednih šest meseci. Posebno, što se sa pozajmice iz Voždovca vraća iskusni Stefan Hajdin.

Vrlo zanimljivu sezonu imao je ofanzivac Dimitrije Pobulić. On je bio jedan od najboljih igrača Grafičara, postigao je osam golova i upisao šest asistencija. Golman Miloš Čupić je u jednom periodu karijere već nosio dres Grafičara.


tagovi

Marko Konatar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara